Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    verdiğin linkte bu var mete abi..

abicim zaten orjinali yok...hepsi birbirine benziyor zaten...yan sanayi olduğu için 3 aşağı 5 yukarı bunun aynısı...estetik dururmu orasını merak ediyorum...

seruvencı Murat abi foto eklemezsen kafamızda kurgulayamayız...sen oldu diyorsan tamamdır iş...peki bu seferde ışıkları söktürmesinler sana...deniz feneri gibi yanıyor diye...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim zaten orjinali yok...hepsi birbirine benziyor zaten...yan sanayi olduğu için 3 aşağı 5 yukarı bunun aynısı...estetik dururmu orasını merak ediyorum...

seruvencı Murat abi foto eklemezsen kafamızda kurgulayamayız...sen oldu diyorsan tamamdır iş...peki bu seferde ışıkları söktürmesinler sana...deniz feneri gibi yanıyor diye...
    Ne camı lem...Sen bide neon ışık takarsın alta....

Bırak orjinal kalsın....Ne işin olur camla cumla...100 km yi herzaman geçiyon sanki de...Bırak rüzgarlar yüzünü tokatlasın....Şikayet ediyosan arabaya bin kardeşim...Satarsın bi hacı alırsın...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    abicim cam gereksizmi sence...aslında ihtiyac...her zaman kask camını kapalı tutmayız...o arada gözümüze bir cisim gelebilir...hiç dikkat ettinmi kanka göz dediğimiz şey bir yassı dokku...yani o kadar hassas ki...o kadar önemli bir konu ki...yani ona gelecek bir küçük taş parçası bizi gerçektende bitirir...bende böyle paranoyalar vardır...gözümü güneşde alsa camım çizik kirlide olsa hiç yukarı çekmem...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Onun tadı da ayrı kanka..Eğer süratli gidiceksen mutlaka kapatıcaksın vizörü...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    abi senin söylediğin cam çok büyük değilmi.. cbf de takılırmı bilmem ama takılsa bile çok iğrenç olur.

Motosikleti
    cbf 150 siyah
    metehan bence dediğin camlar cok kıro yapar motoru orjinalınde var zaten siyah cam yeterli geliyor bana şahsen seni bilemem ama orjinali bozma fazla

seruvenci80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    eklerim en kısa zamanda metecim

bunuda söktüremezler..adamı psikopat yapmasınlar..efendi efendi takılıyoruz dostum
    GAME OVER

Motosikleti
    Alıntı asibeyaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan bence dediğin camlar cok kıro yapar motoru orjinalınde var zaten siyah cam yeterli geliyor bana şahsen seni bilemem ama orjinali bozma fazla

bi sirkecide taktırıp deneyeyim...sonra sizde belki beğenirsiniz...

mostcan büyük ama çok işlevsel diye düşünüyorum...

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    fotoşapta iki dakka şöyle bişey salladım. belki biraz fikir verir.

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    abicim ben açtım şimdi...çok şık durur diye düşünüyorum...orjinali yok zaten...sirkecide ön cam takmadıkları marka veya modelde yok...25-30 lira diye biliyorum...ama nasıl duracak acaba...birde işe yararmı...şöyle az eğildikmi rüzgarda kesilir...ama hızı keser mutlaka...
    olm ne camı şimdi macera arama zaten önünde cam var gözün görmüyo galiba , benim yerimde olsan neyse şaka bi yana banada bak bari bende aranıyorum ama haklı olarak önde ufak bişey olsa aramam senin gibi yani....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    most harikasın be...valla fena durmadı hani...zaten Sirkecide bu camlar sudan ucuz...ama pazarlık yapcan...birde satan arkadaşlar hemen takıyorlar...ellerine bişeyler sıkıştırıyorsun...

bilocan senin cbfnin bir ön siperliği var ...hani bi er 5 te gördük ya...

http://www.motosiklet.net/forum/moto...er-sey-11.html

bu alpin mesjındaki(benden alıntı..) siperliklerden bulursan hemen kap...

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25

abi bu tarz siperliklerde her yerde bulunmuyoki , baya araştırmak lazım , alp nerde olduğunu biliyosa bizden esirgemez artıkın dimi , gerçi kendi almadı ama en azından aldığı adam sormuştur diye düşünüyorum.....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    most harikasın be...valla fena durmadı hani...zaten Sirkecide bu camlar sudan ucuz...ama pazarlık yapcan...birde satan arkadaşlar hemen takıyorlar...ellerine bişeyler sıkıştırıyorsun...

herşeyin bir ilki vardır abi bir dene bakalım.Photoshopda fena durmamış ama ruzgarı keser hızıda uzun gezilerde cbf 150 ekibinden koparsın arkalarda nal toplarsın abovvv

Alıntı seruvenci80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün farın alt kısmına iki adet 55 wattlık sis lambası taktım..bağlantısınıda sellektör butonuna yaptık..aydınlatma süper oldu..toplamında 110 watt güç çekiyor..ancak sellektöre bağlı olduğundan aküyü yormamış oluyor..bu sayede sorunsuz çalışıyor..ben biraz seri kullanıyorum motoru..hergün trafiğin içindeyim malum..farkedilmek adına güzel bir girişim oldu..özellikle geceleri çok çok etkili oldu sisler..iki kez çaktın mı sisleri önümdeki aracın şöförünün aynasıyla beni takip ettiğini ve yol verdiğini görmek güzel..(maliyet 25 ytl sisler + 10 işçilik )
    en yakın zamanda görelimm minibüsçü gibi birde korna taktırırsan istanbul senin motoru tanıcak Gerçekten nasıl oldu acaba güzelmi
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    kanka o fotoları çeken benim zaten...çocuk yurtdışından getirtmişti galiba...Alamnayamıydı neydi...ama Nişantaşında bir kişide daha gördüm...piyasada var bunlar...biyerlerden rahatlıkla temin ediliyor ama biz bişey bilmiyoruz...Korlasa gidip fiyat sorarız derlerki bilmem kaç euro...bizde sanırızki çok pahalı aman kalsın...halbuki öyle sote dükkanlarda öyle aksesuarlar varki şaşarsın...

Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herşeyin bir ilki vardır abi bir dene bakalım.Photoshopda fena durmamış ama ruzgarı keser hızıda uzun gezilerde cbf 150 ekibinden koparsın arkalarda nal toplarsın abovvv

en yakın zamanda görelimm minibüsçü gibi birde korna taktırırsan istanbul senin motoru tanıcak Gerçekten nasıl oldu acaba güzelmi
    kankü 100 den fazla hızda gözüm yok inan...sağlıklı bir sürüş olsun yeter....

murat zaten önceki mesleğinde minibüs şoförü olduğundan motor aksesuarlarıda o şekilde oluyor...arka plakalığada yazı yazdırcak...

miras değil alınteri....

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    kanka o fotoları çeken benim zaten...çocuk yurtdışından getirtmişti galiba...Alamnayamıydı neydi...ama Nişantaşında bir kişide daha gördüm...piyasada var bunlar...biyerlerden rahatlıkla temin ediliyor ama biz bişey bilmiyoruz...Korlasa gidip fiyat sorarız derlerki bilmem kaç euro...bizde sanırızki çok pahalı aman kalsın...halbuki öyle sote dükkanlarda öyle aksesuarlar varki şaşarsın...

kanlü 100 den fazla hızda gözüm yok inan...sağlıklı bir sürüş olsun yeter....

murat zaten önceki mesleğinde minibüs şoförü olduğundan motor aksesuarlarıda o şekilde oluyor...arka plakalığada yazı yazdırcak...

miras değil alınteri....
    adam modifiyeci ne yapsın,neyseki egzosu çıkarmış artık oda sesiz ekibin bir parçası artık ne kadar sessizce cbf
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam modifiyeci ne yapsın,neyseki egzosu çıkarmış artık oda sesiz ekibin bir parçası artık ne kadar sessizce cbf
    Murat huzurevinde çalışıyor(teknisyen)...müdürleri bi kaymış buna...demişler sen nedyon ...o egsozu hemen sök ...bizim dip gaz murtide kuzu kuzu sökmüş aparatları...çılgın çocuk ya...seviyom tarzını adamın...

topik yine sapıyo beyler...beni coşturmayın...geyiğe son...şimdi size sorarım..

cıbıf 150 yi nasıl bilirsiniz ey cemaat...

kertenkele200 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeniden cbf 150
    Murat huzurevinde çalışıyor(teknisyen)...müdürleri bi kaymış buna...demişler sen nedyon ...o egsozu hemen sök ...bizim dip gaz murtide kuzu kuzu sökmüş aparatları...çılgın çocuk ya...seviyom tarzını adamın...

topik yine sapıyo beyler...beni coşturmayın...geyiğe son...şimdi size sorarım..

cıbıf 150 yi nasıl bilirsiniz ey cemaat...
    4200 kmde çok ii biliorum ama sabahtan beri topiklerde ölüm haberi kaza haberi alınca inanın soğudum ve korkmaya başladım 500 lük düşünüodum seneye vazgetim bile

İyi bilirüüük!!!
    Yalnız o deve gibin cam olmaz bu alete tipi kaydırııııır!
    Bu arada cbf250 için o verdiğiniz linkdekinden daha küçük sadece cam olan bir aparat takmış bizim şirkette bir elaman. Onu nerden bulmuş bilmiyorum ama çok daha minik ve hoş durmuş. (Bu bahsettiğim 250cc içindir, bizimkinde zaten öncam var.)

Motosikleti
    Alıntı Cloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi bilirüüük!!!
    Yalnız o deve gibin cam olmaz bu alete tipi kaydırııııır!
    Bu arada cbf250 için o verdiğiniz linkdekinden daha küçük sadece cam olan bir aparat takmış bizim şirkette bir elaman. Onu nerden bulmuş bilmiyorum ama çok daha minik ve hoş durmuş. (Bu bahsettiğim 250cc içindir, bizimkinde zaten öncam var.)
    aslında haklısın hacı be...illa zıttırik bişey yapcaz motorumuza ha... o elemana sorsana nereden kaça bulmuş...adres falan bi soruversene kankam için bulalım...cbf 250 çok çıplak duruyor...benim motor 250 den daha seksi...bunu herkes söylüyor ya...enteresan...

aslında haklısın hacı be...illa zıttırik bişey yapcaz motorumuza ha... o elemana sorsana nereden kaça bulmuş...adres falan bi soruversene kankam için bulalım...cbf 250 çok çıplak duruyor...benim motor 250 den daha seksi...bunu herkes söylüyor ya...enteresan...
    Elemanı tanmıyorum, ara sıra motoruyla görüyorum, yakalarsam sorarım.

güncel:
    Arkadaşlar Tekirdağ gezisi için başlığı açtım sanırım yönetimin onayından sonra yayına girecektir. Bilginize. Buluşma yeri v.s. gibi önerileri oradan yapabilirsiniz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler