Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alperim ben de denedim bizim üniversitenin kampüsü 2 km kadar yokuş saldım boşta aynısını yaptım bende de o ses var onun sebebi (bilgim kadarıyla konuşayım) debriyaj hem yeteri kadar ayıramadığı için o hızda vites geçişi sert olur hızının 2. vitese uygun olması gerek transalp'te de aynısı oluyordu bu sorun değil varolan birşey sanırım o yüzden dert etme bence ve mümkünse motor kompresörüyle git hem senin can güvenliğin için hem de motor sağlığı için

Birşey daha ekleyeyim ben duroları çıkartmadım ama şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşatmadı, tabi yağmurlu havada kullanmadım ama kuru asfaltta yol tutuşu gayet güzel bayağı yatırdım hiç risk hissettirmedi yolu güzel tutuyor sıfır lastik olduğu için. bence en azından 2000 km ye kadar sorun çıkarmadan kullanılabilir çöpe atmaktan iyidir.
    saol abi içimi rahatlatın ya o ses bende 2-3 kere olduda nasıl içim acıyor her seferinde sanki etimi koparıyolar diyorum giti motor die çok dikkat ediyorum artık :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dincer59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 CBF150 GRI
    Evet sevgili mt takipçileri kaç haftadır buralarda ne alsam sıfır mı alsam 2. el mi alsam, sıfır alıp plakayı sonra mı alsam nsaıl kask alsam ne yapsam ne etsem diye kafanızı şişirdim durdum af buyurun.

Bugün itibariyle gri 2011 model CBF 150 mi (yani güzel kızımı, bebeğimi) almış bulunmaktayım. Pazartesi faturası kesilecek müsait oldugum ilk gün olan perşembe günüde bitanemi Mutluhan Honda dan alacam inşallah. Motora ilk etapta sadece yan ayak ve motor koruma demiri taktırıyorum çünkü beklememek adına biraz kesenin ağzını açtık Dahada alacagım birsürü şey var kask, mont vs. Artı plaka işlemlerinide kendim halledeceğim. Ama olsun değer valla gri meleğime helali hoş olsun.

En azından bu işleri yaparken sevgili motorumda benimle birlikte olacak. Assaa inip söyle bi kontagı çalıştırabilecem veya atlayıp bir iki, tur atabilecem ve ehliyet sınavına daha fazla tecrübeyle girebilecem.

Bu arada nisan tayfasından hala bekleyen arkadaslara da ayıp oldu gibi biraz ama affetsinler biz iki aşığın bugün buluşmamızı görseydiniz 13 bölüm dizi çıkardı yani Bugüne kadar bilgisiyle, ilgisiyle destek olan arkadaslarımın hepsine teşekkürler artık bundan sonra inşallah sadece burda sanalda değil reel hayattada görüşeceğiz bol bol kalın sağlıcakla.
    Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
    ONE LIFE LIVE IT

Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)

Motosikleti
    HONDA CBF150 (2011)siyah
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol abi içimi rahatlatın ya o ses bende 2-3 kere olduda nasıl içim acıyor her seferinde sanki etimi koparıyolar diyorum giti motor die çok dikkat ediyorum artık :D
    sevgili kardeşim motorun debriyjı ayırıyor ama pürüzdirek dönüyor ve motorun hız senin vites hızından vazla olursa cartlar hatta geçmez,,olaki geçirdin debriyjı bırakırsan neler olur?için rahat olsun o normal bir olay.
    hoşcakal
    kazasız cezasız sürüşler.
    Ercan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------

Alıntı dincer59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet sevgili mt takipçileri kaç haftadır buralarda ne alsam sıfır mı alsam 2. el mi alsam, sıfır alıp plakayı sonra mı alsam nsaıl kask alsam ne yapsam ne etsem diye kafanızı şişirdim durdum af buyurun.

Bugün itibariyle gri 2011 model CBF 150 mi (yani güzel kızımı, bebeğimi) almış bulunmaktayım. Pazartesi faturası kesilecek müsait oldugum ilk gün olan perşembe günüde bitanemi Mutluhan Honda dan alacam inşallah. Motora ilk etapta sadece yan ayak ve motor koruma demiri taktırıyorum çünkü beklememek adına biraz kesenin ağzını açtık Dahada alacagım birsürü şey var kask, mont vs. Artı plaka işlemlerinide kendim halledeceğim. Ama olsun değer valla gri meleğime helali hoş olsun.

En azından bu işleri yaparken sevgili motorumda benimle birlikte olacak. Assaa inip söyle bi kontagı çalıştırabilecem veya atlayıp bir iki, tur atabilecem ve ehliyet sınavına daha fazla tecrübeyle girebilecem.

Bu arada nisan tayfasından hala bekleyen arkadaslara da ayıp oldu gibi biraz ama affetsinler biz iki aşığın bugün buluşmamızı görseydiniz 13 bölüm dizi çıkardı yani Bugüne kadar bilgisiyle, ilgisiyle destek olan arkadaslarımın hepsine teşekkürler artık bundan sonra inşallah sadece burda sanalda değil reel hayattada görüşeceğiz bol bol kalın sağlıcakla.
    Sevgili kardeşim hayırlı olsun.
    bu yaz bende motorumla o tarafa SARAY a gekeceğim dostlarımı ziyarete.
    hoşcakal
    kazasız cezasız sürüşler
    Ercan

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Selamun aleykum cbf gençlik...nettiniz yorucu bir hafta içi temposu nedeniyle nete bile giremedim...şimdi geriye doğru bakıcam topaca valla...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamun aleykum cbf gençlik...nettiniz yorucu bir hafta içi temposu nedeniyle nete bile giremedim...şimdi geriye doğru bakıcam topaca valla...
    sensiz tadı tuzu yok be buraların metehanduro abi

Motosikleti
    Alıntı dincer59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hayırlı uğurlu olsun...kaça maloldu tek tek yazarmısın...bilgi amaclı soruyorum...çünkü her bayiyi konuşuyoruz burada ama Mutluhan hakkında fazl abilgimiz yok...nasıdır müşteriye davranışları...

Alıntı LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sensiz tadı tuzu yok be buraların metehanduro abi

Hacı benim boşluğumu Necdet_vv kardeşim dolduracak inşallah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

ya arkadaşlar motorda 1-2 olaya rasladım canımı sıktı sizdede oluyormu normalmi die sorucam 1-baya uzun bi bayır aşağı yolda başında boşa alıyorum bayır bitince hızım kesilmeden vitese geçmek istiyorum dielim 40km hızdayım debriyaja basıp 3 e atmak istiyorum fakat debriyaj basılı olmasına rahmen 2 vitesden geçemiyom gırrrrrrrrtt die ib sürtme sesi geliyor hemen bende boşta kalıyorum durucak kadar yavaslıyorum anca ole geçiyor yani boştayken hızlıysak durmakmı lazım illa 2-bazen 1den 2 ye atiyorum n yanmıyor motor 2 ye atıyor gaza basıyorum birden n ye düşüyor 3 kere başıma geldi boşa düşüyor buda normalmi benmi oturtamamış oluyorumo kilometreli saatlerden almak lazım görürsem alıcam:D
    motorun anasını belliyon yani aga....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

Alıntı tayfun2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yarın sabah saat 11-12 gibi karaburuna hareket etmeyi düşünüyorum katılmak isteyen arkadaşları beklerim... maksat sürüş yapmak ve karadeniz havası almak. önerilere ve farklı güzergahlara açığım....
    yuh...ben o saatlerde uyandım bugün... abi çok erken çıkmışın yav...öğleden sonra çıkıversen gelirdim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

Alıntı otuzdört adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acil yardım lütfen.

sıfır aldığım motor 500 km ye yaklaştı. ben yağını değiştirmek istiyorum.

hangi yağ???

birde serviste mi yaptırmam lazım illa, yağı alıp bizim burdaki herhangi bi ustaya değiştirsem garanti kapsamı dışına çıkarmı????

teşekkürler
    Hocam şu yağ işini en azından servise değiştirt garantiden çıkılmasına mani ol...yani 2 yıl en azından bu garanti çatısının altında kal...

servis yağı 25 e değiştiriyor...sen yağı 17-18 e alıcan e ne anladık bu işten...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    2011 Cbf 150
    Arkadaşlar aramızda efe hondadan ön sipariş veren varmı ?

