İyi günler Engin bey. Bu hafta icinde bir vfr düşünüyorum fakat motorunuzu begenmeme rağmen o fiyata imkansız çıkamam. 20-21 civarı olsa talip olabilirdim. Hayırlı satışlar olsun.
İyi günler Engin bey. Bu hafta icinde bir vfr düşünüyorum fakat motorunuzu begenmeme rağmen o fiyata imkansız çıkamam. 20-21 civarı olsa talip olabilirdim. Hayırlı satışlar olsun.
VFR 800X in teknik özellikleri
Motor Sıvı soğutmalı, 4 zamanlı, 16 supaplı, DOHC 90º V4
Motor hacmi (cc) 782
Silindir çapı x strok (mm) 72 x 48
Sıkıştırma oranı 11,8 : 1
Maks. Güç (kW@dev/dak) 78/10.250 (106 PS)
Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 75/8.500
Boyutlar (UxGxY) (mm) 2.190 x 870 x 1.360
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1.475
Yakıt kapasitesi 20,8 lt.
Ağırlık 242 kg
Tekerlek (Ön) 120/70R17M/C (58V)
Tekerlek (Arka) 180/55R17M/C (73V)
Arkadaşlar herkese saygı ve selamlar. 2010 model vfr 800 sahibiyim. Geçenlerde arkadaşımın motoru park halinde iken rüzgardan dolayı devrildi ve benim motorumun üzerine düştü. Motorum sol yanına düştü. İlk başta grenajında ve boyasında herhangi bir hasar olmadığını fark ettik. O gün havanın da kötü olması sebebiyle motoru hiç çalıştırmadım ve kullanmadım. Ertesi gün motoru çalıştırıp yola çıktığımda normalde yürümeye başladıktan sonra sönmesi gereken abs ışığının sürekli yanıp söndüğünü fark ettim. Bu sebeple motoru Esengül servisine götürdüm. Serviste, Abs sensörünün kırıldığı ve ünitenin değişmesi gerektiği söylendi. Tabi fiyatının yaklaşık 3.800 TL olduğunu öğrenince şok oldum. Konuyla ilgili ilk sorum, parça değişimi yerine tamiri yapılabilir mi ve daha ucuza nasıl halledebilirim? İkinci sorum, haftaya motorumun muayeneye girmesi lazım. Bu şekilde muayeneden geçer mi? Umarım cevap verebilecek bir arkadaşım vardır. Çok teşekkür ederim.
Merhaba, bozuk olan parça http://www.bikebandit.com/oem-parts/2009-honda-interceptor-800-abs-vfr800a/o/m150903#sch612325 bu linkteki 12 numaralı parça ise bikebandit fiyatı bile 950$ yani dışarıdan orjinal parçayı alıp gelmesini beklemenize pek değmez gibi... Tamir konusunu bilemiyorum, tamir edilir diyen olsa bile güvenilebilir mi gibi soru işaretleri oluşabilir insanın kafasında... Muayene konusunda ise fikrim yok, bence yaptırmanız uzun sürecekse ve kırık parça frenlerin abs siz olarak kullanımına izin veriyorsa muayeneye götürüp bir şansınızı deneyin... Geçmiş olsun umarım kısa sürede ucuz yollu halledersiniz...
Fren sisteminde herhangi bir sorun yok. Sadece abs devrede değil. Zaten abs olmasa da Honda'nın fren sistemi gayet başarılı. Fakat abs ışığının ekranda sürekli yanıp sönmesi can sıkıcı. Ben de internetten araştırdım. Parça numarası da var zaten. Yurtdışında da yaklaşık 3.000 TL'ye geliyor. Artık muayene konusunda şansımı deneyeceğim.
Merhaba ben aranıza yeni katılıyorum istanbuldan 2009 model çok nadir bulunan beyaz renkli vfr em ile (2. vfr serüvenim)
Yakında ilanlarda "hastasına" yazmaya başlanır , son demleri. Ha bir de Honda hayat onda tabi....
[IMG] resim upload servisleri[/IMG]
[IMG] çoklu resim yükle[/IMG]
Merhaba arkadaşlar, benimde yolum 2006 model vfr ile kesişti. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Unutmadan, forumda paylaşımda bulunanan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bütün sayfaları okudum
Evet Transalp motorumu bu hafta itibarı ile veriyorum . Dolayısı ile yerini doldurmam gerekiyor . Aracın durumu ve fiyatı konusunda anlaşabilir isek VFR800 almaya niyetim var
İstanbul'da olup ( makul , mantıklı şartlarda ) satmayı düşünen var ise özelden iletişime geçmesini rica edeceğim .
Selamlar .
O teker hiç yan basmasın hep öyle sürün
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
Merhaba herkese,
Ducati hypermotard 796 - Cbf 500 macerasından sonra VFR 800 aramalarım başlamıştır.Sahibinden de fiyatlar acayip şişirilmiş.En az 2006 model 50 bin km yi geçmemiş,mono kapağı,orjinal egsozu,yedek anahtarı bulunan,eğitimli düzgün sürücüden hırpalanmamış VFR tavsiyelerinize açığım.
Sanırım Honda nın bu statör/konjektör problemi bu modelde de var.Kablo ve soketleri daha güçlü versiyonlarla değiştirerek gidermiştik.
Motorun hangi ilde olduğu pek önemli değil,atlar gider alır biner geliriz ;)
Deneme imkanım olursa çok sevinirim,Facebook taki Eküriler MK grubuna bekleriz.Güzel geziler oluyor.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Herkese selamlar,4 yıl aradan sonra ekrar VFR800 e geri döndüm.Özlemişim,Frenler gerçekten muhteşem miş,başka motora binip bu motora binince anlıyorsunuz,Hızlanması harika,özellikle 2 silindir ve 72 ps den sonra,ağır fakat ivmelenmesi çok kuvvetli geldi.tekrar alışmam az zaman alıcak,Kendinize güven geliyor ve riske giriyorsunuz,)
Sol yan ayak boşlukta 1 cm sağa sola oynuyor,bu sizdede var mı acep,yok ise söküp boşluğunu alıcam hafta sonu.Bir kontrol edip bilgi verir seniz sevinirim.
İyi sürüşler herkese
Trafik sigortası çıldırmış
En düşük 975 tl :(
2006 Honda CBR600F,2005 Suzuki V strom dl650, 2005 Yamaha fz6fazer,2006 Honda VFR800abs,2005 Suzuki GSX-R600,Honda CBF1000abs,Yamaha fz6fazer,Suzuki GSX-650F,SuzukiGSR600,Honda CBF600abs,Suzuki SFV650 abs gladius,Honda VFR800abs,Suzuki GW250 inazuma, Yamaha Fazer8
VFR ciler geziyolar galiba,form da kimseden ses yok
Uzun zaman olmuştu foruma bakmayalı. Tekrar hareketlendiğini görmek güzel.
Gezi veya toplaşma oluyor. Geziler şehirler arası oluyor.
Bu forumda ve bu sayfa da tanıdığım insanlar ile oluyor.
Bir zamanlar 5-6 vfr olurduk ve diğer motorlar ile birlikte güzel gezilerimiz oluyordu.
Salı günü itibari ile kızgın baykuşum(Vfr'me verdiğimiz lakap)ile bakımlarından sonra yine yollarda olacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
Ben bir türlü ayrılamadım kendisinden.
Halen ilk günkü sevdamız devam ediyor.
herkese selamlar...
abi & kardeş
vfr "mutluluktur"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)