Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı Bruce 65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler,zenon...
    Bende özledim motorumu valla size şu anda nasil imreniyorum bir bilsen :D Askerdeyim ama az kaldı kavusacam :D 27 gün sonra
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ortadaki o saati bende istiyorum bi bulursam alıcam :D
    Oto aksesuar satan yerlerde bulunur,Oto sanayii sitelerinde bazan seyyar satıcılar dolaşır onlarda kesin var...ucuz ben 2 TL ye filan almıştım...
    Hep Pür Dikkat...

fatih_005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ortadaki o saati bende istiyorum bi bulursam alıcam :D
    ne alırsan 1 lira, binbir çeşit vsvs tarzı dükkanlarda sıkça karşımıza çıkan bir ürün. lise yıllarında pansiyondaki dolabımın kapısının vazgeçilmezidir
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
    Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende özledim motorumu valla size şu anda nasil imreniyorum bir bilsen :D Askerdeyim ama az kaldı kavusacam :D 27 gün sonra
    Şimdiden hayırlı teskereler dilerim...
    Hep Pür Dikkat...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    vala hava düzelsin diye bekliyorum pazar den beri yatiyor perşembeye kadarda yatıcak :D heralde
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    malatyalı biri yapmış led uygulaması cevap onaydı , uyarı ise yapacak olanlaraydı. isteme yükleyeceğiniz yükü bilinçli yapın babından. ya bide yıkayıp yıkayıp parlatıyorsunuz motorları ben daha örtünün altından çıkarıp güneşlendiremedim bile 1 haftadır. şu an şakır şakır yağıyor yine yağmur. hafta sonuna kadar kurtulacakmışız inşallah.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Motorunuzun maşallahı var sizde benim gibi silip parlatıyorsunuz sürekli belliki

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    CBF 150 de kombine fren varmı acaba?hani ön freni sıkınca arka freni de belli bir oranda otamatik sıkan fren.
    [COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]

dincer59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 CBF150 GRI
    Alıntı isa_özdere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF 150 de kombine fren varmı acaba?hani ön freni sıkınca arka freni de belli bir oranda otamatik sıkan fren.
    Kombine falan yok tamamen manuel nereyi sıkarsan orası tutuyor. Kombinesi biziz CBF 150 nin zuhahaha
    Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
    ONE LIFE LIVE IT

Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    malatyalı biri yapmış led uygulaması cevap onaydı , uyarı ise yapacak olanlaraydı. isteme yükleyeceğiniz yükü bilinçli yapın babından. ya bide yıkayıp yıkayıp parlatıyorsunuz motorları ben daha örtünün altından çıkarıp güneşlendiremedim bile 1 haftadır. şu an şakır şakır yağıyor yine yağmur. hafta sonuna kadar kurtulacakmışız inşallah.
    Bizim şansımız İzmirde ikamet ediyor olmamız...ben yılın 365 günü binerim motora,sadece sabahları çıkış saatimde çok aşırı yağış varsa almıyorum...öyle hafif çiseleiyorsa hiç dinlemem biner yavaş yavaş giderim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

Alıntı JustRebelde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorunuzun maşallahı var sizde benim gibi silip parlatıyorsunuz sürekli belliki
    Teşekkürler,sürekli değil ama 10-15 günde bir bi detaylı yıkama - cila, pırıl pırıl parıldayana kadar...tekeririniz hep düz bassın...
    Hep Pür Dikkat...

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    Motorun ve Ehliyetin hayırlı olsun,meslaktaşız senle benimde 1989-1993arası 5 yıl VOLVO 1227 TIR'ım vardı...[COLOR="Silver"]

evet kendim şuan bu mesleği yapmıyorum ama aile mesleğimiz bu malesef hatta sülalemizin mesleği desem daha doğru olur . evet dediğiniz arabalar zamanında efsaneydi o türbün sesi kulağımdan gitmez ama 87 seneleri felandı bu dediğim . şu videoda benim araç dinleyin bakalım ses yanıdık geliyormu?
    http://www.izlesene.com/video/ford-c...bo-sesi/873747

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı dincer59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kombine falan yok tamamen manuel nereyi sıkarsan orası tutuyor. Kombinesi biziz CBF 150 nin zuhahaha
    çok güldüm yaaa...
    Hep Pür Dikkat...

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Zaten kombine olamaz çünkü ön fren disk arka fren kampana biliyorsun uyumlu olmaz. Olsa da insanın refleksleri gibi olmaz en güzeli el-ayak kombinasyonu

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı vabisciler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun ve Ehliyetin hayırlı olsun,meslaktaşız senle benimde 1989-1993arası 5 yıl VOLVO 1227 TIR'ım vardı...[COLOR="Silver"]

evet kendim şuan bu mesleği yapmıyorum ama aile mesleğimiz bu malesef hatta sülalemizin mesleği desem daha doğru olur . evet dediğiniz arabalar zamanında efsaneydi o türbün sesi kulağımdan gitmez ama 87 seneleri felandı bu dediğim . şu videoda benim araç dinleyin bakalım ses yanıdık geliyormu?
    http://www.izlesene.com/video/ford-c...bo-sesi/873747
    Evet bu sesi duyunca biçok anım depreşti teşekkürler,ama 1227 lerde daha canlı bir ses vardı insanı resmen motivasyona sokardı...
    Hep Pür Dikkat...

CBR-250R da var o ama gene senin dediğin gibi değil tersi ayak freni ile çift fren yapıyor ön fren bireysel çalışıyor
    [COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    teşekkürler kombo fren soruma cevaplar için.kombo fren acemi sürücüler için daha iyi olurdur sanırım. ayrıca motor kaskosu ne kadardır acaba?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 ----------

Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten kombine olamaz çünkü ön fren disk arka fren kampana biliyorsun uyumlu olmaz. Olsa da insanın refleksleri gibi olmaz en güzeli el-ayak kombinasyonu
    bu şekilde yorum yapacak teknik bilgim yok
    [COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBF 150

bu şekilde yorum yapacak teknik bilgim yok
    Benim teknik bilgim hiç yok zaten mantığım el verdiğince söyledim Bak şöyle yapılabilir arka fren ayaklığına ip bağlarız onu da ön fren koluna bağlarız ayakla sıktıkça öne de asılmış olur

slameram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150 Kırmızı
    Bugün lastikleri yani duroları 4745 km de idi.Mıchelin ile değiştirdim.Takmadan önce michelın lastikler gözüme çok küçük geldi.Sanki bisiklet lastiği gibi Duro'ların yarısı kadar.Motorcu abi boşa para verip aldın.Bir şu lastiğe bak bir de şuna bak dedi.İlk önce acaba yanlış mı yaptım diye tereddüt bile ettim.Ancak lastikleri takıp motorla tecrübeye çıkınca farkı farkettim.İnanın ön freni kullanmaya korkanken motoru kaydırmak için nerede ise uğraştım da kaydıramadım.Ben Duro-Mıchelın farkını bizzat kullanıp farkettim.Kumlu çakıllı yolda gitmeye korkarken ön frene bastığım halde kaymadım.Ben üzerime düşeni yaptım tedbiri mi aldım.Allah kaza bela vermesin verirsede Tadir-i İlahi diye gönlüm rahat bir şekilde söyleyeceğim.
    Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    Alıntı Bruce 65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet bu sesi duyunca biçok anım depreşti teşekkürler,ama 1227 lerde daha canlı bir ses vardı insanı resmen motivasyona sokardı...
    doğrudur bu seste 1225 e ait zaten sizinkinin dedesi. eski araçların sesi şimdi hangi araçta var o detroit motorlu 2 zamanlı enterler ,helezon şanzıman 19 manın sesi. şimdikiler çok şeyden mahrum .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:50 ----------

Alıntı slameram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün lastikleri yani duroları 4745 km de idi.Mıchelin ile değiştirdim.Takmadan önce michelın lastikler gözüme çok küçük geldi.Sanki bisiklet lastiği gibi Duro'ların yarısı kadar.Motorcu abi boşa para verip aldın.Bir şu lastiğe bak bir de şuna bak dedi.İlk önce acaba yanlış mı yaptım diye tereddüt bile ettim.Ancak lastikleri takıp motorla tecrübeye çıkınca farkı farkettim.İnanın ön freni kullanmaya korkanken motoru kaydırmak için nerede ise uğraştım da kaydıramadım.Ben Duro-Mıchelın farkını bizzat kullanıp farkettim.Kumlu çakıllı yolda gitmeye korkarken ön frene bastığım halde kaymadım.Ben üzerime düşeni yaptım tedbiri mi aldım.Allah kaza bela vermesin verirsede Tadir-i İlahi diye gönlüm rahat bir şekilde söyleyeceğim.
    evet aynı sıkıntı bendede var malesef freni boşver yolun içinde az bir kum çakıl olsun önü arkası oynamaya başlıyor motorun . yakında bende değiştirecem bu lastikleri . burdan hondaya

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    burası genelde asfalt hatta yüzde 95 asfalt o yüzden ben çok memlunum 10bin km yaparım rahat bundan once schooterım vardı çinli onun lastiklerin markası bile yoktu ıslak bayır cıkarken arka duman çıkarıyordu kaymaktan durolar suan bana allahın bir lutfu gibi geliyor tabi michelin daha iyidir ama duroda kulanılmıycak gibi bi lastik değil hata şehir içi için iyi
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler