Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Mart 2011, 14:59
guneylee adlı üyeden alıntı
Katılıyorum ve en iyi çözüm bence xenon far ama sıfır alacağım için ilk anda yapmak istemiyorum (servisi taktığında garanti kapsamı dışına çıkmamasına rağmen.) ama braz zaman geçtikten sonra kesinlikle xenon taktırıcam. Yapabilirsem mercekli olmasını da ayrıca isterim
Bir diğer tavsiyem, daha doğrusu 2 tane.
1 - hella nın küçük mercekli sis farları var, bazen endurolarda görüyorum. cbf inde motor koruma demirleri sayesinde takılabilir. Ve sis farı olduğu için yolu çok aydınlatmaz ama ışığın dağılması maksat olduğu için sis farında,karşıdan gelen aracın dikkatini çekecektir.
2 - yine hella nın daylight/gündüz farı kitleri var. bunlar içlerinde kuvvetli ledler ve ışığın dahada dağılarak aracın sadece görünürlüğünü arttırması için yapılmış bir ürün.. son 1 yıldır artık farların için park yerine bu sistem uygulandığından onlar kullanılmıyor. ama golflerin bir kısmında tampondaki ızgaralarda rastlayabilirsiniz.
bunlarda hafif ve ince olduğundan koruma demirine takılabilir yine.
açıkcası cbf aldığımda bu 2 sinden birini kesin yapıcam gvenik için şart.
Reklamlar
-
30 Mart 2011, 15:05
canekin adlı üyeden alıntı
Bir diğer tavsiyem, daha doğrusu 2 tane.
1 - hella nın küçük mercekli sis farları var, bazen endurolarda görüyorum. cbf inde motor koruma demirleri sayesinde takılabilir. Ve sis farı olduğu için yolu çok aydınlatmaz ama ışığın dağılması maksat olduğu için sis farında,karşıdan gelen aracın dikkatini çekecektir.
2 - yine hella nın daylight/gündüz farı kitleri var. bunlar içlerinde kuvvetli ledler ve ışığın dahada dağılarak aracın sadece görünürlüğünü arttırması için yapılmış bir ürün.. son 1 yıldır artık farların için park yerine bu sistem uygulandığından onlar kullanılmıyor. ama golflerin bir kısmında tampondaki ızgaralarda rastlayabilirsiniz.
bunlarda hafif ve ince olduğundan koruma demirine takılabilir yine.
açıkcası cbf aldığımda bu 2 sinden birini kesin yapıcam gvenik için şart.
1. dediğinle ilgileniyorum çok yakıştığı kanısındayım sadece şekli için bile yapabilirim böyle bişey ayrıca verdiği şeklin dışında farkedilme konusundada süperler.
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
-
30 Mart 2011, 15:21
Merhaba,
Motorun yanında kullanım kitapçığı vermediler açıkçası istemek de benim aklıma gelmedi ilk heyecanla, 2011 cbf 150 kullanım kitapçığını nereden temin edebilirim?
Güvenle, Keyifle, Yıllarca...
Ufuk Gürkan YILDIRIM
-
30 Mart 2011, 15:27
yahu arkadaş cbfin 2. el piyasası darmadağın oldu adamlar sıfır motor parası istiyolar 2. el motora daha fazla isteyende varçok merak ediyorum ötv indiriminden sonra 2. el alan oldumu...
-
30 Mart 2011, 15:27
ufukgy adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Motorun yanında kullanım kitapçığı vermediler açıkçası istemek de benim aklıma gelmedi ilk heyecanla, 2011 cbf 150 kullanım kitapçığını nereden temin edebilirim?
bayiden muhakkak iste kitapcık aynı zamanda garanti belgen ve motorun olmazsa olmazı.. üzerine senin adını soyadını azıp kaşe imza atıp vermesi gerekli...
ayrıca kitapcıkta muazzam bilgiler de var. bana verdikleri eski kasalır kitapcığı yenılerınkı daha cıkmadı heralde. ama cok ta sorun değil bu...
-
30 Mart 2011, 15:36
of offf geçenlerde yanlış otobüse binmişim şoför bana sen amasyalı değil misin dedi zoruma gitti bişey söyleyemedim motorla 5 dakikada işe giderken otobüsle alakasız yerlerden geçmeden ve durakta dakikalarca beklemeden dolayı yaklaşık 45 dakikada gidiyorum. motor ne güzel ne güzel
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
30 Mart 2011, 15:36
Merhaba,
Selenin altına baktınızmı?
Genelde kitapçıklar selenin altında oluyor.
Bakmadıysanız bir bakın.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
30 Mart 2011, 15:44
fatih_005 adlı üyeden alıntı
of offf geçenlerde yanlış otobüse binmişim şoför bana sen amasyalı değil misin dedi zoruma gitti bişey söyleyemedim
motorla 5 dakikada işe giderken otobüsle alakasız yerlerden geçmeden ve durakta dakikalarca beklemeden dolayı yaklaşık 45 dakikada gidiyorum. motor ne güzel ne güzel
Napalım artık cubufum gelene kadar katlanıcam minibüslere olsun yinede 1 aydan az kaldı tahminim geldiğinde onu konşukta bikaç aksesuarla süsliyip çıkarıcam
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
-
30 Mart 2011, 15:49
tayfun2609 adlı üyeden alıntı
bayiden muhakkak iste kitapcık aynı zamanda garanti belgen ve motorun olmazsa olmazı.. üzerine senin adını soyadını azıp kaşe imza atıp vermesi gerekli...
ayrıca kitapcıkta muazzam bilgiler de var. bana verdikleri eski kasalır kitapcığı yenılerınkı daha cıkmadı heralde. ama cok ta sorun değil bu...
Teşekkürler isteyelim bakalım ne diyecekler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 ----------
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Selenin altına baktınızmı?
Genelde kitapçıklar selenin altında oluyor.
Bakmadıysanız bir bakın.
baktım sanki sadece avadasnlık vardı gibi ama birdaha bakarım
Ufuk Gürkan YILDIRIM
-
30 Mart 2011, 15:59
Selenin altına bakın.
Yani alt yüzeyine.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
30 Mart 2011, 16:13
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Selenin altına bakın.
Yani alt yüzeyine.
vayy gizli bölme ha bi bakayım teşekkürler[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------
Teşekkürler isteyelim bakalım ne diyecekler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 ----------
avada-SN-lık ne demekse avadanlık olmasın sakın
Ufuk Gürkan YILDIRIM
-
30 Mart 2011, 16:35
SLM ARKADAŞLAR... SİPARİŞİMİ VERDİM MAYISIN İLK HAFTASINDA GELİYOR... İSTANBUL'DAN MARDİN'E GETİRECEĞİZ ARTIK NE YAPALIM BURADA BAYİ YOK HEPİNİZE KAZASIZ YOLCULUKLAR DİLERİM... HA! BİDE ARKADAŞLAR MONT VE KASK ALACAĞIM NETTEN Mİ BAYİDEN Mİ NEREDEN ALAYIM,NERESİ UYGUN?
-
30 Mart 2011, 18:49
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
WALLAHA ne diyeyim acayip özlemişim muhabbetleri motoruyla bedava gezen bay.jr gizli honda teknik müdürü olan (ismail aydoğan ) ve ortağı acemi motorcu murat kahya köfte varsa varım metehan abii bir türlü yanıma gelemeyen mehmet şanveren
hepinizi özledim artık yakından takıp ediyorum.ismail bilgi için teşekkür ederim
Evet benim o. Motoruna aşık jr. desen daha doğru.
Alemin en muhteşem maturudur kendisi. Farı yanıksa bir bildiği vardır. Yanacak o far. cubufa müdahale etmeyin!!
cubuf diye anılan şaheserin her bir molekülü, 2 tekerlekle kusursuz yol almak için tasarlanmıştır.
daha ötesi şimdilik yoktur.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
30 Mart 2011, 21:02
vala motorda her bişey var bence yeter ekonomi konfor nazar değcek diye korkuyorum bi park ediyorum 10dk sağına osluna bakıyorum arkamı bakarak gidiyorum ayrılamıyorum allah ayırmasın herkeze uzun güvenli sürüşler nasip etsin olmayanlarada versin dicem ama nereye dönsem eski yen ibi cubuf gidiyor :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
30 Mart 2011, 21:27
beyler mont almam lazım
istoç özen motorda 200 tl ye prohel marka 6969 lion model 4 mevsim 3 katmanlı mont buldum...
bu montu kullanan var mı menunmusunuz...
-
30 Mart 2011, 22:16
aslında 4 mevsim diye bir mont yoktur. sezonluk dedikleri montlar var. kışın iyi korur ama yazın içliğini de çıkarsanız kollarını da kesseniz sauna hissi verir. çünkü bir mont ya nefes alır ya da almaz. alırsa kışın, almazsa yazın hiç bir işe yaramaz.
o yuzden her motorcunun her kıyafetinden 2 takımı olmak zorundadır. ne eldiven ne bot ne mont tek alındığında sürekli memnun edemez.
yazlık olarak mont yerine gruptan bir arkadaşımın kullandığı body armor dedikleri şeyler var.
şöyle bir şey: http://www.besportier.com/archives/m...eck-jacket.jpg
tabi ki bunun koltuk altları ve göbeği açık olmayan daha erkeksi modelleri mevcut
ahanda bir ilan http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42422581/detay
önüne arkasına bakın
bunlar fileli bir sistemle birleştirilmiş dirsek, omuz sırt ve göğüs korumalarından oluşan komple bir sistem. kazak gibi giyiyorsun yazın püfür püfür esiyor, hiç bir montun koruyamayacağı kadar da koruyor. ben bir denedim ve çok memnun kaldım. almayı planlıyorum. ama endurocu gibi gorunmek istemeyen standart file mont da alabilir.
ancak tekrar söylüyorum, eğer montunuzun sırtında standart mausped varsa, içinize sırt koruması giymeden kullanmamalısınız. çoğumuzun es geçtiği omurgamız bizim herşeyimizdir ve bir taş ya da köşe kolaylıkla zarar verebilir. aman diyeyim dostlar. sırtlıkla bir kere çıkın, bir daha onsuz çıplak hissedersiniz.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
31 Mart 2011, 00:07
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
31 Mart 2011, 00:11
fctavsan adlı üyeden alıntı
haklısınız aslında arkadaşlar ama günlük güneşlik havada da boşa yanması garip gibi geliyor bana.bir de zamanla ampül değişimi ayna kararması,far camı sararması derken ufak ufak masraflar çıkacak diye yapsam mı acaba demiştim...
Kardeşim olur mu öyle şey boşa yanıyor diye birşey mi var tüm araçlarda farlar gündüz de yanarsa trafik kazalarının büyük kısmı önlenir çoğu kaza farkedilmemekten olmuyor mu zaten... Boşver bence farkedilecek olmanın tadını çıkart
-
31 Mart 2011, 00:29
Metehan abi yine döktürmüşsün valla,cbf 150'deki anılar bambaşka ya..
facebook(Fazer Tutkunları)
-
31 Mart 2011, 00:34
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
yahu arkadaş cbfin 2. el piyasası darmadağın oldu adamlar sıfır motor parası istiyolar 2. el motora daha fazla isteyende var
çok merak ediyorum ötv indiriminden sonra 2. el alan oldumu...
kesinlikle.
ilk motorum olacağı için de "0" almak istemiyorum. ama makul görünen motorlarda 15-25bin km arasında ve 2700 den ucuza yok gibi. ki 2600-2700TL olanlara da pek güvenemiyorum nedense.
ötv indirimi, 2.el de tersi etki yarattı sanki :/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler