Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Nisan 2011, 00:31
fctavsan adlı üyeden alıntı
ben de kaçtır arıyorum bir türlü yollamadılar.yarın gidip alıcam artık kendim.inşallah vardır ellerinde.bugün aradım yarın gelecek dedi ama bakalım görcem artık.ben de servis olarak gitmeyi pek düşünmüyorum oraya d&b ye gidicem oranın servisini çok övüyolardı bakalım.yağı ben kendim yanımda götürsem koyarlar mı acaba?orda sıradan bir yağ koymalarını istemiyorum çünkü...
arkadaş bu başlığı ben açmadım benim yağla ilgl bir konum yok düzeltelm lütfen
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
Reklamlar
-
15 Nisan 2011, 00:33
D&b de 15-50 10-40 mobil veya shell olsa gerek kesinlikle 1 lt lik kapalı yağ kullanıyorlar.Zaten görebiliyorsun.Yanında götürürsen de itiraz etmiyorlar.Yalnız fiyatı 20 tl .
-
15 Nisan 2011, 00:50
necdet_vv adlı üyeden alıntı
arkadaş bu başlığı ben açmadım benim yağla ilgl bir konum yok düzeltelm lütfen
ya kusura bakma nasıl oldu anlamadım,düzeltemiyorum da
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------
piranha dört adlı üyeden alıntı
D&b de 15-50 10-40 mobil veya shell olsa gerek kesinlikle 1 lt lik kapalı yağ kullanıyorlar.Zaten görebiliyorsun.Yanında götürürsen de itiraz etmiyorlar.Yalnız fiyatı 20 tl .
eyv kardeşim saolasın.ben biraz araştırdım da castrolun power1 serisini kullnmaya başladım hatta 300kmde kendim bir kez değiştirdim servisteki ustanın tavsiyesi üzerine.çok da işe yaradığını düşünüyorum.
-
15 Nisan 2011, 01:44
unsaloc adlı üyeden alıntı
Şubat ayında verdiğin Nisan teslim siparişini bayi ayın 15'i gibi teslim ederiz demişti.
Az önce aradım son durumlar nedir dedim, pazartesi motorlar bize geliyor , pazartesi akşamı veya salı günü teslim alabilirsiniz dedi. Hiç inanasım gelmiyor
Açıkçası benimde hiç inanasım gelmedi. Sanırım çıplak motor alıyosunuz dimi? çünkü plaka ruhsat içindeyse geldiği gün teslim etmeleri imkansız. En az 5 gün sonra teslim edebilir ancak.
Artık gelsin ya gözünü sevdimin motoru yaklaştıkça daha yavaş geçiyo zaman günleri doldurmak bir o kadar zorlaşıyo
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
-
15 Nisan 2011, 02:58
az önce kar atıştırıyordu bizim mahallede ankarada . bırakın havalar ısınmış olur motorlar geldiğinde. valla kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum balkondan makinaya. mecburiyet olmayınca binilmiyorda. akşam dışarı çıkacağım yağmur yağıyordu mecbur araba ile çıktım. sabah işe gideceğim yerler ıslak yağmur yağabilir deyip araba ile devam. motor yatsın bakalım biraz daha. yata yata V Strom 650 olacakmı göreceğiz.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
15 Nisan 2011, 04:10
abolgi adlı üyeden alıntı
az önce kar atıştırıyordu bizim mahallede ankarada . bırakın havalar ısınmış olur motorlar geldiğinde. valla kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum balkondan makinaya. mecburiyet olmayınca binilmiyorda. akşam dışarı çıkacağım yağmur yağıyordu mecbur araba ile çıktım. sabah işe gideceğim yerler ıslak yağmur yağabilir deyip araba ile devam. motor yatsın bakalım biraz daha. yata yata V Strom 650 olacakmı göreceğiz.
