Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Ekim 2013, 17:09
Aynen ole 2010 model vfr altin degerinde ben 23 bine mutluhanda anlasmistim sifir simdi olsa gozu kapali alirim yani benimkini elbet satarim 1200 dusuncesinden sonrada artik aklimdaki tek sey o oldu ya 2010 bordo bir vfr alirim benim 2007 verip yada yillarca tutarim rengi solunca beyaza kaplatirim boyatmam ruhsati degistiririm motora bir sey olucagibi sanmiyorum belki bir 80 -90 binde baski balata isteyebilir
Reklamlar
-
17 Ekim 2013, 13:13
-
19 Ekim 2013, 12:34
Günaydınlar güzel güneşli bir güne uyandık. Motorumu özledim gelmek isteyen olursa haber versin.
-
19 Ekim 2013, 20:51
Yer degistirme nedeniyle kapaliyiz.cok yakinda besiktasta hizmetinizdeyiz :p
-
21 Ekim 2013, 01:17
-
21 Ekim 2013, 11:09
Günaydınlar, iyi haftalar...
Uploaded with ImageShack.com
-
22 Ekim 2013, 10:21
abdullah arkadaşım motor canavar gibi olmuş yaa, tak bi köşesine nazar boncuğu
-
22 Ekim 2013, 10:33
Günaydınlar... Pazar gününden iki kare...
Bırakın rüzgârla buluşalım...
Önce tıkınalım sonra buluşuruz.
-
22 Ekim 2013, 21:16
Herkese selam arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum. Daha 5 aylık VFR 800 kullanıcısıyım.
Sormak istediğim;
Ön sağ far lambam patladı. Yenisi ile değiştiricem. Vfr de kullanılan ampül Philips H4 müdür?
Birde 18.000km bakımında 460TL bayıldıktan sonra 24.000km bakımını kendim yapmak istiyorum. Motorun hiç bir sıkıntısı problemi yok. Yağ, yağ filtresi ve hava filtresini değiştirsem yeterli olur mu? Birde ön fren balatasının zamanı geldi onu değiştiricem.
Teşekkürler,
-
22 Ekim 2013, 21:57
novablue adlı üyeden alıntı
abdullah arkadaşım motor canavar gibi olmuş yaa, tak bi köşesine nazar boncuğu
eyvallah dostum teşekkür ederim...iki tane nazar boncuğumu yapıştırmak suretiyle dediğini yaptım
-
23 Ekim 2013, 02:08
Emrah hosgeldin oncelikle biz emre ben ve hakan db hondada yaptiriyoruz bakimlarimizi o dediklerini yapmaya 50 yada 60 tl iscilik yaziyorlar sadece ama kendin yapacaksanda yurt disinda hep kullanicilar kendi yapiyormus biz biraz piporikliyiz galiba ondan ustaya yaptiriyoruz ben 500 liraya hem balatalarimi on arka orjinallerle degistirdim yag yag filtresi hava filtresi temizligi yaptirttim 30000 bakimiydi ampuldede philps h4 onerdi ordaki cocuk ama bende yedek ampuller vardi onlari taktirdim patladiginda philps denicem bostanci sanayide varmis bilgin olsun
-
23 Ekim 2013, 10:51
Günaydınlar...
Emrah, hoş geldin, hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanmanı dilerim... Fotoğraf isteriz
Bakımlarını elbette kendin yapabilirsin, kullanım kitapçığında bakım çizelgesi var hangi kilometrede nelerin değişmesi ya da kontrol edilmesi gerektiği ayrıntılı şekilde yazılmış.
460TL'nin içinde büyük ihtimalle yağ, yağ filtresi ve hava filtresi vardır diye düşünüyorum, benim Temmuz ayındaki 30000km. servisinde hava filtresi olmadan 380TL tutmuştu ama arka balata değişmişti. Demek istediğim, hava filtren değiştiyse çok büyük bir rakam değil (hava filtresine en son 09.06.2012'de 130TL ödemişim şimdi sanırım 150TL'den aşağı değildir). Sen kendin yapmaya kalksan sadece işçiliği vermezsin bir de yağı falan bulabileceğin en uygun fiyatlara bulsan bile sanırım 150TL'den fazla tasarruf edemezsin. Tercih senin, uğraşmayı seviyorsan ve elinden geliyorsa güzel bir uğraş olur senin için...
-
23 Ekim 2013, 12:26
-
23 Ekim 2013, 12:39
Emrah, tekrar hoş geldin, fotoğraf için de teşekkürler... VFR ne renk olursa olsun güzel görünüyor benim gözüme
Arka fren balatasının orjinali en son hatırladığım 140TL gibiydi. Toplamdaki tutar yapılanlara göre çok astronomik görünmüyor, maalesef araba bakımları ile karşılaştırıyoruz çoğu zaman, ben de yapıyorum bunu, o yüzden de biraz pahalı geliyor bizlere...
