Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Nisan 2011, 13:02
mete_han adlı üyeden alıntı
Hacı bu motor görsel modifiye için uygun bir makina değil..hevesin var anlıyorum ama jant şeridi haricinde ne yaparsan yap albenisi olmaz...ha sen tatmin olursun ayrı...
Mete bende dün gece nöbette düşündüm de bzim motorların cattalarını yükseltip F800 gibi dişli lastik taksak super motor gibi olmaz mi
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
-
23 Nisan 2011, 13:11
zenon adlı üyeden alıntı
Mete bende dün gece nöbette düşündüm de bzim motorların cattalarını yükseltip F800 gibi dişli lastik taksak super motor gibi olmaz mi
Evet nöbette olunca insanın canı herşeyi çekiyor istiyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
23 Nisan 2011, 13:35
Bir Fenerbahçeli olarak plakam GS oldu - Bugün, 12:22
: Arkadaşlar herkese selamlar.
Bugün saat 09:06 itibariyle ilk motorum olan Gri 2011 CBF 150 teslim almış bulunmaktayım. Her ne kadar geçen yaz güvenli sürüş eğitimi almış olsamda daha önce hiç kullanmamış gibiyim motoru doğru düzgün kullanamadım, yanımda abim olmasa motosikleti eve dahi götüremeyebilirdim, neyseki abim yanımdaydı
Merak edenler için motoru ne kadara aldığımı belirtmek isterim;
Motosiklet için cebimden çıkan para :4.182,00 TL
Motosiklet için:3.780,00
Kappa Çanta : 160,00
Kor.Demirleri : 200,00
Ruhsat Vekalet : 42,00.
Orta sehpa hediye edildi bir yıllık zorunlu trafk sigortasıda yapılmış,
Yalnız enteresan birşey oldu,bir Fenerbahçeli olarak Plakam GS çıktı
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1KKyT4mlh
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
-
23 Nisan 2011, 17:28
emre_tnl adlı üyeden alıntı
Bugün saat 09:06 itibariyle ilk motorum olan Gri 2011 CBF 150 teslim almış bulunmaktayım. Her ne kadar geçen yaz güvenli sürüş eğitimi almış olsamda daha önce hiç kullanmamış gibiyim motoru doğru düzgün kullanamadım, yanımda abim olmasa motosikleti eve dahi götüremeyebilirdim, neyseki abim yanımdaydı
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1KKyT4mlh
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inş. fb lide olsan plakan büyük ve köklü bi takımı simgelediği için karizmatik olacağı kesin
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
23 Nisan 2011, 17:47
TheNightHawk adlı üyeden alıntı
Hava düzeldi ama ben düzelemedim, sabah güneş doğarken bir öksürükle uyandım, bu sene ne çektim ya hastalıktan. Abolgi kendimi iyi hissetmeye başlayınca o dediğiniz yere tekrar gidebiliriz
özel mesajımı aldınız mı, alışamadım bu sitenin mesaj sistemine
mesajı alıp cevap bile yazdımnumaran kayıtlı bende yazdım numaramı ;) geçmiş olsun. az sonra işe gideceğim tabii ki motorumla. motosiklet pantolonunu giymeyeceğim inşallah üşümeyiz gece dönüşte. yada gazete sararız dizlere . hahaha
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
23 Nisan 2011, 17:55
-
23 Nisan 2011, 18:17
aykan adlı üyeden alıntı
45/50 KM Hıza kadar bişiy yok 60 dan sonra ibre hafif hafif titriyor 65 km den yukarı çıkmadım daha ancak şu varki benim 2 inci cbf im bu motor öncekinde çok daha fazlaydı %70 az titriyor bu gösterge panelinin içindeki dişlilerle alakalı km teli ile kesinlikle değil önceden alışkın olduğumdan problem etmedim pek rahatsız etmedi ancak olmasa iyi olurdu...
o bendede var usta 40km lerde oluyor bende sonrasında düzeliyor 40/50 arası aşa yukarı oynuyor bakımda servise sölemeyi düşünüyorum
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
23 Nisan 2011, 20:31
Yahu arkadaşlar şu makinenin siyahını aldığım için pişman olmak üzereyim , ne çabuk tozlanıyor , ne çabuk çiziliyor yahu :( Yoksa ben mi evham yapıyorum yeni diye
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
23 Nisan 2011, 20:35
unsaloc adlı üyeden alıntı
Yahu arkadaşlar şu makinenin siyahını aldığım için pişman olmak üzereyim , ne çabuk tozlanıyor , ne çabuk çiziliyor yahu :( Yoksa ben mi evham yapıyorum yeni diye
kırmızı alıcaktın usta
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
23 Nisan 2011, 20:43
emrekrbrn adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun aykan, güzel renk, parlıyor....masallah
Sağolasın emre darısı senin başına satmadınmı innovayı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 ----------
_UnReaL_ adlı üyeden alıntı
Tşk.ler, jant boyasını düşünüyorum ardından michelan lastikler ve arkaya çanta takmayacağım, kuyruk içinde bir modifikasyon düşünüyorum, arka tutamağın tvs apache lerdeki yada cbf 600 lerdeki gibi yaparsam çok hoş duracak. Malzemesi döküm olduğu için üzerindekine fazla bir şey yapabileceğimi sanmıyorum.
Aslında çok fazla değişiklik cbf leri abartılı gösteriyor bence jant boyama ve şerit yeterli..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
alper150zc adlı üyeden alıntı
o bendede var usta 40km lerde oluyor bende sonrasında düzeliyor 40/50 arası aşa yukarı oynuyor bakımda servise sölemeyi düşünüyorum
Kardeş bendeki 2007 dede vardı.. zannediyorum şu an 2011 lerin çoğunda var benimki abartılı titremiyor git gel yapmıyor yani hafif 60 larda başlıyor gösterge dişlilerinden bu sorun ama takılacak bişiy değil fazla km teli değiştirelim derler hiçbir işe yaramıyor ben 2 defa değiştirmiştim, direk panel değişmesi gerekiyorki gelecek paneldede aynı sorunun olması %70 muhtemel....en iyisi fazla takmamak biçok kişide olan bişiy olkduğunu zannediyorum bu km iğne titremesinin...
-
23 Nisan 2011, 20:45
aykan adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 ----------
Aslında çok fazla değişiklik cbf leri abartılı gösteriyor bence jant boyama ve şerit yeterli..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
Kardeş bendeki 2007 dede vardı.. zannediyorum şu an 2011 lerin çoğunda var benimki abartılı titremiyor git gel yapmıyor yani hafif 60 larda başlıyor gösterge dişlilerinden bu sorun ama takılacak bişiy değil fazla km teli değiştirelim derler hiçbir işe yaramıyor ben 2 defa değiştirmiştim, direk panel değişmesi gerekiyorki gelecek paneldede aynı sorunun olması %70 muhtemel....en iyisi fazla takmamak biçok kişide olan bişiy olkduğunu zannediyorum bu km iğne titremesinin...
aman abi ben bu kadarına razıyımda birinde gördüm adam 20 ile giderken arkasında artçıyım ibre 20-25 arası inip çıkıyor bizdede böle olmaz ins artmasında:D
-
23 Nisan 2011, 20:48
emre_tnl adlı üyeden alıntı
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1KKyT4mlh
Hayırlı olsun kardeş ancak gs olayı kötü olmuş bide motoru iyi fiyata almışsın ben boş motoru 4200 aldım hemen hemen....Tek opsiyon yan ayaklık 25 tl....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------
alper150zc adlı üyeden alıntı
aman abi ben bu kadarına razıyımda birinde gördüm adam 20 ile giderken arkasında artçıyım ibre 20-25 arası inip çıkıyor bizdede böle olmaz ins artmasında:D
Dediğim gibi bu çinli eşş....ler bu parçaları ucuza mal edelim diye en dandiğini kullanıyorlar sonuç bu oluyor.. bukadar olsa iyi ben zannetmiyorum 0 titreşimi olmayan gösterge olduğunu....biçok cbf kullanıcısında vardır bu durum ...
-
23 Nisan 2011, 21:06
abolgi adlı üyeden alıntı
mesajı alıp cevap bile yazdımnumaran kayıtlı bende yazdım numaramı ;) geçmiş olsun. az sonra işe gideceğim tabii ki motorumla. motosiklet pantolonunu giymeyeceğim inşallah üşümeyiz gece dönüşte. yada gazete sararız dizlere . hahaha
abolgi mesaj gelmedi bana, bu forumun mesaj olayını çözemedim hala tekrar mesaj attım .
-
23 Nisan 2011, 21:36
-
23 Nisan 2011, 21:36
Dün akşam motorumu aldım.
Bugün yaklaşık 120km kullandım.
İlk izlenimlerim CBF 150 eski motorum(Kymco CK125) kadar dengeli değil. Belki de biraz daha yüksek olması bu hissi veriyor. Gidon çok hafif. Bu benim hoşuma gitmedi. Tork motor hacmine göre mükemmel. Selesi söylendiği kadar konforlu değil. Çok sert de değil. Fakat 2 saat sürekli kullanınca rahatsız ediyor. süspansiyonları mükemmel. Michelin lastiklerin katkısı oldumu bilmiyorum.
Uploaded with ImageShack.us
-
23 Nisan 2011, 21:43
Benim diye mi bilmem ama pek şık duruyor Karakaçan vallahi
şimdi usta motor yakıyor senin karakaçanın benim ankakuşum süper yani bu şeffaf far fialn daha güzel bi hava kazandırdı resmide çok güzel yakalamısın :D
-
23 Nisan 2011, 21:53
Benim diye mi bilmem ama pek şık duruyor Karakaçan vallahi
Siyah çok güzel duruyor, ama bakımı oldukça zor hafta demeden yıkamak istiyor ben bu nedenden dolayı griyi seçtim kazasız sürüşler....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------
acemi60 adlı üyeden alıntı
İlk izlenimlerim CBF 150 eski motorum(Kymco CK125) kadar dengeli değil. Belki de biraz daha yüksek olması bu hissi veriyor. Gidon çok hafif. Bu benim hoşuma gitmedi. Tork motor hacmine göre mükemmel. Selesi söylendiği kadar konforlu değil. Çok sert de değil. Fakat 2 saat sürekli kullanınca rahatsız ediyor. süspansiyonları mükemmel. Michelin lastiklerin katkısı oldumu bilmiyorum.
Uploaded with
ImageShack.us
Hayrılı olsun kazasız belasız kullanın inşallah, tabiki kişiden kişiye değişir durum bence cbf sınıfının en dengeli en iyi yol tutan motoru, herkes michelin takıyor ben gerek duymadım üzerinde gelen duroların kuru hava performansı miclen ile aynı bizzat test ettim, ıslak havada eğer yol iyi yıkandıysa pek sorun olmuyor ancak su birikintilerinden geçerken yolu bırakmayı çok seviyor bu lastikler dikkat edilmesi gereken su birikintileri tam yıkanmamış yol durumu yani,drift kaçınılmaz oluyor
-
23 Nisan 2011, 23:39
Açıkcası bende siyah siparişi verdim ama tozlanma kirlenme olayı düşündürüyor ama en güzelide siyah duruyor bence
-
23 Nisan 2011, 23:47
aykan adlı üyeden alıntı
innovaya devam ama olurda daha 81,000 deyim ) değişirse büyük bi ihtimal cbf gri olur
-
23 Nisan 2011, 23:49
acemi60 adlı üyeden alıntı
Uploaded with
ImageShack.us
hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler