Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Güneşli bir bahar sabahında açtım gözümü yeni güne. Pırıl pırıl bir güneşe merhaba demek üzre açtım penceremi , yandaki park cıvıl cıvıl , mahalleli atmış kendini parka yürüyüş yapıyor. Çekip eşofmanları bende uydum sürüye. 1 saatlik sabah sporu ardından alınan ılık duş ve takibinde sıkı bir kahvaltı. Balkonda kahvemi yudumlarken park yerindeki yavru ceylanı üstündeki örtüyü atmaya çalışırken yakaladım. Sanki bana haydi baba atalım kendimizi dağlara yollara, miskin miskin yatırmak içinmi aldın beni der gibiydi. Bu çağrıya kulak vermemek ayıbın daniskası olacaktı. Hemen hazırlık yapıldı, pantolon, mont, korumalar tamam. Son bi kez aynada bakıp kendimize çıkalım dışarı bismillah deyip.

Brandayı alalım üstünden yavru gün yüzü görsün.

Km yi çekelim ne durumdaymış bi bakmak için

Birde jikle çekili rölanti devrini soranlar vardı ona bakalım. Motor çalışmaya başlayalı yaklaşık 1dakika oldu.

Gökyüzü yine bulutlanmaya başladı ama kime ne. Karşıda Angora evleri 3km kadar sonra sağa incek bulvarına dönülecek.

Etraf yeşermeye başladı baharın habercisi ( Ankara’da olduğumuzu unutmayalım yalnız).

İncek bulvarı düz ve 3 şeritli bir yol zevk vermeyince döndüm Taşpınar köyüne doğru oradan ver elini Mogan Gölü (Gölbaşı )

Oldum olası sevemedim gölbaşını, hele melih gökçek el attıktan sonra daha bi itici gelmeye yapmacık gelmeye başladı. Otomobil 5 motosiklet 3tl otopark ücretini görünce çayı Eymirde içmeye karar verip döndüm Eymir’e. Meyve ağaçları çiçek açmış. Her Pazar burada 3 tur (12*3=36km) bisikletle dolaşırım bu sefer daha bi güzel geldi gözüme.

Kıştan kalan kamışlar sarı alttan yeni sürgünler çıkmakta , dağ bayır yeşile dönüşmekte

Burası daha bi doğal gelir bana, yapmacık değildir hiçbirşey. Çayınıda içersin biranıda, ister tost yersin ister balık ekmek. Yalnızda dolaşırsın sevdiğinle el elede kimse karışmaz , yan dönüp bakmaz.

Geldik çay molası vereceğim yere. Burada her Pazar tost –çay yaparız 2. turdan sonra. Göl seviyesi yükselmiş . şimdi balık ekmek üstünede güzel bir çay zamanı. Resim yok canı çeken olur, şişen olur falan iş almayalım başımıza. Yoksa tabak tabak küfte de koyabilirdim buraya ( Metehandroooooooooooo bu taş sana)

İş yerinden arkadaşlar vardı uzun zamandır görüşemediğim , kısmet burayaymış . sohbet , muhabet fotoğraf çekmeyi unuttuk. Sonrasında trt yokuşundan çıkıp döndüm incek bulvarına. Yolu uzatıp çevreyol a çıktım oradan geldim eve.

Motorla giderken fotoğraf çekmeyi beceremedim. Bisiklet gibi değil. Foto için özellikle durmak gerekiyor, buna bir çözüm bulunmadı ise bulmak lazım. Bu yolu bisiklet ile yapsaydım 300-500kare fotoğraf çekerdim ama motorla olmuyor. Bu işe biraz kafa yorayım. Son kare yine km saati

202 km idi 272km olmuş. Tadı damağımda kaldı.70-80km aralığında kuğu gibi süzülüyor motor. Acelemiz olmadığında seyahat hızımız belli oldu. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder daha iyi donanım ile daha geniş zamanda yapılacak turlarımızda görüşmeyi dileriz.

By abolgi
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Eline sağlık, yalnız benzin bitmek üzere

superkaos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ncx700
    Bu 2000 km yağ muhabetini ben açtım konu baya konuşulmuş, bana mototal servisindeki eleman evet 4.000km'de bir yağını serviste değiştirmen gerekiyor dedi, ara yağ değişimlerini kendin yapabilirsin ancak Honda yağdan dolayı bir sıkıntı meydana gelirse arıza çıkarırsa garantiye sokmayacağını o 2.000 km aralığında ne yağı koyulduğu bilinmediği için sıkıntı yaşayacağımı söyledi. benim motor şu an 16.000'de son bakımını geçen hafta yaptırdım işçilik ücretleride artmış servislerde haberiniz olsun.

Alıntı ufukgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim
    Servis yetkilisi bana sarı civatayla oynama sadece rölantiyi ayarla demişti, artık böyle idare edip 1000km yi bekleyeceğim anlaşılan. Yetkilisi yapsın
    ya yemşim servis yetkilsni, bukadar da hassas olmayın ya bu kadar da birilerne bağlı kalmayın braz elimiz anahtar görsün iş tutsun vala darılıyorum böyle durumları görünce birazda gülüyorum ya motorcu gençliği nerde kalmış o eski motorcular darılmayın gücenmeyin ama öyle yani ben bide dyorum k demekk evmzde tuvaletin sfonu ozulza hç bakmcan başkasınımı çağırıcaz yapmayın ltfen ya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------

Alıntı superkaos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu 2000 km yağ muhabetini ben açtım konu baya konuşulmuş, bana mototal servisindeki eleman evet 4.000km'de bir yağını serviste değiştirmen gerekiyor dedi, ara yağ değişimlerini kendin yapabilirsin ancak Honda yağdan dolayı bir sıkıntı meydana gelirse arıza çıkarırsa garantiye sokmayacağını o 2.000 km aralığında ne yağı koyulduğu bilinmediği için sıkıntı yaşayacağımı söyledi. benim motor şu an 16.000'de son bakımını geçen hafta yaptırdım işçilik ücretleride artmış servislerde haberiniz olsun.
    saçmalık onun dediği. yağdan dolayı niye bi sıkntı olcakmış allah alla aynı marka ve numaradaki yağı kullandıktan sonra hiçbişey olmaz, sana inanmıyosa çıkarıp incelemeye soksun yağı. bunların hepsi fasa fiso kendi kıçlarına garanti işleriyle yormak ve garantiden parayı alana kadar beklemek zor geldiğinden suya sabuna dokunmadan para kazanmak isteyen tiplerdir bunlar (bazıları). hiçbirşeye bakmadan direk abuk sabuk konuşurlar işini yapana sözümüz yok kimse alınmasın usta derki uğraşşam ne olcak bana kim teşekkür edecek madalyamı verecekler deyip canlı parayı koparmak için yok abi orası böle olmuş burası şöyle olmuş garantiye girer girmez gib şeyler söylenir kandırablirse tabii baktı ki olmicak adam zeki işide biliyo konuşuyo o zaman dur abi bakalım kitaptan inceleyelm girip girmediğini kontrol edelim (lan kurnaaz sen bunca yıllık servissin bu işi hiçmi yapmadın da yalandan kitaba bakıyon) veya sen bugün git yarın gel bende hondayı arayıp sorcam şimdi o arada nabız yoklanır eğer müşteri derseki bırak kardeşim uğraştırma beni o zaman yap şunu kaç lra al parayı ben gdeyim dedrtene kadar o laf ortada dolanır böyle kıvırırlar baktı k müşteri yemiyo tabii yiyene ayrı yemeyene ayrı muamele var işin içinde o zaman öyle yaparlar ama bi şekilde o iş garantiden hollulur honda kabul etmez dedikleri şey. ve şuna emin olun ki bugünkü bu CBF ler PHİLİPS marka ön far lambası kullanıyor bu PHLİPS öyle dandik bir maldır ki çok kısa sürede biter ondan sonra gdersin "arkadaş ne oldu buna böyle ampul kavruldu benim 2 yıl garantim var değiştirirmisin şunu" dediğinde. diyecekleri şey "yok abi ampul garantiye mi girer zaten 5 lira 10 lira sen değiştreceksin" gibi hareketler. lan artist bu motor bütünüyle garanti kapsamındadır yok lastik 2 ay zincir 3 ay lamba 5 ay diye bi kavrammı var o girmez bu girer şu girmez bu çıkar gibi muhabbetler yapıyon. aracı satan honda sana bütünüyle herşeyine kefil olarak 2 yıl garanti veriyor sana bu garantyi sağlarkende üretici firmalara bu yaptırımını uyguluyor üzerindeki bütün parçalar hondayı temsil ediyor. honda derki "bana adam gib mal üreteceksin öyle dandik ürün üretip beni zarara uğratırsan senle alışverişi keserim paran neysede onu alırsın" gibi yaptırımlarla üretlir ürünler. marka bir bütündür garantiyse herşeyi ile garanti kapsamındadır bazı ufak ayrıntıları elbet vardır bazı parçalar için ayrı bir garanti kapsamı ve kavramı elbette de vardır fakat bizim kullanmış olduğumuz bu motosiklette tüm parçaları eşit garanti kapsamına dahildir bunu unutmayınız.
    bir ampul parası bile isterlerse çekinmeyin HONDA-TÜRKİYE yi araıp sorun size gereken bilgi verilecektir ve o servis hakkında gerekli işlermler yapılacaktır
    [/SIZE]
    [COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]

Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı superkaos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar...Tamda bunu merak ediyordum,acaba 16000 km bakımda neler oluyor neler değişiyor diye, işçilik vs.ne ödedin bahsedebilirmisin ? Bende 16000km bakım yapmalıyım bir haftaya kadar servise gitmeyi düşünüyorum...
    Hep Pür Dikkat...

resimler çok güzel elinize sağlık .. Allah kaza bela vermesin.

ufukgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şimdi MT-07 sarı, Önce CBF150 syh
    ya yemşim servis yetkilsni, bukadar da hassas olmayın ya bu kadar da birilerne bağlı kalmayın braz elimiz anahtar görsün iş tutsun vala darılıyorum böyle durumları görünce birazda gülüyorum ya motorcu gençliği nerde kalmış o eski motorcular darılmayın gücenmeyin ama öyle yani ben bide dyorum k demekk evmzde tuvaletin sfonu ozulza hç bakmcan başkasınımı çağırıcaz yapmayın ltfen ya

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1IrQZkuap
    üstadım celallenme...
    40 yaşındayım meslek lisesi okudum mühendis ünvanım var 2yıl elektronikçi orta-lise yazları kaynakçı nalbur su tesisatı lisede havayolunda staj vs.
    20 yıldır ailemden ayrı son 5 yıldır da evliyim. Evime ilk defa iki hafta önce davlumbaz elektronik devresi yandığı için servis girdi...
    Anahtar elim dahil heryerime (tööbe tööbe) değdi...
    Bunlardan öğrendiğim birşey varsa oda garanti kapsamındaki bir ürüne -heleki bizim memleket gibi tüketici haklarının "Tırt" olduğu bir yerde- servis oluru almadan dalmamaktır. her vida her somun doğaya renk katalım diye boyanmamıştır sanırım...
    Saygılar sunarım...
    Not: 476 da yedek öksürüğü geldi - hey maşallah
    Güvenle, Keyifle, Yıllarca...
    Ufuk Gürkan YILDIRIM

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    4000 bakımı ücreti ne kadardır arkadaşlar, servisim 100 tl'den bahsetti de.

guneylee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 Nisan Stoğu...
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4000 bakımı ücreti ne kadardır arkadaşlar, servisim 100 tl'den bahsetti de.
    Bakımlarda birde para mı ödeyeceğiz servise?
    Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Motosikleti
    kymco downtown300i - Honda Silverwing600 ABS
    abiler bu arada benim Çine gemiyle gidecek arkadaşımın gemi rotası değişmişti...benim hayaller suya düşmüştü...neyse aynı arkadaşım Mart Sonunda uçakla ÇİN e gitti...siparişlerimi geçtim...oradan pc malzemeleri getirecek yığınla...30 kg hakkım var dedi...ama benide kıramadı...ya angel halkalı monte edilmiş bir şekilde hazır gelen zenonlu far atomu(yani ön far)...ya da devir saatli kadran getirecek...ya ikisini ya ikisinden birini hadi bakam gözüm yolda..3 hafta orada kalacak...yani 2 hafta sonra benim emanetlerden biri gelecek...[/B]
    Metehan abi,şu orjinal gidonu'da bi sordurabilseydin keşke çin'e giden arkadaşına... devirsaati ve angelxenon'u zaten türkiyede de kolaylıkla temin edebiliyoruz artık.ama malesef orj. gidon olayına kimse bi el atmadı yada atamadı.2011model geldi dedik o değişti şu değişti dedik ama yine o dandik su borusu gibi gidonlar aynı kaldı... gelde sitem etme. abi şu çin'e giden arkadaşına bi baskı yapsanda gidon olayını çözse nasıl olur sevgiler.

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Boudberg rica etsem bu devir saatli göstergelerin satıldığı bir yer varsa yada forumda bir konu varsa yardımcı olabilirmisiniz ben yeni motosikletime taktırmak istiyorumda.

Motosikleti
    CBF250
    Alıntı unsaloc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyiliğini de geçtim benim için şu an alternatifsiz bir model. Fiyat açısından en azından
    Desene sende 600cc den bunaldım, benzin 4 lirayı geçti..
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

Motosikleti
    honda cbf 150
    slm arkadaşlar... koruma demirleri ve arka çantayı nerden almamı önerirsiniz, fiyatları nedir acaba? ayrıca yan çantaları önerirmisiniz, ama onlarda çok pahalı.... metehan abi sende yardımcı olursan sevinirim.

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    sizi bilmem de ben bu kadar beklemektense şimdiye 10 defa yeni ybr almıştım. bence çok şık olmuş.

tabi sorunsuzluğu sürüyor mu bilemiyorum.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizi bilmem de ben bu kadar beklemektense şimdiye 10 defa yeni ybr almıştım. bence çok şık olmuş.

tabi sorunsuzluğu sürüyor mu bilemiyorum.
    Kullananların söylediğine göre eski çekiş gücünden düşükmüş onların tabiriyle gitmiyormuş motor. Ben de görünümünü beğenmiştim alıyordum neredeyse ama bisiklet gibi kalıyor benim yapılardaki birinin altında o yüzden klasik cbf ime dönüş yaptım iyi ki de yapmışım

Motosikleti
    Honda CBF 150 Siyah
    Alıntı juno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar... koruma demirleri ve arka çantayı nerden almamı önerirsiniz, fiyatları nedir acaba? ayrıca yan çantaları önerirmisiniz, ama onlarda çok pahalı.... metehan abi sende yardımcı olursan sevinirim.
    cbf bayilerinde olan farın etrafını saran koruma demirleri iyi iş görüyor. bir kez motoru hareket halindeyken yan yatırmıştım ve görevini layıkıyla yerine getirmişti. Arka tarafta koruma demiri olmadığı için sinyal lambam çatlamıştı sadece. ( altlı üstlü aldığın zaman 105 tl'ye geliyormuş (bayiden bayiye değişebilir).

http://www.otosever.com.tr/?urun-632...KORUMA-DEMiRi-Alt üst bir arada

sadece alt 45 tl

sadece üst 65 tl

Genel olarak sadece alt iş görüyor ama benim gibi acemiysen üst ile birlikte almakta fayda var bence.

Yan çantalar için genel olarak sürüşü etkiliyor diyorlar (birinin içi dolu, diğeri boş ise doğal olarak dengeyi az da olsa etkiliyor). Bir de tabii cbf için mühim değil ama yüksek hızlarda sürtünmeden dolayı hızı da etkilediğini söylüyorlar. Ben çanta bakarken, o yüzden yan çanta güzel görünse de topcase almanın daha mantıklı olduğunu söyleyip durdu çevremdekiler.
    Olgun YAZICI
    Beylikdüzü/İSTANBUL

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    Alıntı juno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım forum içerisinde resimlerini yayınlamıştım. Denizli moto murat da cbf 150 için özel olarak koruma demiri yapıldı (Detaylı olarak) nikelajlı ve siyah iki çeşit. 25 TL uygun fiyat 2,5 mm et kalınlığı 28 mm boru çapı. Resimlerin Sayfa numarasını bulursam bildiririm. Yan çanta tavsiye etmem çünkü ihtiyaç değil. 40 yılda bir uzun yol yine de ihtiyaç değil.

MOTO MURAT

Adres: Murat Dede Mah. Örnek cd. No.79 DENİZLİ

Tel : 0 258 371 55 66
    Fax: 0 258 371 89 83
    Yol Yardım: 0 536 767 11 68

E-Posta: moto_murat @ hotmail.com

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 ----------

juno Nickli Üyeden Alıntı

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1Iw2fsgPm

SAYFA 969 DA RESİMLER MEVCUT. ARZU EDEN OLURSA YİNE YAN SEHPA MEVCUT (BOYALI VE NİKELAJLI)

BU ARADA BANA DA DEPO KILIFI LAZIM NEREDEN BULABİLİRİM?
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Rebornx4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 150nk
    Arkadaşlar yeni cıbıf sahipleri istediğim hızlardaki devirleri yazabilirlermi acaba?

40KM - 2.vites

60KM - 3.vites

80KM - 4.vites

Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı algilama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf bayilerinde olan farın etrafını saran koruma demirleri iyi iş görüyor. bir kez motoru hareket halindeyken yan yatırmıştım ve görevini layıkıyla yerine getirmişti. Arka tarafta koruma demiri olmadığı için sinyal lambam çatlamıştı sadece. ( altlı üstlü aldığın zaman 105 tl'ye geliyormuş (bayiden bayiye değişebilir).

http://www.otosever.com.tr/?urun-632...KORUMA-DEMiRi-Alt üst bir arada

sadece alt 45 tl

sadece üst 65 tl

Genel olarak sadece alt iş görüyor ama benim gibi acemiysen üst ile birlikte almakta fayda var bence.

Yan çantalar için genel olarak sürüşü etkiliyor diyorlar (birinin içi dolu, diğeri boş ise doğal olarak dengeyi az da olsa etkiliyor). Bir de tabii cbf için mühim değil ama yüksek hızlarda sürtünmeden dolayı hızı da etkilediğini söylüyorlar. Ben çanta bakarken, o yüzden yan çanta güzel görünse de topcase almanın daha mantıklı olduğunu söyleyip durdu çevremdekiler.
    kardeş çok teşekkür ederim... acemi değilim ama korumada fayda var. ben mardindeyim, zaten motoru getirene kadar anamız ağlayacak bide grenaj getirmeyle uğraşmayalım. yan çantalara gelince haklısın ve fiyatlarıda biraz tuzluymuş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aşağıdaki koruma demiri fiyat olarak çok uygun diğer malzemeleri de araştır.

Arkadaşlar; Denizli deki honda özel servisinde (Moto Murat) cbf 150 üzerinde özel olarak çalışılıp koruma demiri yapıldı. Nikelajlı / boyalı. Almak isteyen arkadaşlar olursa 25 TL den satılacak, bükümleri, montaj parçaları denenerek (ön süspansiyonun yumuşak olması nedeniyle bağlantıların ön çamurluğa değme riski ortadan kaldılarak güçlendirilmiş bir bağlantı yapıldı) bir adet imal edilip montajı yapıldıktan sonra, uygun görülüp 10 adet daha yapıldı, düşünen arkadaşlar olursa tel adres aşağıda. Kargo ücretini kendileri ile görüşebilirsiniz. 28 mm boru çapı, 1,5 mm et kalınlığı.
    http://img29.imageshack.us/g/fotoraf0824.jpg/

MOTO MURAT

Adres: Murat Dede Mah. Örnek cd. No.79 DENİZLİ

Tel : 0 258 371 55 66
    Fax: 0 258 371 89 83
    Yol Yardım: 0 536 767 11 68

E-Posta: moto_murat @ hotmail.com

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1GMos7cIO

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 ----------

resimler;

[/not]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 ----------

CBF Ailesi; 1-2-3 Nisan Eskişehir Saıcakaya şenliklerine gelen var mı? orada arkadaşlarla görüşüp tanışalım.[/QUOTE]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:22 ----------

teşekkürederim kardeş...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------

fakat bütün arkadaşlardan ricam: bana çok yardımcı olun.... imkanlar kısıtlı abi ya... netten takip edebildiğimiz kadar... daha 2011 model cbf görmedim buralarda ) ilk ben getireceğim kısmet olursa... o yüzden giyim kuşam, aksesuar, önemli tyolar hakkında bilgilendirin beni. acemi değilim ama tecrübelerinizden faydalanayım diyorum... istanbul'dan otöbüsle getireceğim cbf mi kısmet olursa (mayıs) hepimiz için hayırlısı artık...

superkaos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ncx700
    Alıntı Bruce 65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar...Tamda bunu merak ediyordum,acaba 16000 km bakımda neler oluyor neler değişiyor diye, işçilik vs.ne ödedin bahsedebilirmisin ? Bende 16000km bakım yapmalıyım bir haftaya kadar servise gitmeyi düşünüyorum...

1.8 saat işçilik yazmış:54 lira ön balata değişti oda 54 tl buji hava filtresi yağ kontroller vs 178 lira verdim 3 taksit yaptı kırmadı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler