Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
bir zamanlar Turgut Özalın ayda bir ulusa sesleniş tarzında bir programı vardı...İcraatın İçinde...sağ elinde dolma kalem ile ağzını şapırdata şapırdata ülke için şunu yaptık bunu yaptık derdi... senin motor işide buna döndü...la bi al artık yav... malı bir görek..
Arkadaşlar bu hususta sizleri tatmin edecek bilgiyi Angarada olduğunuz için EFE Motör verir...bu 2000 de bir dalgası aslında 2007 yazında ilk cbfler motor yakmaya başladığında fabrikanın talimatıyla servislere bildirildi...
Servislerde bunu mecbur kıldı...istersen Ahmet Abi motorunu kitapçığa göre servise götür ve EFE ye sor garantiden çıkarıyorlar mı çıkarmıyorlar mı...sizin bahsettiğiniz teorik detaylar...ama hayatın içinde bu motor yağ yakmaktadır...ve bu sıkıntıyı servis takibi altına almak adına yaptı...sizn motorlarınız yağ yakmayabilir...her motor yağ yakacak diye bir kaide de yok...ama bu motorun kullanıcılarının önemli bir bölümü bu sıkıntıyı yaşadı ve yaşamaya devam edecekler...bu nedenle kurunun yanında yaş da 2000 de bir bakıma giriyor...ha garantide olmayan motorunuza yağ eklemek suretiyle de bu kontrolü siz yapabilirsiniz...İstanbuldaki kuryeler 1000 kmde bir yağ ekliyorlar haberiniz olsun...
geçmiş olsun nazarlık oldu artık...
Bende geçen yaz memleketim Uşak gezisinde 1400 km yi 3 günde bitirdim tavsiye ederim... dönüşümün bir kısmı yağmur altında oldu...yalandan bikaç foto ekleyeyim... maksat şenlik olsun bu yağmurlu günlerde... sayfayı doldursun yeni motor sahipleri gaza gelsin... fotoları görmüşde olabilirsiniz... 2010 Bayram Gezisi...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...i-metehan.html
geziden sonra kıçımdaki ağrı (kuyruk sokumundan batma hissi) 2 gün geçmedi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
metehan abi zaten servis bana 4binde bir gel diyor. burada yok öyle bir uygulama. hatta sorduğumda da yok öyle bir şey dediler. garantim falan da bitmedi.
2 senesini haziranda dolduruyor canavarım. ne çabuk geçti 2 sene. aldığımda hayranıydım, şimdi aşığıyım, tutkunuyum, manyağıyım.
canım motorum ya vallahi cıbıfla yol almak başka bir şey
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
iki kez teyit ettim hatta benim motorcu tayfa biraz geniştr 3. bi arkadaş daha buldum ama ona sıra kalmadı alamadık hazranı da beklemedi başka b bayii den 3.600 e anlaştık ama istanbul dışına çıkarıcaz motoru o yüzden plaka masrafları düşlmüş hali yani bu. ben ilk 2010 cbf i güngörden atilla dan aldım bu kezde ondan alayım dedim ilk etapta 3.400 ded diğer bayyden 50 aşağı verdi fakat bi iki gün sonra mahsus başka bi kimlik ile aradım 3.600 ded sonra döndüm dedim böle böle merak ettim fiyatlarda bi değşiklik varmı bende necdet ded ki yok b değişiklik fiyat yine aynı ab 3.600 ne 3.600 mü kardeşm sen bana 3.400 dedin ben sana kapora verdim şmdi nasıl oluor böyle 3.600 ab yok senin yanlışın var öyle böyle bak o zaman ben bu fiyata senden almam bu malı ver paramı geri teşekkür edeirm iade yapıldı param sonra ilk aradğım D&B ye döndm dedm özlem hanım szin deiğiniz gib çıktı sz tebrik ederm istanbulda sizden daha aşağı teklif veren yok bravo size deyip ki arkadaş kaporamızı verdik 2 gün sonra b arkadaş daha oldu sonra da bir tane scooter 125cc PCX siparişi verecek b arkadaşım oldu sonrada 125cc racing sipariş verecek bi arkadaşım ldu yani biz istanbul dışına toplamda 3 CBF 1 scooter 1 racing 125 cc almak stedk ama diğerleri biraaz geç kaldığı için sadece biz ilk gün siparişveren 2 CBF i alabldik ancak yan siparişi verebildik diğer arkadaşlar da o zaman başka bayilere bakıcaz dedler.
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
Valla şaşırdım fiyat gerçekten baya dip hayırlısı olsunda bende teslim alırken bir konuşayım en azından koruma demiri taksınlar bari 300lira fazla zaten 1 plaka için olmazsa plakamı kendim çıkarırım.
aslında çokda fazla aşağı bi rakam değil bence çünkü ben sordum burda plaka 220 tl tutuyor birazda indirim istedik 50 tl indi oda madem istanbul dışından gelyosunuz yol ücret karşılığında gibi oldu 3.450+220=3,670 100 tl ama iki makina alıyoruz ve taa nerelerden gelcez azıcık olsun
@Abolgi
Ahmet bey ben çukurambarda oturuyorum. Havalar düzelsin yakınsak böyle kaçamak gezmeler yapabiliriz hava kararana kadar. Ben gece motora binmiyorum yalnız.
Evet işte benim kızımın fotoğrafı bugün onunla 250 km yi devirdik
Haklısınız o kadarda olsun ben sizi örnek vererek söylemem zaten o konuda içiniz ferah olsun sölesemde birşey değişmez zaten ne diyebilirlerki bende en azından 50 liralık motor koruma demirini koparma işine giricem kalan parayı ödemeye gittigimde...
Bilginiz varmı peki ne zaman geliceğine dair bu nisan partilerinin 2. haftası deniyor ama ayın 20 sine kalır gibime geliyor benim.
Haklısın ya beklicez artık ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha bekleriz geç olsunda güç olmasın kazasız belasız inşallah
Birde bir sorum olucak ilk 500km rodaj süresince 2 kişi binmek motora zarar verirmi bunu merak ediyorum sıkıştırmadan kullanıcam ama tek kişi yapmak rodajı dahamı sağlıklıdır yoksa bir farkı yokmudur
alpercim ben kuşadasına gidip geldim git gel 200 km zaten biraz da şehiriçi gezinti normal yani bu yol mecburi otobandan gittiğimden 60-70-80-90 km lerde gezindim genelde 6 bin devirde kullandım 7 bini geçmedim şuana kadar karşılaştığım tek sorun yavaşlarken arka kampanadan taklama sesi geliyor en kısa zamanda servise sorucam bu durumu neden öyle yapıyor acaba
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)