Abi sen ankaranın wam neresinde oturuon?? bende ankaradaymda bu aralar burda 2011 kırmızı cbf den görüom
-
15 Nisan 2011, 09:11
guneylee adlı üyeden alıntı
Açıkçası benimde hiç inanasım gelmedi. Sanırım çıplak motor alıyosunuz dimi? çünkü plaka ruhsat içindeyse geldiği gün teslim etmeleri imkansız. En az 5 gün sonra teslim edebilir ancak.
Artık gelsin ya gözünü sevdimin motoru yaklaştıkça daha yavaş geçiyo zaman günleri doldurmak bir o kadar zorlaşıyo
Evet çıplak alıyorum. Ruhsat işlemlerini kendim halledeceğim. Bizim burada işler daha hızlı yürüyor.Motoru teslim aldığım günün ertesinde sabahtan işlemlere başlayınca saat 11 gibi plaka bastırmaya gidiyorum , saat 16 gibi de plakayı mühürletmeye gidiyorum.Gün içinde herşey halloluyor.
Benim inanmadığım Honda'nın motorları bayilere pazartesi teslim edebilecek olması
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:08 ----------
Ezelden beri bi enduroist ruhu taşırım. Yılın 24 ayı motosiklete binmişimdir Havalar hiç sorun değil yani
Az önce durakta beklerken sabah sabah bir V-Storm gördüm zaten , hiç iyi olmadı benim açımdan
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
15 Nisan 2011, 09:31
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
İşlev olarak süper, estetik olarak biraz daha geliştirilmeli.
alper150zc adlı üyeden alıntı
3-5kere ani fren yapmak zorunda kaldım 3ü dikatsiz kadınlar yüzünden sağa sola bakmadan yola atkıyorlar aynalar kapalı zaten sadece makyaj amaçlı aynalar 1i dikatsiz apache 15yasındaki cocuklar diyeride tam bi odun yüzünden yola cart die atladı sanayide :D okadardan ibşey olmaz dimi abi 5 kere:D
Paranoyak olacaksın, yoksa motosiklet sürmek zor.
jr. adlı üyeden alıntı
lastikler satarsa sürücüyü düşürebilir. ani frene gerek duymayacak şekilde kullanmak önemli.
hiçbir arabanın yanından kornasız geçmemeye çalışın. bırakın korna bozulsun.
takip mesafesi bırakın.
şu yanda bekleyen araba birazdan önünüze çıkacak ya da kapısını dikkatsizce açacak.
kadının elinden tuttuğu çocuk birazdan elinden kurtulacak.
otobüs durakta durmuş. önünden bir anda yaya belirecek.
unutmayın. yeşil size de yansa asla geçiş üstünlüğünüz yok.
İşte paranoyak bir arkadaş.
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Güntekin kardeşim güzel çalışma emeğine sağlık. Kör nokta problemi mutlaka çözülmüştür. Fakat bu işlemin emeği işçiliği vb bence bir çift ybr aynasından daha maliyetli olmalı. Ve dar yerlerden geçerken problem olabilir. Ayrıca bununla uğraşmak var. Ybr aynası görüşü problemsiz bir hale getirebiliyor.
Ybr aynası ilk taktığmda kör noktada kalan arabayı göremeyip yanına gelmiştim, aman diyeyim. Yani ilk taktığınız aynaya çok da güvenmeyin, alışma safhası var. Gerçi ben kör nokta aynası yapıştırdım.
fatih_005 adlı üyeden alıntı
bugün çim-art a bıraktım motoru.ortalama bir hafta kadar kalacak gibi görünüyor.amasyadan samsuna gelene kadar altı defa stop etti makine ama birkaç dakika bekledikten sonra hep çalıştı. getir-götür işi çok zor. inş. sorunu bulurlar bu işin iyice tadı kaçmaya başladı
Sıkma canını iyi olur inş.
Olsaydı benimki olurdu, askere gidince 6 ay yatmıştı.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
15 Nisan 2011, 09:59
unsaloc adlı üyeden alıntı
Evet çıplak alıyorum. Ruhsat işlemlerini kendim halledeceğim. Bizim burada işler daha hızlı yürüyor.Motoru teslim aldığım günün ertesinde sabahtan işlemlere başlayınca saat 11 gibi plaka bastırmaya gidiyorum , saat 16 gibi de plakayı mühürletmeye gidiyorum.Gün içinde herşey halloluyor.
Benim inanmadığım Honda'nın motorları bayilere pazartesi teslim edebilecek olması
Keşke inansaymışız çünkü Konşuk motor'dan az önce beni aradılar ve nisan stoğunun bayiye ulaştığını plaka ruhsat üzerinde pazartesi günü teslim edebileceklerini söylediler. Çok mutluyum sonunda motorum geldi
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
-
15 Nisan 2011, 10:33
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
15 Nisan 2011, 10:41
Birazdan fotoğraf makinamı kapıp Konşuk motora gidiyorum fotoğraflarını çekecem ceylanımın sonrada nasipse pazartesi bineriz inş.
-
15 Nisan 2011, 10:49
guneylee Nickli Üyeden Alıntı
Keşke inansaymışız çünkü Konşuk motor'dan az önce beni aradılar ve nisan stoğunun bayiye ulaştığını plaka ruhsat üzerinde pazartesi günü teslim edebileceklerini söylediler. Çok mutluyum sonunda motorum geldi
Abi vallah bıllah yalandır bu cocuk benım kardesımdır.tamam ıkımızde sıpariş ettık ama daha onu aramadılar beni aradılar benım agzımla konusuyo uye degıldım dıye ahanda uyede oldum.beni aradılar beni))
-
15 Nisan 2011, 10:53
sibief adlı üyeden alıntı
guneylee Nickli Üyeden Alıntı
Abi vallah bıllah yalandır
bu cocuk benım kardesımdır.tamam ıkımızde sıpariş ettık ama daha onu aramadılar beni aradılar benım agzımla konusuyo uye degıldım dıye ahanda uyede oldum.beni aradılar beni))
daha alıntı yapmayı bilem bilmiyon hıyarto doğrudur. Onu aradılar ikimizde Konşuk motordan nisan stoğu için kapora bırakmıştık ben hala telefon bekliyorum ama kardeşimi 08.30 da aradılar neyse artıkın bende geldiğini galeride öğrenmiş numarası yaparım
-
15 Nisan 2011, 11:02
-
15 Nisan 2011, 11:07
-
15 Nisan 2011, 12:15
Motor bulamıyorum motor alamıyorum artık gidecem yamaha bayiine ellerindeki hazır makinelerden birini götürecem ya sıkıntı basmaya başladı şu mal için bile nerdeyse 2 ay sıra olustu ne biçim bi memleketiz motor 4000 ken kimse suratına bakmaz 3700 e iner piyasada bulunmaz herkes saldırır keske gelmeyeydi su ötv indirimi demeye başladım vallaha billaha ha ya sabırrrrr
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
-
15 Nisan 2011, 12:38
-
15 Nisan 2011, 14:15
-
15 Nisan 2011, 15:53
Güvenle, Keyifle, Yıllarca...
Ufuk Gürkan YILDIRIM
-
15 Nisan 2011, 15:57
İyi günler arkadaşlar az önce D&B motordan aradılar ve motosikletlerin pazartesi günü ellerine gelecegini benim en geç pazartesiye kadar gidip ötv kdv ücretini yaklasık telefondaki
bayan 800 lira falan dedi bırakmamı istedi pazartesi gelince peki motorumu görebilecekmiyim dedim evet dedi pazartesi günü motosikletler
showroomlarımızda olcak dedi teşekkür ettim kapattım eger bekleyen arkadslar varsa hala onlara dönülmediyse bayilerine acıp sorabilirler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)
Bu Konudaki Etiketler