Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak burada farkında olmadan bi noktaya ironi yaptın abi demek istiyorsun ki dizel yakıtlı cbf 150 bile gelir hava ile çalışanı da ama Avrupa'daki cbf 125 ler bize gelmeeeeezzz!!
    sen hiç ateş böceği gördün mü... misali sen hiç cbf 125 gördün mü diye sormak isterim...o makinayla artcıya elveda dersin...işlevsel değil...

http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...25%20%2009.jpg
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen hiç ateş böceği gördün mü... misali sen hiç cbf 125 gördün mü diye sormak isterim...o makinayla artcıya elveda dersin...işlevsel değil...

http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...25%20%2009.jpg
    Bak şöyle benzetme yapalım.

Doğan=cbr125
    .............................=======> cbf125 = Doğan görünümlü Şahin
    Şahin=cbf150

fatih_005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    Alıntı slameram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    azmet, sabret ve asla vazgeçme!!! şunu da unutma ki en iyi olan senin olandır...

Bu sözleri hatırladın herhalde.Ben benim motosikleti Diyarbakır'dan otobüsle 100 tl ye Merzifon'a getirttim.2 ay oldu.Kargo 150 tl idi ayrıca sandıklanmasını istediler.

evet bu sözler aslında kendime belirlediğim hedef lakin küçük bir şehirde yaşamak çok zor bilirsiniz siz motoru alırken diyarbakıra gitmeniz gerekti mi yoksa otobüse onlar mı verdi ?
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
    Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...

Motosikleti
    Alıntı torcemo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet doğrudur adım Emrullah ve Azerbaycan geleli daha 10 gün oluyor. Seninlede henüz yüzyüze görüşemedik ama forumlardan iyi tanıyorum. İnşallah fırsat olursa bir gezide tanışma fırsatı buluruz.

Bende üç seneden fazla süredir yurtdışında olduğumdan Türkiye'de motorum yoktu. ÖTV'nin inmesini de fırsat bilerek tekrar eski göz ağrıma döneyim dedim. Niyetim bu motoru uzun süreli kullanmak. Fırsat olduğunda da bundan ayrı olarak DL 650 vstrom almayı planlıyorum.
    Emrullah biraderim selamlar...bugün inan 4 saate yakın Kasımla birlikteydik serviste...beraber yemek yedik...Kasım benim can dostum...konu açıldı senden de biraz bahsettik... senin makinanın ne kadar dolu olduğundan bahsettik...yukarı çıktığımda meraklandım bir baktım isim etiketinde akseuarlar demirler zenonlar falan...abovv...yer kalmamıoş o isim etiketinde...makinan full+full olmuş yani...toplamda kaça maloldu diye sormak isterim...galiba 4300 ü buldu...

makinan hazırdı ama plaka işlemleri için bekliyorsun galiba...güle güle kullan...bir gün Kasım sen ben falan Çınarcığa gidelim yaylaya çıkalım...Kasım gezi öncesi bi mıymıylığı tutar gelmek hususunda son dakikaya bırakır kararı...tembellik eder gelmez ama geldiğinde de iyi ki gelmişim der...

daha geçenlerde Yuvacığa gittik...yedek parça sorumlusu Şevkoyu tanırsın ...üçümüz kiremitte köfteleri lüplettik...bu saatte koyulurmu demeyin ahanda köfte resmini koydum...

Uploaded with ImageShack.us

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    abovvvv köftelere bak =(((
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    İstanbul tayfası bi Yuvacık yapalım yazın...

slameram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150 Kırmızı
    Alıntı fatih_005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bu sözler aslında kendime belirlediğim hedef lakin küçük bir şehirde yaşamak çok zor bilirsiniz siz motoru alırken diyarbakıra gitmeniz gerekti mi yoksa otobüse onlar mı verdi ?
    Ben hiç gitmedim arkadaşımın arkadaşı vardı orada.Onun zzr 1100 motoru var.Bu işlerden anlıyor.O alıp gönderdi sağolsun.Ama motoru satanda alıp bana gönderende meslektaşım.Hiç tanımadığım kişiler değil.Güven sorunum olmadı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:32 ----------

Abolgi Ahmet abi erkencisin.Gezi var herhalde.Bir pazar sabahı hazırlıklara başlamış görünüyorsun.
    Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...

... az yaktığını göstermesinin bu emo3 karın ağrısıyla bağlantısı olabilir ...

Yeni motor alanlar hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün 100km yi devirdim. yakıt ibresi çok az kıpraştı. böyle giderse eğer 500km den çok yapacak gibiyim. kullanım tarzım 1-2-3-4-5 max 6000devir ilk 3 viteste max 5000devir. bugün bir ara 80km hıza kadar çıktım. keyifliydi. tek sıkıntı özellikle hatun sürücülerin korna çalması. kullandığım şeritte önde giden arabanın sol teker izine yakın seyrediyorum o nedenle çekil lan yoldan babında korna çalıyorlar. sağa yanaştığındada sıkıştırıyopr pek çok 4 tekerli lavuk. kıdemli rider larımız bize yol göstertin .
    Ahmet Abi bu tür tacizlere 2 kişi veya daha fazla kişili sürüşlerde rastlamıyorsun.

çünkü adam olan dayaktan korkar

sağ şeridi hiç kullanma. ortadan, yol boşsa soldan git. gerekli olmadıkça konya yolu, eskişehir yolu ve istanbul yoluna tek başıma çıkmam. pantolon için de:

ya kilo vereceksin, herkese olan kısa paçalı pantolonlar gireceksin (ben yapamadım)

ya da dizlikleri çıkarıp dışarıdan dizlik takacaksın (ben yaptım)
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    HONDA CBF150 (2011)siyah
    Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşallah kardeşim; Oralarda planlamada var, Atalarımızın atlarla dolaştığı, kanlarıyla suladığı dağlara bizlerde ulaşıp yerinde bir fatiha okuyabilme şerefine ulaşırız inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

CBF CİLER TEKRAR SORUYORUUUUM; 1-2-3 Nisan Sarıcakaya motosiklet şenliklerine gelen var mı?
    Tüm motorcu arkadaşlar Şehitliklere beklerim,klavuzluk yaparım,yardımcı olurum.

Motosikleti
    Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster

[/COLOR]CBF CİLER TEKRAR SORUYORUUUUM; 1-2-3 Nisan Sarıcakaya motosiklet şenliklerine gelen var mı?

mevsim itibariyle bölgesel bir festival olmaktan öte çıkamıyor..Haziran Temmuzda olsa kaçırılmaz fırsat...

Bak şöyle benzetme yapalım.

Doğan=cbr125
    .............................=======> cbf125 = Doğan görünümlü Şahin
    Şahin=cbf150
    hatları ne kadar düzgün olursa benim altımda sırıtıyor...yani ben yuvarlak hatlı makinaları seviyorum nedense...ama duruşu iyi cbf 125 in...

http://www.motoaktuel.com/blog/index...-honda-cbf-125

Alıntı asil17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm motorcu arkadaşlar Şehitliklere beklerim,klavuzluk yaparım,yardımcı olurum.
    eyvallah biraderim...inşallah bu yaz sendeyiz...

slameram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150 Kırmızı
    Bir kere cbf 125 arka amortisörden kaybediyor.Ybr 125 ten vaz geçmemin en önemli ve yegane nedeni arka amortisörünün cbf 150 den farklı olması.Kısacası konfor farkı.
    Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emrullah biraderim selamlar...bugün inan 4 saate yakın Kasımla birlikteydik serviste...beraber yemek yedik...Kasım benim can dostum...konu açıldı senden de biraz bahsettik... senin makinanın ne kadar dolu olduğundan bahsettik...yukarı çıktığımda meraklandım bir baktım isim etiketinde akseuarlar demirler zenonlar falan...abovv...yer kalmamıoş o isim etiketinde...makinan full+full olmuş yani...toplamda kaça maloldu diye sormak isterim...galiba 4300 ü buldu...

makinan hazırdı ama plaka işlemleri için bekliyorsun galiba...güle güle kullan...bir gün Kasım sen ben falan Çınarcığa gidelim yaylaya çıkalım...Kasım gezi öncesi bi mıymıylığı tutar gelmek hususunda son dakikaya bırakır kararı...tembellik eder gelmez ama geldiğinde de iyi ki gelmişim der...

daha geçenlerde Yuvacığa gittik...yedek parça sorumlusu Şevkoyu tanırsın ...üçümüz kiremitte köfteleri lüplettik...bu saatte koyulurmu demeyin ahanda köfte resmini koydum...
    Metehan kardeşim benim içinde çok iyi olur. Uzun süredir zaten yurtdışında olduğumdan gezilere hasret kaldım. Hele senin yaptığın gibi bazı arkadaşların gezi sonrası o yemek resimlerini yapıştırmaları hepten adamı yoldan çıkarıyor.

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet Abi bu tür tacizlere 2 kişi veya daha fazla kişili sürüşlerde rastlamıyorsun.

çünkü adam olan dayaktan korkar

sağ şeridi hiç kullanma. ortadan, yol boşsa soldan git. gerekli olmadıkça konya yolu, eskişehir yolu ve istanbul yoluna tek başıma çıkmam. pantolon için de:

ya kilo vereceksin, herkese olan kısa paçalı pantolonlar gireceksin (ben yapamadım)

ya da dizlikleri çıkarıp dışarıdan dizlik takacaksın (ben yaptım)
    Evren Arkadaşıma katılıyorum. Biz de trafikte bir araç olduğumuzdan bizim de bir araçlık alanı kullanmak için hakkımız var. Şöyle diyelim, bizim motoru konumladığımız yer bir aracın gireceği yer olsun, sağ şeridi pek kullanmayın, dikkatsizce kapı açanlar, otobüsün minibüsün kapısından önünüze atlayanlar. Araçların arasından yola fırlayanlar direk önünüzde belirir. Ayrıca sağa yanaşmaya çalışan araçlar size aldırmadan sizi sıkıştırırlar. Orta ve sol şeritleri kullanın. Hız limiti aslında otomobilden bu yüzden fazla olmalıdır. Arkanızdaki otomobil her zaman sizi geçmeye çalışır. Bu durumlarda hep şeridinizin solunda konumlanın ki sizi sıkıştırıp şeritten atmaya çalışmasınlar. Sağda durduğunuzda sizin o şeritte fazlalık olduğunuzu düşünüp şeridinize girerler ve sizi sağ şeride kaçmaya zorlarlar. Sollamalarda mutlaka korna kullanın , çekinmeyin üşenmeyin, sizi mutlaka fark etsinler. Siz tam aracı geçeyim derken, canı sıkılıp sol şeridde biraz basayım diye düşünen birisi direk üzerinize kırabilir. Güzergahınızı trafiğin hızlı seyrettiği büyük araçların, kamyon ve otobüslerin çok bulunduğu şehirler arası yollardan mümkün olduğunca kaçınarak planlayın. Alternatif şehir içi yolları yolunuzu uzatsa bile tercih edin. Nasıl olsa trafiğe takılma gibi bir derdimiz yok. Konya yolunda 80 ile seyrederken sol şeritte bir aracın size çarpması direk ölmeniz demektir bunu unutmayın. Şerit konumlanmanızı da genelde ortada konumlanarak yapın, pek sağda kalmayın. Solda kalarak tali yollardan önünüze çıkabilecek araçlardan kaçmanız da daha kolay olur. Yol durumuna göre her zaman önünüzdeki aracın hep ani fren yapabileceğini düşünerek uzaklığınızı ayarlayın. Sinyal vermeden önünüze dönebileceğini hesaplayarak, önünüzde bir yol ayrımı, sokak cadde girişi görebiliyorsanız, hep kaçma manevrası yapabileceğiniz konumda kendinizi konumlayın. Kaçınılmaz bir kaza pozisyonunda peglerin üzerinde ayağa kalkarak çarpmaya çalışın. BU sizi çarptığınız aracın üzerinden fırlayıp gitmenize , aracın camından içeri girmemenize yardımcı olur. Işıklarda arkanızda bir araç olacak şekilde durun, son sürat gelip ışıkta duramayacak birisi gelip arkadan çarpabilir.HER AN ARKANIZDAN GELEBİLECEK SORUMSUZ, SARHOŞ YADA ACEMİ BİR SÜRÜCÜNÜN OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEREK ONA UYGUN DAVRANINIZ. Kavşaklarda önceliği sizin olsa bile otomobillere verin. Öncelik bendeydi diye düşünen otomobil size yandan çarpıp bacağınızı kırabilir. Neyse fazla korkutmayayım

http://alfamotosiklet.blogspot.com/search?q=konumlanma

bu siteden faydalı bilgiler edindim. Bu konuları okuyun.

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    3te ümitköy arkadyum avm'nin yanında bahçemiz'deyiz. görüşmek dileğiyle.

505 586 30 07 ben şimdi tura çıkıyorum. arayın buluşalım.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Debriyaj ayarını yaptim.
    Tam istediğim düzeyde kavrama yapıyor şimdi.
    Vites geçişlerinde de sıkıntı yok

Teşekkürler Metehan abi

Birazdan arka frenlere bi bakıcam.
    Çok aşşagıda tutuyor.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

tayfun2609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 2011
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Debriyaj ayarını yaptim.

Teşekkürler Metehan abi

Çok aşşagıda tutuyor.
    hacı aynı sorunlar benım makınede de var debriaj tuhaf ve arka firen aşağıda tutuyo.. bi ara benimkine de ayarlıyalım senle.. elin alıştı ne de olsa....

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı tayfun2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı aynı sorunlar benım makınede de var debriaj tuhaf ve arka firen aşağıda tutuyo.. bi ara benimkine de ayarlıyalım senle.. elin alıştı ne de olsa....
    bence o debriyaja hiç ellemeyin servise gittiğinizde ustaya nerde kavramasını istiyosanız söyleyin ayarlasın sonra ayar tutmuyo bi türlü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Debriyaj ayarını yaptim.

Teşekkürler Metehan abi

Çok aşşagıda tutuyor.
    arka fren için arka kampananın sağ tarafında fren pedalına bağlı somunu sıkman yeter

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence o debriyaja hiç ellemeyin servise gittiğinizde ustaya nerde kavramasını istiyosanız söyleyin ayarlasın sonra ayar tutmuyo bi türlü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------

arka fren için arka kampananın sağ tarafında fren pedalına bağlı somunu sıkman yeter
    Aynen kardeşim.

Alıntı tayfun2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam tayfun yaparız.
    Zaten ufak bi işlem
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

tayfun2609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 2011
    son durum

yarım depoyla 230 km... (yanı sadece ortalama 25tl ile 230km)

ben bir daha arabaya binmem

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler