Merhabalar.Kesinlikle kurye motoru olarak kullanılmamış, tertemiz, hasarsız, kazasızdır. Km orjinaldir 85 binde motor yenilenmiştir. Muayene,vergi vs. herşeyiyle tamamen orjinal hatasızdır. Makul bir şekilde pazarlık payı vardır. Satışı hemen yapılır. Saçma sapan tekliflerle gelmeyiniz.
Motoru gelip görmek isteyen varsa Yakacık Little Caesars pizza'ya gelip görebilir.
ilandan anlaşılacağı üzere paket moturudur bence. fiyatı pahalı geldi üzerine 1000 TL daha koy git sıfırını al. şimdi bu motor tamamen sahibinin dürüstlüğüne bağlı sana sorun çıkaracaktır.
misal balatalr bittiyse yaz 100 tl.
kesin lastikler aşınmıştır yaz 150-250 tl
buji-yağ-vs 100 tl
diğer masrafları düşün.
bu riski almaya değmez. motor sıfır demiş ya yalan söylüyorsa.
en az 250 masrafın çıkar madaem o kadar para veriyorsun sağdan soldan 1000 tl bul. git sıfırını hem yeni model hemde ilk sen bineceksin. ben olsam öyle yapardım.
Yok zaten eleman koymuştur alan olursa işine gelir, yoksa dediğin gibi kimse vermez o parayı işte maksat satış olsun diye koyuyorlar ama
buji ve yağ 30tl lastikler irc alır 100tl ya da michelin 160tl balatalar da 30tl (orjinal olmayan kaliteliler ) yani o kadar da pahalı değil de bundan 500tl eksiğe satılırdı bence.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:14 ----------
Dikkatini çekerim kurye motoru değildir. paket moturudur muhtemel. aralarında dağlar kadar fark var ama bir dakika
Ben artık sıkıldım yolda durdurup "satıyor musun?" diye soranlardan. Kıymetli motora binemkten de mesele oldu arkadaş
Bende cumartesi pazar 3-4 tane yaşlı başlı sakallı hacı amcalara motoru anlattım.Adamlar ne de meraklılar bizde alsak diyorlar.Malum Merzifon küçük yer dün 1 tane siyah cbf gördüm.Başka var mı bilmiyorum.Honda yazısını görünce mest oluyorlar.Bu motor 140 basar diyor bir tanesi.Yok amca ben 90-100 gidiyorum diyorum.Olurmu?Kötü motorlar 100 yapıyor bu kesin 140 basar diyor.Adamlar bu yaşta jilet gibiler gençliklerinde nasıllardı bilmiyorum.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
ahmet abi vallahi geç gördüm ya. haftaya buluşuruz hava güzel olursa inşallah.
daha yeni nesil yan çanta demirine takılmış kumaş heybe çantalarımın resmini çekeceğim. bu hafta gidemedim motorun yanına.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
sabah motorumu otobüsten teslim aldım. motorumu özenle bagajlayıp gönderen balıkesir pekcan motora ve orada çalışıpta motorumla ilgilenen toprağım yalçın beye teşekkürler [IMG]
arkada görünen yapı amasya tamiminin imzalandığı saraydüzü kışlası, motor bildiğiniz cbf ve üzerindeki ben
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
yine arkada amasya kalesini bir kısmını kralkaya mezarlarını yeşilırmağı ve birbirinden güzel amasya yalıboyu evlerini görmektesiniz. fotoğrafı aldığım yer seyir cafe civarı gelirseniz bu manzara eşliğinde çaylarımızı yudumlarız. gece manzarası daha bi başka...
Uploaded with ImageShack.us
cufcuf diyerekten bugün biçok gezdim
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
Fatih motorun hayırlı uğurlu olsun.Ali Kaya'ya sarmışsın.Yokuşlar biraz dik gelmesin ceylana.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
bu arada amasya görüntüleride aldık. motorunda yaşadığın yerde güzel hocam. kazasız belasız binesin. jr ben yazdığımda on görünüyordun ses gelmeyince işi vardır diye aramadım. zaten yağmur bulutları oynaşıp durdu bugün. yol ne zaman kurusa yağmur indirdi. sağlık olsun bidahaki sefere yaparız.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Teşekürler sen yakından gördün banada sölediler depoda çizikden dolayı bi boyama olmuş devrilme düşme herhangi bişey yok ordan başka bi sorunu yok dedi bana satıcı pazarlıkla bişiler yapmaya çalışrım fakat sen yakından gördüğün kadarı ile nediyosun 2300 2400 e alabilirsek alınırmı sence ben motoru görmedim oraya satan adam 0 motor almış ordan bu motoruda vermiş yarın kısmetse bakmaya eğer beni cezbeder ise fiyatada anlaşabilirsek alcam inşallah ama en son 2500 verir bence dahada inmez sanırsam 2500 alınırmı sizce arkadaşlar saygılar
Motosikleti cbf 150 olacak inşallah yazısını da.cbf 150 oldu maşallah olarak değiştirebilirsin.
bende bahtsız bir bedevi olarak elciği erken çıkarttım şimdide ellerim donuyor eldiven ıslanıyor...ulen bu sene hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum...
her türlü giderimiz var kreyzi...hacı 2 üst sokağımda oturuyon ama net olmasa görüşemicez...
hani foto aga akşam oldu...nerde bu radyasyonlu cbf fotoları...yan yattı çamura battı olmaz...foto isterik...
hayırlı uğurlu olsun...
vay namussuzlar...
abi topiği kilitletmişim fotoları alamadım...
ama motorumu aldığım ilk gün heyecanım bu topikte...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-ettim-10.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kardeş oradaki motor piyasaını az çok biliyorum çünkü orada çalışan arkadaşlarım var ama şimidi bende kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem . yapacağın birşey varsa pazar günleri araba pazarına çık çok temiz ucuza motorlar düşüyor. aradaki farkı zaten kendin göreceksin. şimdi geçen gün bir arkadaşım 2010 model 4000 km de ybr yi 3000 liraya sattı orda haberim olsaydı hiç kaçırmazdım . sahibinden .com daki motorların hepsi kazık orda satıcı felan yok millet motoruna piyasa yapıyor orda.daha malesef millet ötv nin düştüğünün farkına varamadı yada varmak istemiyorlar kabullenemiyorlar. fiyatın fazla deyincede kavga etmeye felan kalkıyorlar . hem kel hem hodul hesabı. sen bence pazara git, acele etme bu fiyatlar kesin düşecektir şu ikinci parti felanda gelsinde . kolay gelsin.
ahooo ben mesaj yazana kadar fotolar gelmiş...
hacı bu nedir yav...Amasya afbuyur döt kadar yermiş...
neyse makina yakıyor...ama Amasyaya bu motor biraz fazla ben söyleyeyim...güzel sakla parket garaj maraj üzerine titre...
o memleketdeki tek yeni kasa cbf 150...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yeni arkadaşlar metehan abinin motorunu ilk aldığı günkü heyecanı da linkten görebilirsiniz.
sizinki de heyecan mı
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)