Bende arkadaşımla birlikte dün konşuk motor'a vekaletimi verdim, geriye sadece beklemek kaldı. Konşuk motorda 1 kırmızı 3 gri 3 siyah olmak üzere 7 tane cbf vardı ve nisanın 5'iydi aklıma takıldı ve sordum;
Bu motorlar neden hala sahibine teslim edilmedi yoksa bizimkilerde mayısın 5 ine kadar galeride kalacak mı?
cevap: şans meselesi. Bi bu kadar daha teslim ettik. Bunlar plaka vs. gibi işlemlerde ufak tefek sorun çıkan kişilerin motorları.
Bunun üzerine dayanamadım ve ben ne zaman teslim alırım sizce?
cevap : Bu konuda birşey söyleyemem ancak en erken nisan 20 gibi görünüyor. Bu tarihte bize teslim tarihi yani muamelecimizin evrakları düzenlemesi ile birlikte size teslim etme tarihimiz nisan 25'i bulabilir.
Fiyat bakımından Konşuk'a lafım yok harkulade ama hizmet bakımından ben şahsen kendi adıma konuşuyım pek memnun kalmadım. Galeride istemiyorsanız çıkın gidin havası vardı.
Ayrıca birşey daha söyliyim, bana anahtar teslim koruma demiri far koruma yan sehpa plaka ruhsat sigorta fiyatı 3900 verdiler. Dün gittiğimde aklıma şu takıldı vekalete noter para almıyacak değil heralde. Neyse notere gittik bir güzel 50 şer lira bayıldık arkadaşla sonra galeriye döndük ve ben ister istemez onuda sordum:
Siz bana anahtar teslim 3900 dememiş miydiniz?
Cevap : Evet.
Peki ben neden vekalet için 50 lira daha ödedim?
Cevap : Bu bizi ilgilendirmez isterseniz muamelecimizle 1 gün takılın ve vekalete gerek kalmadan kendi belgelerinizi kendiniz imzalayın.
Resmen kovmadıkları kaldı motoru ordan almakla sanki suç işlemişim gibi davrandılar. Motora başka aksesuarlarda almayı düşünüyorum ama daha konşuğa zınnık koklatmam bu tavırlarından sonra.