Ergin abi tesüf ederim İftiralar iftiralar tatlı su motorcusuymuşum
Motor serviste değilde burada olacaktı ki ıslakta/karda +%200 daha başarılı avon lastiklerimle rivaki fotoğraflarımı paylaşacaktım. Şansız adamım vesselam.
Saygılar
ergin bende çok beğendim valla. adamda scooterlar bisikletler havada uçuşuyor para var imkan var :D
birde nazillideymiş yol masrafıda yok :D SATILIK VFR 800 SAHİBİNDEN KIŞLAMALIK :D
Abi plaka kapali tasittan uzak durucaksin
Herkese iyi akşamlar
Hafta sonu hava sıcaklıkları artıyor ve kar yağışı yok. Bunun ne anlama geldiğini bilen var mı?
Mehmet, tatlı su motorcularımız çıkabilir, yani belki, bir ihtimal yani, olasılık her zaman vardır az da olsa, daha nasıl anlatayım Ben her zamanki gibi binerim yine, buraya yazarım çıkış saatimi, gelmek istersen memnun olurum yüz yüze tanışmaktan...
Pazar öğlene doğru yazarım...
Mehmet aramizda bazilari bnm tum israrima ragmen motor kirlenir diye arabaya binmislerdi hatrlatrm ))
Yok. Favoriyi alip öldurmek isteyenler, bunu da beklemeyip direk öldurenler ya da er6n gibi daha yavas alet takaslari var
Herkese merhaba,
Bugün itibariyle CBR 600f alarak bu grubun bir parçası olma fırsatını kaçırdım sanırım İçime sinen bir Vfr bulamadım açıkçası, bakalım yeni kasası gelsin, sağı solu bir kurcalansın belki seneye onla katılırım, kısmet...
Burada bana yardım eden, yorum yazan herkse teşekkür ediyorum, her ne kadar Vfr sahibi olmasam da gördüğüm kadarıyla grupta epey çeşitli motorlar var dolayısıyla hala fırsat kaçmadı herhalde Havalar biraz düzelince bir toplantınıza (mümkünse Ankara - İstanbul arası bir yerlerde ) ben de katılıp hepinizle şahsen tanışmak isterim.
Görüşmek üzere, selamlar.
@vejihi
hayırlı olsun,marka modelden önemlisi içine sinen bir motosiklet olması,ualaşım aracı olarak değil keyif için kullanıyoruz sonuçta
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)