Dünden sonra ben genel olarak biraz srinlik seziyorum başlıkta,buda beni rahatsız ediyor.
Ama bir yandan da düşündüm ve benzer hatayı benimde yaptığımı fark ettim bugün.
Hani hep konuşuruz ya o anda kızdığımız bir şeye ilk verdiğimiz cevap ile son verdiğimiz cevap her zaman farklıdır diye.
Bende kendi adıma bundan bir süre önce V motorlar ve sıralı motorlar arasında ki farklar için Burak(initial-D) ile bir anlıkta olsa aramızda yanlış anlaşılma oldu ve sonradan düzelttik ve İstanbul'a geldiğinde buluştuk beraberce tatlı bile yedik ve şimdi de Hayabusa aldı ve allah kazasız ağız tadı ile zevk ile binmesini çok isterim ki zaten çok değerli ve iyi bir insan.
Yalnız ironik bir şekilde o gün Burak ile aramızda ki nnlış anlaılmaya sebep yin Serkan bey'in sorduğu soru oldu.
He neyse fazla uzatmaya gerek kalmadan,aslında bu başlığın bu hale gelmesine de bir sebepte benim ki en çok sulandıranlardan,ota boka yazanlardan biriside benim. Belki de tek benim
Serkan bey,zaten yukarıda yazdığım cevapta da çok fazla girmesenizde neden aramıza katılmıyorsunuz ki ve sizinde katılmanızı ben kendi adıma isterim.
Netice de ben buradan Eskişehir'e gittiğim zaman Murat ve Muzaffer abi ile buradan tanıştık ve yanlarına gittiğim zaman sanki daha önceden de yüz yüze görüşüyormuşuz gibi gelmişti bana ve sadece orada tanıdığım adamlar ile çok eğlenceli vakitlerim oldu. Orhan ile de orada yüzyüze tanıştık ilk defa ama evlerimize doğru ayrılırken de birbirimizi uğurlamıştık. Olması gerektiği gibi.
Yine burdan bir araya geldiğimiz de mola vereceğimiz yeri kaçıran bir arkadaşımızın peşinden diğer bir arkadaşımız gidip 30 dk boyunca yol alıp birbirlerini yakalamalrı sonucu(biraz dramatize edelim
) hep beraber bekleyip yemeğimizi beraberce yedik. Sonra da hep beraberce yemeklerimiz söyledik ve yedik sonra da beraberce eve dönüş yoluna geçtik.
Bence yukarıda söylediğim bu paylaşımlar ve anı yaşamak bu yaşanılan anları ölümsüzleştirmek sanırım en teknik paylaşımdan bile çok daha iyi olsa gerek?
Ben buradaki paylaşımlar sayesinde çok şey öğrendim ve iyi kişiler tanıdım ki iyikide bu başlığa ulaşabilmişim.
Başlığa girenler VFR sahibi olmayabilirler veya asla br VFR almayı düşünmeyebilirler ama önemli olan bizler motorcu isek bu sıcak ortamın kimseye zararı olmadığını düşünüyorum. Eminim sizde benim gibi düşünüyorsunuzdur.
Benim size ait tek temennim şu olabilir ancak,daha sık katılımınız olmasıdır ki,bunu hep söylediğimiz gibi önemli olan birlikte olmak,zevk alabilmek ki daha iyi tanıyabilmek ve tanışabilmek.
Ben facebook'u burası kadar açmıyorum ilgilenmiyorum bile facebook ile. Ben zaten hayatımda görüşmek istediğim insanlar ile görüşüyorum o zaman facebook da 3000 arkadaşım olacağına kendimi rahat hissettiğim yer olan burası, bu forum çok daha iyi,sıcak ve kaliteli geliyor bana.
Facebook'da grup kuruldu ama kimse ilgi göstermedi mesela buda işin diğer tarafı. Burası gibi bir ortam oluşamadı malesef.
Bırakın VFR'lileri,VFR'sizlerden ferdinadd,Umurcan(grammarnazi),Koray(forewer) isimlerini ve nicklerini hatırlayamadığım bir sürü dikizcimiz,rontgencimiz var bizim.
Eeee sizde dikizliyorsanız neden konuşmaszınız ki böyle arada bir ortalığı karıştırıp kaybolursunuz
(Latife yapıyorum karıştırma derken. Ciddi anlamda söylemedim.)
İnternet veya foruma ne kadar sıklıkla girdiğinizi bilmeyiz ama bu kadar da uzakda durmayın ve tereddüt etmeyin derim ben.
Bu durumu başka bir forumda yaşadıjm açıkçası güzel bir arkadaşlık ortamı ama ben aralarına girmekte sıkıntı yaşadım sonradan da buranın ırzına geçeyim bari dedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
Evet kaşıntları olanlar yavaş yavaş kıpraşmaya başladı.
Öyle hesaplamalar videolar falan millet hayırdır.
Ben ilk resimleri gördğüm günde söyledim bence 30-32 arası olacak diye düşünüyorum.
Üzerine çıkarsa en büyük rakipleri olan F800ST ve Z1000sx'den pek bir farkı kalmıyor.
Aynı hatayı 1200 gibi muhteşem bir makinede yaptılar pazarlama hatası olarak umarım burada ki Shogun CEO saksıyı biraz çalıştırır.