Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
Kaporayı vermedim daha, hafta sonu veririm demiştim. Fiyat 3765, 3750 de olabilir ama dediler. Yan sehpa bile vermiyorlar üstelik (15 tl). İstanbul'dan 3550'ye mayıs ayı bitmeden alabilir miyim sizce?
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
şöyle bişey söyliyim bence siz bayinize herşey dahil 3.900 e anlaşmya bakın istanbula gel geri dön masraf zaten,ayrıca 3.550 artı plaka ruhsat vs 250 tutsa en az 3.800 e geliyor deymez yani...
eğer size yakın bi bayi olsa 3.750 herşey dahil alabilseydiniz ordan alın derdim tabiki ama bu şekilde de hem zahmet oluyo hemde neredeyse aynı fiyata geliyor
siz bence 3.900 e anlaşmaya bakın dediğim gibi,artı yan ayaklık zaten hediye neden para isterler anlamadım arkadaş
Bencede 3900 e anlaşmaya çalış. Eğer olmaz molmaz der mırın kırın ederse bence değmez oraya kargo fazla tutmaz en fazla 100-150tl arası tutar.Plakaydı ruhsattı derken sana 3900 e falan gelir. Yurtiçi kargo tavsiyemdir.
aynen bu konuşmalardan şu sonucu çıkarmak lazımkafanız karışmasın diye söylüyorum,3900 e anlaşırsan herşey dahil burdan almaya deymez ama daha fazla bi fiyat çıkarsa o zman guneylenin dediği gibi kargo otobus bi şekilde ayarlarsın
arada 200-300 tl oynıcaksa 2-3 aylık benzin parası nerdeyse gezmene bağlı tabi
Yenikapı'dan Bandırmaya feribotla geçip sorun yaşamadan gelebilirim buralara aslında. 3900 plaka, ruhsat, sigorta anlaşabilirsem buradan alayım o zaman demenize göre. İstanbul'a git gel bi gider yazar, kargo işi de düşünülebilir ama ilk servisi aldığım yerin yapması, bana motoru tırın tırın vermesi daha bi güzel olur. İki arada bi derede kaldım valla. 3765'e alacak mıyız yoksa mecburen buralardan çıplak motoru? Düşün düşün düşün zordur işin... Ah be buradaki bayiler siz de acık düşün. 3765'e alırsam sonradan kafama takılır da "kazık yedik be" deyip motora bağlanma sorunu yaşamayayım sonra. Cevaplar için de teşekkürler arkadaşlar.
slm.3900 felan çok iyi fiyat biz antalyada sağlam kazıklanıyoruz .ben koruma demirle yan sehba 4050 ye geldi. kargoyla diğer civar illerden geitrsem yine aynıya gelecekti. bayii ye fiyatın yüksek olduğunu söylüyoruz ama yemin ediyor netde dolaşan fiyatların kendisine gelmediğine. olabilir bu iş bağlantıyla alakalı büyük bağlantı yapıp hondadan düşük fiyata çekiyor olabilirler. antalyada honda bayii servisi yok burdan haykırıyorum bir hayırsever buraya bayii servis açsın .ilçelerde var ama burada yok.
arkadaşlar yeni cbf'lerinizi güle güle kullanın...
arka çanta demirini söktürüp (orjinal - gri olan),, bagaj ve grenaj için yeni koruma demiri taktıran arkadaşlardan,eğer kullanmayacak olan varsa, o gri çanta demirine talibim :D
bu arada,bir önceki sayfada resimleri olan siyah motor kime ait acaba??? 46LT kappa çantayı orjinal çanta demir'ine monte etmişler ve bence çok sakat bir durum.uyarmak gerek.allah korusun kötü sonuçları olabilir...
guneylee,büyük geçmiş olsun. can'a gelmesin gerisi boş...
