70mb lık vıdeo bile öttürdü laptopu. cocuk da hasta oldugu ıcın pek ugrasamıyorum acıkcası.
10mb a dusurdum fazla bekletmesın dıye.
ılk cekımler.bı halta benzemıyo ama ılerıde daha guzellerını cekerız ınsallah.
http://www.streetfire.net/video/600-...me_2440242.htm
ergın abı senınle cektıklerımız hep gb lı dosyalar.movıemaker a koydugum an sapıtıyo laptop.
ferdınandın dedıgı programı ındırdım ama anlamak lazım.acıkcası daha kes kopyala vs bıle bulamadım.suan kafam da kaldırmıyo pek...
edıt:
dedım ama dayanamadım
bayag kastı ama yaptık daha duzgun bıseyler
http://www.streetfire.net/video/600r...00_2440245.htm
Değerli Uğur ERTEKİN ve Emir ATAŞEN hocalarımızın sürüş videosudur.
Hepimiz için yararlı olduğunu düşündüğüm bir video.
http://www.youtube.com/watch?v=KL_wMvMQWzY&feature=youtu.be
gıttıkce acılıyorum.
teknık aksaklıklar olabılır
vıdeo sonu; lıtrelık ıle yarım lıtrelık arasındakı farkı gormek ısteyenlere
http://www.streetfire.net/video/600r...00_2440258.htm
Agalar,
Çok fena vfr800 üm geldi. Zor duruyorum yerimde.
Honda Shadowla takasa girecek olan varsa özelden veya buradan yazabilir.
2005 model 29.100 km de. Bakımlarını daha bu akşam yaptım.
2015 mayıs muayeneli.
Servislere güvenmediğim için bakımlarını kendim yapıyorum.
Highway Hawk'ın shadow'a uyumlu aksesuarlarının neredeyse tamamı takılı durumda
Euronun 2.73 olmasıyla beraber üzerindeki aksesuarlar 5.000 TL'yi geçmiştir muhtemelen.
Ayrıca orjinal aksesuarlarını da yanında vereceğim.
İsteyene detaylı fotoğraflarını gönderebilirim.
Şimdiden teşekkürler...
Orhan, verdiğin linki açamadım...
Motorkafa, hoş geldin seni de VFR'li görmeyi isteriz, umarım bir an önce bulursun istediğin gibisini. Bir de adını versen öyle hitap etsek daha iyi...
http://www.youtube.com/watch?v=KL_wMvMQWzY
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
oluyor oluyor
Valla bence de olmaya başlamış hemde gayet güzel...
Ulen zehir gibisin var ya, tanıdğım insanların sürüşlerini seyretmekte ayrı bir zevkmiş yavvv....
Ne gereği vardı arkadaşım bu videoyu buraya koydun. İnsanı zorla masrafa sokmak için yapıyorsun değil mi???
Bu arada ben senin kullanıcı profilini buldum. Çok basit hemde çok üniversal,sen motorcusun.
Çakma maverick seni....
Saygılarrrrr videolar için.
Teşekkürler Burakcığım.
Barış Sen bu İşi çözeceksin sonunda daha eylenceli videoları bekleriz umarım bizde oluruz bu karelerde...
Ama şunu belirtmeden edemeyecegim Video sevdasına aşırı hız ve dikkat siz kullanımdan lütfen kaçınalım ..
Sonra Vay Ben görmedim Vay ben Duymadım olmasın ...... ..
Hayatı Motorcunun Gözleriyle Görme Kabiliyetine Sahip Deyil isen... Onu ASLA Yagılama...!!!!!
Bu arada arkadaki fon müziğinin Nelley Furtado'nun sözleri ile gün batımında ki sürüş uymuş birbirine... Tebriklerr.
Sen kapmışsın bu işi...
Yalnız ben şimdi kara verdim ki bu zararlı bir şey benim için.
Ben sonra seyrederim ayağına sağ elimin ayarını kaçırabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------
Welcome to the dark side. (tam bir starwars hastasıyım da)
teskur
muzık olarak "gıdıyorum gunduz gece" koyacaktım son anda Day 'N' Nite geldı aklıma :D
kacırmazsın ayarı mayarı.zaten kamera cok engellıyor surus stılını.devamlı kolum mu carpacak,ruzgar mı gelecek dıye tedırgın oluyorsun...
biz de (ergnabiben) ters etkı yapmadı ama yapanlar da yok degıl,dı mı abim? wheelie vs kasmaya calısanlar cıkıyor trafıkte
feuer frei tek gecerım sözleri,müziği... fena ya...
elbette olacaksınız.
vıdeo sevdamız yok sadece sevdıgım ınsarlarla ve motorlarla (nası cumle oldu lan :D) anılarımız baki kalsın istiyorum
Motosikletli Kaplumbağa...
Ah Barış ahhh pazar gününün en güzel şeyi kameraydı sanırım...
Barış ellerine kameranın merceğine sağlık...
Geciste son vfr ise oncesi teferuhattir:d kis sezonunu bejleyen saka gibi rakamlar istiyor millet sifiri okadar para etmedi 24-25 bin isteyenler var
Günaydınlar...
Uploaded with ImageShack.com
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
Fiyatları ve km. konusunu daha önce defalarca konuştuk o yüzden tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum, herkes kendi için uygun olan kararı verecektir mutlaka...
Orhan,
Eğitim videoları gerçekten faydalı ve bende motor kullanmasını Honda da öğrendiğim için ne kadar faydalı olabileceğini tahmin edebiliyorum. Ben dediğm gibi bu sene yine eğitime gideceğim ki amaç biraz daha güvenli ve bilinçli kullanım zaten anladığım kadarı ile eğitim içerikleri aşağı yukarı aynı ki viraj teknikleri olsun dönüşler olsun frenaj olsun hepsi aynı ve ben hep söylerim ne kadar biliyorsak bilelim mutlaka gidilmelidir.
Eğitimden geldikten sonra Ozan ile konuşuyorduk fren manetini dört parmak ile sıkmanın bile bir nedeni ve mantığı olduğunu anlatmışlardı. enbasit detaylardan bir tanesidir mesela...
Ben sanırım yine Honda'ya gideceğim nedeni de motorları kendileri veriyor olmaları gerek fabrika içinde yemek ve servis imkanı olsun oldukça güzeldi.
Gözümüz gibi baktığımız aslanları eğitimde bir şey olrsa bana zehir olur.
Bunları söylüyorken tabii ki coğrafi yapı ve şehirin de etkis oldukça fazla.
Bu arada ben Korhan'ı (Potenza)hiç görmüyorum,hayırdır bir şey mi oldu diye de düşünmüyor değilim.
Umarım bir aksilik yoktur.
Kisama biz sessiz takipten hoşlanmıyoruz katılım bekliyoruz katılım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
Sanırımı biraz fazla olsa gerek.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)