Ben 1000 TL ön sipariş ücretimi gönderdim ama telefonla arayıp ön sipariş ücretinizi aldık vs. bi telefon gelmedi ?

Sipariş veren varsa arıyorlarmı aramıyorlarmı yada daha önce alan varsa nasıl yapıyoruz bilgi verirseniz çok sevinirim

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    aleyküm selam yaşıyomusun sen ganga nirelerdesin yahu
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı fatih_005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun hayırlı olsun kızılkurt güle güle bin inş.
    topacı karıştırırken ne buldum köftestarın motoruyla ilk gün macerası http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ifa-ettim.html abi o ne ya metroda kask falan resimlere bakıyorum diye ofiste 10 dk fazla kalmışım hemen çıkmam lazım.gülmekten yarıldım

valla o zamanki heyecanıma ben bile şaşırıyorum...şimdi kapıda motor var yüzüne baktığımız yok...

Alıntı necdet_vv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    er6 f gayet güzeldir bende er6 n e bindim fazer ile kalkışta geçiyor 2 silindirli olmasına rağmen mükemmel bir tork var

er 6 n fazeri kalkışta nasıl geçiyor hacı anlamış değilim... na mümkün böyle birşey...

]

OOooo siyah İnci...gönlümüzde birinci...

yakışıklı namussuz...

Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aleyküm selam yaşıyomusun sen ganga nirelerdesin yahu

ganga iş güc yav...sana uğramayı düşündüm ama nasıl ulaşırız sana...tükkana uğrayabilirmiyiz çayını içebilirmiyiz...nasıl ambians yassah falan olabilir ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------

Alıntı fctavsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de kaçtır arıyorum bir türlü yollamadılar.yarın gidip alıcam artık kendim.inşallah vardır ellerinde.bugün aradım yarın gelecek dedi ama bakalım görcem artık.ben de servis olarak gitmeyi pek düşünmüyorum oraya d&b ye gidicem oranın servisini çok övüyolardı bakalım.yağı ben kendim yanımda götürsem koyarlar mı acaba?orda sıradan bir yağ koymalarını istemiyorum çünkü...
    aga DB Mobil koyuyor...

Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster

.
    değerli kardeşim bu iş biraz olmamış gibi...yani estetik açıdan sen bak olaya ve kararını ver...çok sırıtıyor o ek aparatlar...aga ne uğraşıyon ki tak uzun saplı ybr aynalarını olsun bitsin...

eski sayfalardan alıntı yaptım kendi mesajıma...

..............

Arkadaşlar cfsine ybr aynası taktırmak isteyenler...yan sanayide markamı olur demeyin oluyor...ayna üzerinde WIWI yazan aynayı Sirkecide bulamadık...

Erdiye aldığımız kısa saplıydı ve hemen ilk arızasını verdi sağ teki...geri dönüp değiştirdik...

bu marka çin aynası sağlam...işçilikten belli...bu WİWİ yi getiren adamlar İzmirde şu kişiler...

ve ayna çifti ne kadar tahmin edin..

çifti 10 tl...

http://www.motorcuhayri.com.tr/

FEVZİPAŞA BULVARI 1366 SOK. NO :1/B BASMANE/İZMİR TEL +90 232 4450291

almanız gereken ayna burada...yeni takım uzun saplı ybr ayna takımı...burada ben Gültepede tesadüfen buldum bu WİWİ yi...

http://www.motorcuhayri.com.tr/GRUPLAR/AYNA%20GRUBU.htm

adamları aradım perakende satışlarıda var...ama İzmirden biri toptan alırda ihtiyacı olanlara yollarsa çok makbule geçer...uzun saplı olan dikkat edin...dün kısa saplı aldık Erdiye aslında görüyorum dedi ama çok işlevsel değil...

Bu fotoğraftaki kısa saplı olan...

Bu elvıs biraderimin aynası..usun saplı..

benimkiler malumunuz...

Aynanın ilk müşterilerdinden biri Samsundan mmucit biraderim...bi liste oluşturalım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 ----------

uzun kısa yeni eski takım benimde kafam karıştı aslında...tek yapmanız gereken taktıktan sonra aynanın %50 si gidonun bittiği yerden dışarı kaymış olması...ölçüyü buna göre yapın...uzun kısa anlarsınız aslında...

...................

Motosikleti
    honda cbf 150
    ganga iş güc yav...sana uğramayı düşündüm ama nasıl ulaşırız sana...tükkana uğrayabilirmiyiz çayını içebilirmiyiz...nasıl ambians yassah falan olabilir ...
    ganga 2 hafta oldu depoyu bıraktım be kuşum normal kuryelik yapıyorum ama ne zaman istersen çayımızı çorbamızı içeriz
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ganga 2 hafta oldu depoyu bıraktım be kuşum normal kuryelik yapıyorum ama ne zaman istersen çayımızı çorbamızı içeriz
    aga bu işi nasıl yapıyorsun anlamıyorum...çok zor iş ..Allah sabır versin...

hadi iyi geceler olsun cbfci dostlara...ben müsadenizi istiyorum...mesajlarda adım geçmişse göremeişimdir kusura bakmayın...motor alanları kutladım dimi kimseyi unutmadık inşallah...sonra mahcup olmayalım...tekrardan yeni motor sahiplerine hayırlı uğurlu olsun...

guneylee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 Nisan Stoğu...
    Gençler ve genç kalanlar bugün iş arasında konşuk motoru ziyaret ederek motorumu gördüm siyahi hayalim orada öylece bana bakıyordu ancak onu oradaki canilerin elinden kurtaramadım çünkü plaka işlemleri daha bitmedi. Plaka vs. işlemleride bitince çarşamba-cuma arasında teslim alıcaz sonunda beklediğim gün sayısı tek elin parmağıyla sayılabilecek kadar düştü. Deri kılıfıda alırken taktırıp çıkarıcam Fotoğraflar aynı gün topacımıza yansıtılacaktır Yavaş yavaş nisan stoğundan motor alanların fotolarını da görelim artıkın
    Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Motosikleti
    honda cbf 150
    aga bu işi nasıl yapıyorsun anlamıyorum...çok zor iş ..Allah sabır versin...

hadi iyi geceler olsun cbfci dostlara...ben müsadenizi istiyorum...mesajlarda adım geçmişse göremeişimdir kusura bakmayın...motor alanları kutladım dimi kimseyi unutmadık inşallah...sonra mahcup olmayalım...tekrardan yeni motor sahiplerine hayırlı uğurlu olsun...
    Amin ağam yapıyorum nedicen zar zor gidiyor

hadi sana allah rahatlık versin ....
    Drift Religion

Motosikleti
    metehan abi nie anasını beliyor dedinki ya valah billah ben bunları dert ediyorum motora binmek istemiyorum zarar vericem diye takıntım var bunlara biraz
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

DEBRİYAJI SIK KISA Bİ ARAGAZ VER VE VİTES DEĞİŞTİR her vites geçişlerinde aynı şey yapın ister hızlanırken ister dururken bunu yapın mekanizmadan ne ses gelir ne takırtı devir rölantideyken değiştirirsen her zaman tak tak veya tık tık diye ses gelir çünkü gazı kestiğinde dişlişerin dönmesi yavaşlar ve sen o esnada dönmeyen dişli arasına dönen çubuğu sokmaya çalışmaktasın çünkü buda her viteste dişlilere zarar verr kaltın gidyorsun ikiye takacaksın biraz ara gaz verip 2. vitese tak sonra giderken tekrar aragaz verip 3. vitese tak ve yoluna böyle devam et mesela yokuş aşağı inerken boştamı gidiyorsun ikiye mi takacaksın debriyajı sıkıp biraz gaz ver devir yükselmişken tak ikiye sonra üç e m takacaksın yine debriyajı sık gaz ver tak 3 e[COLOR="Blue"]rolantide vites düşürmeyin debryajı sıkıp biraz gaz verip öyle değiştirin her vitesi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------

Birşey daha ekleyeyim ben duroları çıkartmadım ama şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşatmadı, tabi yağmurlu havada kullanmadım ama kuru asfaltta yol tutuşu gayet güzel bayağı yatırdım hiç risk hissettirmedi yolu güzel tutuyor sıfır lastik olduğu için. bence en azından 2000 km ye kadar sorun çıkarmadan kullanılabilir çöpe atmaktan iyidir.
    10 bn km ye kadar gayet iyidr sonrasında ufak ufak hissettrecek aynı yolları aynı virajları artık ben alamıyorum diyecek sana bu lastkler merak etme ben yaşadım çünkü aynı şeyleri ve ben 12 binden sonra bunu hissetmeye başladım ama ben sakin kullanıcıyım szler blmediğimden 8-10 bin dyorum
    [COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    yeni motor alanlara hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim. bende şimdilik duro lardan memnunum, bi yamuğunu görmedim. az önce gece gece top case i monte ettim. fena durmadı. çanta 35litre fulface kaskı korumalı montun içine koyup kaska mont giydirdim çantaya o halde sığdılar. demekki eldiven diz koruma kask ve mont u sokacaz içine. hele montun kışlıklarını sökünce daha rahat sığar.

o km li saatler bisiklet odo metresi olarak geçer. fonksiyon sayısına göre fiyatı değişir. 40-50 lira arasında sigma nın 906 gibi modelleri var. yanlız km yi düzgün göstermek için lastik çevresini km saatine girmeniz gerekir. aldığınız yerde ayarını yaptırın mutlaka.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------

şu 150mc sayfasına girmicem diyorum dayanamıyroum sinirlenip çıkıyorum niye cbf 150 bu kadar eziyolar:D

metehan abi nie anasını beliyor dedinki ya valah billah ben bunları dert ediyorum motora binmek istemiyorum zarar vericem diye takıntım var bunlara biraz

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1Jj9hhse5

dostum kendi yazdıklarını bi oku istersen 3-5 mesaj önce. burada herkes gördüğünü yaşadığını yazıyor. yazarkende motor tü kaka gösteriliyor. onlarda bu malzemeyi kullanıyor. rampa inerken motoru boşa aldığınızı yazmışsınız bu çok riskli bir olay ve size hiç faydası yok. kendinizi riske etmeyin. 70-80 le rampa inerken 2. vitese takarsanız birgün allah etmeye kendinizi nerede ve nasıl bulursunuz bilinmez. siz siz olun rampayı çıktığınız vitesle ininiz.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni motor alanlara hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim. bende şimdilik duro lardan memnunum, bi yamuğunu görmedim. az önce gece gece top case i monte ettim. fena durmadı. çanta 35litre fulface kaskı korumalı montun içine koyup kaska mont giydirdim çantaya o halde sığdılar. demekki eldiven diz koruma kask ve mont u sokacaz içine. hele montun kışlıklarını sökünce daha rahat sığar.

o km li saatler bisiklet odo metresi olarak geçer. fonksiyon sayısına göre fiyatı değişir. 40-50 lira arasında sigma nın 906 gibi modelleri var. yanlız km yi düzgün göstermek için lastik çevresini km saatine girmeniz gerekir. aldığınız yerde ayarını yaptırın mutlaka.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------

dostum kendi yazdıklarını bi oku istersen 3-5 mesaj önce. burada herkes gördüğünü yaşadığını yazıyor. yazarkende motor tü kaka gösteriliyor. onlarda bu malzemeyi kullanıyor. rampa inerken motoru boşa aldığınızı yazmışsınız bu çok riskli bir olay ve size hiç faydası yok. kendinizi riske etmeyin. 70-80 le rampa inerken 2. vitese takarsanız birgün allah etmeye kendinizi nerede ve nasıl bulursunuz bilinmez. siz siz olun rampayı çıktığınız vitesle ininiz.
    abi sen naptın ya ben okadar gerizekalı diyilim abi 70-80le giderken 2vitese atmaya çalışıcak kadar bayır aşada boşa bi yer var orda atıyorum sadece ondada 60 ı geçmiyorum frenliyorum 2.vitese atmadan oncede hızımı 20ye düşürüyorum yoksa o hızda o vitesi bende atmam yani--- ayrıca riski nedir onuda bilmiyroum çünkü ilk vitesli motorum daha once schooter kulanıyordumbiraz acemiliğim var kusura.bakma abi rahatsız ettiysem seni özür dilerim

Motosikleti
    Honda CBF 150
    abi sen naptın ya ben okadar gerizekalı diyilim abi 70-80le giderken 2vitese atmaya çalışıcak kadar bayır aşada boşa bi yer var orda atıyorum sadece ondada 60 ı geçmiyorum frenliyorum 2.vitese atmadan oncede hızımı 20ye düşürüyorum yoksa o hızda o vitesi bende atmam yani--- ayrıca riski nedir onuda bilmiyroum çünkü ilk vitesli motorum daha once schooter kulanıyordumbiraz acemiliğim var kusura.bakma abi rahatsız ettiysem seni özür dilerim
    alperim dediğim gibi boş viteste gitmenin hiçbir faydası yok zaten sana en fazla 20 kuruş kazandırır 20 kuruş için motoru hırpalamaya değer mi sen motor kompresörünü kullanmaya devam et 3. frenin odur hatta 1. frenin odur sonra manuel frenlerimiz gelir.

Bu arada metehan abi söylemeyi unuttu galiba ben söyleyeyim o depo kılıfını çıkar ulen

Motosikleti
    alperim dediğim gibi boş viteste gitmenin hiçbir faydası yok zaten sana en fazla 20 kuruş kazandırır 20 kuruş için motoru hırpalamaya değer mi sen motor kompresörünü kullanmaya devam et 3. frenin odur hatta 1. frenin odur sonra manuel frenlerimiz gelir.

Bu arada metehan abi söylemeyi unuttu galiba ben söyleyeyim o depo kılıfını çıkar ulen
    tamam abi zaten töbe ettim bu akşam artık sadece bi yerde rölantide durucağım zaman boşa alcam yoksa boşmoş yok :D depo kılıfına 30tl verdik 20 gün once şimdi çıkarıyımı diye düşünüyorum çıkarıncada çiziliyor diyolar bide para çöpe gidicek arada kaldım :D

Motosikleti
    Honda CBF 150
    tamam abi zaten töbe ettim bu akşam artık sadece bi yerde rölantide durucağım zaman boşa alcam yoksa boşmoş yok :D depo kılıfına 30tl verdik 20 gün once şimdi çıkarıyımı diye düşünüyorum çıkarıncada çiziliyor diyolar bide para çöpe gidicek arada kaldım :D
    Tankpad sticker yapıştır ben öyle yapıcam nakit durumlarımı toparlamaya çalışıyorum yoksa yapacağım şeyler çok. Apache motoruna döndürmeden cbf i daha çekici hale getirmeye çalışıcam mesela siyahatmaca diye bir nickli abimiz var cbf aldı 2009 model arka çantası spor çanta yapmış hiç öyle görmemiştim cbf 150 yi o şekilde yapmayı düşünüyorum ben de öyle yapmayı düşünüyorum işte fotoğrafı

yakıyor görüntüsü

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler