Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    vallaha ne yalan söyleyim ilk arabamı aldığımda bu kadar heyecanlamıştım. bu başka sürmesini felanda bilmiyoz ya vites felan daha bir heycanlanıyor insan . daha sonra arabanın vitesinden çözdüm olayı bir ara sanki doğuştan motorcuymuşum gibi geliyor ama bazende çok basit hatalar yapıyorum. allah kazasız belasız yolculuk nasip etsin herkeze.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    2011 kasa cbf 150de devir kesici yok diyolar doğru mu?

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    Alıntı Adrion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2011 kasa cbf 150de devir kesici yok diyolar doğru mu?
    bilmiyoz malesef rodajı tamamlamadı diye tam gaz bir veremedim daha.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uploaded with ImageShack.us

o memleketdeki tek yeni kasa cbf 150...
    aynı benim motor yanayak motorkoruma başkada bişey yok . iyi biryandan sen foto çektikçe kendi motorumu görmüş gibin olurum.

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    ben motorumu satıcam az kaldı ama cbf le ybr arasında kararsızım ybr 125 esdnin tipi hoşuma gidiyor ama duyduğuma göre son hızlarda titreşim manyağıymış esdler ayrıca hafif motor olduğu için artçısız kullanırken arka fren çok kitliyomuş. cbfte titreşim sorunu yok diye biliyorum cbfte beni rahatsız edenler ağır motor olduğu için dur kalklarda benzin tüketimi çok artar diye düşünüyorum ayrıca farının çok zayıf olduğunu biliyorum ve dinamoya bağlıymış 2011dede öylemi hala armut tipi far kullanılıyomuş.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    artık dağa güçlü kuru akü takıldı dinamoyada bağlı değil direk aküye bağlı bende 2011 var paso sabit bitiyom motora ya:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    [QUOTE=fatih_005;

Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız nice km lere...
    Hep Pür Dikkat...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Fatih biraderim sen bir ara bu motoru bizim buraya Küçükçekmeceye getiriver sana zahmet....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

fatih545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    Metehan abi sen k.çekmecede nerde oturuyorsun yav burdan birini gördüm sonunda
    *İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.

*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Fatih,motorun hayırlı olsun arkadaşım.

Bende Çorum'da oturuyorum,nasip olursa bu yazda Amasya yaptığımda denk gelirsek çayını içerim veya seni beklerim.
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

fatih_005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    fotoları yükledikten sonra eniştemi otogara götürmek üzere motorum ilk sınavında yüzümü kara çıkartmadı.bu arada mesajlar gelmiş hepsi için teşekkürler. bir arkadaş farların zayıf olduğundan bahsetmiş eskiyi bilmiyorum ama yeni modellerin farları yolu çok iyi aydınlatıyor uzunlara bayıldım.

Alıntı slameram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih motorun hayırlı uğurlu olsun.Ali Kaya'ya sarmışsın.Yokuşlar biraz dik gelmesin ceylana.
    sırf cbf alemine güzel fotolar sunabilmek için abicim ceylan sizlere feda olsun

Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada amasya görüntüleride aldık. motorunda yaşadığın yerde güzel hocam. kazasız belasız binesin. jr ben yazdığımda on görünüyordun ses gelmeyince işi vardır diye aramadım. zaten yağmur bulutları oynaşıp durdu bugün. yol ne zaman kurusa yağmur indirdi. sağlık olsun bidahaki sefere yaparız.
    teşekkür ederim...
    Alıntı slameram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikleti cbf 150 olacak inşallah yazısını da.cbf 150 oldu maşallah olarak değiştirebilirsin.
    dur abicim resimleri ekledim ama pc başındaki ilk işimdi. bakmayın online göründüğüme o hep beklemede

ahooo ben mesaj yazana kadar fotolar gelmiş...

hacı bu nedir yav...Amasya afbuyur döt kadar yermiş...

neyse makina yakıyor...ama Amasyaya bu motor biraz fazla ben söyleyeyim...güzel sakla parket garaj maraj üzerine titre...

o memleketdeki tek yeni kasa cbf 150...
    abi bu döt kadar yerde bugün 50 km yaptım sürekli dur kalk yapmaktan viteslerede iyice alıştım. motoru apt 1. katının balkon altına parkediyorum yeri çok iyi.
    Alıntı vabisciler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilmiyoz malesef rodajı tamamlamadı diye tam gaz bir veremedim daha.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 ----------

aynı benim motor yanayak motorkoruma başkada bişey yok . iyi biryandan sen foto çektikçe kendi motorumu görmüş gibin olurum.
    sen ilk fotoları ekleyince ahanda benim motorda böyle olacak demiştim. motorumun nasılo olacağını soranlara gösteriyordum
    [QUOTE=Bruce 65;2310006][QUOTE=fatih_005;

Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız nice km lere...[/QUOTE]

teşekkür ederim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:49 ----------

Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih,motorun hayırlı olsun arkadaşım.

Bende Çorum'da oturuyorum,nasip olursa bu yazda Amasya yaptığımda denk gelirsek çayını içerim veya seni beklerim.
    teşekkür ederim. ben şimdilik gelemem henüz acemiyim ama sen gelmeden önce haber edersen dağ bayır gezeriz. çayı semaverden içeriz aybettin
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
    Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...

Motosikleti
    Alıntı fatih545 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abi sen k.çekmecede nerde oturuyorsun yav burdan birini gördüm sonunda
    86-90 arası oturdum tepeüstünde birazda cumhuriyet mahalesinde...güzel anılar geçti cennet mahlesinde sultanmuratta...

Fatih 005 haci makinayı Küçükçekmeceye getircen dimi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------

Alıntı fatih_005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abi bu döt kadar yerde bugün 50 km yaptım sürekli dur kalk yapmaktan viteslerede iyice alıştım. motoru apt 1. katının balkon altına parkediyorum yeri çok iyi.

çevrede turla şehiriçi tadın kaçar...şehir dışının havası daha tatlı...köy yollarına gir...çevre köylerin kahvelerine git...ihtiyarlarla sohbet et falan...çok keyifli oluyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artık dağa güçlü kuru akü takıldı dinamoyada bağlı değil direk aküye bağlı bende 2011 var paso sabit bitiyom motora ya:D
    iyice aklım yattı cbfe far flnda güzel olmuş rodajları bitirsenizde yakıt tüketimi ve hızı fln öğrensem iice 1000km yi geçen yok mu? o kocaman cbf stickerları yakışmamış gibi sizce?

Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    86-90 arası oturdum tepeüstünde birazda cumhuriyet mahalesinde...güzel anılar geçti cennet mahlesinde sultanmuratta...

Fatih 005 haci makinayı Küçükçekmeceye getircen dimi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------

çevrede turla şehiriçi tadın kaçar...şehir dışının havası daha tatlı...köy yollarına gir...çevre köylerin kahvelerine git...ihtiyarlarla sohbet et falan...çok keyifli oluyor...
    pazardan pazara ne kadar gezebilirsem gezmeye çalışacağım artık diğer günler mesai önceki motorumla köyleri gezdiğim zaman motorlu olduğum için özel ilgi gördüğümü farkettim. hemen sorar buranın insanı hangi köydensin, kimlerdensin, şunu bunu tanıyomusun ama zevkli olduğu kesin bu arada mete abi k.çekmeceye motoru neden getireyim ki bişey anlayamadım ama iki ay sonra b.çekmeceye gideceğim ama motorsuz sınavım var ist ünide. oraya gitmişken sirkeciden de bikaç malzeme alayım diyorum. yalnız şu k.çekmece esprisi nedir merak ettim

birde herkes yatmadan birkaç soru sarayım;
    1) arka frene bastığımda sanki kampanadan tak tak diye ses geliyor. tekerin her turunda bu ses geliyor.
    2) 5 viteste 5000 devirde 60 km hıza ulaşıyor bu normal mi ?
    3) sabah motoru ilk çalıştırdığımda jikleyle motoru sorunsuz ısıttım sonra kapadım. ama gün içindeki diğer jikleyi açma denemelerimde motor hep stop etti. bu olağan bir durum mudur?

Motosikleti
    bu arada mete abi k.çekmeceye motoru neden getireyim ki bişey anlayamadım ama iki ay sonra b.çekmeceye gideceğim ama motorsuz sınavım var ist ünide. oraya gitmişken sirkeciden de bikaç malzeme alayım diyorum. yalnız şu k.çekmece esprisi nedir merak ettim
    Hacım Türkiyedeki tek Nükleer Araştırma Merkezi Küçükçekmecede...motorunda radyasyon falan neyin vardır...gel bi test yaptır...

http://www.taek.gov.tr/birimler/bagl.../99-cnaem.html

Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    Hacım Türkiyedeki tek Nükleer Araştırma Merkezi Küçükçekmecede...motorunda radyasyon falan neyin vardır...gel bi test yaptır...

böhöhöyyyt abi ne matrak adamsın yahu ben ona rüzgrı verdikçe radyasyon falan kalmamıştır hem bu önceki partiden kalan son motor temiz yani abi şu üstteki sorularımın cevabı sende vardır sana zahmet bi bakabilir misin?

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)

kankito baksana bugün amasya da 50km yol yapıp radyasyonu saçmış ortalığa. istanbula gelesiye radyasyon falan kalmaz moturda.

ya radyasyon deyince aklıma geldi kanaka. yeni cubufçular ( ben dahil ) motorlar yakmıyor diyoruz. acaba nükleer den dolayımı ki?
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

tayfun2609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 2011
    Alıntı isa_özdere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demek en az 46 litre olması gerek.Bu bilgi çok işime yaradı.Alarm taktırmak derken nasıl bir alarmdan kastediyorsun?arabalardakiler ile aynı sistem mi?Motoron elektrik aksamına bir zarar verebiirmi?
    arabayla aynı sistem küçük kumandası var. bayada ses çıkartıyor. ben alırken bayide taktırdım garantiye bir zararı yok. birde bu alarmların motoru uzaktan çalıştıranları var. kumandayla motoru çalıştırabiliyorsun bu sistem zararlı olabilir. bir kaç kişide bu konuda beni uyarınca ben kumandayla motoru çalıştırmayan sadece güvenlik amaçlı olanı taktırdım... 2 hafta oldu elektrik tesisatına şimdilik bir sorun yok....

Motosikleti
    böhöhöyyyt abi ne matrak adamsın yahu ben ona rüzgrı verdikçe radyasyon falan kalmamıştır hem bu önceki partiden kalan son motor temiz yani
    sen öyle sannnn...

la okyanusta havada karada hatta şu an tepemizde bile radyasyonlu bulutlar var...ama yağmur menzili içinde değilmiş daha yüksekteymiş...

varsa yoksa cbf dimi...Fukuşimada radyasyon dünyayı tehdit ediyor...siz burada yok cbf şöyle aslan yok cbf böyle kaplan diye lak lak yapıyosunuz...

bu yeni nesili hiç beğenmiyorum...nerde çevreci hassas nesiller...

onu bunu bırak da bu beklenen İstanbul depremi benide korkutuyor...konuyu cbfye bağlamak gerekirse... hiç deprem esnasında motor üzerinde olan var mı...yani arabada bir nebze hissedilir ama motorda deprem nasıl hissediliyor acaba gerçekten merak ediyorum...direkt kaza mı yapacaz sarsıntıdan veya şansımıza yer yarılıp da bizde içine mi düşeriz...kısmetimizde ne var acep...

Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    sen öyle sannnn...

la okyanusta havada karada hatta şu an tepemizde bile radyasyonlu bulutlar var...ama yağmur menzili içinde değilmiş daha yüksekteymiş...

varsa yoksa cbf dimi...Fukuşimada radyasyon dünyayı tehdit ediyor...siz burada yok cbf şöyle aslan yok cbf böyle kaplan diye lak lak yapıyosunuz...

bu yeni nesili hiç beğenmiyorum...nerde çevreci hassas nesiller...

onu bunu bırak da bu beklenen İstanbul depremi benide korkutuyor...konuyu cbfye bağlamak gerekirse... hiç deprem esnasında motor üzerinde olan var mı...yani arabada bir nebze hissedilir ama motorda deprem nasıl hissediliyor acaba gerçekten merak ediyorum...direkt kaza mı yapacaz sarsıntıdan veya şansımıza yer yarılıp da bizde içine mi düşeriz...kısmetimizde ne var acep...
    abi bence deprem en çok cbf çileri yııkar nede olsa alışkın değiliz titreşimlere

Motosikleti
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kankito baksana bugün amasya da 50km yol yapıp radyasyonu saçmış ortalığa. istanbula gelesiye radyasyon falan kalmaz moturda.

ya radyasyon deyince aklıma geldi kanaka. yeni cubufçular ( ben dahil ) motorlar yakmıyor diyoruz. acaba nükleer den dolayımı ki?
    Ovv Ahmet abi sende motorcu oldun valla he...eski bisikletci içimizdeki İrlandalı tövbe etti hak yoluna cbf yoluna girdi nihayet...

valla biz Türkler Fukuşima santralinde olsak ulan bu santrale girelim belki yıkıntılar arasında işe yarar bişeyler buluruz diye arazide malak gibi gezinirdik...

Alıntı tayfun2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabayla aynı sistem küçük kumandası var. bayada ses çıkartıyor. ben alırken bayide taktırdım garantiye bir zararı yok. birde bu alarmların motoru uzaktan çalıştıranları var. kumandayla motoru çalıştırabiliyorsun bu sistem zararlı olabilir. bir kaç kişide bu konuda beni uyarınca ben kumandayla motoru çalıştırmayan sadece güvenlik amaçlı olanı taktırdım... 2 hafta oldu elektrik tesisatına şimdilik bir sorun yok....

aga yanlış yoldasın bak bi fikrim var...alarm yerine motoru zaten direğe demire falan bağlıyosun ya...heh...sokak lamba direğine bağla aga kilitle...onların akım kutusu alt kısımdadır...oradan kaçak bir kablo çek motora ver...muhtemelen 380 volt sağlam çarpar ırgızı... insan bedeni 40 volttan sonra etkilenir... ha diyorsan ki ben Türküm...abartayım...aga vardır illaki yakınında bir Trafo...direkt Trafoya bağla ver şehir cereyanını... yanında battal bol bir koroplast torba da olsun...sabah motorun başına geldiğinde kedi köpek leşlerini için...cesetler ile emniyet ilgilenir...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------

abi bence deprem en çok cbf çileri yııkar nede olsa alışkın değiliz titreşimlere
    düşün deprem oluyor...başlıyor titreşim...Ahmet abi hemen dövünmeye başlar...vayy bana titreşimli motor satmışlar diye...nerden bilsin garip...

ben yatar iyi geceler cbf gençlik...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)

Bu Konudaki Etiketler