selam arkadaşlar az önce üye oldum...hiç motor deneyimim olmadı...eskiden hevesim vardı ama sonra otomobil ehliyeti alınca gitti..fakat araba sürmekten pek hoşlanmıyorum.küçükken bisiklet iyi sürerdim o bahaneyle motosiklete heveslenmeye başladım tekrar
amaç A noktasından B noktasına güvenli bir şekilde gitmek benim için desem yalan olmaz pek gösteriş peşinde değilimdir
araştırdım baktım başlangıç için cbf 150 iyi bi motor gibi duruyor..5-6 milyar para biriktirdiğim gibi önce ehliyet sonra motor sonra ekipmanları alacağım zaten o kadar para anca yeter
fakat garaj yok ben de sitenin içine nasıl parkedecem sitede çok çocuk var fazla elliyorlardı eskiden kullananların motorlarıı.bi de hırsızlık olayı var çok vaka yaşandı bizim oralarda ona çözüm bulmak zor olacak...
beyler benim verdiğim fiyat tiko para peşin fiyatıydı yanlız. bide alış tarihim vergi indiriminin olduğu gün dü. millet daha ne olduğunu anlamaya çalışıyordu bayii satmaya çalışıyordu o zaman. şimdi nasıl olsa zam gelecek beklentisi var. ister al ister alma durumuna düştüler. millet sırada. bilmem anlatabildimmi.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
slm bende cbf bekliyorum nisan partisinde gelicek motorum.kappa 30 lt daha önceki motorumda kullandım bir sorun yaşamadım,şuan da arkadaşımın motorunun üzerine bir 35 lt koyup baktık,birde 30 lt koyup baktık 35 lt çok büyük ve hantal göründü ki yolda rüzgardanda etkiler bence,ama 30 lt lik çokk hoş durdu ve ben 90 tl ye 30 lt liği aldım.
saygılarımla
slmlr
Ercan MALERİ
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:43 ----------
deniz17 doğru söylüyor bende çanakkale güçoklar dan 3750 tl yesıraya girdim pılaka sigorta ruhsat hariç çıplak motor parası,balıkesirde 3650 fiyat verdi ama git gel aynı para olucaktı ki balıkesir in elinde siyah moror vardı geçen hafta.
Arakdaslar bende motoru alınca K46 çanta düşünüyorum çünkü ara sıra işe falanda gidip gelirken kullanabilirim iyi havalarda ve iş yerinde üniforma giyiyorum yani montu, kaskı, eldiveni, fuları vs bilimum alet edevatı motorda bırakmam gerekecek sonuç çantanın acık büyük olması gerek.
Kendi fikrimdir K46 çantanında çok büyük durdugunu falan düşünmüyorum. Bunu diyen arkadasları Kadıköy Mototalin önüne beklerim hala ordalar mı bilmem ama geçen çarşamba veya perşembe ordaki CBF 150 lerin arkasındaki 52 litre midir 152 litre midir nedir çantaları görselerdi herhalde düşer bayılırlardı
Şimdi soru su motoru alırken hesaba arka çantayı ekleteceğim ama çanta demirinide mi ekletmeliyim? Yoksa ona harcayacağım parayı başka bir aksesuara mı ayırayım karar veremedim özellikle kullanan arkadaslardan gelecek öneriler faideli olacak diye düşünüyorum teşekkürler.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
cbr125cbr cevap için teşekkürler bende fazla bi yük koymayı düşünmüyorum topcase'e önceki mesajımda yazdıgım malzemeler herhalde 5-6 kg'yi geçmez toplam ağırlıkları. Cevabı almıs oldum ben ordan kalacak parayıda başka bişeye harcarım artık o kadar çok sey varki yapmam gereken malum ilk motorum ve daha hiçbir malzemeyi almadım.
Su kafanızdaki Ls2 kask dikkatimi çekti bende çene açılır modelini almayı düşünüyorum ilk etapta nasıldır memnun musunuz önerir misiniz banada Ls2 'yi?
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
Benim motor nerdeyse eskidi resimleri daha yeni yüklüyorum.
Bugün eski işyerine gittim, eski motorumdan kalan brandayı ve fotograf makinamı geri aldım.
Hazır makina elime geçmişken resimleri çekeyim dedim.
By sinanaksu at 2011-04-02
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
h.olsun ben yağmura çıkarmıyorum :d
buda benden olsun
Uploaded with ImageShack.us
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)