Korhan'ın selamı var hepinize, iyiymiş eğitimi varmış...
Madem öyle ben de gelmem diyor Korhan, malum 1200F var onda
Korhan'ın selamı var hepinize, iyiymiş eğitimi varmış...
Madem öyle ben de gelmem diyor Korhan, malum 1200F var onda
Sayın abilerim. Vfr icin mono kapak nereden satin alabiliriz ? Rengi onemli deil Ebaydan pek anlamıyorum ordanda getirilebilir herhalde ?
Engin, ebay linki veriyorum, ilk karşıma çıkan bu oldu başka da vardır mutlaka aramak lazım...
http://m.ebay.com/itm/221274413367?nav=SEARCH&sbk=1
Abi tşkler. Ben motoru alana kadar size rahat yok heyecanımi mazur görün
Motoru aldiktan sonrada foruma katilim zorunludur :d biz forumu zaten face sayfasina cevirdik bir vfr sahibinin yada sabihi olmak isteyenlerin bulamayacagi bilgi yok hersey burda mevcut ama 140 sayfa olmus:d
Valla ben sanıyorum ya 35 yada 37. sayfalarda foruma katılmıştım.
O zaman beğen kısmı da sanıyorum 300 lerde idi şimdi 1500'i geçmiş. Vay be ne kadar da ilerlmeiş herşey.
İçimden bir ses burada kaşarlandığımı söylüyor herkesle sürüş yaptım sayılır yavvv... Daha önce de dediğim gibi ortamalı oldum...
Ben face'i ayda yılda bir bakıyorum. Burası bana çok daha eğlenceli ve samimi geliyor.
Gunaydin fotosu kapismasinin son noktaya ulasmaya baslayacagi belliydi 00:01 de atilmaya baslanicak artik yeni gun diye:d
Hüouup noluyoruz leynnn sabah sabah uyku mu tutmadı
Günaydınlar gününüz güzel geçsin...
Günaydın demir atların padişahı olan VFR 800 sevdalıları
Şok şok şok...
Uploaded with ImageShack.com
inşallah bu çıkar,
800cc vtec, v4 motorlu z750 ve fazer8 e rakip naked çıkacak diyorlardı
Yeni alüminyum şasi 3kg hafifmiş, depoyu 21,5 litre yapmışlar, gösterge paneline yakıt tüketimi ve vites konum göstergesi konmuş, 5 aşamalı ısıtmalı elcik, led far, traction control (son fotoğrafta düğmesi görünüyor zaten)... Bunlar standartları imiş.
Aksesuar olarak da alçak sele, gidon yükseltici ve quickshifter olacağı söyleniyor. Renk alternatifleri de İnci Glare Beyaz, Karanlık Siyah Metalik, Zafer Kırmızı olacakmış... Hayırlı olsun şimdiden...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
Kafanın önden görünümü hariç (onun da tam göründüğü bir fotoğraf yok henüz), biraz fazla yuvarlak hatlı geldi, kuyrukta ters gaga var sanki , ah ah nerde eski egzozumuz... Bir sonraki kasada o egzoz kuyruk altına alınır söylemedi demezsiniz
Çok iyi haber bundan sonraki motorumun hayallerini kurabilirm.
Bu kasa çıkıyor Milano motosiklet fuarında sergilenecek bu ayın 23 ile 1 aralık arasında...
Kötü haber ise,egzoslar nerede??????
Geçenlerde de burada yazmıştım,şu anki kullandığımız VFR'ler Honda'nın başına bela oldu. 1-2 sene sonra egzoslar yine sele altına gelecektir.
VFR tekrar üretilir dedik hepimiz üretildi, egzosları da sele altına alacaklar..
Evetttt,yorumları alalım...
Far grubu pek hoşuma gitmedi aslında.
Ergin abi linkidenpaylasimisin iyice bir inceleyelim ama neden saft yok yaaaaa ve eksoz bozmus bence guzel motor ama yuvarlak hatta girmis neden tum dunya keskin hatlara yonelirken bmw nin ss gibi degisik gosterisli bir keskinlige burunseydi keske seksilik azalmis sanki ama yakindan canlisini gormek gerek
http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/2014-honda-vfr800f/23894.html
Peki motor dukyanlarinin degisimdeki tavri ne olur sizce birde nekadar olacak fiyat onemli 800 cross 27500 du simdi ben motorumun ustune 10 bin daha fark verip alirmiyim tartisilir yani
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)