ya en hızlısı olsun uçsun kaçsın değil derdim,kendime en uygun olanı arıyorum
ya en hızlısı olsun uçsun kaçsın değil derdim,kendime en uygun olanı arıyorum
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Haklısın Muzaffer abi... Burak hatta bulabilirsen VFR nin eski kasasından olsa bile al derim. Fazer 1000 yol tutuş için serleştirilmiş bir makine sağlam gider ama seni artçıyla çok yorar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
Muzaffer abi doğum günün kutlu olsun... Nice yıllarda beraber nice gezilere...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Selam arkadaşlar.
Motosiklet sezonunu geçen hafta itibariyle kapatmış bulunuyorum. Sanırım 3.5 ay hiç binemeyeceğim.
Motosikleti kapatmak/kaldırmak ya da diğer bir deyişle kışlamak için tavsiyeleriniz var mı?
Aküyü sökeceğim, lastiklerin zeminle temasını kestim. Benzin deposu yarım şu anda, fullemem gerekir mi? motorun yağı için yapılacak bir şey var mı?
Bunların dışında bilmediğim bir öneriniz olur mu?
Altın elbiseli adam canlı yayında
https://www.youtube.com/watch?v=aMGeq-wfv6A
vfr ile bir gezi : http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/125121-sonunda-cifte-ask.html
Gözü kara abi milletin. Bende çok sık araba ve motor değiştiriyordum ama bıktım artık insanların iki yüzlülüğü, şerefsizliği ile uğraşmaktan. Piyasada satılık olan bütün araçlar sahibinden de tertemiz masrafsız yanına gidince leşşşş. (Bu arada Emre nerede? özledim keratayı ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
Çok güzel bir yazı olmuş gerçekten. Tam profesyonel işi olmuş. Tebrikler...[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
Bende kaldırdım dün akşam. kışın hiç kullanılmayacaksa depoyu fulle ki paslanmasın. Sökebiliyorsan aküyü sök oda sıcaklığında sakla, bujileri sökerek az miktarda motor yağını silindirlere damlat. iki tekeri de yerden kes ki ağırlıktan teller zarar görmesin. Ben akü sökmek yerine arada bir 10 - 15 dakika çalıştırmayı tercih ediyordum fakat bir arkadaşın uyarısı ile biraz araştırdım ve bir makalede şöyle bir bölüm buldum. : (İçinizden yükselecek isteğe hakim olun ve kışın motosikletinizi kesinlikle ÇALIŞTIRMAYIN. Kısa süreli ve düşük devirlerde çalıştırma, motorun içinde su buharı ve motor yağında çeşitli asidik yan ürünlerin oluşmasına sebep olacaktır. Ayrıca yağın tamamını boşaltıp ucuz bir yağ koymalısın ve bir süre çalıştırmalısın. Sonra yaza doğru çıkardığında o yağı tamamen boşaltıp yine kaliteli bir yağ ile doldurmalısın. Naçizane bir öneri daha ben tekerlere pudra sürüyorum nem olasılığını ortadan kaldırmak için.
Önce viraja girip de sonra nasıl çıkacağını düşünen aptallardan olma...
Günaydın dostlar...
Motosikleti kışlatmakla ilgili bilgim yok Malumunuz Adana...
Ben de pazar napiouruz diyecektim
Sizi bilemem... Biz bu pazar 15-20 motor (Adana MT) Yumurtalık'a sucuk yemeye gideceğiz. Motorunu kışlatmayanları bekleriz...
Ne yapsak, biz de Adanalılara nazire olsun diye gidip sucuk mu yapsak?
Sordum ama yine tek giderim kesin
Vfr nin kişlatmasi guzel oluomuş
Ne oldu senin satış işi Barış? O kadar beyaz VFR fotoğrafı koyup duruyorum ama duygusuz çıktın sen
Karda kişta satiş mi olur abi )
Niye olmasın? Ben şunu beğendim mesela http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-cok-temiz-141088044/detay
Belli olmaz bu işler...
Geyik de grup kuruyolar hazır Ergin... O grubuda al sucuğa öyle çık...
İşim olmaz...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)