sen hiç ateş böceği gördün mü... misali sen hiç cbf 125 gördün mü diye sormak isterim...o makinayla artcıya elveda dersin...işlevsel değil...
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...25%20%2009.jpg
sen hiç ateş böceği gördün mü... misali sen hiç cbf 125 gördün mü diye sormak isterim...o makinayla artcıya elveda dersin...işlevsel değil...
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...25%20%2009.jpg
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
Emrullah biraderim selamlar...bugün inan 4 saate yakın Kasımla birlikteydik serviste...beraber yemek yedik...Kasım benim can dostum...konu açıldı senden de biraz bahsettik... senin makinanın ne kadar dolu olduğundan bahsettik...yukarı çıktığımda meraklandım bir baktım isim etiketinde akseuarlar demirler zenonlar falan...abovv...yer kalmamıoş o isim etiketinde...makinan full+full olmuş yani...toplamda kaça maloldu diye sormak isterim...galiba 4300 ü buldu...
makinan hazırdı ama plaka işlemleri için bekliyorsun galiba...güle güle kullan...bir gün Kasım sen ben falan Çınarcığa gidelim yaylaya çıkalım...Kasım gezi öncesi bi mıymıylığı tutar gelmek hususunda son dakikaya bırakır kararı...tembellik eder gelmez ama geldiğinde de iyi ki gelmişim der...
daha geçenlerde Yuvacığa gittik...yedek parça sorumlusu Şevkoyu tanırsın ...üçümüz kiremitte köfteleri lüplettik...bu saatte koyulurmu demeyin ahanda köfte resmini koydum...
Uploaded with ImageShack.us
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
abovvvv köftelere bak =(((
AKIN FİDAN
İstanbul tayfası bi Yuvacık yapalım yazın...
Ben hiç gitmedim arkadaşımın arkadaşı vardı orada.Onun zzr 1100 motoru var.Bu işlerden anlıyor.O alıp gönderdi sağolsun.Ama motoru satanda alıp bana gönderende meslektaşım.Hiç tanımadığım kişiler değil.Güven sorunum olmadı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:32 ----------
Abolgi Ahmet abi erkencisin.Gezi var herhalde.Bir pazar sabahı hazırlıklara başlamış görünüyorsun.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
Ahmet Abi bu tür tacizlere 2 kişi veya daha fazla kişili sürüşlerde rastlamıyorsun.
çünkü adam olan dayaktan korkar
sağ şeridi hiç kullanma. ortadan, yol boşsa soldan git. gerekli olmadıkça konya yolu, eskişehir yolu ve istanbul yoluna tek başıma çıkmam. pantolon için de:
ya kilo vereceksin, herkese olan kısa paçalı pantolonlar gireceksin (ben yapamadım)
ya da dizlikleri çıkarıp dışarıdan dizlik takacaksın (ben yaptım)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
mevsim itibariyle bölgesel bir festival olmaktan öte çıkamıyor..Haziran Temmuzda olsa kaçırılmaz fırsat...
hatları ne kadar düzgün olursa benim altımda sırıtıyor...yani ben yuvarlak hatlı makinaları seviyorum nedense...ama duruşu iyi cbf 125 in...
http://www.motoaktuel.com/blog/index...-honda-cbf-125
eyvallah biraderim...inşallah bu yaz sendeyiz...
Bir kere cbf 125 arka amortisörden kaybediyor.Ybr 125 ten vaz geçmemin en önemli ve yegane nedeni arka amortisörünün cbf 150 den farklı olması.Kısacası konfor farkı.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
Evren Arkadaşıma katılıyorum. Biz de trafikte bir araç olduğumuzdan bizim de bir araçlık alanı kullanmak için hakkımız var. Şöyle diyelim, bizim motoru konumladığımız yer bir aracın gireceği yer olsun, sağ şeridi pek kullanmayın, dikkatsizce kapı açanlar, otobüsün minibüsün kapısından önünüze atlayanlar. Araçların arasından yola fırlayanlar direk önünüzde belirir. Ayrıca sağa yanaşmaya çalışan araçlar size aldırmadan sizi sıkıştırırlar. Orta ve sol şeritleri kullanın. Hız limiti aslında otomobilden bu yüzden fazla olmalıdır. Arkanızdaki otomobil her zaman sizi geçmeye çalışır. Bu durumlarda hep şeridinizin solunda konumlanın ki sizi sıkıştırıp şeritten atmaya çalışmasınlar. Sağda durduğunuzda sizin o şeritte fazlalık olduğunuzu düşünüp şeridinize girerler ve sizi sağ şeride kaçmaya zorlarlar. Sollamalarda mutlaka korna kullanın , çekinmeyin üşenmeyin, sizi mutlaka fark etsinler. Siz tam aracı geçeyim derken, canı sıkılıp sol şeridde biraz basayım diye düşünen birisi direk üzerinize kırabilir. Güzergahınızı trafiğin hızlı seyrettiği büyük araçların, kamyon ve otobüslerin çok bulunduğu şehirler arası yollardan mümkün olduğunca kaçınarak planlayın. Alternatif şehir içi yolları yolunuzu uzatsa bile tercih edin. Nasıl olsa trafiğe takılma gibi bir derdimiz yok. Konya yolunda 80 ile seyrederken sol şeritte bir aracın size çarpması direk ölmeniz demektir bunu unutmayın. Şerit konumlanmanızı da genelde ortada konumlanarak yapın, pek sağda kalmayın. Solda kalarak tali yollardan önünüze çıkabilecek araçlardan kaçmanız da daha kolay olur. Yol durumuna göre her zaman önünüzdeki aracın hep ani fren yapabileceğini düşünerek uzaklığınızı ayarlayın. Sinyal vermeden önünüze dönebileceğini hesaplayarak, önünüzde bir yol ayrımı, sokak cadde girişi görebiliyorsanız, hep kaçma manevrası yapabileceğiniz konumda kendinizi konumlayın. Kaçınılmaz bir kaza pozisyonunda peglerin üzerinde ayağa kalkarak çarpmaya çalışın. BU sizi çarptığınız aracın üzerinden fırlayıp gitmenize , aracın camından içeri girmemenize yardımcı olur. Işıklarda arkanızda bir araç olacak şekilde durun, son sürat gelip ışıkta duramayacak birisi gelip arkadan çarpabilir.HER AN ARKANIZDAN GELEBİLECEK SORUMSUZ, SARHOŞ YADA ACEMİ BİR SÜRÜCÜNÜN OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEREK ONA UYGUN DAVRANINIZ. Kavşaklarda önceliği sizin olsa bile otomobillere verin. Öncelik bendeydi diye düşünen otomobil size yandan çarpıp bacağınızı kırabilir. Neyse fazla korkutmayayım
http://alfamotosiklet.blogspot.com/search?q=konumlanma
bu siteden faydalı bilgiler edindim. Bu konuları okuyun.
3te ümitköy arkadyum avm'nin yanında bahçemiz'deyiz. görüşmek dileğiyle.
505 586 30 07 ben şimdi tura çıkıyorum. arayın buluşalım.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Debriyaj ayarını yaptim.
Tam istediğim düzeyde kavrama yapıyor şimdi.
Vites geçişlerinde de sıkıntı yok
Teşekkürler Metehan abi
Birazdan arka frenlere bi bakıcam.
Çok aşşagıda tutuyor.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
bence o debriyaja hiç ellemeyin servise gittiğinizde ustaya nerde kavramasını istiyosanız söyleyin ayarlasın sonra ayar tutmuyo bi türlü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------
arka fren için arka kampananın sağ tarafında fren pedalına bağlı somunu sıkman yeter
son durum
yarım depoyla 230 km... (yanı sadece ortalama 25tl ile 230km)
ben bir daha arabaya binmem
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)