Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Mayıs 2015, 09:33
xxxeWoxxx adlı üyeden alıntı
merhabalar,
2005 model VFR 800 sahibi oldum mono kapak aramaktayım nedir fitayları nedir ve nereden temin edebilirim?
şimdiden teşekkürler.
Öncelikle hayırlı olsun.
Bunu soracak bir durum yok aslında.
VFR'niz ne renk belirtmemişsiniz, aynı renk mono kapak bulmanız da zor. Bu durumda piyasada satılanlardan bir tane alıp VFR'nizin rengine boyatmanız gerek.
Burada mesajnızı okuyanlardan elinde kalan varsa (zor ihtimal) belki satar. Onun dışında sahibinden ilanlarına ve ebay'a bakınmanız gerekli.
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Reklamlar
-
14 Mayıs 2015, 08:24
www.aliexpress.com
bi bakmanı öneririm
-
14 Mayıs 2015, 11:52
Selamlar dostlarım. 2007 VFR 800'e hangi aküyü önerirsiniz?
-
15 Mayıs 2015, 08:14
merhaba ben her motora her modele yuasa öneriyorum kendimde hep Yuasa kullandım çok memnunum.
-
15 Mayıs 2015, 18:03
marlox adlı üyeden alıntı
merhaba ben her motora her modele yuasa öneriyorum kendimde hep Yuasa kullandım çok memnunum.
+1000
Katılıyorum, marka ve model sınırlaması yapmanın anlamı yok. Söz konusu eğer akü ise kesinlikle japon YUASA.
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
-
15 Mayıs 2015, 21:51
yuasa çok pahalı ben bosch aldım. ucuz ve sorunsuz.
-
18 Mayıs 2015, 18:12
Döviz kuru ,sıfır motosiklet fiyatlarındaki artış, sıfır alan sayısının azalması, hakkaniyet, ahlak ....vs fiyat mevhumu diye bir şey kalmadı. FZR 600'ler ,vfr'ler nuh nebi'den kalma transalpler, Vtromlar...uçtu gitti hepsi. Allah sonumuzu hayretsin.
-
20 Mayıs 2015, 07:24
motoru satmaya korkar oldu millet daha temizini daha ucuzunu bulma korkusu sardı
-
22 Mayıs 2015, 03:02
Akü ben de yuasa aldım 435tl ye. Sorun yaşayacağım bir şeye iki kere para vermektense 1 kere veririm en azından yolda bırakmaz
Bu arada, benim motorda elcik yükseltme var aldığımdan beri. Ben daha spor bir duruş istiyorum. Elinde normal elcik olan varmı?
-
22 Mayıs 2015, 10:58
2006 model vfr ye zncir muhafaza lazım
parça kodu 40510MBG000
en ucuz nerden bulurum?
-
22 Mayıs 2015, 11:35
Cbf1000 ile aynı ise ( servisten sorun ) alternatif çözüm mevcut arka çamurluk ile birlikte 150 tl ye almış idim .
-
25 Mayıs 2015, 14:57
Tuncbilek adlı üyeden alıntı
Akü ben de yuasa aldım 435tl ye. Sorun yaşayacağım bir şeye iki kere para vermektense 1 kere veririm en azından yolda bırakmaz
Bu arada, benim motorda elcik yükseltme var aldığımdan beri. Ben daha spor bir duruş istiyorum. Elinde normal elcik olan varmı?
Tuncbilek, gidon yükseltme yapınca orijinal elcikleri kullanmaya devam ediyorsun ki? Sizin VFR'deki farklı birşey herhalde, bir fotoğraf olsa daha iyi anlamış olurduk.
-
25 Mayıs 2015, 20:30
Selamlar,
F650GS'imi sattım, fiyatı şişirilmemiş 30-35bin km'i aşmamış, temiz helal süt emmiş bir vfr arıyorum. Satan varsa görüşmek isterim.
-
26 Mayıs 2015, 19:33
-
28 Mayıs 2015, 16:54
klübümüz için çekilen
şarkısının sözleri ve bestesi bana ait olan kulüp müzik klibimiz
sizlerle paylaşmak istedim
-
01 Haziran 2015, 10:45
Selam arkadaşlar.. uzunca bir süreden sonra tekrar merhaba...VFR den sonra PCX 150 deneyimlerimi paylaşmam istenmişti bir süre önce.. dilim döndüğünce anlatayım. PCX ile 1300km geride kaldı. İlk önce trafikten bahsedeyim, aralardan derelerden rahatça sıyrılıyorsununz, aynaların geçtiği yerde omuzunuzun değme lüksü yok, sele ilk bir saate kadar fena değil fakat VFR 800 Silikon destekli özel yapım selesinden inen biri için bir saat kadar sonra popoyu kımıl kımıl oynatma hissiyatı başlıyor , çukur ve tümseklere biraz hızlıca girerseniz baya bir hissediyorsunuz malum lastikler büyük motor gibi değil. Ekonomi müthiş şehir içinde, yarı zamanı sabah ve akşam trafiğinde olacak şekilde 6,8 litre benzin ile 300km yol yapabiliyorum, Aynalarla biraz sıkıntım var sanırım ben biraz geniş ve uzun olduğumdan tam arkamı ve yanımı görmekte zorlanıyorum. Dengesi mükemmel biraz süratlendikten sonra elinizi bıraksanızda dümdüz çizgisinde kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor sanırım bunda ön gidona verilen açının faydası oldukça fazla olmuş. Frenler (her nekadar fabrika çıkış lastikler olsada) muhteşem , kuru havada denediğim panik frende, arka fren ile birlikte ön kombine çalışıyor ve tekpisi çok iyi geldi bana. Bahsettiğim gibi lastikler kuru havada gayet iyi fakat ıslağı gördümü ne fren yapmaya nede viraja girmeye cesareti olmuyor insanın ıslak zeminde bu kadar berbat bir lastik görmedim ben IRC marka.. Bu yüzden eğer bu motordan alacak arkadaşlara lastik konusunda tavsiyem orjinal lastiği IRC ise ıslağı suyu gördülermi o noktaya ulaşmadan iyice yavaşlamaları, ıslakta frenden kaçınmaları ve ıslak viraja mümkün olan en düşük hızda girmeleri şiddetle tavsiyemdir.. ya da çokça tavsiye edilen city grip veya bridgestonun lastiklerine bakıp içlerine sineni almaları olacak ( çok farkediyormuş kısmetse en kısa zamanda alacağım). Depo kapasitesi 2015 modelde 8 litre kadar oldukça tatminkar yani İstanbuldan çıkıp Çanakkale Kabatepe limanına uygun bir sürüşle yakıt almadan gidilebilir (limitlerinizi bilmek şartıyla tabi ). Farlar çok iyi led farların bu kadar iyi aydınlatacağını tahmin etmezdim, hakikaten uzunu kısası gayet iyi aydınlatıyor. Gelelim rüzgar konusuna, malum 130 kilo hafifliği! ile 70 km den sonra ve hava rüzgarlı ise gerçekten iyi bir kıyafete ve rüzgar sesini almayan kaliteli bir kaska sahip olmanızı tavsiye ederim, her nekadar ön cam taktırmış olsamda malesef söylediğim sürat üzerine çıkıldıkça bu sınıf güç ve hafiflikte bir scooter ile rüzgarla dans başlıyor ve rahatsız edebiliyor. Şimdilik bu kadar arkadaşlar sağlıcakla kalın...
-
03 Haziran 2015, 07:59
hoşgeldin gama. nerelerdesin sen yaa
-
03 Haziran 2015, 09:56
hoşgeldin gama. nerelerdesin sen yaa
Hoşbulduk... inanın işten güçten, çoluk çocuktan, yorgunluktan kendime zaman ayıramıyorum... yaşlanıyorum sanırsam
-
03 Haziran 2015, 10:40
vay be = ) elinize sağlık inanamadım bu görüntülere
izmir her şeyde bir başka
-
03 Haziran 2015, 16:20
Herkese selamlar arkadaşlar,
2010 model VFR sahibiyim. Malesef çok yoğun kullanamıyorum. Motor 14.000'de Sizlerden lastik ve servis konusunda fikir almak isterim.
Lastik için Michelin Pilot Road 4 düşünüyorum. Başka önerileriniz olur mu?
Servis olarak daha önce Mutluhan'a götürmüştüm. Şimdi periyodik bakım için değil, zincir bakımı, lastik ve akü değişimi için gideceğim.
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Herkese kazasız günler dilerim,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler