Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Nisan 2011, 01:08
mete_han adlı üyeden alıntı
senin radyasyonlu düldül nerelerde aga bir gelişme var mı...
Metocum benim motor Güngörden Nisan ayı içinde gelecek inşallah, Nisan partisi herhalde 2-3 hafta içinde gelir. Öyle tahmin ediyorum. Bu radyasyon olayı benimde kafamda var. Motora binmeden önce şöyle köpüklü, ilaçlı milaçlı yıkatsamı napsam
Reklamlar
-
03 Nisan 2011, 01:08
Havalar zaten bi düzelsin, istanbulda duranı öpsünler..
Direk şehir dışı.
Motorumun cc'sine bakmadan gidebildigince yol yapacagim.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
03 Nisan 2011, 01:09
unsaloc adlı üyeden alıntı
Hocam ne zaman bir online listesi yazsan hemen yakalanıyorum walla
Şaka bir yana zor günlere girdik , günler geçtikçe beklemek daha bir zor olmaya başlıyor. Off beyaw , üff beyaw
işin ilginc yanı kayıtlı üyelerden fazla kayıtsız arkadaş var...
alper150zc adlı üyeden alıntı
metehan abi şimdi hava kötü ama ilerde düzelir bea akarız alemleri 10-15kişi:D
inşallah maşallah diyelim...
ethemcim 2-3 hafta dediğin Mayıs be hacım...
iyi geceler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
03 Nisan 2011, 01:09
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Havalar zaten bi düzelsin, istanbulda duranı öpsünler..
Direk şehir dışı.
Motorumun cc'sine bakmadan gidebildigince yol yapacagim.
aynen hava bi güzel olsun beylikdüzünden eminönüne gidicem durmiycam dönücem amaç zevk ya bi geziyim :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
03 Nisan 2011, 01:12
aynen hava bi güzel olsun beylikdüzünden eminönüne gidicem durmiycam dönücem amaç zevk ya bi geziyim :D
Şehir içi bana zevk vermez.
Nedense uzun yolda daha güvende hissediyorum kendimi.
Rotaları şimdiden belirledim ben.
İstanbulda durmam sanırım bu yaz.
-
03 Nisan 2011, 01:13
kayahantolga adlı üyeden alıntı
Teşekürler Ethem Peki bunlardan birini alacak olsan hangisi olurdu ?
Rica ederim. Üstteki mesajımı tamamladım, tekrar okuyabilirsin 40-50 binde herhangi bi motor 10 bindeki herhangi bi motolardan daha bakımlı ve uzun ömürlüde olabilir. Hangisinin sücüsü yaşlı ise daha dingin kullandıysa, bakımlarını daha itinalı yaptıysa onu tercih edebilirsin. İki motor arasında çok büyük farklar göremedim. İki motor içinde hernangi bi Honda servisinden bakım kayıtlarını iste. cbf in yağının 2000 km de bir değişmesi gerektiği bilindiği halde 4000 km de bir yağ değişimi yapanlarda, yağ eksildiği halde tamamlamayanlarda var. Bu konuda önemli. Motor 4000 km de bir servise girmiş ve aradaki 2000 km de bir mutlama serviste veya kullanıcısı tarafından yağı değiştirilmiş olsun.
-
03 Nisan 2011, 01:15
sen çalışmıyosun galiba sinan abi yazın :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
03 Nisan 2011, 01:15
mete_han adlı üyeden alıntı
iethemcim 2-3 hafta dediğin Mayıs be hacım...
Nisan yağmurları geçsin işte daha iyi ya Kapalı garajım olsa sorun etmezdim de birazda işime geliyor aslında. Çünki motor dışarda ve branda altında duracak, değişik şekilerde bi garaj yapma planım var ama ilk etapta branda kullanıcam.
-
03 Nisan 2011, 01:16
sen çalışmıyosun galiba sinan abi yazın :D
Şimdide çalışmıyorum ki
-
03 Nisan 2011, 01:17
Şimdide çalışmıyorum ki
hahaha bende şuan çalışmıyorum ama yazın iş var bi ağustosta ramazan dolayısıyla 15gün falan boşum ondada ç.kaleye gidicem cubufla rahat rahat:D
-
03 Nisan 2011, 01:21
Benimde rotalarım belli motoru teslim aldığım hafta izin günümde günübirlik Bursa yapıcaz arkadaşımla oda siyah ve nisan stoğundan alıcak rodaj açıcaz gelmek isteyen olursa bekleriz
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
-
03 Nisan 2011, 01:27
@kayahantolga kardeşim, bu motorlar kaç binde bir yağ değiştiriyor ve motor yağ yakıyormu diye değil, satıcılara ne kadar yağ yakıyor diye sor
-
03 Nisan 2011, 01:35
-
03 Nisan 2011, 02:34
kayahantolga adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selamlar Foruma yeni üye oldum fakat aklımda bi cbf 150 alma fikri doğdu doğalı bu topiği inceliyorum 2. el bi cbf 150 alıcam ve ilk vitesli motorum olacak antalyada kemerde oturuyorum sahibinden.comda 2 tane motor buldum fiyat olarak makul olan banada uygun olan
bu motorları satan arkadaşları aradım ikiside motorların hiç bir probleminin olmadığını belirtiler ama benim ilk motor olacağı için nelere dikkat etmek gerektiğini bilmiyoruz sizlerde ilanları inceleyip bi fir belirtirseniz çok sevinirim Saygılar.
1. motor :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44687726/detay
2. motor :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43006785/detay
kardeş 1nci motorun km si fazla 2nci motoruda ben yakından gördüm böyle deposu felan boyalı oynanmış bir hal vaziyet var . yinede sen bilirsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:30 ----------
2 nci motoru 2300 e felan bırakırsa al değilse bayağıdır orada duruyor o motor.
-
03 Nisan 2011, 11:31
bu sabah motoruma kavuştum, darısı bekleyenlerin başına... vites olayına adapte olmaya çalışıyorum. şansıma bugün amasyada hava çok güzel. dün akşam müthiş yağmur vardı. resimlerle beraber düşüncelerimi akşama paylaşacağım inş.
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
03 Nisan 2011, 11:36
günaydın arkadaşlar sabah motora bineceğim bir baktık kontağı patlatmışlar direksiyon kilitli durumda şimdi direksiyonu nasıl cözerim anahtar girmiyor kontağı nasıl değiştirebilirim yardımlarınızı bekliyorum....
[/X]:cat:[I][B]htokac[/B][/I]
-
03 Nisan 2011, 11:54
patlatmışlar derken?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:45 ----------
bu motorda yağ 4 binde bir değişiyor. kitapçıkta da bu yazılı.
hatta ben o kadar sakin kullanıyorum ki içinden çıkan yağa servis bile şaşırıyor.
sen 2binde bir mi değiştiriyorsun dedi? benden çıkan yağı kendi motoruna koyuyor olabilir
çok şükür ne eksiltmem var ne zincir bolluğum. hatta temizliğim ile serviste öyle prim yaptım ki motorun talipleri sıraya girdiler.
motor yürümez hale gelirse hurda niyetine satarım, o da işlerine yaramaz
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
03 Nisan 2011, 12:00
anahtarı soktuğumuz yer varya oraya tornavida sokmuşlar herhalde motoru çalmaya çalışmışlar şimdide anahtar girmiyor
-
03 Nisan 2011, 12:07
htokac adlı üyeden alıntı
anahtarı soktuğumuz yer varya oraya tornavida sokmuşlar herhalde motoru çalmaya çalışmışlar şimdide anahtar girmiyor
Geçmiş olsun. Düz kontak yapıp servise götür değişsinler kontağı
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
-
03 Nisan 2011, 12:12
direksiyon kilidini nasıl açaçağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)
Bu Konudaki Etiketler