Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Şubat 2014, 12:35
kisama adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, VFR800 için direksiyon yükseltme aparatı kullanan var mı?. Nerden temin edilebilir?
Arkadaşlar günaydın... Ben kullanıyorum faydalıda buluyorum... fakat ben motoru aldığımda üzerinde takılıydı...Akira arkadaşımızın dediği gibi Ebay da mevcut fakat pahalı http://www.ebay.com/itm/Honda-VFR-80...64da99&vxp=mtr 279 Dolar demişler... acaba sanayide tornacıda yaptırılabilirmi araştırmak lazım...
Bu arada fuar için 3 adet davetiyeye ihtiyacım olacak hafta sonu için temin edebileceğim bir yer bilen varmı arkadaşlar
Reklamlar
-
03 Şubat 2014, 13:19
-
03 Şubat 2014, 13:40
HoytTemeVFR adlı üyeden alıntı
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...05828798_n.jpg
Herkese Merhabalar Cuma günü almış olduğum 2006 model vfr 800 hakkında bilgi vermek isterim bu motor bambaşka bir dünya yani bunu sadece yaşayan bilir bukadar açık ve net bundan önce hyosng 250gt ve kawasaki z750 ve kawasaki vn800 95 model kullandım bu makine kesinlikle pilotuna hizmet eden bir makine aradığını cok rahat bulabilirsiniz.İnanin başka bir motor düşünmeyin karşılaştırmayın.daha sadece 2 gün kullandım ama herseyi anlattı bana motor şile ve agva yollarında kendini gayet güzel anlattı.
şimdi gelelim classic turk sorusunu cevaplamaya kaçı gördüm
220kmh gördüm 5.vites 3lü çanta ile gezdiğim için hafif denge oynuyor ama öyle aman aman devriliyor falan değil veee frenler motoru aldığım gün bunu denemek istedim. zaten ya düşücem yada durucam 100kmh giderken ezerek fren sıkmaya başladım ve direk abs girdi devreye işte orda anladım ki göstergelere bu kadar yakın bakmak göz bozabiliyor
ve vtec aman Allahım bukadar mı güzel ivmelenir. ne cok agresif nede cok durgun tam tatında
hey sana diyorum almayı düşünüyorsan ve eger kararsızsan fazla düşünme makinan vfr 800
herkese iyi sürüşler dilerim.
Bu motoru Kafama sokan Ibrahim Hakkı Ozic teşekkürlerimi sunarım
Kısama
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim...
-
03 Şubat 2014, 15:28
Hayırlı uğurlu olsun. Darısı artıkın bana diyelim
-
03 Şubat 2014, 18:22
hayırlı olsun,durmadan konuya motosikletiyle katılanlar oluyor
-
04 Şubat 2014, 11:01
Günaydınlar...
-
04 Şubat 2014, 11:36
Dün akşam bir ustanın kanına girmeye başladım. Vfr aşısı yapıcam ona da
-
04 Şubat 2014, 12:54
Herkese Merhabalar Cuma günü almış olduğum 2006 model vfr 800 hakkında bilgi vermek isterim bu motor bambaşka bir dünya yani bunu sadece yaşayan bilir bukadar açık ve net bundan önce hyosng 250gt ve kawasaki vn800 95 model kullandım bu makine kesinlikle pilotuna hizmet eden bir makine aradığını cok rahat bulabilirsiniz.İnanin başka bir motor düşünmeyin karşılaştırmayın.daha sadece 2 gün kullandım ama herseyi anlattı bana motor şile ve agva yollarında kendini gayet güzel anlattı.
220kmh gördüm 5.vites 3lü çanta ile gezdiğim için hafif denge oynuyor ama öyle aman aman devriliyor falan değil veee frenler motoru aldığım gün bunu denemek istedim. zaten ya düşücem yada durucam 100kmh giderken ezerek fren sıkmaya başladım ve direk abs girdi devreye işte orda anladım ki göstergelere bu kadar yakın bakmak göz bozabiliyor
ve vtec aman Allahım bukadar mı güzel ivmelenir. ne cok agresif nede cok durgun tam tatında
hey sana diyorum almayı düşünüyorsan ve eger kararsızsan fazla düşünme makinan vfr 800
Kısama
Rica ederim Cemy Boy. Sonunda doğru yolu buldun. Beraber nice kazasız sürüşlere
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------
gama adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar günaydın... Ben kullanıyorum faydalıda buluyorum... fakat ben motoru aldığımda üzerinde takılıydı...Akira arkadaşımızın dediği gibi Ebay da mevcut fakat pahalı
http://www.ebay.com/itm/Honda-VFR-80...64da99&vxp=mtr 279 Dolar demişler... acaba sanayide tornacıda yaptırılabilirmi araştırmak lazım...
Bu arada fuar için 3 adet davetiyeye ihtiyacım olacak hafta sonu için temin edebileceğim bir yer bilen varmı arkadaşlar
Teşekkürler Akira ve Gama. Ebaydaki hakketen çok pahalı. başka yükseltme aparatı isteyen varsa sanayide yaptırabiliriz. Boy 190 olduğu için bi zaman sonra belim ağrıyor. Direksiyon yükseltme aparatı şart ve orijinal camdan seken rüzgar omuzlarıma vuruyor bi zaman sonra omuzlar da ağrımaya başlıyor. Bir de tur camı lazım. Önerisi olan arkadaşlar varsa sezon girmeden almalıyım
-
04 Şubat 2014, 21:42
Herkese Merhabalar Cuma günü almış olduğum 2006 model vfr 800 hakkında bilgi vermek isterim bu motor bambaşka bir dünya yani bunu sadece yaşayan bilir bukadar açık ve net bundan önce hyosng 250gt ve kawasaki vn800 95 model kullandım bu makine kesinlikle pilotuna hizmet eden bir makine aradığını cok rahat bulabilirsiniz.İnanin başka bir motor düşünmeyin karşılaştırmayın.daha sadece 2 gün kullandım ama herseyi anlattı bana motor şile ve agva yollarında kendini gayet güzel anlattı.
Kısama
Hayırlı olsun güle güle güzel günlerde keyifli sürüşler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
Kisama ben yükseltme aparatı kullanmayı düşündüm bir ara sonra vazgeçtim. Becerikli bir tornacı ebay da satılanlardan daha iyisini bile yapabilir.
Tur camı olarak en yüksek cam Kappa'nın tur camı ama diğer markalarda güzel(Zero graviti - Puig) Motosiklet aksesuar satan sitelerden araştırmak lazım. Bende Zero Graviti vardı çok memnundum. 200 km ye kadar dik pozisyonda rahatsız olmadan gidiyordum.
-
05 Şubat 2014, 10:50
Günaydınlar...
-
06 Şubat 2014, 11:47
Günaydınlar...
-
06 Şubat 2014, 12:01
Günaydın ballarım...
-
06 Şubat 2014, 12:43
Günaydın arkadaşlar,
Motorum benden önceki ilk sahibi tarafından güneş altında fazla bekletildiği için ön camında (rüzgar siperliğinde) koyulaşma ve kılcal çatlak gibi izler oluşmuş ve değiştirmek istiyorum. Hazır değiştirirken daha büyük bir cam tavsiye eder misiniz? Yani illa ki alınmalıdır diyen var mı?
-
06 Şubat 2014, 12:47
Günaydınlar vfr ciler
-
07 Şubat 2014, 10:36
-
07 Şubat 2014, 11:13
Günaydınlar...
Ben bir depo ile en fazla 310km kadar gidip tekrar benzin aldım, uzun yolda elbette.
-
07 Şubat 2014, 12:04
anladım sehir içinde cok yakıyor ozaman bu velet
-
07 Şubat 2014, 12:15
Şehir içi 7lt şehirler arası 5lt gibi yakar...
-
07 Şubat 2014, 12:20
canım vfr çekti bu aralar yine...fotoğraflar ayrı bi cezbediyor insanı..
-
07 Şubat 2014, 12:32
erro adlı üyeden alıntı
canım vfr çekti bu aralar yine...fotoğraflar ayrı bi cezbediyor insanı..
Biz sana dedik zamanında VFR al diye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler