Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Merhaba arkadaşlar,
Birkaç sorum olacaktı:
oncelikle hondanın bakımlarını illaki honda yetkili servisinde mi yaptırmak gerekiyor?Benim bulunduğum ilde honda yetkili bayi yok,hatta bulunduğum bölgede yetkili bayi yok
Diğer sorum ise 2 kask alabilen çantalar ,arkada çok mu kötü duruyor?motorun görünüşünü bozuyor mu?hatta resmi olan varsa eklerse sevinirim.
teşekkürler
[COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]
Şubat ayında verdiğin Nisan teslim siparişini bayi ayın 15'i gibi teslim ederiz demişti.
Az önce aradım son durumlar nedir dedim, pazartesi motorlar bize geliyor , pazartesi akşamı veya salı günü teslim alabilirsiniz dedi. Hiç inanasım gelmiyor
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
tayfun2609 ne marka yağ koydular bakımda?bir de güngörden sana kullanma ve bakım kitapçığı verdiler mi?
bende uzatıyorum usta ya işim olmamasına rahmen baya geziyorum ama her işim bitiğinde siliyorum ilk aldığım gunden farkı yok suan biraz arka tekerlek yine kirlenmiş iş başına yarın silerim :D bi gün bi gezi yaparız havalar bi düzelse bide usta siz nabıyorsunuz bende geziyom ama olmuyor bu kadar oluyor km re:D
Uploaded with ImageShack.us
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
ani frenleme ne diske ne kampanaya zarar vermez. onların görevi bu.
balatalar daha hızlı biter o kadar.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
3-5kere ani fren yapmak zorunda kaldım 3ü dikatsiz kadınlar yüzünden sağa sola bakmadan yola atkıyorlar aynalar kapalı zaten sadece makyaj amaçlı aynalar 1i dikatsiz apache 15yasındaki cocuklar diyeride tam bi odun yüzünden yola cart die atladı sanayide :D okadardan ibşey olmaz dimi abi 5 kere:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
[URL=http://www.loadtr.com/691798-önden_görünüş.htm][/UR
CBF 150 için ayna sıkıntısı yaşayan arkadaşlar, araya 10 cm uzunluğunda 2 cm eninde bir metal parçanın iki ucuna delik delerek uzatma yaptım. görünüş şu anda bir taslak niteliğindedir. henüz tam montaj yapılmadı. Bu ara parçalar isteğe göre siyah boya yada nikelaj ile boyanarak estetik kazandırılabilir. konu ile ilgi arkadaşlar görüşlerini bildirirse memnun olurum, biz de acizane kullanıcıların ufkunu açmış oluruz belki faklı teklif ve çalışmalar olabilir. montaja müteakip çok güzel görüntü alınmış durumda.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Salı günü ben de bi tane kadına çarpıyordum yola fırladı kucağında çocuğuyla 20 m öteden başladım hem kornaya basmaya hem de frenlere asılmaya bacaklarının dibinde durdum benim geldiğimin hala farkına bile varmamıştı anlamıyorum insan karşıdan karşıya geçerken gelen araç var mı diye hiç mi bakmaz az daha yere yapışacaktık 3 ümüzde
lastikler satarsa sürücüyü düşürebilir. ani frene gerek duymayacak şekilde kullanmak önemli.
hiçbir arabanın yanından kornasız geçmemeye çalışın. bırakın korna bozulsun.
takip mesafesi bırakın.
şu yanda bekleyen araba birazdan önünüze çıkacak ya da kapısını dikkatsizce açacak.
kadının elinden tuttuğu çocuk birazdan elinden kurtulacak.
otobüs durakta durmuş. önünden bir anda yaya belirecek.
unutmayın. yeşil size de yansa asla geçiş üstünlüğünüz yok.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Biraz önceki resimler küçük oldu, Bu resimlerde daha net görüntü mevcut.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
abi aynalar güzel olmuşda 2 araba arasında rahat geçermi trafik sıkışık olduğu zaman
Arkadaşlar 2011 yeni kasa cbf lerde far kontağı açtığınız an yanıyor mu =? Yoksa marşa basıldığında mı yanıyor ? Yani bundan sonra kontağı açık unutmak gibi bir lüksümüz olamayacak mı =? Eski motorumda bir gece dahi kontağı açık unutsanız bişey olmuyordu. Yeni kasalarda nasıl =?
Güntekin kardeşim güzel çalışma emeğine sağlık. Kör nokta problemi mutlaka çözülmüştür. Fakat bu işlemin emeği işçiliği vb bence bir çift ybr aynasından daha maliyetli olmalı. Ve dar yerlerden geçerken problem olabilir. Ayrıca bununla uğraşmak var. Ybr aynası görüşü problemsiz bir hale getirebiliyor.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)