Sugar boy sen nerelerdesin yahuuu... Gördüğüme sevindim.
Arayı soğutma öpüyorum seni.
Orhan,ben ki en sıkı VFR hayranlarından biriyimdir ama FJR gerçekten de guzel motor.
Özellikle son çıkan modellerinde ki şanzıman'ı takdire şayan.
Ben goldwing'den pek hazzetmeyen bir kişiyim onları daha çok BMW sürücülerine benzetiyorum.
Küçük dağları biz yarattık modunda, anasını satayım motordan indiler mi sanki Concorde'dan iniyorlar sanırsın.
Ama ileride tabii bir yerlerimiz de kıllar beyazlayıp tel kadayıf moduna girdiği zaman ve halen motor kullanıcaksam sanırım Pan European ve Fjr arasında gider gelirim.
Honda TR'nin dangalak CEO'su tabi Pan European'ı getirmeyi kestikleri için tek alternatif FJR kalıyor. Gerçekten de yakından bakıldığı zaman karizmatik ve sükseli gelmiştir bana hep.
Murat,yahu arkadaş sen sport touring motor seviyorsun, e kardeşim o zaman ne demeye CT aldın ki?
Merlox, ben VFR'de gidon amortisörü kullanımı için bir neden göremiyorum. Zate geri kalan çoğu aksesuarda kişinin kendi görsel zevkine kalmış bir şey.
Malibu79, İstnabul'da çiziksiz araba olmaz misali sanırım devrilmemiş de motor yoktur. Kazası yok ise grenajlarda ki boyayı çok kafanıza takmayın derim. Yeter ki, km orjinal olsun ve mekanik aksamada sıkıntı olmasın.
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
Hadi matematikten anlamıyorsun
bari okuduğunu anla. :b
Haftasonu, Şokella ve Bal olarak kahvaltı yapmasını biliyorsunuz!!
Yazıklar olsun. Bizsz nasıl yediniz onları hain domdomlar.