2011 cbf ciler yakıtınızdan ne haber 2.5L/100 km altına düşerseniz haberimiz olsun. =)
2011 cbf ciler yakıtınızdan ne haber 2.5L/100 km altına düşerseniz haberimiz olsun. =)
slm arkadaşlar vallaha kıskandım güzel bir gezi olmuşa benziyor bu arada koluna yapıştığınız harmankaya tırlarında dayım çalışır o şekilde görmemesi iyi olmuş şaka bir yana bir sorum olacak motoru park edince benzin musluğunu kapatan varmı acaba ?veya açık kalsa ne olur karbüratörden kaçak yapıyormuki? mobiledde yapardı .. bende devamlı soru soruyorum durumumu mazur görün.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------
usta onu bilmiyorumda depoyu fullemiştim 55 km oldu şuan üst çizginin seviyesine indi .plakada olmayınca uzun yola felan çıkamıyom köy yolunda 5 iptal 4 le böyle ilerde yine bilgi veririö.
Yine döktürmüşsün, hadi hondaya isyan bayrağını açalım.
Debriyajı yavaş bırakıyor olabilir misin?
Gezen kişiler için çanta şart.
Çok uygun fiyata getirtmişsin. Hayırlı olsun.
Yorumların için teşekkürler.
Zaten çoğumuz 100 son hız olarak kullanacak.
Makinalarımız 80 e kadar seri hızlanır.
Hakkaten Allah korumuş, bence tecrübenizi biraz daha artırın sonra trafiğe dalın, eğitim alsanız çok daha güzel olur.
Amin, nasılsın cihan abi, bayağı oldu görüşmeyeli. Hidrolik debriyaj kabloları var, tam senlik.
O kadar anahtarı kontakta taşımazsınız inş. Olmadık yerde anahtarların yola serpilmesdi hiç de hoş olmaz.
Hayırlı olsun. Bayağı zahmetli olmuş ama sonu güzel bitmiş.
Sıkma canını, buda geçer.
Hoşgeldiniz, teşekkürler.
Kerim usta halleder
Allah korumuştur.
Forum acayip kalabalık, sıra alman lazım
Bir ara görüşelim telefonla, benim de işler birazcık yoğun.
Hayırlı olsun, uygundan ziyade deneyerek almakta fayda var diye düşünüyorum.
Çok güzel bilgiler, teşekkürler.
Bu ara senin büyük motor ne alemde? Uzun gezilerde mi kullanıyorsun?
Yok cbf daha iyi ama merak işte.
Biraz yer işgal ediyorum ama kusura bakmayın artık.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
mrb arkadaşım ben geçen sene REVİT RİDE mont aldım yaz kış süpper bir mont ben çok memnunum herkeze de tavsiye ederim hatta normaldede mont olarak giyip gezilecek mont ben giyip geziyorum ama fiyatı biraz pahalı da değer bence.
herkeze kazasız cezasız sürüşler.
çanakkale ye yolu düşen olursa beklerim.
Ercan MALERİ.
@mete_han abi babam gibi dedin, o da aynı şeyi söylüyor
@mmucit birşeyi çok isteyince olurmuş diyolar ya, yalan walla
Yahu Metehan bey ne yaptınız siz. Zaten havalar ısındı artık iyice gidesim var memleket dolaylarına sizde nazire yapar gibi koymussunuz fotolarını güzel Tekirdağ'ımın. Zaten bi aksilik olmazda su motoru alabilirsem bu yaz ilk uzun rotam Tekirdağ olacak kısmetse.
Bu arada bende memeleket dolayısıyla köftenin aşıgıyım kasap olsun, inegöl olsun, Tekirdağ olsun, kaşarlısı mercimeği kadınbudusu köftenin her türünün manyagıyım adında köfte olsun yeter ilk tercihimdir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 ----------
Evet Jr. beye katılıyorum bende ilk etapta 4 mevsim diye bişey aramaya başladım ama anladımki böyle mont yok 3 mevsimliği var dediler ama onlarda benim karşıma cıkanlar hep tuzlu bende karar verdim zaten acemiyken motoru kısın kullanmayacam yazlık bi takım alayım sonra baktık iş ilerliyor yazık kullanmak kesmiyor falan o zamanda kıslık bi takım alır düşerim yollara.
Keşke bu tarafta olsanız Kadıköy tarafını daha sadece bi kere ve 3 dükkan gezdim daha uyguna bir sürü alternatif gördüm motoru aldıgınız gibi bi gün gelin buradan bakın derim ben. Hem belki tanısırızda 2011 model bi canavara binmek nasip olur
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
Üstadım senin 4 yılda yapamadığını 15 dk.da yaptım düşün artıktam çileli bir başlangıc...4 yıl 3 aydır motorumu iterek bir yere götürmedim...nasip işte... hayırlı uğurlu olsun...
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1IBL8TnpP
Güvenle, Keyifle, Yıllarca...
Ufuk Gürkan YILDIRIM
duruma göre mucit, standart buluşmalara ve şehir içi keyif turlarıma has motorumla çıkıyorum.
otobanlık işler olursa ya da mevcut gezide katılımlarda küçük cc yoksa mecburen moruğu çıkarıyorum.
tabi bir de nişanlım moruğu daha çok seviyor. baskılar sonucu da oluyor arada.
yani ismail de biliyor, gruptaki insanlara tuhaf geliyo ama fırsat buldukça küçük cc'yi tercih ediyorum.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
bu yeni cbf alanların yaptığı yanlış bişey varyoksa 100 kmde 2.5 litre yakıyosa rodajda ilerde 2 litre yakıcak yoksa bu yeni kasalar su ve benzin karışımıylamı çalışıyo
su filan katıyomusunuz
birde ben derim ki rodaj bitmeden sağlıklı bi ölçüm yapın,tavsiyem shellden depoyu fulleyin bi 100 km civarı gidin sonra aynı pompadan depoyu tekrar fulleyinbu ölçümdeki değerlerde bu şekilde çıksın artık pesi dicemcbften başka motor alınmaz ufak cc tabi
demek kuryeler boş yere yeni kasaya geçiş yapmıyolar var bi bildikleri
yaklaşık on gün önce çanakkale pekcan da siyah ve gri cbfin olduğunu söylemiştin ya işte o gri cbf i almak bana nasip oldu.yarın 15:30 da otobüse verecekler cumartesi sabah inşallah Amasya dan teslim alacağım. sana çoook teşekkür ederim Allah razı olsun, kaza bela göstermesin
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
herkese slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama bu forumu neredeyse başından beri okumuşumdur birbirinize bağlılığınız çok hoşuma gitmişti cbf 150 ye okadar çok heveslenmiştim ki olmadı bugün eskişehir özmert bayine gittim sadece nakit satılıyormuş oyüzden mecbur vaz geçmek zorunda kaldım çok şey öğrendim sizlerden okumaya devam
metehan o resimleri koymuşsun ya senin yatacak yerin yok arkadaşım. ilk buluşmada seni bir ağaca bağlayıp karşında köfte yeme organizasyonu yapacağım.
amasya ya giden cubuf benim evin oradan geçecek. hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim.
satmak için takla atardı bayii ler şimdi keş olmazsa vermem diyorlar he. karaborsa oldu cubuf. bak hocam sarıcakayada motor festivali var 1-2-3 nisan da. git oraya topla motorcuları baskın yapın bayii ye.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Hergün güzel haberlerle burada konuşuyoruz sohbet ediyoruz ama malesef bugün biraz üzücü bi haber vericem (en azından benim için üzücü)
31.03.2011 tarihi saat 21:30 sularında Kartal yakacıkta olan varsa veya buraları bilen varsa yolu bilir. Soğanlık caddesinde çocuk hastanesine gelmeden dört yol var ahanda orda herifin tekine girmiş bulunmaktayım :S
Adam tali yoldan selektörlerime kornalarıma aldırmadan önüme atlayınca bende şirket motorudur nasılsa ve activaya bişey olmaz diyerek çok az bi kurtulma payım olmasına rağmen arabanın üstüne doğru motoru yönlendirerek motordan atladım. Bende çizik dahi yok adamın wolksvagen jettasının sol arka tarafını komple göçerttim (çok da iyi oldu. Bir dahakine soluna bakarak geçer artık...) en az 600-700 liralık hasarı var. Bizim activada ise sadece ayna patladı başka hiç bişey yok.
Allahtan müdürlerim falan çok anlayışlı insanlarda sorun çıkmadı. Gerçi zaten sorun çıkacak bir durum yok çünkü ben haklıyım ana yolda 40-50 giderken herf tali yoldan önüme atladı hemde onca ihtarıma rağmen(korna-selektör)
ADAMIN ARABASI SAĞDA GÖRÜNEN GRİ JETTA.
Resimler nedense görünmedi sizdede göremiyen varsa buyrun linklerden bakabilirsiniz...
http://img855.imageshack.us/i/31032011409.jpg/
http://img683.imageshack.us/i/31032011411.jpg/
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
geçmiş olsun
bende kuryeyim activalılardan
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
GEÇMİŞ OLSUN RABBİM tekrarından sakındırsın . motor gerı gelırde can gelmez . her ne olursa olsun once canınızı kurtarmaya bakın . arabaya bı sey olmaz . ( içinde çelikten KAFES varya , : arac surucusu kendıne bı sey olmasından pek endişe etmez - bizim kafesımızde zırhımızda et ve kemiklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)