Nerede yaptırdın bakımı? Gittiğin servis hakkında memnuniyet ya da memnuniyetsizliğini de belirtirsen diğer arkadaşlar için de fikir vermiş olursun.
Buluşmalara da bekleriz...
-
23 Ekim 2013, 13:09
Arka balatayı Gold marka balatayla değiştirdiler. Orjinal olmadığını ama iyi bir balata olduğunu söylediler. Şu ana kadarda memnunum. 140TL olduğunu sanmıyorum ama. Heralde 30-40TL falandır.
Bakımıda Kızıltoprak Ali Esengülde yaptırdım. Bir memnuniyetsizliğim olmadı ama bu tür işleri kendim yapmayı sevdiğimden sanırım motorumun bir sonraki bakımında kolları sıvıyacağım
Motorun kitapçığından 24.000km bakımında nelerin yapılacağı yazıyor ama kontrol edilecek parçalar konusu biraz usta işi sanırım. Biz kullanıcı olduğumuzdan dolayı kontrol işini doğru yapabileceğimi sanmıyorum.
Buluşma etkinliğine mutlaka katılacağım. 29 ekim kortejine katılmayı düşünen olursa ordada belki ufak bir buluşma gerçekleştirilebilinir?
-
23 Ekim 2013, 13:27
Arka fren balatası (Gold) 75TL imiş ben taktırdığımda.
Aslında güzel olurdu 29 Ekim gibi anlamlı bir günde buluşmak ama çoğu arkadaşımızın olduğu gibi benim de toplu sürüş ile ilgili çekincelerim var o yüzden ben toplu sürüşe katılmayı düşünmem.
-
23 Ekim 2013, 13:37
Bu durumda balata sandığım kadar uyduruk değilmiş demek ki Gerçi gayette memnunum. Balata değiştiğinde frenajımı + yönde etkiledi.
Toplu sürüşe bende çok sıcak bakmıyorum ama en son 100 motor+ suadiye kızıltoprak tarafında sürüş yapmıştık. 20-30km gibi düşük hızlarda. Çok keyifli ve sorunsuz bir sürüş olmuştu. O zaman Vfr buluşması olursa mutlaka gelmek isterim. Burayı sürekli takip ediyorum zaten.
-
23 Ekim 2013, 14:09
Orjinal balata 135 tl ben haziranda taktirdim arka 210 tl onler gayet uygun fiyat tutmus servisiniz benim lastikte patlamisti ali ustada icten yana fitil 50 tl idi iphone yag 75 tl 25 tl filtre ali ustanin isciligi biraz pahalidir ama akliniz rahat olur biz aklimizda soru isareti olan bir sey olursa oraya gideriz kendimizin bile yapmasi muhtemel seyleride daha uygun olan yerde yapmayi tercih ediyoruz burde sura falan olmuyor en azindan goldwinglerden sira gelmiyor ali ustada :d
-
23 Ekim 2013, 14:23
@smerty
Hocam bende aynen sizin gibi düşündüğüm için 18.000km bakımını Ali Esengülde yaptırdım. Motoru 13.215km de satın aldım. 18.000km ağır bakım olduğundan ve motor ne kadar temiz olursa olsun geçmişini bilmediğimden serviste bakım yaptırmak istedim. Servis motorun çok iyi olduğunu hiçbir problemin olmadığını söyledi. Hatta debriyajla ilgili 4-5bin devirde beni rahatsız eden bir durum vardı. Onuda sormuş oldum sorun yokmuş. İçim rahatlamış oldu. Sıradaki bakım ufak birşey olduğundan kendim yapayım diyorum ama daha gerçi 3.500km var. Bakıcaz artık.
-
23 Ekim 2013, 15:46
Ee tabi bende herzaman soyluyorum bu araba degil arabaniz bozulsa kenera ceker durursunuz lastik yerinden ciksa birsey olmaz biz canimizi cok ince bir noktaya emanet ediyoruz turkiyedeki hersey bize karsiyken ( yol viraj arabalar ve hatta motorcular) altimizdaki motorda supheye dusecek hic bir sey olmamali kesinlikle yetkili serviste yapilmali bakimlar yada kendimiz tarafindan sezon basini bulur sizin 3,5 km benim 7 bin oldu bakim yaptirali gidip yag ve filtremi degistirmem lazim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 94 kullanıcı var. (0 üye ve 94 misafir)
Bu Konudaki Etiketler