Yeni Kasa 2007 Suzuki Burgman 400 Test
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün yeni kasa suzuki burgman'ı test etme imkanı buldum.
Ancak henüz plakaları olmadığı için tam anlamıyla bir test de sayılmaz ama, yine de üç aşağı beş yukarı fikir sahibi etti beni.
Buyrunuz yeni kızın fotoğrafı:
Aşağıda kokpit muhteşem çok yakışıklı olmuş,
Ayrıca 2000 - 2001 modellerde olduğu gibi el freni tam gidonun ortasında, bence harika bir fikir çünkü sağ aşağıdaki el freni çok kullanışsızdı.
Yol bilgisayarı çok iyi olmuş aynı zamanda kokpit lambaları her zamanki gibi 10 numara.
Yeni Burgman'da üstten çift eksantrik kullanılmış, bu da gazı açar açmaz kendini hissettiriyor, ara hızlanmaları, çok iyi. Son sürate stabil bir şekilde çıkacağında eminim. Eminim diyorum dediğim gibi trafiğe kapalı alanda test etmek zorunda olduğum için, biraz zorlandım.
Arka kuyruk bölümünden sisibarı kaldırmışlar. Opsiyonel olarak takılabilecek. Ama arka tasarım mükemmel olmuş.
İnsanın aklına hemen, ulen para kazanmak için sisibarı bile aksesuar yapmışlar, vay uyanıklar diyorsunuzdur.
Ama asıl amaç sisibarın meydana getirdiği ters hava akımını ortadan kaldırmak.
Eğer iki kişi binilecekse, opsiyonel olmasında bence bir sakınca yok.
Selenin arka kısmı, artçı için daha kullanışlı şekilde ovalleştirilmiş. (yukarıda)
Ayrıca bence kasadaki bence en büyük değişiklik ön farların altına hava kanalları koymaları olmuş, yüksek süratlerde rüzgar sorun yaratabiliyordu....
Neyse uzun lafın kısası, çok yakışıklı ve işlevsel olmuş,
Arka stop tasarımı, kokpit ve çift eksantrik benim en çok dikkatimi çeken noktaları oldu. Zaten scooter deyince diğerleri bir yana Burgman diğer bir yana.
Bununla beraber fiyatı konusunda net bir bilgi sahibi değiliz, ama salı veya çarşamba günü asıl kaynağından, yani suzuki türkiye'den maliyetler ve perakende satış fiyatları çıkacak sanıyorum. O zaman bu başlığa eklerim....
Umarım biraz da olsun işinize yarar.....
Sağlıkla
Reklamlar
-
eline sağlık
-
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
-
sağol abicim
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
Yazı ve anlatım için teşekkürler...
Eskisindende güzel görünüyor.Amerikada 5899 Dolardan Avrupada 4349 Eurodan satışa çıkıyor diye bahsediliyor yabancı kaynaklarda burada fiyat ne kadar olur acaba bunlarda teknik verileri....
Technical data
Engine: single cylinder, four-stroke, liquid-cooled, 4-valve
Cubic capacity: 399.9 cc
Fuel system: electronic injection
Starter system: electric
Max power: 32 PS (23.5 Kw) at 7,500 rpm
Max torque: 32 Nm at 6,000 rpm
Front brake: 260 mm dual hydraulic disc; Rear: 210 mm disc (combination braking front/rear)
Front tyre: 120/80 x 14; Rear: 150/70 x 13
Seat height: 710 mm
Petrol: 14 litres
Dry mass: 197 kg
Practical:
Colour: silver, blue or back
Guarantee: 2 years parts and labour, unlimited mileage
RRP: £ 4,349
Place of manufacture: Japan
Website: www.suzuki-gb.co.uk
Our readings:
Max speed: 100 mph
Average consumption: 6 l/62 miles
Average range before reserve: 125 miles
-
-
fiyatı nedir
2006 sı 14.500 ytl. 2007 si de 16.000 ytl olur heralde
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar fiyat 16 civarı cıkacakmıs..Bi ayrıntı daha gözden kacmıs olabilir artık ön fren diskleri çift arkadaşlar.. Bu arada aynı motoru bende bir kaç gün içinde test etme şansı buldum..Farklı bişiler yakalarsam paylasırım..
S&S
-
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
fiyatı nedir
2006 sı 14.500 ytl. 2007 si de
16.000 ytl olur heralde
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Arkadaslar fiyat 16 civarı cıkacakmıs..Bi ayrıntı daha gözden kacmıs olabilir artık ön fren diskleri çift arkadaşlar..
Bu arada aynı motoru bende bir kaç gün içinde test etme şansı buldum..Farklı bişiler yakalarsam paylasırım..
S&S
nasılda tuttururmuşum ama
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Daha fiyat belli olmadı arkadaşlar, boşuna spekülasyon yapmayın bence..
Motorun plakası olsaydı, sadece oturma testi yapmayacaktık tabi....
Ama olsun bu da yeter...
-
Verdin yine çoşkuyuuuu Zia bakalım napıcaz...
-
Beverly 500 ü vespa nın sitesi neden ayrıntılı tanıtmamış
hayret ettim doğrusu.
--MOTOSİKLETSİZ OLMUYOR YAV--
-
Test için teşekkürler meraktaydım zaten...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Suzuki olsun çamurdan olsun demiştim geçen ama böyle giderse sileceğim defterden ...
Bak motora bak...işte motor...Satış fiyatıda kdv dahil 9.250 ytl...hemde 500 lük...
9250 ytl ye İtalyan efsanesi Tokatlayıcı Beverly 500 mü...
Yoksa Japon Kestanesi Suzuki Burgman mı...
Mete han toparla durumu hemen, Suzuki bu Suzuki
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Al bak bi daha oku
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
-
-
selam
tek kelimeyle harika bende k6 var inşallah bundan sonraki motorum k7 veya burgman 650
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler