Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 RT

REKLAM ALANI

Arkadaşlar ben 14 yaşındayım ve motor almayı düşünüyorum bir abi de görmüştüm Mondial 125 RT çok güzel bir görüntüsü var.Siz bana göre aynı fiyatlarda başka bir motor tavsiye ederseniz onada bakacam.(Görüntüsünün iyi olması rica olunur.)

sizler benim birer abim olarak bana yardımcı olursanız çok sevineceğim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mondialcii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 zat var inşallah yaza denizde de olur.
    Bu motoru bende çok beğendim fiyatı da normal zaten bu fiyata bu motordan daha güzel motor yoktur en güzel renkleri siyah ve yeşil bana göre bence bunu al başın ağrımaz benden tavsiye bende mondial 150 zat kullanıyorum ufak tefek sorunlar oluyo tabi ama sen motorunun dilinden anlarsan motorunda sana bakar bakımlarını geçirme iyi benzin koy tamam...Ha bide rodaja dikkat et...

bencede 125 rt çok güzel benim arkadaşımdada var çok az benzin yiyiyor diyor. tavsiye ederim

bende var 125 rt yakıtı biraz fazla ama çok güzel gidişi var ve modifiye ye de uyuyor tavsiye ederim

Motosikleti
    Artık Yok
    Arkadaşlar motorumu satıyorum herşeyiyle ilgileneler için linki aşda...
    http://www.sahibinden.com/motor_pant...kWQQaXQQ710654 3WQQpXQQdisplayitem

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    Alıntı xufuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorumu satıyorum herşeyiyle ilgileneler için linki aşda...
    http://www.sahibinden.com/motor_pant...kWQQaXQQ710654 3WQQpXQQdisplayitem
    bu başlık ile alakası ne olaki?
    senin motor 125 kt değil mi
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

ddh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    güzel motor mondialin birde 125 mt modeli var ona göre daha havalı duruyor oda güzel motor ama bu daha güzel en azından çift egzost çıkışı var
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin

Motosikleti
    mondial 125 zn

Arkadaslar Varmısınız Geziye Izmir.

Alıntı tamtam733 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bencede 125 rt çok güzel benim arkadaşımdada var çok az benzin yiyiyor diyor. tavsiye ederim
    [MEDIA] " title="View this video at Google Video in a new window or tab" target="_blank">Google Video "> " /> Hata: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız, Google Video sitesinde hata oluşmuş ya da flash programı bilgisayarınızda yüklü değildir. . " width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">[/MEDIA]

ARKADASLAR BEN İZMİRDEN GÖKHAN, BENDE 125 ZN MONDİAL MOTORSİKLET VAR. GURUP HALINDE GEZİ DÜZENLEMEK İSTİYORUM GEZELİM NEDERSİNİZ
    BU HAVALAR TAM ZAMANI.

gokhangunenc@hotmail.com

bnd yeşil mondial var birz degiştirdim görüntüsünü ama fotoalrını atamıorm yardımcı olurmusnz ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:46 AM ----------

Alıntı maniaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende var 125 rt yakıtı biraz fazla ama çok güzel gidişi var ve modifiye ye de uyuyor tavsiye ederim
    abi yakıt nasl fazla :D bn 350 km yapatm 32 ytl benzinle bunun neresi çok. bn benzin hortumlarını degtşm benzin memesini spor var arabalar için ondn taktm hızlı gitsn die ama yine d yakmadı. bn bnm qi ile 120 yapıorm her inanmayn arkime d gösterdm bindirip herkezd ole bi motorn o hızı yapmasına şaşrdı. brz ayr çekersn hm ii gder hm azda yakar.

Vay be 3 sene önce bu yazıyı yazmıştım Zaman ne çabuk geçiyor arkadaşlar Hala motorum yok Ama gönlüm mondialden yana.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Bu sıralar topic hortlatma modası başladı.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

sa aranıza yeni katıldım bende de 125 rt var ama motor 95 i geçmiyo napmam gerekiyo

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler