Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Şimdiden tebrik ederim. Rica etsem fotoları ve fiyat bilgisini gönderebilir misiniz? Mail adresim ozankaracam@gmail.com
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar. Fuarda bileti atarken "ulen zaten cikacak adam bellidir. Milleti boyle heveslendiriyorlar" diye soylenmistim
Bu arada yeni nesil motorlarda rodaj olayi var mi. Bazi forumlarda rodaji yapilip oyle piyasaya cikartiyorlar deniyor
Ankara'da Okan Sinan Ocan isimli profesyonel bir eğitmenden eğitim aldım.
merhaba arkadaşlar;uzun zamandır sizleri takip ediyorum;bilgilerinizden faydalanıyorum;250 lik scooterdan sonra;bende VFR800 e karar verdim;sizden fikrinizi almak isterim:
2011 model ve 13000km de:23000TL
2009 model ve 27000km de:23500TL
ikiside temiz kazasız ve boyasız...satan arkadaşlarda düzgün bilinçli kişiler...
bu fiyatlar nasıl sizce?kesinlikle bir kuruş aşağı vermiyorlar:ikisindede çanta falan yok...
bana yardımcı olurmusunuz..boyum 1.85 kilom 85 bu arada
teşekkürler
Selam ..Öncelikle VFR 800'ü düşünerek çok doğru ve güzel bir seçim yaptığına sevindim, asla pişman olmayacağın bir motordur, almadan önce bir kontrol ettirmende fayda olacağını düşünüyorum, ayrıca bu motorda çanta olmazsa olmaz ( buda benim şahsi fikrim) .. Fakat 250 cc scooter dan başka, vitesli motor tecrüben varmı diye sormak isterim... Sebebine gelince 3.5 sn nin altında 0-100km/h hıza ulaşabilen 110 hp bir motor her ne kadar SS gibi olmasada hatırı sayılır bir kuvvete ve boş olarak yaklaşık 220kg boş bir ağırlığa sahip olduğunu hatırlatmak isterim...
Ben bu fiyatları yüksek buluyorum ama artık hayat çok pahalı, herhalde alışmamız lazım. Ben motorumu aldığımdan beri hiç pişman olmadım, ama uzun yola gitmediğim için de çanta ihtiyacı hiç duymadım. Bir sırt çantasıyla geziyorum şehir içinde. Hem de daha küçük olmayı tercih ediyorum.
Merhaba dostlar vedalaşacağım hiç aklıma gelmezdi ama ev alacağım için motoruma veda etmek durumundayım
daha sahibinden ilanı vermedim sizlere haber vermek istedim sahibinden fiyatı pazarlıksız 19.000 tl olacak
kısa süre içinde beni tanıdıysanız ne kadar titiz olduğumu anlamışsınızdır... motoruma da öyle titiz baktım sakına sakına bindim... ben 3. sahibiyim umarım benden alacak olan arkadaşta benim gibi titiz biner kazasız belasız keyfini sürer.
şimdiden alana hayırlı olsun...
2006 model orjinal 45000 km de
Motorumda herhangi bir kaza bela düşme falan bulunmamaktadır...
sol grenaj tertemiz ancak sağ grenajta bir kaç taş sıçraması oluşan ufak çaplı çizik bulunmaktadır...
Vtec sorunsuz çalışmaktadır... ve motoru bitik hor kullanılıp dağa taşa sürülmüş motorlardan değildir...
fotoğraflarda görünen givi 3lü çanta setini ve depo üstü çantasını da beraberinde vereceğim...
evrakları, kitapçıklarına kadar tam ve yedek anahtarları ( çantaların dahil ) mevcut...
lastikler bu yazı çıkartır ancak keyfe keder alacak arkadaş lastik alabilir...
extra olarak koruma takozları, yan tank padleri ve mono kapağı var...
Fren hidrolikleri, balataları, zinciri,bujileri ve aküsü yeni değişti kısaca ağır bakımı tam ve eksiksiz olarak serviste yapıldı...
egsozlar orjinaldir... benden önceki sahibi tarafından sağ taraf açılmıştır sol taraf kapalıdır sesi böylede güzel diye ellemedim...
fiyat olarak 18.250 istemekteyim...
iletişim için 0505 525 27 83
saygılar sevgiler...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)