Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Nisan 2011, 20:00
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
Reklamlar
-
22 Nisan 2011, 22:18
TheNightHawk adlı üyeden alıntı
Ahmet bey üşüticeksiniz
Ben de biraz gezmeyi düşünüyorum ama hastayım yine hava da soğuk. Hafta sonu da dolaşabiliriz. Bugün gidip depoyu bir doldurayım en iyisi.
Ayrıca özel mesajınızı yeni fark ettim. Kusura bakmayın, cevapladım
süper bi gezi oldu. 70-80 aralığında bir kuğu gibi süzülüyor namıssız. temellideki göletin orada bi çay içtim. geri dönüştede bi tesis keşfettim. gölet yanına yapılmış tesiste balık olayı falanda var. gidilebilecek türde biyer. mont-pantolon olunca üşümedim. 35litre çantayıda denemiş oldum. çok fazla fark etmedi yan rüzgarlardan. ses soluk yok.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
22 Nisan 2011, 22:20
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Aykan, bende mayısın ilk veya 2. haftası teslim alacağım bi aksilik olmazsa. Sende daha önce eski kasa vardı yanlış hatırlamıyorsam, eski kasa ile yeni kasa arasındaki farkları yazabilirmisin. Sürüş, gidiş, yakıt, yeni karbratör sisteminin performansa olumlu veya olumsuz etkisi var mı ? En çok merak ettiğim konulardan biri bu aslında. Daha önce eski kasa kullanan diğer ark..larda yeni kasa ile eski kasa arasında gördükleri farkları yazarlarsa çok hoş olacak.
Teşekkürler Ethem kardeşim inşallah senin cbf de en yakın sürede gelir.. farklara gelince önce artılar.
+İlk olarak far olayı kesinlikle çok iyi olmuş, statör değiştikten sonra çok iyi olmuş aydınlatma sorunu yok..
+Malzeme kalitesi bir önceki nesilden biraz daha iyi kullanılan plastik biraz daha kaliteli duruyor.
+Devir göstergesi gerçekten sürüş esnasında gerekli bir ayrıntı bunu önceki kasayada sahip olan biri olarak çok iyi buldum..
+Seyir esnasında daha tok bi yapısı var belkide pisikolojik bir durum ancak düz gidişi daha iyi geldi bir önceki nesle göre..
+Karbüratörün yapısı mutlak yakıt ekonomisine katkıda bulunacaktır..
+Gaz tepkileri çok iyi eski sisteme göre belirgin bi ataklık söz konusu..
+Fren sistemide önceki nesle göre biraz daha kaliteli olmalı, frenlerin dozlaması ve duruş mesafesi bana gayet iyi geldi..
Eksileri..
-Daha önceki modelde olan km gösterge iğnesinin titremesi malesef bu moeldede aynen sürüyor 60 km üzerine çıkınca sinir bozucu bir durum (gıcık oldum)iğne hafif hafif titriyor daha üst süratlerde sürermi bilmem..
-Önceki nesile göre 4500 devirlerden itibaren titreşim biraz var gibi ancak abartılacak bir durum diğil mevcut susturucu yapısıyla alakalı bir durum aynı durum 2011 ybr esd de var esdede çok daha fazla (cbf sınıfında halen en titreşimsiz model)
-Yan sehpa opsiyonel bir özellik halen 25 tl veren taktırabilir ybr esd de sensörlü ve standart yan sehpa var hondaya kocaman bi eksi buradan....
Şimdilik aklıma gelenler bunlar başka bişiler gelirse yazarım...
-
22 Nisan 2011, 22:43
necdet_vv adlı üyeden alıntı
üzgünüm ama sen bugün istanbuldaki herhangi bir bayii telefona aç ben mayısta motor istiyorum de 9 tane bayii var bakalım hangisi mayısa söz verebilecek bugün dene bi istersen benim ısrar etmemdeki durum 17.03.2011 ta sipariş veren hiçbir müşteriye mayısta motor yeiştiremez istanbullu ensaf.
Bana teslim edeceklerine dair söz verdiler.Ben bilemem onların teslim edip edemeyeceklerini.Verdikleri söz geçerlidir benim için.Bu nedenle bende kaporayı gönderdim.Yetiştiremeyiz diye birşey demediler.Burda sadece ben aldatılmadım.Ben,+ Bana yardımcı olan bir usta,+ istanbulda bize yardımcı olan ustanın bayisi.Toplam da 3 kişi kandırıldı.O bayinin adı burda hoş bilinmeyecek artık.
En kısa zamanda da havale yatırdığım tarihi gösteren belge ile honda bayisine şikayet maili atacağım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------
Arkaya topcase çanta alacagım.çantayı monte etmek için herhangi bir parça gereklimi?
MTS Gaff 46 Litre Arka Çanta'yı almayı düşünüyorum.Artçım olacağı için 46 litre alacağım.
Kask olarakta şimdilik lazer vertigo mystik kırmızı almayı düşünüyorum.Bu motosikletin de masrafı biteceğe benzemiyor doğrusu
[COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]
-
22 Nisan 2011, 22:46
isa_özdere adlı üyeden alıntı
Bana teslim edeceklerine dair söz verdiler.Ben bilemem onların teslim edip edemeyeceklerini.Verdikleri söz geçerlidir benim için.Bu nedenle bende kaporayı gönderdim.Yetiştiremeyiz diye birşey demediler.Burda sadece ben aldatılmadım.Ben,+ Bana yardımcı olan bir usta,+ istanbulda bize yardımcı olan ustanın bayisi.Toplam da 3 kişi kandırıldı.O bayinin adı burda hoş bilinmeyecek artık.
En kısa zamanda da havale yatırdığım tarihi gösteren belge ile honda bayisine şikayet maili atacağım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------
Arkaya topcase çanta alacagım.çantayı monte etmek için herhangi bir parça gereklimi?
MTS Gaff 46 Litre Arka Çanta'yı almayı düşünüyorum.Artçım olacağı için 46 litre alacağım.
Kask olarakta şimdilik lazer vertigo mystik kırmızı almayı düşünüyorum.Bu motosikletin de masrafı biteceğe benzemiyor doğrusu
o kaskı bende düşündüm 120tl civari fialn ama çok kalitesiz dandik olduğunu sorun çıkarıcağını ses yaptığını sölediler bende suanlık vazgeçtim
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
22 Nisan 2011, 22:50
Offf CBF Gençlik yine yardırıyor forumda...ama ne gezi var ne bi icraat...
motorlarını alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun der kaza beladan uzak olmalarını dilerim...
vakitsizlik ve eve geç gelme nedeniyle foruma uğrayamadım...selam sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
22 Nisan 2011, 22:53
aykan adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Ethem kardeşim inşallah senin cbf de en yakın sürede gelir.. farklara gelince önce artılar.
+İlk olarak far olayı kesinlikle çok iyi olmuş, statör değiştikten sonra çok iyi olmuş aydınlatma sorunu yok..
+Malzeme kalitesi bir önceki nesilden biraz daha iyi kullanılan plastik biraz daha kaliteli duruyor.
+Devir göstergesi gerçekten sürüş esnasında gerekli bir ayrıntı bunu önceki kasayada sahip olan biri olarak çok iyi buldum..
+Seyir esnasında daha tok bi yapısı var belkide pisikolojik bir durum ancak düz gidişi daha iyi geldi bir önceki nesle göre..
+Karbüratörün yapısı mutlak yakıt ekonomisine katkıda bulunacaktır..
+Gaz tepkileri çok iyi eski sisteme göre belirgin bi ataklık söz konusu..
+Fren sistemide önceki nesle göre biraz daha kaliteli olmalı, frenlerin dozlaması ve duruş mesafesi bana gayet iyi geldi..
Eksileri..
-Daha önceki modelde olan km gösterge iğnesinin titremesi malesef bu moeldede aynen sürüyor 60 km üzerine çıkınca sinir bozucu bir durum (gıcık oldum)iğne hafif hafif titriyor daha üst süratlerde sürermi bilmem..
-Önceki nesile göre 4500 devirlerden itibaren titreşim biraz var gibi ancak abartılacak bir durum diğil mevcut susturucu yapısıyla alakalı bir durum aynı durum 2011 ybr esd de var esdede çok daha fazla (cbf sınıfında halen en titreşimsiz model)
-Yan sehpa opsiyonel bir özellik halen 25 tl veren taktırabilir ybr esd de sensörlü ve standart yan sehpa var hondaya kocaman bi eksi buradan....
Şimdilik aklıma gelenler bunlar başka bişiler gelirse yazarım...
Şu söylediğin km titreme olayına baktım ama bende hiç yapmadı sizin saatte problem olabilir mi? diğer arkadaşlara da soralım var mı bu titreme bende hiç yok
mete_han adlı üyeden alıntı
Offf CBF Gençlik yine yardırıyor forumda...ama ne gezi var ne bi icraat...
motorlarını alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun der kaza beladan uzak olmalarını dilerim...
vakitsizlik ve eve geç gelme nedeniyle foruma uğrayamadım...selam sevgiler...
aman uğrama zaten yüzünü gördüğümüz mü var biz de yeni köfte icat ettin tadından kendini alamadın diye düşünüyoduk
-
22 Nisan 2011, 22:58
aykan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motoru çarşamba günü teslim aldım işte resimler..
]
OOvvv yakıyi makinan Aykan Enişte... yine döndün ya kürkçü dükkanına az çakal değilsin he...
acun0 adlı üyeden alıntı
yeni kasalarda ekzos emisyon için motorun ekzoz kısmında bir şiskinlik
bu aslında benim gibi kaldırımlara arada bir çıkanlar için dezavantaj galiba 4-5 cm daha yere yakın o bölge ve ordan delinirse vay haline...
dincer59 adlı üyeden alıntı
[
[]
maşallah parlıyor makina...
abolgi adlı üyeden alıntı
bende gaza geldim bi temelliye doğru uzanıp geleyim yada belli olmaz polatlıya kadar uzarım.
Uza bakalım dolan biraz Hacı Dayı...geçmişini unutma eski bir bisikletcisin sen... tövbe ettin bataklıktan çektim kurtardım ben seni...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
22 Nisan 2011, 23:02
-
22 Nisan 2011, 23:03
kask olarak kapalı çene ls2 diamond kullanıyorum.çok memnunum. 100 liraya amasyadan aldım. istanbulda yaklaşık 90 lira olması lazım.bu seride 4-5 tane model var farklı grafik tasarımlarına sahip. iki gün önce, gün içerisinde yağmurlu havada 150 km civarı kullandım tam bir fiyat/performans ürünü. dün de üzerine kırmızı reflektif bant çektim harika oldu
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
22 Nisan 2011, 23:07
alper150zc adlı üyeden alıntı
o kaskı bende düşündüm 120tl civari fialn ama çok kalitesiz dandik olduğunu sorun çıkarıcağını ses yaptığını sölediler bende suanlık vazgeçtim
120 tl mi ben en ucuza 175 tl ye bulabildim internetten.Lazer markasına güvenerek birde satılan sitedeki alan arkadaşların olumlu yorumlarından dolaı almayı düşünüyorum.alan kişiler memnun olduklarını yazmış.Peki max 200 TL olacak bir full face (kapalı) kask ne olabilir?motosikletin epeyi bir eksiği var,şimdilik 200 liralık bir kask alabilirim,artı eşime de alacağım bitane.
-
22 Nisan 2011, 23:12
_UnReaL_ adlı üyeden alıntı
Az önce bayii ile görüştüm plakam yarına geliyormuş, malum ist. beşiktaş şubesi baya sıkıntılı....
ben Honda bayisi olsam sana motor satmam aga...bir sana iki aykana...
victorist adlı üyeden alıntı
Ben Güngörden Plaka ve motor koruma demiri dahil yan ayak ve çanta demiri var tabi 3870 lira ya anlaştım ah şu haziran gelsede kavuşsam cbf e
bir açılım yaparmısın...bana fiyat çok göründü...
-
22 Nisan 2011, 23:12
fatih_005 adlı üyeden alıntı
kask olarak kapalı çene ls2 diamond kullanıyorum.çok memnunum. 100 liraya amasyadan aldım. istanbulda yaklaşık 90 lira olması lazım.bu seride 4-5 tane model var farklı grafik tasarımlarına sahip. iki gün önce, gün içerisinde yağmurlu havada 150 km civarı kullandım tam bir fiyat/performans ürünü. dün de üzerine kırmızı reflektif bant çektim harika oldu
LS2 kasklarını pek tavsiye etmiyorlar,nedeni ise:ucuz etin suyu kara olur diye düşünüldüğü için mi yoksa,kullananların tavsielerinden dolayı mı bilemiyorum.Okuduğum birçok yazıda LS2 begenilmiyor.
-
22 Nisan 2011, 23:14
kizilkurt adlı üyeden alıntı
aman uğrama zaten yüzünü gördüğümüz mü var
biz de yeni köfte icat ettin tadından kendini alamadın diye düşünüyoduk
sezon açılsın aga bir köfte yiyelim gari...
Abi acaba diyorum güneş egzoza vurduğundan parlıyor olabilir mi
aaa doğru lan...
-
22 Nisan 2011, 23:15
-
22 Nisan 2011, 23:16
ben Honda bayisi olsam sana motor satmam aga...bir sana iki aykana...
bir açılım yaparmısın...bana fiyat çok göründü...
birden konuya dalıyorum kusura bakmayın ben plaka için 205 TL ye anlaştım.hiçbirşeye karışmayacağım.sadece son bir imza atacağım o kadar.Bilmiyorum çok mu.
-
22 Nisan 2011, 23:19
Uza bakalım dolan biraz Hacı Dayı...geçmişini unutma eski bir bisikletcisin sen...
tövbe ettin bataklıktan çektim kurtardım ben seni...
eyvallah mete. sağolasın allah razı olsun , allah ne muradın varsa versin. küfte tabağın boş kalmasın............
motora hava yağışlı oldumu kıyıp binemiyorum mete, o zaman bende bisiklete biniyorum. hala o hayatıda yaşıyorum tövbe etmedim yani hahahaha
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
22 Nisan 2011, 23:20
-
22 Nisan 2011, 23:21
Şu söylediğin km titreme olayına baktım ama bende hiç yapmadı sizin saatte problem olabilir mi? diğer arkadaşlara da soralım var mı bu titreme bende hiç yok
aman uğrama zaten yüzünü gördüğümüz mü var
biz de yeni köfte icat ettin tadından kendini alamadın diye düşünüyoduk
isa_özdere adlı üyeden alıntı
LS2 kasklarını pek tavsiye etmiyorlar,nedeni ise:ucuz etin suyu kara olur diye düşünüldüğü için mi yoksa,kullananların tavsielerinden dolayı mı bilemiyorum.Okuduğum birçok yazıda LS2 begenilmiyor.
ben değerlendirmemi fiyat/performans olarak yaptım. 200 liraya alacağınız kask la size önerdiğim kask arasında uçurumlar olmayacaktır bundan emin olun. farkı ancak nolan, shoei vb. kasklarda görebilirsiniz ki bunlarda 400-500 liradan başlıyor. kullandığımız motor belli bence servet ödemeye gerek yok kaldı ki bu üçüncü kaskım ve en çok memnun olduğum kask görüş açısı iyi, grafikleri kaliteli, yıkanabilir konforlu iç kısım, kaliteli kilit sistemi uygun fiyat bence bir kez daha düşünün nacizane fikirlerim.
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
22 Nisan 2011, 23:23
45/50 KM Hıza kadar bişiy yok 60 dan sonra ibre hafif hafif titriyor 65 km den yukarı çıkmadım daha ancak şu varki benim 2 inci cbf im bu motor öncekinde çok daha fazlaydı %70 az titriyor bu gösterge panelinin içindeki dişlilerle alakalı km teli ile kesinlikle değil önceden alışkın olduğumdan problem etmedim pek rahatsız etmedi ancak olmasa iyi olurdu...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler