Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Nisan 2014, 15:23
Selamlar arkadaşlar. Allah(C.c)ın izniyle Mayıs ayı sonunda aileme bir yavru arslan daha katılacak Çok sevdiğim motorumu maddi ve manevi sebeplerden dolayı, istemeyerekte olsa satmak durumunda kalıyorum. Şimdilik sahibindene ilan vermeyeceğim. Motorumun gerçekten VFR 800ü gönlüne yazmış aklı selim birine gitmesini istiyorum. Hayırlısı olsun ilgilenenlere duyurulur.
Reklamlar
-
02 Nisan 2014, 16:02
gama adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaşlar. Allah(C.c)ın izniyle Mayıs ayı sonunda aileme bir yavru arslan daha katılacak
Çok sevdiğim motorumu maddi ve manevi sebeplerden dolayı, istemeyerekte olsa satmak durumunda kalıyorum. Şimdilik sahibindene ilan vermeyeceğim. Motorumun gerçekten VFR 800ü gönlüne yazmış aklı selim birine gitmesini istiyorum. Hayırlısı olsun ilgilenenlere duyurulur.
Uğur analı babalı büyüsün, sağlıklı uzun ömürlü mutlu bir insan olsun inşallah... VFR konusunda da hayırlısı olsun...
-
02 Nisan 2014, 16:13
erginturhan adlı üyeden alıntı
Uğur analı babalı büyüsün, sağlıklı uzun ömürlü mutlu bir insan olsun inşallah... VFR konusunda da hayırlısı olsun...
Amin abi sağolasın
-
02 Nisan 2014, 19:06
Uğur Bey,sizin adınıza çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün,uzun ömürler versin.
Ama motorunuz adına üzüldüm,yazılarınızı hep okurum,sizin gibi bilinçli ve bilgili bir kişinin motoru motor olmaktan çıkar,yaşayan bir canlı gibi olur
sahibinin gözünde.
Motorunuzu satsanız bile,bilgilerinize her zaman ihtiyacımız olur,umarım kıymet bilen birisine gider.
Her koşulda aileniz ve motorunuz için hayırlısını temenni ederim.
-
02 Nisan 2014, 19:24
Potenza adlı üyeden alıntı
Uğur Bey,sizin adınıza çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün,uzun ömürler versin.
Ama motorunuz adına üzüldüm,yazılarınızı hep okurum,sizin gibi bilinçli ve bilgili bir kişinin motoru motor olmaktan çıkar,yaşayan bir canlı gibi olur
sahibinin gözünde.
Motorunuzu satsanız bile,bilgilerinize her zaman ihtiyacımız olur,umarım kıymet bilen birisine gider.
Her koşulda aileniz ve motorunuz için hayırlısını temenni ederim.
Amin, teşekkür ederim. Hepimiz için inşallah.
-
02 Nisan 2014, 19:39
Uğur hocam. Allah analı babalı buyutsun. Bende su aralar motorumj satabilirsem vfr almayi düşünüyorum. Bakalim hayirlisi olsun. Sizin motora talip olabilirm. Bu arada fiyatla alakalı özelden yazarmisiniz rica etsem.
-
02 Nisan 2014, 20:13
Güzel İnsanlar merhabalar. Aranıza henüz katıldım. Acilen yardımınıza ihtiyacım var. VFR 800 termostatına ihtiyacım var. Nerden bulabilirim veya muadili olan bir termostat varmıdır ? İstanbul'dan bulamadım. Elimizde yok, 30-40 gün içinde getirtebiliriz dediler. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
-
02 Nisan 2014, 20:30
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Uğur hocam. Allah analı babalı buyutsun. Bende su aralar motorumj satabilirsem vfr almayi düşünüyorum. Bakalim hayirlisi olsun. Sizin motora talip olabilirm. Bu arada fiyatla alakalı özelden yazarmisiniz rica etsem.
Amin teşekkür ederim. Motorun özelliklerini buradan yazayım, fiyatı özelden paylaşırım ayrıca... Motorda Scotts direksiyon damperi,DID zincir, 3 lü çanta( yan çantalardan birinde ufak bir sürtme izi var, ben alırken vardı) , "tank pedi, konsol, gidon, depo kapağı kaplaması karbon görünümlü set". Bagster silikonlu sele (orjinal sele duruyor yanında verilecek),( henüz taktırmaya fırsatım olmadı 4 adet paketinde NGK laser iridyum buji yanında verilecek), koruma takozları, anlayacağınız oldukça dolu eksiksiz bir motor. alırken bildiğim önemli bir kaza belası yok, sol farın granaj kısmında ufak çatlaktan dolayı içten kaynak yapılmış ve o kısım boyanmış onun dışında boya yok( sahibi söylemese fark edemezdim), yaklaşık 54000 km civarında kırmızı motorun birkaç resmi forumda paylaşılmıştı.
-
03 Nisan 2014, 01:33
Keyifli aramıza hoşgeldin,parça kodu varsa internetten bulunabilir.Birde motorunuz kaç model?
-
03 Nisan 2014, 10:36
@Keyifli,
Öncelikle hoşgeldin. Belki cbr ın termostat ı olabilir? Bazı parçalar ortak ama olsa servis söylerdi diye düşünüyorum. Bütün servisleri aramanı öneririm belki birinin elinde vardır. Birde çok tefarruatlı bir parça olmadığını düşündüğümden belki başka bir motorun ki bile uydurulabilir ama şu anda farazi konuşuyorum. 30-40 gün gerçekten uzun bir süre. Hiç birşey yapamıyorsan ve maliyet çok problem değilse ebay den 3-5 günde gelen posta seçeneğiyle sipariş et derim.
-
03 Nisan 2014, 12:40
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıklı ömür versin.
Motoun fotoları ve bilgilerini alabilir miyim? Tabi birde fiyatı.
poyrazkanik@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.
"You Got a Dream.. You Gotta Keep It.."
-
03 Nisan 2014, 15:28
Torukojin adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıklı ömür versin.
Motoun fotoları ve bilgilerini alabilir miyim? Tabi birde fiyatı.
poyrazkanik@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.
Allah razı olsun teşekkürler. Hafta sonu güncel fotoları çekip atarım.
-
03 Nisan 2014, 21:51
Potenza adlı üyeden alıntı
Keyifli aramıza hoşgeldin,parça kodu varsa internetten bulunabilir.Birde motorunuz kaç model?
Çok teşekkür ederim. Sorunu hallettim.Araştırmalarım sonucunda 1998-1999 Model CBR900RR termostatının uyduğunu öğrendim. Kargoya verdiler sonucu paylaşacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
Emrah Düzgit adlı üyeden alıntı
@Keyifli,
Öncelikle hoşgeldin. Belki cbr ın termostat ı olabilir? Bazı parçalar ortak ama olsa servis söylerdi diye düşünüyorum. Bütün servisleri aramanı öneririm belki birinin elinde vardır. Birde çok tefarruatlı bir parça olmadığını düşündüğümden belki başka bir motorun ki bile uydurulabilir ama şu anda farazi konuşuyorum. 30-40 gün gerçekten uzun bir süre. Hiç birşey yapamıyorsan ve maliyet çok problem değilse ebay den 3-5 günde gelen posta seçeneğiyle sipariş et derim.
Çok teşekkür ederim. Sorunu hallettim.Araştırmalarım sonucunda 1998-1999 Model CBR900RR termostatının uyduğunu öğrendim. Kargoya verdiler sonucu paylaşacağım.
-
04 Nisan 2014, 00:20
Uğur hayırlı olsun. Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah...
Motosikletin için de hayırlısı, kıymetini bilen birine olur umarım...
-
04 Nisan 2014, 10:12
T R O E adlı üyeden alıntı
Uğur hayırlı olsun. Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah...
Motosikletin için de hayırlısı, kıymetini bilen birine olur umarım...
Amin sağolasın
-
04 Nisan 2014, 12:06
Günaydınlar...
-
04 Nisan 2014, 14:02
Arkadaşlar sizlere müjdeli bir haberim var. Eşime motorsiklet kullanmasını ögretmek için 150cc bir motor aldım. 2 hafta geçti tam öğrendi derken Moto Expo 2014 (istanbul motorsiklet fuarı) den aradılar. Çekilişle verilecek olan Ducati Monster 696 eşimin kuponuna çıkmış ))
-
04 Nisan 2014, 14:06
Vaaaaaaaay, çok sevindim. En azından aramızdan birine çıkmış olduğu çok mutlu etti, ister kullanarak hayrını görün, ister satın güle güle harcayın
-
04 Nisan 2014, 14:38
kisama adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sizlere müjdeli bir haberim var. Eşime motorsiklet kullanmasını ögretmek için 150cc bir motor aldım. 2 hafta geçti tam öğrendi derken Moto Expo 2014 (istanbul motorsiklet fuarı) den aradılar. Çekilişle verilecek olan Ducati Monster 696 eşimin kuponuna çıkmış
))
http://www.hizliresimyukle.com/image...ster-696-5.jpg
Ne güzel... Çok sevindim senin adına, hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifle kullanın...
-
04 Nisan 2014, 15:02
kisama adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sizlere müjdeli bir haberim var. Eşime motorsiklet kullanmasını ögretmek için 150cc bir motor aldım. 2 hafta geçti tam öğrendi derken Moto Expo 2014 (istanbul motorsiklet fuarı) den aradılar. Çekilişle verilecek olan Ducati Monster 696 eşimin kuponuna çıkmış
))
http://www.hizliresimyukle.com/image...ster-696-5.jpg
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler