Günaydınlar... Herkese iyi bayramlar şimdiden...
Uploaded with ImageShack.com
Abdullah nerede? Haydi kardeşim görmek istiyoruz artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
Günaydınlar... Herkese iyi bayramlar şimdiden...
Uploaded with ImageShack.com
Abdullah nerede? Haydi kardeşim görmek istiyoruz artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
yarın avonlar ilk ciddi sınavını verecek. (riva :D)
12-1 arası cıkacagız
Îyiymis ben de geleyim o zaman
Ne yatmış bee, az daha yatsa törpüleyecekmiş...
Bir aksiyon kamerası alsak artık.
Arka lastik nekadar guzel yol tutmus oyle ya
Kararszm valla satmaya kalkarsam ve 636ya hayir diyeblirsem 1200/800 olbilir )
bu arada simdiye kadarki tek artcmsn diyebilirim.ben karsiyim ss te artci olayina.vfr de de cok rahat degil. Yas kemale erdiginde 250kg luk devlerden birine gecersem artcim olur
vallaha abi artçın olmaktan onur duyarım eehehe
o kadardar rahatsız degil aslında hyodan alışık oldugum için fakat ss kullanıcısına eziyet ani frenlemelerde artçı sırtına cıkıyor.
Vfr çok yakışır sana 636da iyi fakat temizini bulmakta bir hayli zaman alır.
şimdiden hayırlısı olsun barış abi ufaklıkta büyümüştür şimdi 1 sene olacak nerdeyse
636 yenı kasa cem guc kontrol modu,cekıs kontrol modu,ecu-abs kombıne felan super alet
Beyin yıkama çalışmalarım devam ediyor VFR'yi aldıracağız inşallah, o zaman gerçek VFR'ci olacak
Barışçığım güzel bir gündü teşekkür ederim.
Eve Yetismek icin bastm basta , anlamssndr
ben tesekkur ederim abim.
Beyler tekirdağ -uçmakdere arası çzellikle ilk 15 km asfaıltı yarışpisti ayarında.riva asfaltı hikaye mutlaka kış gelmeden imkanı olan gelip denesin
Îlk fırsatta gelirim ben Burak zaten çok özledim oraları...
evet sonunda bugün motorumu almış bulunmaktayım fazla merakta bırakmadan resimleri atıyorum
Gule gule kullanin gayet guzel olmus sedefli beyaz
agır küfür etcem . sil su fotoları .
:D
pef... vfr hem de beyaz...
hem de komple beyaz... maasallah !!!
bugün ben de buna takas teklıf ettım durduk yere...hanı olmaz ya...ask ıste... o kadar fanatıgıyım :(:(:(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0555902/detay/
Asfalt toz kaplamadan yol bozulmadan gelin abi,dönerken akşam bulut içinde siste geldik manzara zaten harika,bir taraf uçurum bir taraf yamaç,180 derece virajlarla iniş, çıkış 10 numara bir yol. Ben yarın yolun yeni asfalt atılmış 7-8 km lik kısmında 2 -3 tur atarım, riva gibi hızlı değil daha dar daha yavaş daha keskin ama büyük makine ile bile çok zevkli olmuş
DOHC VTEC YAZISINA BAYILDIM. YAPTIRABİLİR MİYİZ ACABA AYNISINDAN ? ALLAH NAZARDAN SAKLASIN GERÇEKTEN BEN BURADAYIM DİYE BAĞIRIYOR... DİBİM DÜŞTÜ ÇOK GÜZEL OLMUŞ. BU ARADA BU GÜN YAZILI KANYONA GİTTİM YOLUN BÜYÜK BİR KISMI ASFALTDAN YOKSUN TOPRAK VE TAŞLIKTI ÇOK CANIM YANDI, MOTORUMDAN BİNLERCE KEZ ÖZÜR DİLEDİM BÖYLE BİR YOLA GİRDİĞİM İÇİN FAKAT M5 İN BU KADAR KÖTÜ BİR YOLDAKİ PERFORMANSI GAYET GÜZELDİ. ASFALTDA BEĞENİYORDUM BÖYLECE BOZUK YOLLARDA DA NE GİBİ TEPKİLER VERDİĞİNİ ÖLÇMÜŞ OLDUM VE GÖSTERDİĞİ PERFORMANSTAN MEMNUN KALDIM. YİNE OLSA YİNE M5 ALIRIM.
AYLARDIR NEREDEYDİM BEN NEDEN FORUMA GİRMEDİM HİÇ BİLMİYORUM. ÖLSEK KALSAK KİMSENİN HABERİ OLMAYACAK ONU FARKETTİM.
@EMRE BİR KONUDA NE KADAR CİDDİ OLDUĞUNDAN BAHSETMİŞSİN, "BEN BİLİRİM SENİN NE KADAR CİDDİ OLDUĞUNU" YERİM SENİN CİDDİYETİNİ ;)
Önce viraja girip de sonra nasıl çıkacağını düşünen aptallardan olma...
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)