Ezel hayırlı olsun... Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
Ezel, Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin
Üzülme illaki bir gün VFRli olacaksın
Geldim geldim... Sugar boy burlardaydım.
Haftabaşı ailemizin yeni ferdi Jr. aramıza katıldı o yüzden cevap veremedim kusura bakmayın lütfen.
Orhan geldiğin zaman foruma yazmayı unutma eğer müsait olursak bir şekilde toplanırız diye ümit ediyorum.
Muzaffer abi, yoğunluktan kutlayamadım ama geç olsa da; doğum günün kutlu olsun. Sağlık, huzur, mutluluk ve ailen ile iyi bir yıl iyi bir yaş yaşamanı dilerim. Ah ah yeni VFR'de fena durmuyor hani.
Birde yeni VFR'cinin resimini patlatalım tamamdır. Muhtemelen eşim görürse oyacaktır beni şimdiden çocuğu motora mı özendiriyorsun diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
Adam virüs gibi,temiz aile çocuğu ahlaklı ve sempatik geliyor ama gerçek yüzünü sonradan gösteriyor.
Mehmet,o güne lanet edebilirsin benden söylemesi.
Ben eskiden hiç küfür etmezdim ama Barış ile tanıştıktan sonra ben bile kendimi tanıyamıyorum.
Ben havalar müsade etse dahi 1-2 ay pek katılamam ama araba ile belki bir kaçamak yapıp aranıza katılabilirim.
Ben çok zevk alıyorum bu grup ile takılmaktan(Barış hariç) eminim sende zevk alırsın.
Ezel, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Allah kazasız belasız, ağız tadı ile binmeyi ve kullanmayı nasip etsin.
Tekerleğin hep düz gitsin.
CBF diye ne demek aramızda ki sohbete katılamamak! Olur mu öyle şey?
Baharda forewer(Koray) da sözümüz var o zaman toplanırız inşallah.
Vardı değil mi la???
teveccün emre kardeşim. ben de seni cok seviyorum
Bazen rahatlamak için küfür de gerekiyor Emre, benim için sıkıntı olmaz
hava evden çıkarken güzeldi, fırsattan istifade motorla dolaşayım dedim. Motorun zinciri için kızıltoprak'tan yağ ve lastik köpüğü aldım fırsattan istifade, köpüğü kampanyayla 9 tl'ye satıyorlar bilginize .
Günaydınlar, iyi pazarlar...
13:00'da Küçükyalı PO'dan çıkarım gelmek isteyen arkadaşları bekleriz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
13:15 de Kavacık'ta Barış ile buluşuyoruz benim tel: 542 412 05 27
Süpersiniz harikasınız Perfect !!!!
Tekerinize sağlık ne güzel etmişsiniz...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
merhabalar adım doğan, yaş 36, şehir konya
10 gün önce aranıza katılmak adına vfr800 sahibi oldum.
hava şartları malümünüz olmak üzere motora binemiyorum.
öncelikle tur düzenlediğiniz zaman ekibinize katılmak istiyorum.
ikinci olarak bir konuda yardımlarınızı talep ediyorum. 3lü çanta seti taktırmak istiyorum. Giwi marka olsun fren ile birlikte çantanın arkasında stop lambaları mümkünse sinyal lambaları olsun. bu konuda mutlaka taktırmış olan arkadaşlar vardır. yol gösterebilirlerse sevinirim.
bu arada bir yıldır hem para biriktiriyordum hem de hangi motoru alacağımı düşünüyordum. suzuki burgman 650 ve bmw k1200gt ile yaklaşık 1250 km. yol yaptıktan sonra fiyat fayda yakışıklılık ve performansı hesaplayarak ve forum sayfamımızı defalarca okuduktan tüm teknik bilgileri öğrendikten sonra vfr800 almaya karar verdim. ÇOK MUTLUYUM.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
Teşekkür ederim Muzaffer abi iyi ve güzel dileklerin için .
Hediyem bir dahaki doğumgününe olsun.
Doğan hoşgeldin arkadaşım.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız,belasız ağız tadı ile binmeni dilerim.
Tur olarak festival döneminde aslında var programımızda özellikle uzun yol olmasından ötürü ben iple çekiyorum.
Allahtan bir mani bir aksaklık olmaz ise, Adana, dostlarımız ile buluşma sonrasında da ver elini festival alanı.
Biz motoru aldığımız zaman 3'lü çanta seti ilebirlikte almıştık arkada stop lambası var ama malesef sinyaller yok. Çanta setlerinde daha çok bağlantı aparatları büyükpara tutuyor. Benim tavsiyem ebay olacaktır ki zaten güvenli alışveriş yapabilyorsun oradan.
Setlerde givi tercihin olsun.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)