Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben öle bi sesle karşılaşmadm bi servise sorsanız sizinkine özgü olmasın
    Bütün CBF lerde var. Nereden biliyorum? "youtube" dan. Hız kesip kompresyona giren CBF 150 videolarını izlersen "lakır lakır" sesi farkedersin. Yalnız dikkat ettiysen bu sesin herhangi bir sorun teşkil edeceğini söylemedim. Şahin arabalarında sıfırında bile prizdirek bilyası zırlar durur. Fakat herhangi bir sorun teşkil etmezdi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütün CBF lerde var. Nereden biliyorum? "youtube" dan. Hız kesip kompresyona giren CBF 150 videolarını izlersen "lakır lakır" sesi farkedersin. Yalnız dikkat ettiysen bu sesin herhangi bir sorun teşkil edeceğini söylemedim. Şahin arabalarında sıfırında bile prizdirek bilyası zırlar durur. Fakat herhangi bir sorun teşkil etmezdi.
    anladım ama bende kompresördede öle bi ses duymuyorum ondan dedim ilerde duyabilirim belki daha 740km
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    cbf150
    Anladığım kadarıyla CBF150 nin motor aksamındaki bilyalar pek de kaliteli değil. Hız kesip kompresyona bindiğinde takırdama şeklinde bariz bir bilya sesi geliyor. Ses Şahin arabaların prizdirek biyasının takırdamasıyla neredeyse aynı. Onlarda da fabrika çıkışı standart ses vardı. Bu sesi önlemek için kaliteli bir bilya alıp değiştirmek gerekiyordu. Önceki motorumda(Kymco CK125) hiç bir koşulda bilya sesi gelmiyordu. Bazı yönlerden eski motorumu arayacağımı sanıyorum.

Velhasıl bu motora "sibief" değil ancak "cebefe" denir.
    Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Bu motor ybr125 kadar dayanıklı değil maalesef. Ama onun da tipi yok.

Alıntı coolizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim bende sewmezdim ama kuryelerden ayrılmak istedim,bununla bile birine yol verdiğimde bana kolaygelsin diyenler oldu :D
    Kolay gelsin xenon un hayırlı olsun. 180 TL de uygunmuş.

Alıntı TheNightHawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sonuçta bu motorlar özel üretim , titanyum magnezyum alaşım falan değil, 120km hızla bir çukura düşerseniz ÖLÜRSÜNÜZ.
    Çok açıklayıcı olmuş. Özellikle son kelime.

Alıntı guneylee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gençler acil cevap bekliyorum. Geçtiğimiz cuma günü teslim aldığım cbf150'min arka lastiği yalpaladığı ve çamurluğunun yamuk durması mazeretiyle servisime gittiğimi daha öncede yazmıştım.
    Şimdi sorun şu; arka çamurluğu düzeltmek için koltuğu kaldırıp altında bulunan şase demirlerinin arasından levye sokarak kaktırma yöntemi kullanılmıştı. İçim o anda ne kadar acımış olsada servis bu ne yaptığını biliyordur herhalde diyerek içimi rahatlattım kendi adıma derken herif kaktırırken çatırt diye bir ses geldi. Yine fazla önemsemedim bişey olmamıştır dedim. Olduysada çıkınca bakarım dedim. Motorum çıktığında vardiyama az kalmış olmasından dolayı aceleden fazla bakamadım sadece koltuğu kaldırıp altında çizik varmı diye bakıp granajın görünen yerlerine bakmıştım ve bugün dikkatli baktığımda granajın depoya gelen kısmı 1cm kadar kırılmış. Bu kırık aslında fazla takmıyacağım bir kırık ama zamanla yırtılacak bir yerde durduğu için servisten değiştirmeye çalışıcam sizce değiştirirlermi granajımı? Bana suç atamazlar çünkü benim kolay kolay kırabileceğim bir yerde değil ancak uğraşsan kırılır bir yerde.

Gelelim ikinci soruma servise o gün gittiğimde lastiğimde yalpalıyordu ve lastiğin hamurunda bir bozukluk olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler. Sonuç olarak lastik sıfırıyla değişti ancak yine acelemden dolayı orda farketmediğim birşey lastiğimin orjinali olan DURO marka lastik alınmış yerine PONY marka lastik takılmış. Ben servisin bunu bilerek yaptığını düşünüyorum siz ne dersiniz lastiğimi de orjinali ile tekrar değişebilir miyim?

KONŞUK MOTORUN SATIŞ AŞAMASINDAN TUTUNDA DAHA İLK SERVİSE GELİŞİME KADAR HER AŞAMASINDA SORUN YAŞADIM BİLGİNİZE...
    Maalesef hiçbir usat senin malına senin kadar değer veremez, keşke o anda itraz etseydin.

Lastiği de bence orjinal ile değiştirsinler.

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aga sorma başıma gelenleri...o zırıltıyı bir türlü bulamadılar...sıfırladığım ve rodajda olduğum piston silindir sekmanım garanti kapsamında yeniden sıfırlandı ses öyle kesildi...halen nedeni belirsiz...

bu arada arkaya mişlen taktırdım...sıfırladım yaza hazırlık kapsamında...

koruma demirimi sıfırladım...ha birde egsozu sıfırladım...rahatsızım aga... para çok olunca böyle oluyor değiştirin ülen şunları diyorum...

Abi motor sıfırlamada sınır tanımıyorsun

İnş. sorun düzelmiştir ama sakın sorun malzeme kalitesiyle ilgili olmasın?
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Motosikleti
    HONDA CBF150 (2011)siyah
    Alıntı atakan26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi akşamlar.Honda cbf 150 almak için Anes motoru aradıgımda haziran için isim yazabiliriz demişlerdi.Bende ne olur ne olmaz diye İstanbuldaki bütün honda bayilerini aradım.Şansım pek yoktur ama mutluhan motoru aradıgımda elimde 1 tane siyah cbf 150 var dedi(tamda istediğim renk)Bende hemen fiyatını sordum 4350 dedi ama + ları var tabikide.Artılarına gelecek olursak motor koruma demiri, grenaj demiri, givi e45 simply(siyah) ve de ayaklık - plaka yok.Eskişehir'den aradıgımı kuzenımın motoru alacagını biraz daha indirim yapmasını söyledim sagolsun 4250 ye indi.Ben bir hediyede siz verin dedim Sonuc = 80 tl lık eldiven hediye verdi.Sizce fiyat nasıl bunu ögrenmek istedim.Birde ben motoru trenle getirtcektim bunu düşünen arkadaşlar varsa karar deiştirsin 2010'da kaldırılmış - ancak uzak noktalara varmış.Sagolsun kuzenim minibüsle getirecek.
    mrb arkadaşım
    öncelikle adamlar sana motoru karaborsa veriyorlar bunu bilesin.
    nakliye konusuna gelince forumda geride kalan sayfalarda okumuştum bazı arkadaşlarımız mercedes travego otobüslerle nakliye yapmışlar,motorlar bagaj a sığıyormuş ve koruma demirlerinden bağlayıp hasarsızca nakledebilmişler,geride kalan sayfaları takip edersen bulabilrsin.
    saygılarımla
    hoşcakalın
    Ercan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------

mrb arkadaşlar.
    cbf 150 kara elmasımdan gerçekten çok memnunum,inanın üzerinden inmek istemiyorum hap gezmek istiyorum,herkeze tavsiye ederim.
    herkeze kazasız cezasız sürüşler diliyorum.
    saygılarımla
    hoşcakalın
    Ercan.

herkese iyi akşamlar.honda cbf 150 almak için anes motoru aradıgımda haziran için isim yazabiliriz demişlerdi.bende ne olur ne olmaz diye istanbuldaki bütün honda bayilerini aradım.şansım pek yoktur ama mutluhan motoru aradıgımda elimde 1 tane siyah cbf 150 var dedi(tamda istediğim renk)bende hemen fiyatını sordum 4350 dedi ama + ları var tabikide.artılarına gelecek olursak motor koruma demiri, grenaj demiri, givi e45 simply(siyah) ve de ayaklık - plaka yok.eskişehir'den aradıgımı kuzenımın motoru alacagını biraz daha indirim yapmasını söyledim sagolsun 4250 ye indi.ben bir hediyede siz verin dedim sonuc = 80 tl lık eldiven hediye verdi.[sıze="4"]sizce fiyat nasıl bunu ögrenmek istedim.[/sıze]birde ben motoru trenle getirtcektim bunu düşünen arkadaşlar varsa karar deiştirsin 2010'da kaldırılmış - ancak uzak noktalara varmış.sagolsun kuzenim minibüsle getirecek.
    yerinde olsam 445 tl kar yapmak için istanbul d & b motor özlem hanım a siparişimi verir beklerdim. Ama tabii paranın önemi yok 500 de veririm bi an önce gelsin dersen karar senin. Bu aksesuarlar göz boyama isterseniz hesaplayalım e45 topcase 350tl alt ve üst koruma demirleri 40 + 40 = 80 tl yan ayaklık 25 tl ne etti toplamda 455 tl bunları düşelim bu toplam fiyattan 4350-455=3895tl sen kuru makinaya 3895 mi ödeyeceksin bu çok saçmalık daha doğrusu adilik anahtar teslim 3,765 tl dir fiyatı bunu kimse unutmasın anahtar teslim
    [COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Aksesuarlar dahil fiyatı şişirmeleri çok yanlış. Ben geçen sene alt üst koruma demirini ve yan ayağı üzerine para vermeden almıştım 4000 liraya. Şimdi ötv düştü fiyatların daha iyi olması lazım. Daha ucuza bulabilirsin. Ama çoğu yerde motor yok diye duydum bende.

Sen anahtar teslim fiyatını sor sonra parça parça ekletip son fiyattan indirip yaptır. Herşey dahil olunca fiyat şişiyor.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı guneylee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete aga bu işi çözsen çözsen sen çözersin fotoğraf çekmedim. Ama yarın zaten konşuğa gidip bağırıp çağırmayı düşünüyorum. Diğer söylediklerime ne diyosun lastiğimi orjinali ile değişirler dimi?

peki bişey sorucam...bu konşuğu boşverip ümraniye netaşın karşısında db motora gitsen...onlara şikayet etsen...birinin hatası varsa öteki kapatır gurur meselesi yapar ne dersin...serviste Kasım var sorumlu...onla konuşup insiyatifi senin lehinde kullandırırız...

Alıntı torcemo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorunun çözülmesi iyi olmuş. Yoksa sürüş sırasında bu ses olayı insanın çok dikkatini dağıtıyor.

Ee haliyle para olsada olmasada gidiyor. Motor işi bizim keyfimiz, esirgemek olmaz. [COLOR="Silver"]

Arkadaşım, ben arka lastiği buzmotor da michelin ile değiştirdim. Arka orjinal duro lastiğide orada bırakmıştım. Yarın arar sorarım. Eğer atmadılarsa sen kullanabilirsin. Hepi topu 300 km kullanıldı.

ben takıntılıyım galiba...zırıltı istemiyorum hocam...birde skutır alsam varyatöre toz doluşcak bu sefer ordan ses gelecek...bu işin sonu yok alıcan cbf 600 zırıltı derdi yok...

dbye mişlen geldi...onlarda buzmotordan alıyor zaten...

lastik işini ethem76dan hallettim sağol...

metehan abi sen katılıcakmısın katılıcaksan bende katılmak isterim :D
    bende katılıcam kısmetse 4 arkadaşımla birlikte...ama ortam çok kalabalık kaynaşamayabiliriz...ama fatih 005...torcemo..acemi60.. sen...vs İstanbullu arkadaşlarla bir karaburun gezisiyle siftah yaparsak süper olur...havalar bir düzelsin...

istisnalarda yok değil metehan abi gibi :D
    ben artık 100 ü geçmem abi...

Alıntı necdet_vv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EĞERKİ www.bursaenduro.com un düzenlediği şenlikten sabah erken çıkarsam katılırım FAKAT 27-28-29 MAYIS BURSA-BUYÜKORHANAN-GÖRECİK YAYLASI nda kai gezimi biraz erkenden bitireyim ve ordan çıkayım dersem yola ve zor gelmezse ordan oraya 300km yol kat etmek gelirim
    gezi arkadaşlarımla birlikte yeni güzergahlar arayışı içindeyiz...bu dediğin yaylaya nasıl çıkılır biraz detaylandırırmısın...yani Bursanın neresinden nereye giricez vs...

Anladığım kadarıyla CBF150 nin motor aksamındaki bilyalar pek de kaliteli değil. Hız kesip kompresyona bindiğinde takırdama şeklinde bariz bir bilya sesi geliyor. Ses Şahin arabaların prizdirek biyasının takırdamasıyla neredeyse aynı. Onlarda da fabrika çıkışı standart ses vardı. Bu sesi önlemek için kaliteli bir bilya alıp değiştirmek gerekiyordu. Önceki motorumda(Kymco CK125) hiç bir koşulda bilya sesi gelmiyordu. Bazı yönlerden eski motorumu arayacağımı sanıyorum.

Velhasıl bu motora "sibief" değil ancak "cebefe" denir.
    biraz tork biraz da kalıp olay budur azizim...daha dur bişey yaşamadın...

Alıntı mmucit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne
    Abi motor sıfırlamada sınır tanımıyorsun

İnş. sorun düzelmiştir ama sakın sorun malzeme kalitesiyle ilgili olmasın?

evet ganga...yapcak birşey yok...mal kalitesi tartışılır...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    HONDA CBF150 (2011)siyah
    yerinde olsam 445 tl kar yapmak için istanbul d & b motor özlem hanım a siparişimi verir beklerdim. Ama tabii paranın önemi yok 500 de veririm bi an önce gelsin dersen karar senin. Bu aksesuarlar göz boyama isterseniz hesaplayalım e45 topcase 350tl alt ve üst koruma demirleri 40 + 40 = 80 tl yan ayaklık 25 tl ne etti toplamda 455 tl bunları düşelim bu toplam fiyattan 4350-455=3895tl sen kuru makinaya 3895 mi ödeyeceksin bu çok saçmalık daha doğrusu adilik anahtar teslim 3,765 tl dir fiyatı bunu kimse unutmasın anahtar teslim
    ben çanakkale üçoklar dan 3700 tl ye aldım ve yan ayak hediye,topcase yide kappa k35 aldım 175 tl ye 185 tl ye miçhelin lastikleri aldım 40 tl yan koruma demiri vede motorumu keyfime göre düzdüm bu paralara.
    hayatta o parayı vermem ben şahsıma çünki adamlar çok özür dilerim ama keriz mi arıyorlar yaaa ki 3500 e bile verseler bu saatten sonra onlardan kimse motor almasın bence arkadaşlar,çünki karaborsa işte böyle oluyor ama bizler birlik olursak kapkara olurlar ozaman.
    sizlerden özür dilerim ama gerçekten ayarım kaçtı yaa.
    saygılarımla slmlr
    kazasız cezasız sürüşler
    Ercan.

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    Herkese iyi akşamlar.Honda cbf 150 almak için Anes motoru aradıgımda haziran için isim yazabiliriz demişlerdi.Bende ne olur ne olmaz diye İstanbuldaki bütün honda bayilerini aradım.Şansım pek yoktur ama mutluhan motoru aradıgımda elimde 1 tane siyah cbf 150 var dedi(tamda istediğim renk)Bende hemen fiyatını sordum 4350 dedi ama + ları var tabikide.Artılarına gelecek olursak motor koruma demiri, grenaj demiri, givi e45 simply(siyah) ve de ayaklık - plaka yok.Eskişehir'den aradıgımı kuzenımın motoru alacagını biraz daha indirim yapmasını söyledim sagolsun 4250 ye indi.Ben bir hediyede siz verin dedim Sonuc = 80 tl lık eldiven hediye verdi.Sizce fiyat nasıl bunu ögrenmek istedim.Birde ben motoru trenle getirtcektim bunu düşünen arkadaşlar varsa karar deiştirsin 2010'da kaldırılmış - ancak uzak noktalara varmış.Sagolsun kuzenim minibüsle getirecek.
    Bence istanbul dışındaki bayileri de ara.istanbuldaki motorların fiyatları çok degişiyor.sen eskişehirdesin,tren yoluna yakın her ilden satın alabilirsin.Yada otubüs ile de getirebilirsin,100 tl ye getirler sanırsam.Bu arada motosikletin normal fiyatı 3765 TL.
    [COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    CBF250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun Ali Başçavuşum... senin serviste aykanın ki gibi ....rrağı yedi... işi gücü bırakıp senle uğraşırlar artık
    Hemde fena yedi abi ) işten vakit buldukça güzel şeyler yapıyorum km' 240 oldu eskidi
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    Bugün plakamı aldım sonunda.205 tl ye takipçiye yaptırdım.şimdi geri kaldı iyi bir kask.Motorun zincirinden hafif bir cızırtı sesi geliyor.Sanırım buda yeni olmasından kaynaklanıyor.bu arada FAR GRANAJI işe yarar mı?faydası var mı motora?
    [COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı _10ur_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öneriniz için teşekkür ederim 20 mayıs'ta siyah yada kırmızımı alamazsam anesi arıyacağım.
    Eskişehirde olduğum için zor oluyor şehir dışından motosiklet almak.
    Ehliyetimde olmadığı için nakliyesi felan baya bi uğraştırıyor ankaradan bi kaç tanıdığım var diye Efe'den sipariş verdim.

Ama istanbul MT'den de bolca tanıdığım arkadaş var olmazsa gelir anes'den alırım
    motoru nasıl götüreceğini düşünme ankaradan ben getiririm eskişehire kadar. çi börek ve ayranlar senden olur artık.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    o dediğin fiyatı sadece 2 bayi veriyor istanbulda anes motor fialn plaka dahil 3900 veriyor arkadaş öle alırsada piyasa normal bi fiyata alıcak bende öle aldım
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    2011 Cbf 150
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru nasıl götüreceğini düşünme ankaradan ben getiririm eskişehire kadar. çi börek ve ayranlar senden olur artık.
    Çi Börek ayran benden tabiki hatta üstüne bide met helvası yeriz

Şu sıralar içime çok dert olan bir konuydu nası gelir bu motor konusu
    Getirecek pek çok arkadaşım var ama rodaj'ı ne kadar doğru yaparlar orası meçhul.

Bu konuda cidden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Facebook adresimi veriyim burdan iletişime geçebiliriz

Link

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Mercekli farı burada biri taktırmıştı. Sfırı cbf150 aldı. Alırken 180 liraya taktırmış sanırım. Gayet hoş duruyordu.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

spyarts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cbf 150'îmde devir saati var fakat senkron iyi calısmıyor motor devri baygın sayıyor, bu normalmidir. bu kadar durağan calısmaması lazım... bilginiz varmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:14 ----------

bu arada belirtmeyi unuttum 2007 model.

Motosikleti
    honda cbf 150 silver 2011
    Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sürekli yanık kalması far camını eritmez değil mi bu konuda teknik bilgisi olan varsa açıklayabilir mi çünkü bizim farlar sürekli açık olduğu için motor hareket ettikçe yanık kalacak
    kolayı var yaa,ekstra çıtçıt düğme taktırdım ben sote biyere akü çıkışından sonra gece gerektiğinde açıyorum ;);)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------

Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu mercekli farı nereden bulabilirim???

benim motor bu

zincir sesi de kalmadı amerikadan gelen bi yağ var zincir için tonlarca yük çeken en kalın zincirleri yağladığımız sıcağa dayanıklı,yağlama görevini en az bir ay sürdürüyo şaka gibi zincir hep yağlı kalıyo ..:D:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 ----------

[QUOTE=coolizma;2333631]kolayı var yaa,ekstra çıtçıt düğme taktırdım ben sote biyere akü çıkışından sonra gece gerektiğinde açıyorum ;);)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------

farın en güzel yanı da görüntüden ibaret olmaması araba farından farkı yok uzunların kısaların her yer gündüz gibi...

Motosikleti
    cbf 150 gümüş
    arkadaşlar ben üç motor arasında seçim yapamıorum lütfen bana yadımcı olun ama cvp verecek kişininde üç moturu ciddi anlamda kullanmış olmasını istiyorum

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı sensar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben üç motor arasında seçim yapamıorum lütfen bana yadımcı olun ama cvp verecek kişininde üç moturu ciddi anlamda kullanmış olmasını istiyorum
    3 motoru kullanmış kişileri çok zor bulursun, bulsan da kullanan kişiler motorları sürekli değişerek değil de farklı zaman periyotlarında kullandıkları için yorumları objektiflik taşımayabilir. O yüzden şuan aktif olarak kullananların yorumlarını derleyip toparla gördüğün her artıyı eksiyi bir yere not et sonra karşılaştır kendi fiziki yapını ve tarzını da düşünüp bilgileri harmanla kesin kararını sen ver

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler