Benim de motorum 19 binde falan hala durolar var ama güvenemiyorum gercekten heleki yagmurlu havalarda cok cok dikkatli olmak gerekliyor. biri yere tukurse tehlike ama sıcak alsfaltta falan performansı fena değil bence.
Benim de motorum 19 binde falan hala durolar var ama güvenemiyorum gercekten heleki yagmurlu havalarda cok cok dikkatli olmak gerekliyor. biri yere tukurse tehlike ama sıcak alsfaltta falan performansı fena değil bence.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
motor kaskosu ne kadardır acaba?
[COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]
bugün arka kampanadan gelen ses yüzünden servise ancak gidebildim. sanırım üretimdeyken oluşan bir tozlanmadan dolayı ses yapıyordu temizlediler ses kesildi sadece en dipte iken çok az ses yapıyor ama sorun değil o da geçer zamanla. olmadı 1000 km bakımında tekrar baktırırım kampanaya
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
O zaman seninle aynı güçte sis farlarına sahibiz. 3*2 watt.
Ben kendim yapmıştım. Deneme yanılma yoluyla, bayağı bir uğraştırmıştı beni.
Aslında far ve plaka lambası çok kolay değiştirilebilir, ama gösterge biraz meşakkatli.
İlk alanlar bilir, plaka lambasının etrafındaki plastiği erittiği söyleniyordu. Bilmiyorum o sorun hala devam ediyor mu?
Geçmiş olsun, aslında çok basit bir arıza ama oluyor işte.
Cbf150 de yok.
Islak yolda kesinlikle tavsiye etmem. Kuruya karışmam.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Sonunda Karakaçan'ı dün teslim aldım arkadaşlar.
3723lira fatura kesilmiş ama nedense 3750 tahsil ettiler , faturaya bakmamıştım o yüzden niye böyle soramadım.
D&B ve Konşuk 3450-3550 ye satıyor biraz indirim yapın dedim,keşke faturayı kesmeden önce söyleseydiniz iptal ederdik gidip oradan alırdınız dediler
Yahu bari koruma demirlerini hediye edin dedim , onlar 200 lira tutuyor zaten karımız o kadar ama yan ayak verelim dediler , iyi dedim ne yapayım :(
Akşam 18 gibi teslim aldım , pek inceleyemedim ilk farkettiğim jikle oldu , jikle açıkken devir yükseliyor. Isınması için gaz vermeye gerek yok.
Jikle tam açıkken 4000 devre çıkıyor yalnız o biraz yüksek geldi bana.
Lastikler duro.
Dün motoru teslim almadan önce bayide zorunlu trafşk sigortasını yaptırmıştım.
Bu sabahta erkenden plaka ve ruhsat işlemleri için koşturdum.
Sabah 8:30 da ilk durağım şöförler cemiyetiydi. 11:45 de plaka-ruhsat elimdeydi.
-ilk olarak bir gün önceden zorunlu trafik sigortasını yaptırdım : 33.6lira
- Bugün sabahtan söförler cemiyetine gittim , dosya hazırlattım : 17 lira
-Dosya ile emniyet müdürlüğüne gittim. Boştaki plakalardan seçim yapmak istediğimi söyledim , bunun için emniyet vakfına 50 lira para ödedim.
- ruhsat için 127 lira verdim.
-oradan tekrar şöförler cemiyetine giderek 12.5 lira plaka parası vererek plakamı aldım.
tekrar emniyet müdürlüğü trafik tesçil bürosuna giderek plakayı mühürlettim.
Yağmur vardı , yağmurluksuz çıktım sucuk gibi oldum
Ruhsat işlemleride aşağı yukarı 190 lira tutmuş oldu.
Şu anda kuruyup ısınmaya çalışıyorum , tecrübeleri aktarmaya devam ederim ;)
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
ip çabuk kopar misina bağlayın siz )))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------
çok teşekkürler bu bilgiler için bende lastikler eskimeye başladığında 10-12 binde değiştireyim o zamana kadar kullanayım duroları yani 1 sezon beni idare etsinde masraf etmiyeyim diye döyle düşünüyorum herkes memnunsa bizde memnunuz demektir teşekkürler
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
iyice büyüdük forumda en kalabalık cemiyet olduk yav:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
ALPER sana komik gelcek belki ama ben caminin altında bi tuhafiyeten aldım ince deri ama için yünle örgü doldurulmuş bir deri eldiven aldım 25Tl dediler 20ye verdiler valla inan harika bi şey ama ufak bi çalıya veya gülün dikenine taktırırsam hemen yırtılacak kadar ince maymun derisi mi de artık fakat çok güzel tavsiye ederim
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
çok güzel hayırlı olsun ve en kısa zamanda tüm korumalıkları takrı ön arka hepsini. ve mümkünse internetten sipariş et veya araştır 200 Tl demişler hepsini 130 TL ye bulursun 10 lirada işçilik halledersin ucuz yollu birşey almadan önce iyice araştırın saplantılı kalmayın bir yerde
bana aldığım anes motorda bi tanıdık çıktı o vesileyle hediye verdiler korumaları plaka herşey dahil 3900 aldım orda plakasız 3750 plakalı 3900 satıyolar bana kalsa üst grenaj korumasını takmazdım ama şimdi iyiki var diyorum cünkü bi yere sürtsem grenaja bişey olmıycak :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 ----------
ARKADAŞLAR BEN MOTORU ALDIĞIMDA ON FREN HORTUMUNU TUTAN 2 DEMİRİN Bİ BACAĞI KIRIKMIŞ YENİ FARK ETTİM AMA YOL BİRAZ UZAK DİYE GİTMEDİM SUAN 500KM LERDEYİM 1000KM DE GİTSEM BUNU GARANTİDEN DEYİŞTİRİRLERMİ BU RESİM İLK ALDIĞIM GÜN SERVİSİN ONUNDE CEKILDI INANMAZLARSA GOSTERMEYI PLANLIYORUM
Uploaded with ImageShack.us
hayırlı olsun arkadaşlar. güle güle kullanın kazasız belasız vede cezasız.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)