Bence 30-32 arasında olacak.
VFR' nin herşeyi ben bilirim havasında, güven verici ağır abiliği kalmamış sanki ya, çok sıradan olmamış mı, en azından tasarım olarak acaip ucuzlatmamışlar mı sizce
Yani "bakın CB 500 R bu" deseler ben yerdim şahsen
asi çocuk gitmiş mülayim çocuk gelmiş resmen bu kasayla...şahsen pek yakıştıramadım,basit duruyor ama Ergin seninde dediğin gibi egzoz sele altına girecektir en kısa zamanda
Mert,sen mototal yada diğerlerine gitsen şimdi crossunner'ı alman için 10 bin lira üzerine verirler.
Açıkçası ben zincirden şikayetçi değilim gücü çok abuk yansıtıyor ama şaftında konforu ayrı.
Gösterge paneli hoşuma gitti,arka maşa hoşuma gitti. Yalnız ön tarafı çirkin gösteren bence tek olay "cam"...
Ferdinandd'ın dediği gibi bence cam çok sıradanlaştırmış.
Biz en iyisi bu hafta sonu Korhan'ın gırtlağına binelim.Şu 1200'ü tekrar bir incelemek lazım galiba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Karizması gitmiş motorun yavvv...
İlk gördüğümüzde biz Ducati'ye benzettik.
Aynen katiliyorum asilik ve seksilik gitmis motordaki keskin ve daha ge is olan kafa yuvarlatilmis depo buyudugu icin yuvarlatilmis tek masa zaten efsana durus eksiz bunu bozmus cam uzun cam takilmis oda bozmus ama hepimiz biliyoruzki 130 dan sonra bizim kafalar sallanmaya baslar o cam onun icin uzatilmis bence o tercihtir cikartirsin kisa cam takarsin ama eksizu basil degistiriceksin kafayi nasil oynicaksin benim anlamadigim ayni kasa yap bu teknik ozellikleri ekle gene satarsin zaten vfr 800 hic bisey eklemesende satarsin ama 30 bin verilirmi tartisilir iste
Ben egzost hariç yeni VFR'yi beğendim haa bizim kullandığımız kasa gibi efsane olur mu? Muhtemelen Hayır.
Ferdinandd'ın dediği gibi bu motor hangi motora benziyor sizce?
Cevaplarınızı bekliyorum.
Mert,showroomlara geldiği zaman koşa koşa gidip bakacağız sonra karar vereceğiz değip değmeyeceğine.
bu yandan duruş şekliyle honda cbr 1000rr fireblade'i andırıyor gibi bence
Buluşma Günü; 10 Kasım 2013
Saati; 13:00
Güzergah; Bilinmiyor, ortak karar verilecek.
Katılanlar;
1. Ergin (VFR800)
2. Emre (VFR800)
3. Mert (VFR800)
4. Ufuk (Versys 6,5)
5. Ümitcan (ER6F)
6. ?
Genel Kurallar; Grup sürüşü kuralları uygulanır, gazcı arkadaş olursa rencide edilip dışlanır , 1 numara en arkadan gelir
Abdullah bece 1000rr'a pek benzemiyor yada ben benzetemedim.
VFR abisi sence hangi motora benziyor?
Bu arada Ozan'ı da ekleyelim.
Ergin,yanınızdan gazlayıp sonra ileride yavaşlayıp sonra sizin gerinize düşüp sonra tekrar yanınızdan hızlı geçebilir miyim?
Bilemedim pek Emre ama tek motora benzetemediğim için bilemedim diyorum, her yeri başka bir motoru andırıyor bana, egzoz ve kuyruğa bakınca nc700 diyorum, yandan kafaya bakınca dediğin gibi ducati izlenimi var, depoyu da birine benzetiyorum ama çıkartamadım, yandan bakınca iki parçalı grenaj 1000rr izlenimi veriyor nedense, şasinin yanında grenajda bir parça daha var sanki orası fanlar hava alsın diye sanırım ne bileyim... Gelsin de elleyip kurcalarız biraz...
Geçen hafta nezaketim üstümdeydi bu hafta öyle bir şey yapan olursa acımam rencide ederim . Ciddiyim.
Ozan DL650 ile mi gelecek senle artçı olarak mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Olmaması gereken, Honda'ya yakışmayan komik bir hata;
http://honda.com.tr/motosiklet/on-off/vfr-800x-crossrunner/tasarim
internette bulduğum bir foto...size ı yeniden ayarladım ama olduğu kadar artık internette bize yeni rakipler var beyler
Şeytan diyo atla git istanbul'a, beraber sür, sonra geri dön
Valla o yolları nasıl alır biliyor musun,kuğu gibi alırsın her bir metrenin tadını çıkartır sevişirsin yolun bitmesini istemezsin.
Bacaklarının arasında ki V4 piyanoyu daha da şevkle ahenkle çalmak ruhunla resital yapmak bitmek bilmeyen bir senfoni.
Virajlarda,antik çağlarda ki Afrodit ile aşk yaşar gibi virajlarda sevişmek.
Düzlükler de bir bakmışsın Zeus olmuşsun yola hükmedersin rüzgarı kovalamak....
Ani durumlarda ise sağ elinin altında ve sağ ayağında ki frenlerin ile Herkül olup yolu sökmek istersin asflta tutunmak güvende hissetmek.
Yanımıza geldiğinde ise dönüp geriye baktığn zaman siyah Pegasus'un orada usulca seni bekler. Hadi gel biraz daha şımarıklık yapalım gel tanrıcılık oynayalım diye.
Bu arada neler diyorum lan ben?????
Heee neler diyorsun sol ayakta fren falan
Ağzına eline sağlık abi, işin doğrusu şeytana uyacağım uymasına da, eşimden izin koparma sorunum olacak, ki tabi ki izin vermeyecek
Onun yerine Schengen vizesi için başvuruda bulun o daha kolay.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
Ben bu iki motosikleti birbirine çok benzettim yada ben kör yada aşırı derecede miyop veya hipermetrop oldum.
Yorum sizin.
Yeni VFR'yi retro tarzında yapmışlar gibi geldi bana.
1998 model VFR'ler evrimleşerek bizim kasaya kadar geldi. Şimdiki yeni çıkanın da makyajlandıkça çok daha güzel olacağına eminim.
Bu arada ön ve arka lastik ebatları aynı. Biraz daha güçlenmiş. VTECH olayı sanırım hala var.
En boy sanırım aynı yada ufak farklar olabilir. Ben şahsen ön far grubunu beğendim.
Yan grenajların SS'lere benzemesinin ana nedeni yandaki radyatörler artık ön tarafa alındğı için yan grenajlar da bizerde ki gibi havalandırma bacaları yok.
Eğer yanlış benzetme yapmadıysam yine kendine ait bir karakteri ve tarzı olan ve atalarından kopmadan bir VFR daha çıkmış karşımıza.
Ben beğendim....
Merhaba,
Ben yeni kasayı hiç beğenmedim. Bizim kasanın radyatörleri, egsoz u, yan grenajları yeter Ben çok daha güzel bir model beklerdim ama teknoloji olarak süper bir motor olacak gibi. cbr 600fa ya çok benzemiş. Sadece kafa grenajı fireblade den.
@Ergin abi bu aradada katılabiliyorsam bende pazar günü gelmek isterim. Gazlayan biri değilim şimdiden belirteyim Uslu uslu sürüyorum kıyamıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)