E370NT Şefaf Reflektörlü- MONOLOCK
Bu çantayı bu gün aradım taradım hiç bir yerde bulamadım, yarın sirkeciye bakıcam. Bu çanta kask mont eldiven gibi malzemeleri rahatlıklar alır sanırım.
E370NT Şefaf Reflektörlü- MONOLOCK
Bu çantayı bu gün aradım taradım hiç bir yerde bulamadım, yarın sirkeciye bakıcam. Bu çanta kask mont eldiven gibi malzemeleri rahatlıklar alır sanırım.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
ustam bu çanta güzelmiş yaw benim 40lık shad dan bile güzel duruyor
http://www.google.com.tr/url?sa=t&so...IpG5FD-pPel7MQ
verdiğim sayfaya bi bak istersen orada var ama kartaldaymış yeri 250 lira
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
slm arkadaşlar . yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun . bayağı bir çanta muhabbeti geçmiş. evet bende almak isityordum ama 200 lira çook para şimdilik sırt çantasıyla idare ediyorum kaskıda bisiklet kilidiyle motora kilitliyorum. bu arada kontra tekniğini öğrenip geliştirdim . gerçekten çok faydalı herkesin öğerenmesi gereken basit bir teknikmiş. daha önce nerde çukur varsa tam ortasından geçiyordum ama şimdi olayı çözdüm.ani manevralarda çok lazım gerek bir teknik. saygılar.
türkiyede motosiklet kullanmak yüksek akrobasi yeteneği gerektiriyor motosikletle ilgili bir çok faydalı videoya ulaşmak için buyrun http://www.uzmantv.com/kategori/otom...ramlar?sort=43
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
Bu sabah benzinliğe 50m kala Karakaçan benzini bitirdi. Yedek depoya alana kadar benzinliğe girmiş bulundum
10lt benzin aldı takometre 340km yi gösteriyordu.
İlk340km'sinde yaklaşık 3,14lt yakmış Karakaçan. Sanırım sürekli jikleyi açık unutmamın etkisi var
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
ya ben Lazer Vertigo Mystick Kırmızı large kask aldım.kafama tam oturuyor.Ama sorun şu ki,kask kafamda çok büyük görünüyor.uzaylı gibi oldum yanikask giyenlerin resimlerine baktığım zaman genelde onların kafasında da kask büyük görünüyor.bu görünüş sorununu nasıl çözebilirim?dedigim gibi kask tam olarak oturuyor kafama,ama dıştan bakınca kask büyük görünüyor.
[COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]
+
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 ----------
şu resimlerde göstermiş olduğun cbf ler sol taraftaki de türkiye çıkarması değil ikiside değil biraz incelerseniz aralarındaki küçük farklardan da bu belli oluyor merak ediyorsanız açıklayabilirim.
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
tek kelimeyle bunu elimde benzin bidoni ile iki kez denedim ve biraz açıklama getireyim. motor yedeğe geçtikten sonra km sayacını sıfırlıyorsun yoluna devam ediyorsun en son depo tamamiyle 95 km bir demenemde de 96 km gidebilmiş bulunmaktayım ve bu 90 - 100 km hızla asfaltta denendi eline 2,5 litrelik benzin bidonunu yanında bulundurman yeterli. çok kolay bir hesaplama depoyu bitir 2,5 litre koy sonra o bidonu yol kenarındaki bir benzilikte yeniden doldur ve demin koyduğun 2,5 bakalım ne zaman bitcek hesap ortada
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 ----------
.....
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
arkadaslar pazarbası yeniköy motordan cbf150 icin fiyat aldım isim yazdırdım motorlar gelmeden bitmiş ilk gelcek partiye bende girdim 4350 tl plaka dahil 500 tl peşin 8+3 taksit taksitler 350 tl olcak sekilde anlastık . sizce nasıl fiyat oalrak ve yan sehpaha + olarak ilave ediliyormus 25 tl miş onun ne alakası var onuda anlmıs değilim fiyat sizce nasıl ?
Şöyle diyebilirmiyiz 90-100 kilometre hızda, 100 kilometrede 2,5-2,6 litre yakıyor gibi düşünebiliriz yanlış anlamadıysam ?
Ben baya bi inceledim ama fark göremedim söylerseniz sevinirm
3765 TL motorumuz
180 Lirada plaka masrafımız dersek
3945 TL eder Yaklaşık 400 TL alıyorlar 12 taksit için
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
[QUOTE=_10ur_;2334791]Şöyle diyebilirmiyiz 90-100 kilometre hızda, 100 kilometrede 2,5-2,6 litre yakıyor gibi düşünebiliriz yanlış anlamadıysam ?
evet aynen öyle daha fazlı kullanıcı sorunu..!!
Ben baya bi inceledim ama fark göremedim söylerseniz sevinirm
1) soldaki motosiklet yeni modelse motor yan kapak kısmına dikkatlice bakın bir çentik göreceksiniz yeni modelde bu daha keniş ve motorun ara yeri gözekmesi kapatılmış 2) sağdaki motos ise türkiyeye ithal edilende hiçbir zaman arka çamurlukta yan ışık stop olmadı.
Arkadaşlar motorumu satıyorum.
16.700 km'de trafik sigortası yeni yapıldı borcu yok.
Bütün bakımları zamanında yetkilis evitse yapıldı.
1 sene daha garantisi var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8317658/detay/
slm arkadaşlar bu gün bir virajda sağlam yatırdım . resmen motor altımdan kaydı gitti. çok tecrübeli olmadığım için acaba ne zaman motordan düşücem diye düşünüp dururken bugüne nasipmiş. neyse bu safhayıda atlatmış bulunuyoruz. şunu anladımki orjinal lastikleri beş para etmezmiş ibreti alem için fotoları yayınlıyorum. allah kimseye kaza bela vermesin. motorda oluşan hasarıda sonra ekliyeceğim. motorun ön çamurluk çok az çizildi sol elçik çizildi deforme oldu sol arka grenaj sağlam çizildi ama motorun rengi gri olunca fazla belli olmuyor sol arka sinyal ucundan koptu gitti . karizmayıda öyle bir yerde çizdirdimki bir bayanın önüne yattım resmen . ama sağolsun ilgilendi benimle birşeyin varmı felan .
[IMG][/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)