Smokehead için bence hiç sorun yok, ama şu durumda ozan kardeşimizin (hayırlı olsun bu arada) bir ses videosu çekip göndermesi farz oldu
Smokehead için bence hiç sorun yok, ama şu durumda ozan kardeşimizin (hayırlı olsun bu arada) bir ses videosu çekip göndermesi farz oldu
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Günaydın...
İyi haftalar olsun.
ÇArşamba toplantımıza gopro kamerayı da götürim güzel bir video çekip yayınlayim burdan ama sesi canlı canlı dinlemek lazım. gelirsen misafir ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
çok teşekkür ederim aranıza katıldığıma sevindim gerçekten.
HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEZSEN BAŞINA HİÇBİRŞEY GELMEZ.
Ozan hayırlı uğurlu olsun dostum. Aramıza hoş geldin. Şu motosikleti yazan kısmı değiştirirsin artık :D
Günaydın, Vfr'cilerden rol calasim geldi biraz
İyi günler...
Hebele Hübele...
istanbul etilerdeyim. hava guzel,ortam guzel, hatunlar guzel. Yasiyorsunuz valla. YENICEM SENI ISTANBUL
Selam arkadaşlar,
Mototal dan 2007 model vfr 800 alarak aranıza katılıyorum inşallah. En sonunda istediğim motora sahip olmak süper bir duygu. Hepimizin tekeri düz bassın inşallah. Sormak istediğim bir husus var. Aldığım motorun üzerinde two brothers eksoz var. Sizce üzerinde kalmalımı yoksa orjinallerini takmalıyım.
Hayırlı olsun Kator hoşgeldin...
Şahsi görüşüm Two Brothers kalmalı üstünde. Ben aslında çok sevmiyorum egzozu ama VFR de ses çok güzel hatta bi de K&N hava filtresi tak dadından yinmez o zaman.
Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
En kısa zamanda foto isteriz haaa bi de adını yazarsan adınla hitap edebiliriz...
Günaydınlar, iyi haftalar...
Orhan, ne yaptın yendin mi?
kator, hoş geldin aramıza, VFR'n hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız zevkle kullanmanı dilerim, fotoğraf isteriz...
Murat, kator da sana TROE diye hitap edecek
Soyadlarınızı yazmak istemiyorsanız bile bu hitap meselesi yüzünden rumuzlarınızın altına en azından isimlerinizi yazmalısınız bence...
Aaaaaaa... Benim adım soyadım yazılıydı. Forum sayfa düzeni değişince silinmiş olucak. Şimdi sen söyleyince gördüm...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
Ergin yazıyorum yazıyorum kaydediyorum profilden çıkmıyor ismim. Daha önceden çıkıyordu. Bir problem var ama ne???
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)