Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Kasım 2013, 14:31
herkese Merhabalar
Güzel gezimizin tekrarını umuyorum Her ne kadar da Bir VFR li olarak enduro Motorla gelsemde 1200 Gs arkadaşla dışlandık eziklendik Resmen üvey evlat muamelesi gördük )).. Tabi ki bu işin şakası. Gayet kaliteli bir gündü.
Ayrıca özellikle bu tür gezilere böyle insanlar arasanız bulamazsınız tam uyum içinde bir sürüş ve gerçekten de herkesin bir tutuldugu seviyeli ve kaliteli bir sohbet ortamı oldu kazasız belasız günün bitmeside ayrı bir güzellikti.
Aynı grubun bozulmadan Bu gezilerin tekrarlanması Ümidiyle.... Ben resim çekmeyi unutmuşum O sebepten Barış ve diger arkadaşlar cektikleri resimleri paylaşırlarsa çok sevinirim..
Söylemeden edemeyecegim Gezi kurallarına yeni bir şık daha eklemek istiyorum .. Her gelen arkadaşımız Yedektek Bir telefon getirmeli lazım olabilir her an . Biri bozulursa Digeri istepne. :D:D
Reklamlar
-
11 Kasım 2013, 15:57
Evet baris bekliyoruz okadar cektin artik bugun goruntuleri koyarsin :d nekadarda merakliymisiz hepimiz videomuz internete dusucek seviniyoruz gozlememizi yedik bekliyoruz baris:d
-
11 Kasım 2013, 16:46
Grup cidden çok kaliteliydi. Spor makinalar kullanıp içinde apaçi barındırmayan ender bir grup olduğuna eminim Bu arada videoları bende çok merak ediyorum umarım bu geceye yetişirde akşam keyifli keyifli izleriz
-
11 Kasım 2013, 17:00
Zor be Emrah, daha iki hafta öncekileri izleyemedim ben 1-2 ay sonra anca izlersiniz...
-
11 Kasım 2013, 17:30
ufuksd adlı üyeden alıntı
aynen emraha katılıyorum çok keyifli geçti bnm içinde sizinle tanıştığıma çok memnun oldum umarım en kısa sürede tekrar organizasyon yapılır
---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
ayrıca bugün çekilen video buradan paylaşılacak mı :D
Ufuk bizlerde sizi tanıdığımıza çok memnun olduk. Gerek sürüş gerek insan kalitesi olarak hiç bir sıkıntı çıkmadan ve gayet güzel sohbetle güzel bir gün geçirdim.
Teşekkür ederim bende.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
Emrah'çım düşüncelerin için teşekkür ederim. Ası önemlisi zate sürüş yaparak birbiimizi tanımak.
Gerek sürüş gerek bilgi paylaşım gerek geyik yada sohbet adı ne olursa olsun
Hafta içi iş stresinden uzaklaşmak.
Yeni insanlar ile görüşmek ki zaten dediğin gibi önemli olan iyi ve kaliteli zaman geçirmek amaç, bende kendi adıma; Sana,Ufuk ve Fatih'e teşekkür ederm.
Arada bir gruptan kopsamda amacım apaçilik değil, biriken gazı atmaktı amacım. Anlayış gösterirsiniz diye düşünüyorum.
Zaten grupta apaçi olmasa da kendini mtorcu sanan öküz çok olduğu için başkasına gerk kalmıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
erginturhan adlı üyeden alıntı
Zor be Emrah, daha iki hafta öncekileri izleyemedim ben
1-2 ay sonra anca izlersiniz...
Ergin,bence o unuttu o.
Diaylog şu şekilde olacakatır;
Ergin- Barış ne oldu bizim videolar?
Barış-Ne videosu abi?
Ergin- Hani evvelki hafta önce yaptığmız gezi.
Barış-Gezdik mi abi biz? Turmu yaptık?
Ergin- Evet Barış hayret bir şeysin ya...!!!! Söz de vermiştin videoları koyacağım abi diye. Barış bu hafta sonunda ki grubun da videolarını ayalamayı ve yayınlamayı unutma.
Barış- Tamam abi şimdi halletmeye gidiyorum.
Aradan bir kaç saat geçer ve diyaloğun ikinci kısmı başlar.
Ergin- Barış,ne oldu videolar?
Barış- Abi,ben su içmeye gittim.Ne videosu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
forewer adlı üyeden alıntı
İlerleyen zamanda Düzce-Bolu taraflarına gelebilirseniz ortada bir tanışma-buluşma faslı yapılabilir. İyi gezmeler..
İlerleyen zamanlarda neden olmasın,Koray?
Ben isterim aynı grup ile gelmeyi senle de tanışmayı.
-
11 Kasım 2013, 17:32
-
11 Kasım 2013, 23:30
Baris baya araziye karisti sanki:d
-
11 Kasım 2013, 23:54
Whatsapp e bile cevap vermiyor telefonu patlamıştır sekiz çeerdek fazla
-
12 Kasım 2013, 03:00
-
12 Kasım 2013, 10:27
Barış, vallahi ellerine sağlık abi müzikler falan şahane olmuş Senide uğraştırdık kusura bakma. Dediğin doğru bir sonraki buluşmada bencede bir iki birşey belirleyip onları çekelim çok daha güzel olur.
-
12 Kasım 2013, 10:42
Barış ellerine sağlık çok emek var.
-
12 Kasım 2013, 11:26
Günaydınlar...
Sanki taş attı da kolu yoruldu bilgisayar başında kesti kırptı yapıştırdı diye söylenip duruyor Yapacaksın tabi hayret bir şey almasaydın o zaman kamerayı bizi çekmek için almadın mı?
Emreciğim doğum günün kutlu olsun, gelecek Jr.ınızla ve sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı nice seneler dilerim.
Bu arada Ozan ve Ufuk facebook adreslerinizi yazsanız da sizi de eklesek...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Barışçığım dropbox falan gibi bir yere ham olarak ekle videoları bizimle de paylaş oradan herkes istediğini alır, kesip biçmek zorunda kalmazsın...
-
12 Kasım 2013, 11:42
erginturhan adlı üyeden alıntı
Günaydınlar...
Sanki taş attı da kolu yoruldu bilgisayar başında kesti kırptı yapıştırdı diye söylenip duruyor
Yapacaksın tabi hayret bir şey almasaydın o zaman kamerayı bizi çekmek için almadın mı?
Emreciğim doğum günün kutlu olsun, gelecek Jr.ınızla ve sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı nice seneler dilerim.
Bu arada Ozan ve Ufuk facebook adreslerinizi yazsanız da sizi de eklesek...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Barışçığım dropbox falan gibi bir yere ham olarak ekle videoları bizimle de paylaş oradan herkes istediğini alır, kesip biçmek zorunda kalmazsın...
Ergin abi Face kullanmıyorum ancak böle giderse açmak zorunda kalacagım açtıgım anda burada bildiririm .. Herkese
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Barış Ellerine Saglık Hakketende Çok güzel olmuş Müzikler vs. Zamanından Çaldık ancak Camera sende
Hayatı Motorcunun Gözleriyle Görme Kabiliyetine Sahip Deyil isen... Onu ASLA Yagılama...!!!!!
-
12 Kasım 2013, 11:49
-
12 Kasım 2013, 11:55
[IMG][/IMG]
Bugünün resimi Emre için Benden olsun .. Emre Dogum Günün Kutlu olsun.. Ufaklıkla Nice Senelere Herberaber inşallah..
-
12 Kasım 2013, 11:59
Vaaaaay Emrecim nice sağlıklı ve mutlu sürüşlereee...
-
12 Kasım 2013, 12:44
emrecim dogum gunun kutlu olsun.optum yanacıklarından
bu arada yanlıs anlasılmasın.benı ugrastırdınız mahıyetınde degıl de daha guzel bıseyler ortaya cıksın dıye yazdım dun ben onları.hem gorsel olarak daha hos durur izlerken hem de tek solukta ızlenır sıkılmadan ;)
ergın abı vıdeoları dagıtırım da benım ıstegım nette vıdeomuz olması.yarın bı gun acıp bak bızımkıler bunlar,bak suralara da gıttık sunları da yaptık dıyebılmek,es dostla paylasabılmek ;)
-
12 Kasım 2013, 12:55
Tamam onu yaptın ve yapıyorsun zaten sen yine hepsini dropbox a atıver ben oradan istediğim bölümleri alırım, ya da bir ara bellekle falan ver de bilgisayarıma atayım...
-
12 Kasım 2013, 13:13
Yol arkadaşlarım olan sizlere ;Ergin, Emrah, Murat, Barış ve kader birliği yaptığım Ozan'a hepinize çok teşekkür ederim.
Umarım sağlıkla, huzurla hepimize güzel sohbetler ve sürüşlerimize hep beraber devam edebiliriz.
Bu güzel nezih topluluğumuz ağız tadı ile uzun zamanlar devam eder.
Jr. içinde iyi dilekleriniz için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
Ulen ne uğraşması konuşturma beni şimdi.
Gözlemeleri yuvarlıyorken bangbros yapmcılığından bu sektörde ki geleceğinden bahsediyordun.
Ben mi yanlış hatırlıyorum. Bir ara threesome,foursome diye sayıyordun.
-
12 Kasım 2013, 13:17
ergin abi atmaya basladım we transfer ile. 2gunun de vıdeolarını koydum 7 adet. artık oradan da ısteyenlere sen dagıtırsın
emre şimdi daha içten daha bizden daha hoşsohbet bir mesaj beklıyoruz :D
---------- Post added at 11:17 ---------- Previous post was at 11:14 ----------
al işte :D hahahahha
bu arada sektöre tekbasıma gıremem. sen ve ergın abı olmazsa olmaz :D ilham kaynagımsınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)
Bu Konudaki Etiketler