Benim kide 1000 km kadar önce yandı. 60000 bin km de idi. Usta üzerinde ki orjinal sargısı ilk defa biz açmışız dedi. Yine orjinal taktırdım. Aldığımda xenon farlar vardı onları söktürdüm. Normal farlarını taktırdım şimdilik birşey yok gibi. Elcik ısıtma falan var acaba onlarda yük bindirir mi? Kışın hep korku olacak gibi içimde :/ Hayırlısı bakalım... Yaz gelince bu sorunlar arttı acaba çok ısınmayla alakalı mı cidden? Yani motor 104 dereceleri görüyor şehir içi. Sargının olduğu yer allah bilir kaç derecedir...
Herkese günaydınlar, düşünin ki elinizde Vfr için devil marka karbon egzoz var ve satmak istiyorsunuz,kaç para isterdiniz? Yani kısacası bu bahsettigim egzoz un ikinci el piyasası nedir
bu motoru beğendim yes
devil egsoz lu bordo motorlu senmiydin? çeşme otobanında narlıdere gişelere yakın doblo ile motora baktım bir de uzaktan urla da görmüştüm. devil egsoz dan da fazla ses gelmiyormuş
Selam arkadaşlar, motosikletimde ses elde etmek istiyordum, orjinal egzozun görüntüsünü beğendiğim için bir tane daha orjinal egzoz satın alıp onun içini boşalttırdım. Şu anda bu egzozu satıyorum, satın almak isteyenler mesaj atabilirler...
orjinal egsoz mu satılık? sahibinden ilanı varsa bir arkadaşıma gösterebilirim.
İki tane orjinal egzozum var, birisinin odacıklarını deldirdim ve bu delik olanı satıyorum. yaklaşık 15 bin kilometre kadar kullandım.
Daha gürültülü bir ses elde ettim. Hiç pişman olmadım, Amacım şuydu; yüksek hızda giderken kulak tıkacı kullandıgım için egzozu duymuyordum ve gürültülü bir egzoz istiyordum. Faydasını da gördüm, sesini de sevdim. Fakat paraya ihtiyacım oldugu için elden çıkartıyorum, oynanmamış egzuza da kıyamadım. Yoksa hiç pişman değilim sesinden... Sahibinden'e ilan koymadım, ilk olarak forumdaki arkadaşlara haber vermek istedim. Kısa süre içinde sesini de çekmek istiyorum.
fiyat ne düşünüyorsun*?
Arkadaşlar selamlar. Ben de VFR ailesine katılmaya karar verdim. 2007 - 2010 arası km fark etmez borda VFR arıyorum. Bütçem 19,000 - 22,000 TL arası. Satmak isteyen, satanı tanıyan, satanı tanıyanı tanıyan varsa bilgi verirseniz sevinirim.
NOT: Sahibinden'i inceledim, tüm motosikletlere bakıyorum.
Selamın aleyküm dostlar...
Bir arkadaşım için 2008 2010 model arası vfr arıyoruz. Önümüzdeki hafta satın almayi düşünüyoruz. Vfr sini satmak isteyen varsa özelden bana yazabilir.
Bu motoru kullanıp da sonra satan kim tanıyorsam hepsi pişman
Perşembe günü nihayet hayal ettigim motor olan Vfr'ye kavuştum. Aldım ve yaklaşık bin km. yol yaptık kendisiyle. Yolun yarısı yağmur altında ve tamamı ıslak zeminde yapıldı. Bu şartlarda dengesi, virajı, freniyle ilk günden iyi ki almışım diyorum. Önceki motorum Cbf 600 idi ve onunla en uzun 600 km yolum oldu ve bu yolculukta çok yorulmuştum. Vfr ile daha fazla yol yapmama rağmen çok daha rahat indim motordan. (Yaklaşık 11 saat sürdü ve 3 kez benzin 2 kez de ihtiyaç molası için durdum). Tek sıkıntım 1.70 boyum var ve ayak uçlarında duruyorum motorda. Biraz buna alışmam gerek. Onun dışında her şeyiyle memnunum diyebilirim. Naçizane almak isteyen, karar veremeyen herkese tavsiye ederim. Herkese iyi sürüşler.
Bilgi için teşekkürler düşündüğüm gibi imiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
Bu arada çok yüksek fark olmaması ve geri dönüşümden gelen bir motor olmaması durumunda ( patlamış baştan toplanmış )
Transalp ile takası olur ise 2007 ve üzeri için makul fark ödeyebilirim .
İlanda budur . Trafiğe çıkış tarihinden bugüne kadar kayıtlı ve sorunsuzdur.
Benden motor alanlar az çok bilirler http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1405842/detay/
2gundur istanbul yolu üzarinde saray köyde istikametinde kırmızı vrf kullanıcısı Her sabah Gözümü gönlümü açıyosn
Uzun bir aradan sonra yeniden herkese merhaba...
VFR'mi satmaya niyetlendim, istediğim fiyatı veren olursa satacağım. Satılmazsa binmeye devam elbette o benim kıymetlim
İlan numarası; 274200571
link; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4200571/detay/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)