Herkese Günaydın.
Engin'cim hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin.
Tekerleğin hep düz gitsin. Hornet aldın diye muhbbeti kesme burada herkese yer var.
@wolrath
Len,kontenjan mı?
HIV virüsü gibisin,yanaştın aramıza temiz aile çocuğu imajı ile ama biz senin gerçek yüzünü gördüğümüzde artık her şey için çok geçti.
Konuşturma beni şimdi.
Ergin,evet gerçekten de arabasının yanına yakışır da, iyi ki arabayı alırken ailesi ile gitmiş yoksa bu yine abuk subuk bir şey alır çıkardı.
Motosiklet konusnda yine abuk subuk bir seçim yapacak ama en sonunda yine bir baykuş alacak. O kadar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Ezel, görüyor musun bazılarımız halen unutamamış.
Son pişmanlık neye yarar.
Hayırlı olsun Engin. Kazasız belasız keyifli sürüşler...
Tesekkurler, üsenmeyip uzun uzun da yazmissiniz, bilgiler de cok faydali oldu ama cevap gelirse yukleme konusunda tekrar rahatsiz edebilirim
Evet abi bu baglilik da gozlerimi yasartti gercekten Bu arada sahibinden mesajina hala bir cevap gelmedi fırsat bulabilirsem bugun bir aramayi dusunuyorum.
Ergin bey yeni motorunuz da hayirli olsun.
Selamlar.
Bu hava şartlarında adam iyi motolsikletini kullanabiliyor
Muzaffer Abi büyük ihtimal VFR adamı kullanıyor bu hava şartlarında...
Merhaba, motoru satan arkadas mesaja bugün de cevap vermedi. Telefonunu aradim bir bayan acti, telefonun Gürhan Bey'e ait oldugunu fakat su an kendisinde bulundugunu soyledi, adimi soyadimi alip kendisinin beni arayacagini soyledi. Ve arayan soran kimse olmadı...
Çok esrarengiz şeyler oluyor Benim tahminim arkadaş ilani koydu ama motoru satmak istemiyor; mesajlari yanitsiz birakip telefonlari başkasına cevaplatiyor.
Sanırım psikolojide bu duruma VFR sendromu deniyor
Yok yok bu olsa olsa Stockholm sendromu VFR onu esir almış
O motor o fiyata verilir mi ya benim olsa elimi öpene 25 den aşağı vermem öpmeyene zaten 26
Zaten bi durum var ama hayırlısı. O fiyata alırsa piyango olur. Nerdeyse aynı rakamı benim 2006 ya istiyorum. Elimi öpüp öpmemeside farketmez...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45001485/detay
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Herkese Günaydınlar....
Bugün resimler benden olsun...
Hayalgücü de size ait..
Ben bir kaç gündür bu virajları dönüyorum.
Mehmet bey, Günaydın.
İyi yaptınız dayanamayıp en sonunda yazdınız.
Hoşgeldiniz...
Takip ediyorsanız zaten bizleri yabancılık çekmezsiniz. Devamını bekleriz.
Siz ne diyorsunuz,ben kaç gündür bu virajlardan kurtulamadım.Manzara yollar ve viraj eğimleri. Muhteşem.
Burada bir arkadaşın dediği gibi bey ünvanını bırakalım, samimi bir ortam olsun
Sana da günaydın Emre, sıcak karşılaman için çok teşekkür ederim
Kısaca kendimi tanıtayım. 33 yaşında bilgisayar mühendisiyim, istanbul'da yaşıyorum. Lise dönemimde scooter kullanıyordum, uzun yıllar sonra bu yıl baharda iki tekere dönüş yaptım.
Buradaki seviyeli ve samimi ortamı çok seviyorum. Barış, Ergin, hiç görmesek bile Adana'daki Doktor , sen ve diğer tüm arkadaşlar tanıdığım oldunuz. İleri gittiysem özür dilerim ama grubun özel durumunu anlatmak istedim. Kabul ederseniz gezilere de katılmak isterim, tabi naked'ımla size yetişebilirsem
al bunu da al al al
bakma emrenin oyle bey dedıgıne en agzı bozuk odur ama allah ıcın cok sıcak karsılar
hosgeldın tekrar.her telden calan muhendis agırlıklı bir grubuz (smiley lerden kim nasıl cıkar işte )
estagfurullah ınsanlara uzaktan bakan bırısı hıc olmadı yanımızda. en agır apacılerı bıle ıncıtmedık keşke cok daha onceden dadansaydın topiğe. kış geldıgı ıcın pek aktıf olmayabılır bazılarımız
yetişmek derken grup sürüşü lider azıtmadıkca bozulmaz bizde.olsa da ben el atarım zaten
iyi forumlar
bi an yazcaktm biseyler sona buranın public oldugunu hatırladım abi hadi yırttın
Emre abi ilk foto çok iyi,yol
:Dmillet yurtdışında kar kış dinlemiyor,kar yağsın ben çıkabilecekmiyim onu düşünüyorum
Gonlunde motor sevgisi olan herkese acik bizim toplulugumuz ve arkada surucu birakmayiz kesinlikle oyle cok suratlar yapan bir ekipte degiliz birbirimizi gorup sohbet ve birazda surus keyfi yasamak icin bulusuyoruz sohbet zamani nerdeyse surusten daha cok keyif aliyoruz bu nedenle kisin motorlar olmadan gorusmeyi planliyoruz iderece yani:d
Şimdi yeniden aradim "aradığınız numara geçici olarak servis disi olmuştur" mesaji çıktı Arkadas satmamak icin hattini kapatmis, halbuki ilani kaldirsa yeterliydi
Motordan vazgectim de sirf neler oldugunu ogrenme merakimdan isin pesini bırakmayacağım. Yeni gelişmelerle cok yakinda yeniden burada olacagim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
Bu da burdakilerin abisi sayılır bi yurtdışı seyahatimde denk geldim, sahibi iyi bakmış.
Honda CB900 f2 Bol d'or
ön süspansiyon başlarındaki o kablolar ne işe yarıyor acaba?süspansiyonla ilgili elektronik birşey desem, o modelde??
burdakilerin asıl abisi :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96117775/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41835794/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39690473/detay
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)