Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Mart 2011, 10:54
arkadaşlar yeni motor alıpta koruma demiri takan arkadaşlara kendi kafama takılan vede çok önemli bir detayı belirtmek istiyorum. bu koruma demirinin büyük olanını tercih ettiğinizde üst taqraftaki şaseye denk gelen yere bir kelepçe ile tutturuyoruz korumayı vede o kelepçenin denk geldiği yerde tam ön yüzde şase numarasına denk geliyor. demiri oraya iyi tutturmak için iyice sıktığınızda şase numara plakası şase ile koruma demiri arasında eziliyor vede muayenede başınıza iş açabilir bu durum. ben kendimce hem şase çizilmesin diye kelepçeye bi plastik hortum geçirdim hemde şaseyle koruma demiri arasına kalın bir kauçuk koyarak öyle sıktım vidaları . resimler bitmiş hali buyrun değerlendirin...
http://img197.imageshack.us/i/25032011127.jpg/
http://img190.imageshack.us/i/25032011124.jpg/
http://img857.imageshack.us/i/25032011125.jpg/
http://img534.imageshack.us/i/25032011126.jpg/
Reklamlar
-
25 Mart 2011, 11:00
abolgi adlı üyeden alıntı
ismail şu durotex kumaşlılardan alacağım sanırım. montla bi takım yapalım. terlemek üşümekten iyidir (terledikten sonra üşütmeyeceksen). çok terletirsede yaza düşünürüz . anlaşılan 15 haziran-15 ağustos dışında kalan zamanlarda bu pantolon kullanılacak. dizlikleri özellikle içleri rüzgar geçirmeyecek gibi olandan aldım ama yeterli olmadı üşüdüm yine 7km yolda. bide bu akşam baya soğuk var.
Konya yolundan Aşti'ye inerken sağdaki ilk opet var onun arkasındaki yolda gezgin motor açıldı her türlü ekipman var fiyatlarıda baya iyi pantolonu oradan alabilirsin.ayrıca ziya abinin selamını getirdim dersen sana iyi bi indirim uygularlar.sahibinin adı aras.
-
25 Mart 2011, 12:42
EGELİ adlı üyeden alıntı
Konya yolundan Aşti'ye inerken sağdaki ilk opet var onun arkasındaki yolda gezgin motor açıldı her türlü ekipman var fiyatlarıda baya iyi pantolonu oradan alabilirsin.ayrıca ziya abinin selamını getirdim dersen sana iyi bi indirim uygularlar.sahibinin adı aras.
Çalıştığım şirket MHP genel merkezinin önünde, kolumanın arkasında . Gidip ziyaret edeyim bende. İyi olmuş çok yakın
-
25 Mart 2011, 13:58
Yeni cbf ine kavuşan arkadaşlar ben plaka dahil 3900 fiyat aldım, alt üst koruma demiri ve yan ayaklığa da 140 tl. fiyat aldım. Sizler kaça aldınız motorları?
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
Hele şükür benim motorda hazırlanmış.
Birazdan gidip alıcam
_UnReaL_ adlı üyeden alıntı
Yeni cbf ine kavuşan arkadaşlar ben plaka dahil 3900 fiyat aldım, alt üst koruma demiri ve yan ayaklığa da 140 tl. fiyat aldım. Sizler kaça aldınız motorları?
Aynı fiyat dostum.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
herkeze hayırlı cumalar
yeni motor alan arkadaşlardan plakası hazır olan var mı acaba
-
25 Mart 2011, 14:12
LASTROMANTIC :
Dostum şu duroları 100 liraya sayma işini hangi bayi yaptı isim verirsen bende lastiklerimi oraya götürüp üstüne parasını koyup michelin taktırmak istiyorum
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
-
25 Mart 2011, 14:28
guneylee adlı üyeden alıntı
LASTROMANTIC :
Dostum şu duroları 100 liraya sayma işini hangi bayi yaptı isim verirsen bende lastiklerimi oraya götürüp üstüne parasını koyup michelin taktırmak istiyorum
dostum ben adanadayım . sen ist dasın burdaki bayiden sana fayda olmaz ...
-
25 Mart 2011, 14:31
LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı
dostum ben adanadayım . sen ist dasın burdaki bayiden sana fayda olmaz ...
Hadi ya kötü oldu işte bu inş. burdaki bayilerde yapıyolardır böyle bişey yoksa belli bir müddet durolarla takılıcaz :(
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
-
25 Mart 2011, 15:34
AydoganX adlı üyeden alıntı
Akü şarj aletini Motomax'tan almıştım.
Biraz yavaş şarj ediyor ama gayet güzel iş görüyor.
Forumda ilgili konu vardı :
H-TRONIC AL300pro Akü Şarj Cihazı
O yöntemde yapılabilir fakat Velomoto yani bu akünün ithalatçısı olan firmanın hazırladığı montaj rehberine göre beklemek şart, çünkü akünün içindeki maddeler bu asiti emiyormuş, beklenilmediği zaman akünün ömrü azalır diyor.
Bahsettiğin gibi birçok servis te bu şarj olayına dikkat etmiyor.
Velomoto'nun akü ile ilgili verdiği bilgiler de şunlar:
bilgilendirme için teşekkür ederim. ilk taktırdığım akünün bir yıl sonra boşalma sebebi anlaşıldı. oof of usta milleti. normalde motor bloğu hariç bir çok yerine kendim bakarım ama imkanlar herdaim izin vermiyor. anlaşılan kendi ustamız kenmiz olacağız...
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
25 Mart 2011, 15:57
fatih_005 adlı üyeden alıntı
bilgilendirme için teşekkür ederim. ilk taktırdığım akünün bir yıl sonra boşalma sebebi anlaşıldı. oof of usta milleti. normalde motor bloğu hariç bir çok yerine kendim bakarım ama imkanlar herdaim izin vermiyor. anlaşılan kendi ustamız kenmiz olacağız...
Rica ederim, her zaman söylediğim bir söz var, bir motorun en iyi ustası ancak kendi kullanıcısı olabilir.
Ne kadar kaliteli ve işini bilen bir usta bile olsa, kişinin kendi malına uğraştığı ve harcadığı zamanı ve titizliği gösteremez.
Bu yüzden imkan oldukça motosikletimin tüm bakımlarını kendim hallediyorum.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
25 Mart 2011, 16:28
-
25 Mart 2011, 19:06
ismail sen çakmaklık taktınmı cıbıfa? ben düşünüyorum . bide navigasyonu tutturacak bi aparat yapmak lazım. ayrıca ev site içinde ve motorum için park yerim var açık park ta. oraya bir sistem düşünüyorum. sabit branda gibi. şu bebek pusrtlerinin rüzgarlık kısmı gibi bişey. bigün sanayyii ye gidip malzemeyi alıp bide su geçirmez malzemeden plana uygun bi tente diktirmek gerekecek. yaz kış bunun altında rahat rahat bırakılabilir motor. ayrıca kilit bile yapılabilir sisteme. aklımda bi proje var konu ile ilgili. öncelikle şu çakmaklık olayını ve navigasyon tutuurma işini halledelim.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
25 Mart 2011, 19:12
abolgi adlı üyeden alıntı
ismail sen çakmaklık taktınmı cıbıfa? ben düşünüyorum . bide navigasyonu tutturacak bi aparat yapmak lazım. ayrıca ev site içinde ve motorum için park yerim var açık park ta. oraya bir sistem düşünüyorum. sabit branda gibi. şu bebek pusrtlerinin rüzgarlık kısmı gibi bişey. bigün sanayyii ye gidip malzemeyi alıp bide su geçirmez malzemeden plana uygun bi tente diktirmek gerekecek. yaz kış bunun altında rahat rahat bırakılabilir motor. ayrıca kilit bile yapılabilir sisteme. aklımda bi proje var konu ile ilgili. öncelikle şu çakmaklık olayını ve navigasyon tutuurma işini halledelim.
Benim motorun elektrik aksamında ekstra hiçbirşey takılı değil Ahmet abi. Doğal olarak çakmaklıkta yok.
Mekanikte söker dağıtırım ama elektrik tesisatında bilgim pek yok.
Bizim topikten takan bi kaç arkadaş vardı aslında.
Genel olarak ise aşağıdaki konularda bilgiler var, işine yarayabilir :
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...rkac-soru.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sorum-var.html
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ak-girisi.html
-
25 Mart 2011, 19:13
Arkadaşlar epeydir motorun yağını değiştireceğim.Bulunduğum ilçede enva-i çeşit motosiklet yağı var.Ancak hiçbiri bizim motorun apı sj şartını sağlamıyordu.Bugün bizim arkadaş dükkana yeni bir stant kurmuş.Baktım shell hemen inceledim.Shell Advance sx 15w-50 4t yağ api sj olarak yazıyor.Ne dersiniz bu yağı kullanıyım mı?Bileniniz kullanmış olanınız var mı?Yardım.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
-
25 Mart 2011, 19:16
Navigasyon tutturmak için de ebayde şöyle bir aparat var, işe yarayabilir:
http://cgi.ebay.com/MOTORCYCLE-BIKE-...item4cf56f0064
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------
slameram adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar epeydir motorun yağını değiştireceğim.Bulunduğum ilçede enva-i çeşit motosiklet yağı var.Ancak hiçbiri bizim motorun apı sj şartını sağlamıyordu.Bugün bizim arkadaş dükkana yeni bir stant kurmuş.Baktım shell hemen inceledim.Shell Advance sx 15w-50 4t yağ api sj olarak yazıyor.Ne dersiniz bu yağı kullanıyım mı?Bileniniz kullanmış olanınız var mı?Yardım.
15-50 yazlık bir yağ, gerçi önümüz yaz zaten.
SJ standardını da karşılıyorsa ve motosiklet için üretilmiş bir yağ ise gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Gerçi şu belgeye göre "SG" diyor, bu yağdanmıydı?
http://www.shell.com/static/tu-tr/do...e%20SX%204.pdf
-
25 Mart 2011, 19:32
bu konuları incelemiştim ismail. cbf a monte eden oldumu diye merak ettim. nereye nasıl bağlamışlar , nasıl görünüyor vs.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
25 Mart 2011, 19:36
tayfun2609 adlı üyeden alıntı
herkeze hayırlı cumalar
yeni motor alan arkadaşlardan plakası hazır olan var mı acaba
ben de güngörden aldım henüz ses seda yok...zaten aramadığım sürece pek aramazlar anladığım kadarıyla...
-
25 Mart 2011, 19:37
Evet İsmail o belgeyi bende gördüm.Ancak kutunun üzerinde api sj diye yazıyordu.Ben arkadaşa orjinal değil mi sahte olmasın dedim.Yok 10 koli aldım.Orjinal dedi.Zannedersem o belgeyi güncellememişler.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
-
25 Mart 2011, 20:01
slameram adlı üyeden alıntı
ben kullandım . kalite olarak castrol yada motul dan cok uzak
+ mıllet yag eksiltiyor falan diyor ya kalıtesiz yagın etkısı % 90 shell advence d yetersiz yağ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler