Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ufukgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şimdi MT-07 sarı, Önce CBF150 syh
    460 km de hala YEDEK depoya geçmedi motor eğilip baktım yoksa vana yedekdemi diye hayır değil... sakin adamımdır tüm makinaları araba dahil sakin kullanırım bununla mı alakalııı yoksa bozuk mu benim motor
    Güvenle, Keyifle, Yıllarca...
    Ufuk Gürkan YILDIRIM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı talhaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    necdet arkadşm yardımcı olduğun için çok teşekkür ederm ama istanbul D&B motordan alsam eskişehire kargo çok pahalımı olur acaba ..
    onu hiç bilmiyorum ben kargoyu hç düşünmedim direk gidip alıcaz.2 tane sipariş etmiştik bu akşam iki tane daha edicez diye aradık stok kalmamış haziran deniyor bakalım yarın da 2 taneyi söylicez toplamda 4 tane cbf almış olucaz artık orhangazi ye. tabii daha düşünen arkadaşlar da var bunların yanında konuştuklarımın hepsi almaya kalksa varyaaa ) honda bana motoru yarı fiyatınsa vermesi lazım )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 ----------

Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gün vekaletimi de honda bayiisine teslim ettim, geriye kaldı sadece beklemek.. Plaka dahil 3850TL. ' ye anlaştık, zam gelirse de beni etkilemiyor
    ----------------------------
    CBF 150 3.765

Tavsiye edilen ÖTV + KDV dahil (01 Nisan 2011 tarihinden itibaren geçerli) perakende satış fiyatlarımızdır.

Honda, araçlarında model, teknik özellik ve renklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Teslim tarihindeki tavsiye edilen perakende satış fiyatı geçerlidir. 3,765TL

KDV-ÖTV oranlarındaki değişiklikler teslimat esnasında MÜŞTERİ ) tarafından karşılanacaktır.

Araç üzerindeki tüm vergiler ve vergi mevzuatında oluşan tüm değişiklikler araç teslimatında MÜŞTERİ tarafından karşılanacaktır
    ----------------------------------------------
    şimdi yukarda yazılanları okuduysan
    1-ürünün fiyatı 3,765 senden zaten 85 lira fazla almışlar birde plaka-ruhsat da bizden mi diyorlar. )
    2-tüm bunlar yetmezmiş gibi kuralların dışına çıkacaklarınımı söylüyorlar ) örneğin; sen alana kadar bu motor 5.000 oldu diyelim ee senden bu farkı almicaklar vay canına be. buna ben inanmadım siz inandınız mı arkadaşlarrr. UnReaL bazı bayyiler bunu yapıyor aldanmamamız gerektiğini söylemeye çalışıyorum. yanlış anlaşılmasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------

Alıntı ufukgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    460 km de hala YEDEK depoya geçmedi motor eğilip baktım yoksa vana yedekdemi diye hayır değil... sakin adamımdır tüm makinaları araba dahil sakin kullanırım bununla mı alakalııı yoksa bozuk mu benim motor
    seninki bozuktur bozuk sat onu bana peşin 4.000 vereyim hemen
    [COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]

Motosikleti
    DL650 XT L5 - yamaha delight 115
    Motorumu alalı 10 günü geçti daha hiç jikleyi kullanmak kısmet olmadı tek marşta gürp diye alıyor,arkadan falan da hem normalde hemde fren esnasında en ufak bi takırtı,tukurtu gelmiyor.
    yalnız dikkat ettimde cbf ler çok çabuk devirleniyor,yani gazı hafif çevirdiğinde devir saati anında reaksiyon gösteriyor demem oki 2011 cbf lerden önceki cbf lerde devir saati olmadığı için motor ve yağ problemleri yaşamaları çok normal..o ilk 1000 km rodajları nasıl yapıldı allah bilir..

Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıkçası şuan herşeyi garantideyken mecbur kalmadıkça elimi bile sürmek istemiyorum. Ön frenden de az ötüyor ona da baktırırım frenler iyi tutuyor hiçbir sorun yok ama ne olur ne olmaz balatada birşey olabilir diye hiç elimi sürmüyorum.
    Ön frenden de az ötüyor demişsin. aynı şey bütün yeni modellerde olur yapman gereken bir balata spreyi alıp balata ile disk arasına kaçan ince tozları temizlemek. bunu herkez yapmalı ve sık sık her 200-300 km bi temizlemeliyiz ön diski aksi halde eski plaklar gibi tozun girdiği yerler çizer oyulur ve zamanla çabuk deforme olur ve hoşuna gitmez daha 15-20.000 oldu da ne çabuk disk bozuldu der durursun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------

Alıntı EGELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorumu alalı 10 günü geçti daha hiç jikleyi kullanmak kısmet olmadı tek marşta gürp diye alıyor,arkadan falan da hem normalde hemde fren esnasında en ufak bi takırtı,tukurtu gelmiyor.
    yalnız dikkat ettimde cbf ler çok çabuk devirleniyor,yani gazı hafif çevirdiğinde devir saati anında reaksiyon gösteriyor demem oki 2011 cbf lerden önceki cbf lerde devir saati olmadığı için motor ve yağ problemleri yaşamaları çok normal..o ilk 1000 km rodajları nasıl yapıldı allah bilir..
    evet senden önce de baazı arkadaşlar bu konuya deyindi yeni modeller de devir saati olduğundan bu sorunların oratadan kalkacağı düşünülmekte. şahsen burda anlatılanlara bakıyorumda kendimi şanslı görüyorum çok şükür 2010 cbfimde hiçbir sorunlar karşılaşmadım ne yağ ne kampana ne ön disk ne de daha duymadığım hiçbirşey çok şükür 4 aylık motorumla 12.000 km yapıp sattım yenisini görünce ona aldanım alıcam siparişimiz verilmiştir. motor bu yaa başka ne diyeyim. HooOONDA_HAYAT_ONDAAA
    [COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]

dincer59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 CBF150 GRI
    CBF 150 3.765

Tavsiye edilen ÖTV + KDV dahil (01 Nisan 2011 tarihinden itibaren geçerli) perakende satış fiyatlarımızdır.

Honda, araçlarında model, teknik özellik ve renklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

KDV-ÖTV oranlarındaki değişiklikler teslimat esnasında MÜŞTERİ ) tarafından karşılanacaktır.

Araç üzerindeki tüm vergiler ve vergi mevzuatında oluşan tüm değişiklikler araç teslimatında MÜŞTERİ tarafından karşılanacaktır
    1-ürünün fiyatı 3,765 senden zaten 85 lira fazla almışlar birde plaka-ruhsat da bizden mi diyorlar. )
    2-tüm bunlar yetmezmiş gibi kuralların dışına çıkacaklarınımı söylüyorlar ) örneğin; sen alana kadar bu motor 5.000 oldu diyelim ee senden bu farkı almicaklar vay canına be. buna ben inanmadım siz inandınız mı arkadaşlarrr. UnReaL bazı bayyiler bunu yapıyor aldanmamamız gerektiğini söylemeye çalışıyorum. yanlış anlaşılmasın

Necdet bey Şimdi burda zannımca motor çıplak ötv+kdv fiyatı bu 3765 plaka ruhsat masrafları işin içinde değil ve sizin (alıntı yapamıyorum ne hikmetse anlamadım) daha önceki mesajlarınızdan birinde yanlış okumadıysam 220 ye bizim buralarda plaka masrafları diye bişey yazmıstınız yani motor sşitedeki ücrete plaka masraflarınıda eklerseniz 3765 + 220=3985 eder ve diğer arkadasın bayiden aldıgı 3850lik fiyat 135 tl gibi bi indirim yapılmıs demek
    Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
    ONE LIFE LIVE IT

Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)

Alıntı dincer59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF 150 3.765

Necdet bey Şimdi burda zannımca motor çıplak ötv+kdv fiyatı bu 3765 plaka ruhsat masrafları işin içinde değil ve sizin (alıntı yapamıyorum ne hikmetse anlamadım) daha önceki mesajlarınızdan birinde yanlış okumadıysam 220 ye bizim buralarda plaka masrafları diye bişey yazmıstınız yani motor sşitedeki ücrete plaka masraflarınıda eklerseniz 3765 + 220=3985 eder ve diğer arkadasın bayiden aldıgı 3850lik fiyat 135 tl gibi bi indirim yapılmıs demek
    fakat tam net okumamışsın hızlı geçmişsin ben ürünümü 3.450 ye alıyorum artı buraya getirince 220 de plaka masrafım var dolayısı ile ürün bana 3450+220=3670 olacak e birde istanbula gidicem 50 Tl masrafım olur yollarda

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    CBF 150 3.765

aynen fiyat makul ondan iyisini metehan abi ayarlar ancak:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    necdet arkadşm yardımcı olduğun için çok teşekkür ederm ama istanbul D&B motordan alsam eskişehire kargo çok pahalımı olur acaba ..
    arkadaşım alırsın motorunu evrakları yollasınlar kargo ile sana, çıkart plakanı ruhsatını al yanına git d b motora taktır planı düş yollara havalar ısınacak. keyifli bir yolculukla hem rodaja başlarsın hemde nakliye ücretinin en az 1/4 ü ile motoru getirmiş olursun.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı necdet_vv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbul D&B motoru arayın 3.450TL

evet ...önceki sayfaları okuduysanız en uygun cbf fiyatını D&B Honda ve Konşuk Motorun verdiğini yazmıştım...

plakasız D&B Motor 3480...ama 3500 de diyebilirler...aslında 3500 denmesinin sebebi yan ayaklığı takmaları actıva yan ayaklığının bedeli 20 lira...

Konşuk Motor ise 3500 liradan veriyor...en uygun fiyatı bu iki bayi veriyor...Konşuk Motorun Sahibi Mehmeh Konşuk...
    D&B Motorun sahibi ise Gökhan Konşuk...baba oğul unutmayın...

Alıntı JustRebelde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3450 ? nasıl yani bende D&B motordan kaporamı verdim nisan partisi için 3780 plaka ruhsat bandrol dahil bizmi fazla verdik anlamadım ondan aşagı plaka+ruhsat+ bandrol dahil vermiyorlar zaten.
    sen ne verdin hacı...hemen ara teyid al...3780 plaka içinde ise sorun yoktur kazık yemedin... bu iş çözülmezse aleyhinde gelişmeler olursa bana ulaş çözerim...muhatabımız Gökhan Konşuk olur kızlara laf anlatana kadar agayla işi çözeriz...

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi zaten servis bana 4binde bir gel diyor. burada yok öyle bir uygulama. hatta sorduğumda da yok öyle bir şey dediler. garantim falan da bitmedi.

2 senesini haziranda dolduruyor canavarım. ne çabuk geçti 2 sene. aldığımda hayranıydım, şimdi aşığıyım, tutkunuyum, manyağıyım.

canım motorum ya vallahi cıbıfla yol almak başka bir şey
    Dostum bu işi araştırıcam..Efeyide arıycam sonra fabrikayı arıycam...diyeceğim ki bizle alay mı ediyorsunuz...Ama İstanbuldaki hangi Honda bayisini ararsan ara sana diyecekleri bakımların 2000 de bir olduğu...ARA BAKIM diyelim şuna...sadece yağ değişimi...

Efe motorun ne mal olduğunu motosiklet müşterisine nasıl bir bakış açısı olduğunu siz daha iyi bilirsiniz...

Alıntı necdet_vv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben ilk 2010 cbf i güngörden atilla dan aldım bu kezde ondan alayım dedim ilk etapta 3.400 ded diğer bayyden 50 aşağı verdi fakat bi iki gün sonra mahsus başka bi kimlik ile aradım 3.600 ded sonra döndüm dedim böle böle merak ettim fiyatlarda bi değşiklik varmı bende necdet ded ki yok b değişiklik fiyat yine aynı ab 3.600 ne 3.600 mü kardeşm sen bana 3.400 dedin ben sana kapora verdim şmdi nasıl oluor böyle 3.600 ab yok senin yanlışın var öyle böyle bak o zaman ben bu fiyata senden almam bu malı ver paramı geri teşekkür edeirm iade yapıldı param sonra ilk aradğım D&B ye döndm dedm özlem hanım szin deiğiniz gib çıktı .

ethem76 ganga burayı iyi oku... Ethemde güngörden alıp düdüklenenlerden... ona yapılan düdüklemeyi kendime yapılmış sayarım ama olan olmuş artık...

Valla şaşırdım fiyat gerçekten baya dip hayırlısı olsunda bende teslim alırken bir konuşayım en azından koruma demiri taksınlar bari 300lira fazla zaten 1 plaka için olmazsa plakamı kendim çıkarırım.

plaka işlemleri 180 lira civarında tutuyor... sigorta dahil...

Alıntı TheNightHawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Abolgi

Ahmet bey ben çukurambarda oturuyorum. Havalar düzelsin yakınsak böyle kaçamak gezmeler yapabiliriz hava kararana kadar. Ben gece motora binmiyorum yalnız.
    Ahmet Bey bende Lalahandayım...

Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet işte benim kızımın fotoğrafı bugün onunla 250 km yi devirdik

ovvvv yeni radyasyonlu cebefemiz hayırlı uğurlu olsun...

Senide Küçükçekmece Nükleer Araştırmaya bir ara alalım aga...

foto makinanda sağlammış ki güzel çıkmış makina...çok canlı ve diri gördüm...

e bunun koruma demiri nerde hacıyannis...

Alıntı fatih_005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorumu alalı 4 gün oldu bir akşam iki sabah olmak üzere üç defa motoru boğdum. (en son dün akşam boğulmuştu bu sabah ta çalıştıramadım) 4 gün içerisinde akşamları iki ayrı teyzeme gittim, motor iki yerde de sabahlamak zorunda kaldı. sabah evden çıkaramıyorum, akşam eve götüremiyorum alacak arkadaşları soğutmak istemem ama benim çinli güzeli motorum bile -5 derecelerde ısıtmadan sorunsuz yola çıkıyordu ki şimdilerdeyse hava da gayet sıcak.bu yüzden dakikalarca ısıtma gereği .

hacı nası beceriyorsunuz şu motoru çalıştıramamak zor zanaatdır...

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 kişi rodaj zarar vermez. Ben öyle tamamladım. Çok devirli kullanmamaya çalışın.

Bu kampana işi can sıkıcı. Ben de bakım için geçen gün servisteyken yepyeni bir cbf'i teslim etmeden önce son kontrolleri yapıyorlardı. Bir baktılar ki ne yapsalar çalışmıyor. Bütün motoru söktüler önümde, bulamadılar derdini.

2 kişi rodaja zarar verir derim ben...

galiba bu yeni modellerdeki uydurma enjeksiyon sisteminde bir sıkıntı var...

arayıp sormalısın...ara adımı ver selamımı ilet Gökhan Konşukla görüş...yapabileceği bir şey varmı bilemem tabi...

Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gün vekaletimi de honda bayiisine teslim ettim, geriye kaldı sadece beklemek.. Plaka dahil 3850TL. ' ye anlaştık, zam gelirse de beni etkilemiyor
    Bazı arkadaşların motorlarında çalıştırma ve kampana sorunu var, bakalım bizim motorda neler çıkacak
    hayırlı olsun paşam...

bu arka kampanadaki ses olayının cevabını aslında APARAT nikli arkadaş verdi...

gemide yükleme esnasında kasaya fazla sıkı bir şekilde bağlanmış...kurye adam ne derse inanırım...

Alıntı ufukgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yoğsam elektriklemi çalışıyor bu namussuzlar...

Alıntı EGELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster

az yakar çok kaçar yani ...

2 tip fiyat var...db ve konşuk motor 3780 peşine plaka bizden diyor...

diğerleri 3780 +300 plaka 4080 diyorlar...herkes kısmetinde nereyi arayıp fiyat aldıysa siparişi veriyor...sonra yolda tesadüfen bir kuryeye sorup 300 lira zararda olduğunu öğrenince vay anasını diyor...bu kazığı ya forumda ya hayatın içinde eninde sonunda öğrenecek yani...

Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen fiyat makul ondan iyisini metehan abi ayarlar ancak:D

yok hacı biraz araştırmacı olup 4-5 bayi aradığında gerçeği öğreniyorsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    sen ne verdin hacı...hemen ara teyid al...3780 plaka içinde ise sorun yoktur kazık yemedin... bu iş çözülmezse aleyhinde gelişmeler olursa bana ulaş çözerim...muhatabımız Gökhan Konşuk olur kızlara laf anlatana kadar agayla işi çözeriz...

Ben plaka ruhsat bandrol ve yan ayaklık dahil 3780 e anlaştım abi normal fiyat ilgi ve alakana çok teşekkür ederim eksik olma

Motosikleti
    Nostaljik Coşku Gezilerime 2009 daki İzmit Yuvacık Aytepe Gezi fotolarımı ekleyim...Özellikle Ahmet Beyin başını çektiği Angarada oluşan cbf tayfasına ithaf olunur... 2011 Angara CBF cilerinin olacak aha buraya yazıyorum...

Sizlerede rota ve güzergah konusunda belki faydası olur...

Gezideki arkadaşlar Darkdıamond (Oğuz)...Khutuck (Fırat)

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen Yuvacık buluşmasında gece vardiyasından çıkıp bir geziye katılmanın ruh ve beden sağlığı açısından ne denli zor ve çekilmez olduğun anladım...

içimde ukde kaldı...

en son 2006 da yine mt ile gittiğim geziyi daha sakin bir şekilde içime sinerek yapmaya karar verdim...ekürilere haber salındı...

dikkat bu bir MT gezisidir...

Geçen pazar...

Khutuck...Fırat...

Darkdıamond...Oğuz ve ben tekrar aynı rotayı çizdik ama bu sefer zirveye çıkacaktık...

Buluşma yeri Altunizade Capitol...mekan tam pastane motorcusu mekanı...

Soldan soğa...Kütükson Fırat Fortinayo...Darkdımond Oğuz...Mete Handro...

Fıratın ön diski keçesi patladığı için yağlanmış...tam bir balata disk kaos ve paradoksu yaşamakta...Allah düşmanıma vermesin...iş paranoyaya vurmuş artık ön fren pert...

Hedef Başkanın tesislerinde yemekten sonra zirveye çıkmak...güzergah aytepe...

öncelikle OPET te mola verdik...TEM otobanı kullandık...

Honda hayat onda...çekmeden geçemedim...

Körfez Hatırası...

Yuvacığa giden yol bildiğiniz üzere yemyeşil...

mekana geldik...

makro denemeleri yaptım...

ve zirveye çıkış başlar babacanlar...

çiçek böcük denemesi yaptım başarılı olmadı...neden acaba...

Aklıma hemen Kudüs geldi...

işte bu poz İngiliz Amerikan Müzik gruplarının albüm çalışmalarından fırlamış gibi...

Düşünen Adam...

karizmanın bittiği an...

Fırat Güneşi Gördü...

Dönüş zamanı...

Bir dondurma ve istirahat molası...yer otoban kenarı benzin istasyonu...

bir gezi daha böyle biter...evli evine yolcu yoluna...

Bezgin Bekir Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın arzu ve şehvetle sundu...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

dincer59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 CBF150 GRI
    Yani necdet bey diyorsunuzki plaka ve ruhsat dahil liste fiyatının altında alıyorsunuz sıfır araba falan aldık bi kaç kere liste fiyatının bayiler için pek bişey ifade etmediğini bilirim ama fiyatı bu kadar düşük bi malda bu kadar asaa bi rakam alınabileceğini bilmiyordum duydugumuz iyi oldu sonucta 30-40 gün içinde bende bi tane almayı düşünüyorum icabında pazarlıgı buna göre yaparız.

Bide bu gece malum sitede scooter fiyatlarına bakarken necdet beyin mesajlarından birinde bahsettiği honda PCX 125 cc lik scooterı gördüm. Gerçekten çok kaliteli gözüken scooterda honda cok yeni teknolojiler kullanmıs örneğin otomobillerde daha yeni yeni kullanılmaya başlanan stop start özelliği var motorda hız 0 olunca rölantide geçen 3 saniye sonrasında motor duruyor gazı biraz acınca motor tekrar calısıyor bunun yanında CVT şanzımanın yerine hondanın geliştirdiği V-Matic şanzıman varmıs üstelik fiyatıda 4800 civarı herhalde necdet bey bunu 4400 e falan ruhsat dahil bitirir bize

Yani kafam karıştı açıkçası ya CBF 150 alacam tek başıma binecem çünkü biliyorum eşim binmeyecek CBF in arkasına yada az daha fazla para vereceem eşimle beraber gezecem bilemedim yani. gerçi senin hevesin bu istediğini al beni düşünme diyor eşim ama bu scooterda acaip çeliyor aklımı offff offffff ne yapsam ben kafamı nerelere vursammmmm oyyyyyy oyyyyyyy
    Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
    ONE LIFE LIVE IT

Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    yağmurlar bir huzur vermedi ki şöyle uzanalım göksuya, pardon o istanbuldaydı şarkıda olan. metehan sen lalehan da değilmiydin. hani lalelim lale kokar lalelide ....... gibisinden.

şimdi aklıma geldi sebep bu olabilir. istanbulda mesafe km ile değil kaç saatte gideceğinle ölçülüyor. sizin 10km mesafeyialma zamanınız 30dakika ise biz 15 dakkada alıyoruz en molalısından. dolaysıyla 4.000km de sizin motor ( matematik bilmez demesinler sayıyı atıyorum) 100.000 devir dönüyorsa dur kalklarla bizimki 50.000 dönüyor kalktıkmı durmuyoruz. ondandır 2000-4000 meselesi ya bu konu kapanmıştı ne güzel niye açtın metehan.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti

Ben plaka ruhsat bandrol ve yan ayaklık dahil 3780 e anlaştım abi normal fiyat ilgi ve alakana çok teşekkür ederim eksik olma
    tamam olması gereken rakam bu zaten...demin arkadaşın dediği 3450 peşine plakasız ve 1 ay öncesine kadar verilen rakam...şimdi 3500 deniyor...(galiba..)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yağmurlar bir huzur vermedi ki şöyle uzanalım göksuya, pardon o istanbuldaydı şarkıda olan. metehan sen lalehan da değilmiydin. hani lalelim lale kokar lalelide ....... gibisinden.

şimdi aklıma geldi sebep bu olabilir. istanbulda mesafe km ile değil kaç saatte gideceğinle ölçülüyor. sizin 10km mesafeyialma zamanınız 30dakika ise biz 15 dakkada alıyoruz en molalısından. dolaysıyla 4.000km de sizin motor ( matematik bilmez demesinler sayıyı atıyorum) 100.000 devir dönüyorsa dur kalklarla bizimki 50.000 dönüyor kalktıkmı durmuyoruz. ondandır 2000-4000 meselesi ya bu konu kapanmıştı ne güzel niye açtın metehan.
    bu hafta sonu cumartesi akşamı hafta sonu ful yağmurlu vallahi...ısıda düştü...benimde canım çok sıkkın...

abiler bu arada benim Çine gemiyle gidecek arkadaşımın gemi rotası değişmişti...benim hayaller suya düşmüştü...neyse aynı arkadaşım Mart Sonunda uçakla ÇİN e gitti...siparişlerimi geçtim...oradan pc malzemeleri getirecek yığınla...30 kg hakkım var dedi...ama benide kıramadı...ya angel halkalı monte edilmiş bir şekilde hazır gelen zenonlu far atomu(yani ön far)...ya da devir saatli kadran getirecek...ya ikisini ya ikisinden birini hadi bakam gözüm yolda..3 hafta orada kalacak...yani 2 hafta sonra benim emanetlerden biri gelecek...

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    metehan cevabım için çok bekletmeyeceğim seni. araziye sokacam yavru ceylanı yerler bi kurusun.

guneylee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 Nisan Stoğu...
    Bende arkadaşımla birlikte dün konşuk motor'a vekaletimi verdim, geriye sadece beklemek kaldı. Konşuk motorda 1 kırmızı 3 gri 3 siyah olmak üzere 7 tane cbf vardı ve nisanın 5'iydi aklıma takıldı ve sordum;

Bu motorlar neden hala sahibine teslim edilmedi yoksa bizimkilerde mayısın 5 ine kadar galeride kalacak mı?

cevap: şans meselesi. Bi bu kadar daha teslim ettik. Bunlar plaka vs. gibi işlemlerde ufak tefek sorun çıkan kişilerin motorları.

Bunun üzerine dayanamadım ve ben ne zaman teslim alırım sizce?

cevap : Bu konuda birşey söyleyemem ancak en erken nisan 20 gibi görünüyor. Bu tarihte bize teslim tarihi yani muamelecimizin evrakları düzenlemesi ile birlikte size teslim etme tarihimiz nisan 25'i bulabilir.

Fiyat bakımından Konşuk'a lafım yok harkulade ama hizmet bakımından ben şahsen kendi adıma konuşuyım pek memnun kalmadım. Galeride istemiyorsanız çıkın gidin havası vardı.

Ayrıca birşey daha söyliyim, bana anahtar teslim koruma demiri far koruma yan sehpa plaka ruhsat sigorta fiyatı 3900 verdiler. Dün gittiğimde aklıma şu takıldı vekalete noter para almıyacak değil heralde. Neyse notere gittik bir güzel 50 şer lira bayıldık arkadaşla sonra galeriye döndük ve ben ister istemez onuda sordum:

Siz bana anahtar teslim 3900 dememiş miydiniz?

Cevap : Evet.

Peki ben neden vekalet için 50 lira daha ödedim?

Cevap : Bu bizi ilgilendirmez isterseniz muamelecimizle 1 gün takılın ve vekalete gerek kalmadan kendi belgelerinizi kendiniz imzalayın.

Resmen kovmadıkları kaldı motoru ordan almakla sanki suç işlemişim gibi davrandılar. Motora başka aksesuarlarda almayı düşünüyorum ama daha konşuğa zınnık koklatmam bu tavırlarından sonra.
    Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Motosikleti
    CBF 150
    Arkadaslar,
    Ben de yeni aldigim CBF imi kullaniyorum ancak bir sorun ile karsilastim. Vites araliklari cok yakin ve hangi viteste oldugumu tam olarak algilayamiyorum. Bir de bosa (N isigini gorme)almada cok zorlaniyorum. Bu normal mi yoksa fabrikasyon bir hata olabilir mi? Honda Egitim Merkezindeki motorlar bu konuda bana daha rahat gelmisti. Yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkurler...

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    eski motorların vites gösterge bağlantısı ile yenilerin bağlantısını karşılaştırma imkanı bulursak ben bir çözüm üreteceğim ama bi denk getiremedik.

deniz17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Honda CBF 150
    En sonunda kararımı verdim. Plaka, ruhsat vs. hiçbir şeycik de olmadan çıplacık motora 3750 TL fiyat üzerinden kaporamı vermiş bulunmaktayım. Olsun artık ne yapalım. Siyah CBF'ime Nisan sonu itibariyle kavuşacağımı tahmin ediyorum. İstanbul'dakiler için seçenek çok tabii fiyat konusunda, buralarda o kadar şanslı değiliz biz. Havaların ısınmasıyla birlikte CBF sahibi olabilecek mutlu azınlığa girdiğimize seviniyoruz. Alıcı çok olduğu için pazarlık şansı yok çünkü. Hayırlısı bakalım.

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    istanbul D&B motor da motor yok .en erken haziranda gelecekmiş.
    [COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler