Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Nisan 2011, 12:17
htokac adlı üyeden alıntı
direksiyon kilidini nasıl açaçağım
Güzel bir soru kendi anahtaryıla biraz uraşsaydın keşke oynata oynata.
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
Reklamlar
-
03 Nisan 2011, 12:18
Hayırlı olsun
@SinanAKSU; Hayırlı olsun soydaş supermiş senin makine valla istedigin uzun yol olsun kendini hazırla o zaman 20 mayısa bir yol yapalım :D bu arada senin dukanın onune eski iş yeri demişsin hayırdır iş değiştirdin galiba?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
03 Nisan 2011, 12:34
günaydın arkadaşlar sabah motora bineceğim bir baktık kontağı patlatmışlar direksiyon kilitli durumda şimdi direksiyonu nasıl cözerim anahtar girmiyor kontağı nasıl değiştirebilirim yardımlarınızı bekliyorum....
geçmiş olsun arkadaşım. ucuz atlatmışsın.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
03 Nisan 2011, 12:35
sağol kardeş verilmiş sadakamız varmış..
[/X]:cat:[I][B]htokac[/B][/I]
-
03 Nisan 2011, 12:39
sağol kardeş verilmiş sadakamız varmış..
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. Servisten yeni kontak seti al orda zaten sana nasıl değiştireceğini anlatırlar. Bu arada bitirilmemiş işini bitirmeye hırsızlar tekrar gelebilir. Sen aldığın önlemleri arttır.
-
03 Nisan 2011, 12:39
direksiyon kilidini nasıl açaçağım
bu tür bilgiler burada verilseydi motorunu sabah bulabilirmiydin?
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
03 Nisan 2011, 13:03
abolgi adlı üyeden alıntı
bu tür bilgiler burada verilseydi motorunu sabah bulabilirmiydin?
doğru haklısın kardeş evet ama insanın başına böyle birşey gelince işin diğer kısmını düşünemiyor. bugün servislerde kapalı tek çare siz değerli arkadaşlardan yardım beklemek kalıyor...
[/X]:cat:[I][B]htokac[/B][/I]
-
03 Nisan 2011, 13:21
geçmiş olsun. servisten bilgi almalısın.
....
tornavida seven arkadaşa saydırmıştım ama vazgeçtim.
hırsızın Allah'a emanet olsun.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
03 Nisan 2011, 13:32
deniz 17 mrb arkadaşım.ben çanakkale ye kaporamı verdim 3750 e anlaştım ama sırada20 kişi falan olmuş ben 4 üncüyüm.
balıkesir bana 3650 ye vericekti ama git gel aynı ya gelicekti vede servis bakımında sıkıntı yaşarım diye düşündüm ve o nedenle ç kale ile anlaştım.Güçoklar Honda nın patronu hakan la aram iyiddir yardımcı olurum sıkıntın olursa.
-
03 Nisan 2011, 14:05
metehan abi,
şu motorunu ilk almaya gittiğin gün metrodaki resimlerin vardı. onları da paylaş da genç çbufçular görsün bilsin nerelerden gelmişiz bugünlere.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
03 Nisan 2011, 15:23
jr sen evde kurtlanmadınmı bugün? ben kurtlandım da hahahaha. şöyle çayyolu civarında çay çorba içsek yada metehana inat küfte yesek .
-
03 Nisan 2011, 16:24
Merhabalar,
Nisanın ilk haftasında motor gelir diyen firmalardan hiç motorunu teslim alan varmı acaba?
Ayrıca belki doğru yer değil ama, iki kask alacak şekilde arkaya çanta olarak neyi tavsiye edersiniz?Birde,alarmlı kilitletler işe yarıyor mu?kullanan tecrübe sahibi birisi bilgi verirse sevinirim.
teşekkürler
-
03 Nisan 2011, 16:46
isa_özdere adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Nisanın ilk haftasında motor gelir diyen firmalardan hiç motorunu teslim alan varmı acaba?
Ayrıca belki doğru yer değil ama, iki kask alacak şekilde arkaya çanta olarak neyi tavsiye edersiniz?Birde,alarmlı kilitletler işe yarıyor mu?kullanan tecrübe sahibi birisi bilgi verirse sevinirim.
teşekkürler
alarmlı kilittense aldığın yere motora direk alarm taktır. 50-60 tl bişe olması lazım... (bende var memnunum)
iki kask için 46 an az olması lazım.... bende 36 var ancak 1 tane alıyor (memnun değilim)
nisan ayının motorları teslim edilmeye henüz başlamadı alan arkadaş yok...
-
03 Nisan 2011, 17:39
isa_özdere adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
teşekkürler
Motorlarını alanlara hayırlı olsun. İyi sürüşler...
Ben 8 Mart 2011'de Doğu-Batı Honda'ya siparişi verdim. Nisan'ın 2. haftası teslim ederiz dediler. Beklemedeyim.
Alarmlı kilitler hakkında genelde olumlu yorum yapılıyor.
Çantalar konusunda fazla bir bilgim yok. Bu arada arka çanta demiri taktırma konusunda kararsız kaldım. Gördüğüm kadarıyla orijinal çanta taşıyıcı ile 46lt çanta kullanan var. Benimki 35 lt. olacak. Önceki motorumda çantaya ağır bir zincir ile birlikte 5-6 kg yük koyuyordum. Orijinal çanta taşıyıcı ile sorun olmamıştı. CBF150 de orijinal çanta taşıyıcı ile 6kg civarında yük taşıyan varmı acaba?
-
03 Nisan 2011, 17:49
acemi60 adlı üyeden alıntı
Ben 8 Mart 2011'de Doğu-Batı Honda'ya siparişi verdim. Nisan'ın 2. haftası teslim ederiz dediler. Beklemedeyim.
Çantalar konusunda fazla bir bilgim yok. Bu arada arka çanta demiri taktırma konusunda kararsız kaldım. Gördüğüm kadarıyla orijinal çanta taşıyıcı ile 46lt çanta kullanan var. Benimki 35 lt. olacak. Önceki motorumda çantaya ağır bir zincir ile birlikte 5-6 kg yük koyuyordum. Orijinal çanta taşıyıcı ile sorun olmamıştı. CBF150 de orijinal çanta taşıyıcı ile 6kg civarında yük taşıyan varmı acaba?
orijinal demiri ile 46 litre çanta bu yükleri rahat rahat taşır
-
03 Nisan 2011, 17:51
acemi60 adlı üyeden alıntı
çanta demirlerinde özellikle yan çanta bağlama yerleri çok güzel. standartta yok bunlar.
-
03 Nisan 2011, 18:26
Km 93424 Olmus bir Motor Satiyor Sahibindende cbf'ler O Kadar Dayanaklımı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46272704/detay
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
03 Nisan 2011, 18:28
[sıze="2"]vay arkadaş ya şu mondial150mc sayfasına hasta oluyorum cbf150 artık bisikletle bir tutuyolar ybr125 cbf150den daha hızlıymış beyfendi geçerken daha çok zorlanıyormuş mc de ne motor 2.8bin tl bmw den kaliteli motor alıyorsun arkadaş[/sıze]
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
03 Nisan 2011, 19:01
alper150zc adlı üyeden alıntı
[sıze="2"]vay arkadaş ya şu mondial150mc sayfasına hasta oluyorum cbf150 artık bisikletle bir tutuyolar ybr125 cbf150den daha hızlıymış beyfendi geçerken daha çok zorlanıyormuş mc de ne motor 2.8bin tl bmw den kaliteli motor alıyorsun arkadaş[/sıze]
Kedi uzanamadığı ciğer misali onlarınkide bırak dünyalarında istedikleri gibi eğlensinler
-
03 Nisan 2011, 19:35
kujumax adlı üyeden alıntı
7000 km daha yapsa zaten sıfırlanıcak gösterge, motoru da sıfırlamış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)
Bu Konudaki Etiketler