Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBF250
    E370NT Şefaf Reflektörlü- MONOLOCK

Bu çantayı bu gün aradım taradım hiç bir yerde bulamadım, yarın sirkeciye bakıcam. Bu çanta kask mont eldiven gibi malzemeleri rahatlıklar alır sanırım.
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    E370NT Şefaf Reflektörlü- MONOLOCK

Bu çantayı bu gün aradım taradım hiç bir yerde bulamadım, yarın sirkeciye bakıcam. Bu çanta kask mont eldiven gibi malzemeleri rahatlıklar alır sanırım.
    ustam bu çanta güzelmiş yaw benim 40lık shad dan bile güzel duruyor
    http://www.google.com.tr/url?sa=t&so...IpG5FD-pPel7MQ

verdiğim sayfaya bi bak istersen orada var ama kartaldaymış yeri 250 lira
    Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    slm arkadaşlar . yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun . bayağı bir çanta muhabbeti geçmiş. evet bende almak isityordum ama 200 lira çook para şimdilik sırt çantasıyla idare ediyorum kaskıda bisiklet kilidiyle motora kilitliyorum. bu arada kontra tekniğini öğrenip geliştirdim . gerçekten çok faydalı herkesin öğerenmesi gereken basit bir teknikmiş. daha önce nerde çukur varsa tam ortasından geçiyordum ama şimdi olayı çözdüm.ani manevralarda çok lazım gerek bir teknik. saygılar.

fatih_005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    Alıntı vabisciler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar . yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun . bayağı bir çanta muhabbeti geçmiş. evet bende almak isityordum ama 200 lira çook para şimdilik sırt çantasıyla idare ediyorum kaskıda bisiklet kilidiyle motora kilitliyorum. bu arada kontra tekniğini öğrenip geliştirdim . gerçekten çok faydalı herkesin öğerenmesi gereken basit bir teknikmiş. daha önce nerde çukur varsa tam ortasından geçiyordum ama şimdi olayı çözdüm.ani manevralarda çok lazım gerek bir teknik. saygılar.
    türkiyede motosiklet kullanmak yüksek akrobasi yeteneği gerektiriyor motosikletle ilgili bir çok faydalı videoya ulaşmak için buyrun http://www.uzmantv.com/kategori/otom...ramlar?sort=43
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
    Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...

unsaloc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pegaso650-Cbf150-KLE500-F650GS
    Bu sabah benzinliğe 50m kala Karakaçan benzini bitirdi. Yedek depoya alana kadar benzinliğe girmiş bulundum
    10lt benzin aldı takometre 340km yi gösteriyordu.
    İlk340km'sinde yaklaşık 3,14lt yakmış Karakaçan. Sanırım sürekli jikleyi açık unutmamın etkisi var
    Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı

"Tecrube, limitlerini bilmektir"

guneylee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 Nisan Stoğu...
    Alıntı unsaloc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sabah benzinliğe 50m kala Karakaçan benzini bitirdi. Yedek depoya alana kadar benzinliğe girmiş bulundum
    İlk340km'sinde yaklaşık 3,14lt yakmış Karakaçan. Sanırım sürekli jikleyi açık unutmamın etkisi var
    Jikleyi açık olarak kullanmak motora zararlı bildiğim kadarıyla. Sadece ilk çalıştırma anlarında 2dk kadar jikle açık halde çalıştırıp kapatmalısın bence.
    Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Motosikleti
    2011 Cbf 150
    Alıntı mstf_gnc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ustam bu çanta güzelmiş yaw benim 40lık shad dan bile güzel duruyor
    http://www.google.com.tr/url?sa=t&so...IpG5FD-pPel7MQ

verdiğim sayfaya bi bak istersen orada var ama kartaldaymış yeri 250 lira
    Çanta cidden güzel bi lafım yok ama 250 çok değilmi
    [B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::

unsaloc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pegaso650-Cbf150-KLE500-F650GS
    Alıntı guneylee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jikleyi açık olarak kullanmak motora zararlı bildiğim kadarıyla. Sadece ilk çalıştırma anlarında 2dk kadar jikle açık halde çalıştırıp kapatmalısın bence.
    Elden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama acemilik işte alışamadım bir türlü
    Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı

"Tecrube, limitlerini bilmektir"

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    ya ben Lazer Vertigo Mystick Kırmızı large kask aldım.kafama tam oturuyor.Ama sorun şu ki,kask kafamda çok büyük görünüyor.uzaylı gibi oldum yanikask giyenlerin resimlerine baktığım zaman genelde onların kafasında da kask büyük görünüyor.bu görünüş sorununu nasıl çözebilirim?dedigim gibi kask tam olarak oturuyor kafama,ama dıştan bakınca kask büyük görünüyor.
    [COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]

Alıntı fatih_005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi, metehan abi nasıl bu kadar ban yiyor heralde mt yönetimi mete abinin tüm msjlarını inceleyen bir ekip oluşturdu anti metetim
    +

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 ----------

Alıntı _10ur_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    900 küsürlü sayfaları ararken buldum up'lama gereği duydum
    şu resimlerde göstermiş olduğun cbf ler sol taraftaki de türkiye çıkarması değil ikiside değil biraz incelerseniz aralarındaki küçük farklardan da bu belli oluyor merak ediyorsanız açıklayabilirim.
    [COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Alıntı isa_özdere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ben Lazer Vertigo Mystick Kırmızı large kask aldım.kafama tam oturuyor.Ama sorun şu ki,kask kafamda çok büyük görünüyor.uzaylı gibi oldum yanikask giyenlerin resimlerine baktığım zaman genelde onların kafasında da kask büyük görünüyor.bu görünüş sorununu nasıl çözebilirim?dedigim gibi kask tam olarak oturuyor kafama,ama dıştan bakınca kask büyük görünüyor.
    Herhalde kafayı küçülttürmekten başka çare yok Ya da kilo alıp bedeni büyüteceksin

Benim kafa da xxl bu arada Bu kafamızın daha çok beyin ile dolu olduğunu gösterir. Koca kafanla gurur duy benim gibi

Alıntı _10ur_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakıt konusu hakkında geçmiş sayfalara bakınca çok alakasız rakamlar gördüm
    Bir depoda kaç kilometre gidildiği yazılmış ama rakamlar arasında 60-70 kilometre oynuyo alınca deneyip göreceğiz bakalım
    tek kelimeyle bunu elimde benzin bidoni ile iki kez denedim ve biraz açıklama getireyim. motor yedeğe geçtikten sonra km sayacını sıfırlıyorsun yoluna devam ediyorsun en son depo tamamiyle 95 km bir demenemde de 96 km gidebilmiş bulunmaktayım ve bu 90 - 100 km hızla asfaltta denendi eline 2,5 litrelik benzin bidonunu yanında bulundurman yeterli. çok kolay bir hesaplama depoyu bitir 2,5 litre koy sonra o bidonu yol kenarındaki bir benzilikte yeniden doldur ve demin koyduğun 2,5 bakalım ne zaman bitcek hesap ortada

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 ----------

Alıntı unsaloc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .....
    [COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    arkadaslar pazarbası yeniköy motordan cbf150 icin fiyat aldım isim yazdırdım motorlar gelmeden bitmiş ilk gelcek partiye bende girdim 4350 tl plaka dahil 500 tl peşin 8+3 taksit taksitler 350 tl olcak sekilde anlastık . sizce nasıl fiyat oalrak ve yan sehpaha + olarak ilave ediliyormus 25 tl miş onun ne alakası var onuda anlmıs değilim fiyat sizce nasıl ?

WanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 650F
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar pazarbası yeniköy motordan cbf150 icin fiyat aldım isim yazdırdım motorlar gelmeden bitmiş ilk gelcek partiye bende girdim 4350 tl plaka dahil 500 tl peşin 8+3 taksit taksitler 350 tl olcak sekilde anlastık . sizce nasıl fiyat oalrak ve yan sehpaha + olarak ilave ediliyormus 25 tl miş onun ne alakası var onuda anlmıs değilim fiyat sizce nasıl ?
    Alıntı necdet_vv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yerinde olsam 445 tl kar yapmak için istanbul d & b motor özlem hanım a siparişimi verir beklerdim. Ama tabii paranın önemi yok 500 de veririm bi an önce gelsin dersen karar senin. Bu aksesuarlar göz boyama isterseniz hesaplayalım e45 topcase 350tl alt ve üst koruma demirleri 40 + 40 = 80 tl yan ayaklık 25 tl ne etti toplamda 455 tl bunları düşelim bu toplam fiyattan 4350-455=3895tl sen kuru makinaya 3895 mi ödeyeceksin bu çok saçmalık daha doğrusu adilik anahtar teslim 3,765 tl dir fiyatı bunu kimse unutmasın anahtar teslim
    Gerekli açıklama birkaç sayfa geride Necdet arkadaşımız tarafından yapılmış. Fiyat bana çok çok yüksek geldi...

MÜTHİŞ para D&B motordan 600TL daha fazla mükemmel harkulade ) 3,765 LİK MOTORA 600 lira fazla vermek neredeyse %20 faiz yemek demek

Motosikleti
    2011 Cbf 150
    tek kelimeyle bunu elimde benzin bidoni ile iki kez denedim ve biraz açıklama getireyim. motor yedeğe geçtikten sonra km sayacını sıfırlıyorsun yoluna devam ediyorsun en son depo tamamiyle 95 km bir demenemde de 96 km gidebilmiş bulunmaktayım ve bu 90 - 100 km hızla asfaltta denendi eline 2,5 litrelik benzin bidonunu yanında bulundurman yeterli. çok kolay bir hesaplama depoyu bitir 2,5 litre koy sonra o bidonu yol kenarındaki bir benzilikte yeniden doldur ve demin koyduğun 2,5 bakalım ne zaman bitcek hesap ortada [COLOR="Silver"]
    Şöyle diyebilirmiyiz 90-100 kilometre hızda, 100 kilometrede 2,5-2,6 litre yakıyor gibi düşünebiliriz yanlış anlamadıysam ?

+

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 ----------

şu resimlerde göstermiş olduğun cbf ler sol taraftaki de türkiye çıkarması değil ikiside değil biraz incelerseniz aralarındaki küçük farklardan da bu belli oluyor merak ediyorsanız açıklayabilirim.
    Ben baya bi inceledim ama fark göremedim söylerseniz sevinirm

3765 TL motorumuz
    180 Lirada plaka masrafımız dersek
    3945 TL eder Yaklaşık 400 TL alıyorlar 12 taksit için
    [B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yüksek gibi geldi arkadaşım istanbulda ucuz diye biliyordum.
    buralarda 4100 plaka dahil.
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

[QUOTE=_10ur_;2334791]Şöyle diyebilirmiyiz 90-100 kilometre hızda, 100 kilometrede 2,5-2,6 litre yakıyor gibi düşünebiliriz yanlış anlamadıysam ?

evet aynen öyle daha fazlı kullanıcı sorunu..!!

Ben baya bi inceledim ama fark göremedim söylerseniz sevinirm

1) soldaki motosiklet yeni modelse motor yan kapak kısmına dikkatlice bakın bir çentik göreceksiniz yeni modelde bu daha keniş ve motorun ara yeri gözekmesi kapatılmış 2) sağdaki motos ise türkiyeye ithal edilende hiçbir zaman arka çamurlukta yan ışık stop olmadı.

superkaos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ncx700
    Arkadaşlar motorumu satıyorum.
    16.700 km'de trafik sigortası yeni yapıldı borcu yok.
    Bütün bakımları zamanında yetkilis evitse yapıldı.
    1 sene daha garantisi var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8317658/detay/

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    slm arkadaşlar bu gün bir virajda sağlam yatırdım . resmen motor altımdan kaydı gitti. çok tecrübeli olmadığım için acaba ne zaman motordan düşücem diye düşünüp dururken bugüne nasipmiş. neyse bu safhayıda atlatmış bulunuyoruz. şunu anladımki orjinal lastikleri beş para etmezmiş ibreti alem için fotoları yayınlıyorum. allah kimseye kaza bela vermesin. motorda oluşan hasarıda sonra ekliyeceğim. motorun ön çamurluk çok az çizildi sol elçik çizildi deforme oldu sol arka grenaj sağlam çizildi ama motorun rengi gri olunca fazla belli olmuyor sol arka sinyal ucundan koptu gitti . karizmayıda öyle bir yerde çizdirdimki bir bayanın önüne yattım resmen . ama sağolsun ilgilendi benimle birşeyin varmı felan .
    [IMG][/IMG]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler