Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Mart 2014, 22:09
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
CoyoteVFR adlı üyeden alıntı
hava filtremi aldım K&N forumdan Erdal abiye yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Yeni katılan arkadaşları doğru bir seçim yaptıkları ve senelerce başka motosiklet alamayacakları (başka hiçbir motosikleti beğenmeyeceksini
) için tebrik ediyorum.
@engin sende ART üyesiymişsin ayrıca bir kanım kaynadı ;)
@fuar murat abi Erdal abi ve tabiki EMRECİĞİM ile gayet güzeldi.
@ergin görüşemedik :(
Orhancığım, ilk önce şu telefonunda ki whatsappte ki mesajlarına baksan çok daha iyi olacak canım benim.
Ulen hem Erdal ile tanıştıran biziz sonrada yok forumdan falan. Ne forumu ulen? Sugarboy dedik bağrımıza bastık adam iki dakikada satış.
Eskişehir'de festival de tanışmadın mı? Bu arada ne Eskişehirmiş arkadaş. Orada tanıştığım herkes ile konuşuyoruz görüşüyoruz halen. İşte motorcu kültürü.
Yahu arkadaş bu askerlik mesleğinde millet ne kadar unutkan oluyor yaw. Bu arada teşekkürlerini ileteceğim kendisine.
Arkadaşlar sanırım bu seneki festival prgramında bir aksaklık bir aksilik olmaz ise YENGEN vizesi tamamdır. Bu sene sürtük gibi gezeceğim bütün festivalleri. Daha redbull'un tadına varamadım. [COLOR="Silver"]
marlox adlı üyeden alıntı
bilindiği üzere vfr mi yeni aldım ve almadan önce bir çok vfr ye baktım baktırdım burada yeni arkadaşlar üye olan yada olmayan kardeşlerimiz için hangi vfr alınır hnagisinde ne var ne yok şeklinde bir başlık atmak istiyorum umarım faydalı olabilirim sonuçta forum ortamı faydalı paylaşımlar içindir... herkese saygılar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...56161540/detay
Motor daha önce Nntalya Alanyada Can diye bir şahıstaydı. Can kardeşimiz oldukça bilinçli bir binici... malum apache tipten motor alınmaz ancak motor komple boyalı ( depo dahil ) sağ grenajda düşmeden ötürü çatlak var plastik kaynağı yapılmış ve boyanmış renk farkı olunca sol grenaj da boyanmış, mekanik kısmı çok güzel dendi, fakat boya takıntısı olan arkadaşlar uzak dursun, jantlar ikinci sahibindeyken 2008 rengine boyanmış boya rengi tam tutmamış ama renk sarı. şu an satan arkadaş 14.500 e aldı motoru şu anda karlı satmak istiyor km si geriye çekildi motorun bir önceki satışta km si 38000 km idi oda zaten 48000 km den çekilmişti... tekrar yetkili honda servisine baktırılması gerek...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44679158/detay
sahibininde ilanda dediği gibi motor komple boyalı boya kalitesi güzel ancak yine boya takıntısı olan arkadaşların uzak durması gereken bir motor. sahibi motoru honda servisine dahi götürüp göstermiyor alacak kişi illa ustası ile gelsin diyor, gerisini siz düşünün. km konusunda birşey diyemem...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43124637/detay
şu anki kullanıcısı kesinlikle tam bir apache. bu motorda 3500 ile 5000 tl masraf söz konusu sahibi kesinlikle fiyatta indirim yapmıyor sağ grenaj boyalı ( düşme esnasında debriyaj tası da hasar gördüğünden tas da boyalı ) egzantrik zincirinden ses geliyor motor akü buji ve lastik istiyor lastikler 2011 model ve tas dan da ses geliyor... km si daha önce düşürülmüş olabilir.
yeni vfr alacak arkadaşlara yardımcı olmak adına bir yazı yazdım umarım ters tepki almam... saygılar sevgiler...
Valla bence süper bir bilgi olmuş. Ters tepki olacak hiçbir şey yok bence. Tek kelime ile şapka çıkartıyorum
Bu arada Engin hoşgeldin arkadaşım. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
hava filtremi aldım K&N forumdan Erdal abiye yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Yeni katılan arkadaşları doğru bir seçim yaptıkları ve senelerce başka motosiklet alamayacakları (başka hiçbir motosikleti beğenmeyeceksini
) için tebrik ediyorum.
marlox adlı üyeden alıntı
Emrah, Düzgit kardeşim :-) ;-)
Süperdi. hiç güleceğim yoktu iyi geldi vallahi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
Bu arada radarımıza bir VFR daha almak zorunda kaldık gibi gözüküyor.
Fuar'da motorlara baktık ama genel olarak VFR'den sonra motor konusunda alacak motor bulamadığımız için tükenmişlik sendromuna tutulduk mu girdik mi, ne halt olduğumuzu bizde çözemedik.
Kısaca bu gidişle galiba 2. VFR için araştırmalara başlayacağız.
Reklamlar
-
13 Mart 2014, 00:45
-
13 Mart 2014, 11:40
-
13 Mart 2014, 11:53
White angel fa yi almadan once teklif almistim maasallah.
-
13 Mart 2014, 14:53
) için tebrik ediyorum.
Orhan maalesef öyle oldu, hayırlısı, bir dahaki buluşmaya inşallah...
Ozan, hayırlı olsun şimdiden
Romeo, hoş geldin başlığa ve aramıza, kazasız belasız keyifle kullanmanı dilerim... Beyaz istediğim renkti ama maalesef ben alırken yoktu... Bu arada rumuz yerine isimle hitap etmek daha çok hoşumuza gidiyor burada...
-
14 Mart 2014, 00:05
K&N filtreyi 170 liraya aldım dostum ben. EMRE'ninde dediği gibi forumdan değil Eskişehir festivalden tanışıklığımız var Erdal abiyle. Emre ben watssup işine hala ısınamadım pek kullanmıyorum bu sebeple aklıma gelmiyor. Çok sektirmemişsindir umarım hemen bakıcam. Seni seviyorum imza Şugar boy :D
-
15 Mart 2014, 10:30
Günaydın dostlar...
-
15 Mart 2014, 11:02
Günaydın herkese.Romeo hoş geldin aramıza.Bende isimle hitap etme taraftariyim.
Bu arada bir Dalyan manzarası görüyorum,cok severim orayı ben.Oradanda bir Marmaris yapılmış sanırım.Tekerin düz bassin hep.
-
15 Mart 2014, 12:48
Bu güzel güneşli günden herkese günaydın, gününüz keyifli sürüşle geçsin
İsimle hitap etme konusunda; herkes ya rumuzunun altına ya da imza bölümüne ismini yazsa nasıl olur?
-
15 Mart 2014, 20:47
-
16 Mart 2014, 14:18
-
16 Mart 2014, 15:02
Ali hoş geldin, hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifle kullanmanı dilerim. Bujileri ebay den ngk almıştım uygundur fiyatı buraya göre.
-
16 Mart 2014, 16:57
Ergin teşekkür ederim. Ebaydan hiç alışveriş yapmamıştım. Bildiğim en son limit 200 $ dı. İlginç bir ayna da buldum gixxer gibi sinyalli.
-
16 Mart 2014, 22:46
Ali bey hayirli olsun.kazasiz belasiz cezasiz keyifli surusler dilerim.vfr candir.gule gule kullan..
-
16 Mart 2014, 23:46
Ali Bey hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Ayna konusunda orjinallerden şaşmayın derim. Orjinal harici diğer aynalarda titreme oluyor ayrıca bağlantı bölümünde problem yaşanabiliyor. K&N filtreyi şimdiye kadar kullandığım tüm motosikletlerimde kullandım. Genelde Adana'da bir arkadaşım var İngiltere'den direkt getirtiyor. Euro kurundan dolayı 230 240 TL. ye geliyor. Fuar zamanı Orhan İstanbul'da almıştı fiyatını hatırlamıyorum ama 200 TL'nin altındaydı. Önemli olan orjinal olması normalde rengi bordo ama bazı sahtelerin rengi turuncu...
-
17 Mart 2014, 01:31
Ali abi hayırlı uğurlu olsun doğru tercih olduğunu ilerleyen zamanlarda daha çok anlayacaksın.Ben yeni aldım K&N filtreyi 170 TL + kargo ücreti verdim. Erdal abi var forumdan Emre ve Ergin'in arkadaşı sağolsun o yardımcı oldu. İlgilenireniz Erdal abiye rica edelim satıcı arkadaşın numarasını isteyelim.
-
17 Mart 2014, 11:18
Günaydınlar, iyi haftalar...
-
17 Mart 2014, 13:02
-
17 Mart 2014, 15:00
initial-D adlı üyeden alıntı
Bu kasa vfr izmirde 3 adet var sanırım biri kırmızı biri siyah diğeride siyah beyaz ama siyah olanıda siyah beyaz olanı da aynı muhitte gördüm aynı şahıs olabilir fakat her halükarda iki adet var ;-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
eşimle Aydın ilinden geçerken trafik ekipleri tarafından durdurulup arka çanta ( topcase ) ruhsata işlimi değilmi münakaşası yaşamış bulunmaktayım...
Sonuçta; polis memuru ile çay içip, enseye tokat muhabbeti yapsak ta, aklımda soru işaretleri bulunmakta...
Trafik kurallarımızda nakliye amacı ile kullanılan motorlarda, arka çantaların ruhsata işlenmesi gerektiğini biliyorum ancak, bizim motorlarda (( fabrika çıkışı olmasına rağmen )) böyle bi uygulama olmasını mantıklı bulmuyorum...
bu sabah mesaim başladığından beri ilgili yazıyı aramaktayım fakat bulamadım... polis memurunun bana gösterdiği yazı 2014 tarihliydi. internette bulduğum bütün yazılar 1997 - 2013 yılları arasında yazılmış kanunlar...
Acaba sizlerin bu konu ile ilgili bilgisi varmı ?
Böyle bir kanun varsa ne yapabiliriz ?
saygılar sevgiler...
http://gundem.bugun.com.tr/25-milyon...-haberi/205047
http://www.7tepemotosikletkulubu.com...islenmesi.html
-
17 Mart 2014, 19:32
Arkadaşlar merhaba
içimde buruk bir heyecan var. Sizlerle paylaşmak ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. Hafta sonu Honda Pan-europan inceleme ve kullanma fırsatım oldu. Çok da hoşuma gitti. VFR yi satıp alsam mı diye düşünceler içindeyim. Daha önce pan kullanan varsa kıyaslayabilir mi?. Yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler