Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Bu güzel resmin önceki sayfanın en altında kalmasına gönlüm razı olmadığı için buraya tekrar atıyorum kusuruma bakmayın...

Uploaded with ImageShack.com
    T R O E, KicK ve muzaffer1968 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    Günaydınlar...
    Arka lastiğimin yanak kısmında meydana gelen yarığın üretim hatası olduğu kabul edildi. Yeni lastik ile değiştirilecek. Hazır arka değişirken ön lastiği de değiştireceğim sanırım. Avon'a ürününün arkasında durduğu için teşekkür ediyorum. Daha önce de söylemiştim lastiklerimin yumuşaklığından ve yol tutuşundan gayet memnundum, memnuniyetim sürüyor.
    muzaffer1968, T R O E ve wolrath bunu beğendiler.

Riva yollari korksun avondan ergin abi:d ama cidden sasirtici derecede iyi birsey bir firmanin boyle sahiplenmesi hatasini kusurlu uretimini tekrar sevindim adina ergin abi ama ben korhan abininde lastikleri gordukten sonra m5 dedim bizim lastiklerin ebati kacti kacpara acaba yeni sezonda almam gerek beraber bakmistik ergin abiyle catlama baslamis sanki hafif hafif

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

Metzeller m5 ile avon arasinda takimda 120 tl fiyat farki var
    erginturhan bunu beğendi.

Motosikleti
    Sağolasın Mert... Bence de senin önümüzdeki sezona değiştirmen lazım, o yüzden fiyatlara bak sezon gelmeden ilk fırsatta hallet. M5'e ne kadar diyorlar? Avon Storm 2 Ultra takım fiyatı 600 civarıydı sanırım...

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Bende Avon almak istemiştim ama sormuş olduğum ebatın yeni üretim tarihlisi olmadığı için Bridgestone almak zorunda kaldım ama aldığım lastiklerde çok süper istediğim kadar yatıyorum, murat hocamda şahittir
    erginturhan ve T R O E bunu beğendiler.

Motosikleti
    Bu arada unutmadan Oltay Otomotiv'den Olcay beye de teşekkür ediyorum, ilgilenip çabucak sonuç alınmasını sağladı.

İkisininde pazarliksiz fiyatinda 120 tl fark var avon arka 400 on 268 m5 arka 460 on 320 izmirde olan bir firma internette ilk sayfada cikiyor anesde 999 takim olarak m5 ama pazarlik olur illa ozaman topikte yeni konu olsun lastik ne almali heryil degisen yeni teknolojiyle cikan lastikler ne var bilgisi olan paylasirsa sevinirim

Motosikleti
    O İzmir'li firma geçen sene fuarda da uygun fiyatlı satıyordu M5'leri. Zaten geçen sene fuarda çok kişi M5 aldı nedense diğer lastiklere göre oldukça ucuzdu. M5'ler V şeklinde olduğu için viraja ani yatıyor başlarda tedirginlik veriyor demişti kullanan arkadaşlar ama sonradan alışılıyormuş. Ben biraz da o yüzden (tırsmamak için ) M5 almamıştım. Valla belki tekrar etmiş oluyorum ama ben Avon'larımdan memnunum herkese de tavsiye ediyorum. 12000km yi geçti daha erime yok lastikte, o zaman yumuşak değildir diyeceksiniz ama gayet de yumuşak geliyor bana lastiklerimi elleyince.
    Potenza ve ömer2 bunu beğendiler.

Bende oyle diyordum kullananlardan oyle yorum gelmisti ama guzel lastik korhan abidede gorunce iyice kanim isindi eski tarihli falan degildir dimi o izmirdeki firmada olanlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

Bende mic rod 2 var hakandada 3 vardi oda cok memnundu
    Potenza bunu beğendi.

Motosikleti
    Bilemiyorum ki... Ama M5 alacaksan sipariş vermeden önce tarihini sormak lazım.

Bakalim aksamda arkadaslar yorum yapar zaten ocaktan once almam 2014 lastikleri bile gelebilirsubat mart gibi alirim

Motosikleti
    https://www.youtube.com/watch?v=J0YLXJJgpR4
    Videodaki ekranın marka/model bilgisini ve deviri dijital olarak göstermesi ile 10000 devirde vites değiştirme sinyali vermesinden başka bir marifeti olup olmadığını bilen var mı?

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı erginturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=J0YLXJJgpR4
    Videodaki ekranın marka/model bilgisini ve deviri dijital olarak göstermekten başka bir marifeti olup olmadığını bilen var mı?
    Bizim için çok gerekli birşey olduğunu zannetmiyorum. muhtemelen verileri kayıt altında tutuyordur, daha sonra incelemek için
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim için çok gerekli birşey olduğunu zannetmiyorum. muhtemelen verileri kayıt altında tutuyordur, daha sonra incelemek için
    İlginç geldi, acaba pistte zaman tutmak için de mi kullanılıyor diye merak ettim...

Buldum; http://www.acv-co.sakura.ne.jp/01_pr...i_moni_en.html
    wolrath ve Potenza bunu beğendiler.

evet arkadaslar bugun kendımı lastik araştırmasına verdım secenekleri aşağıda yazıyorum metzellerın kendı sayfasında gırdıgımde motor için z6 ve z8 modellerini verdi motolastik ten telefonla yaptığım konusmada 6 serisiniin eski olduğunu söyledi bize uygun lastikler olarak 3 seçenek var

lastik ebatları ön 120-70-17 58w
    arka 180 -55- 17 73 w
    1- metzeller m5 ön lastik 343 tl arka 463 tl toplam 806 tl
    2-pirelli angel gt ön 424 tl arka 587 tl toplam 1011 tl
    3-metzeller roadtech z8 ön 446 tl arka 598 tl toplam 1044 tl

evet şimdi açıklamalara gelelim

m5 bildiğiniz üzere ss lastiği olarak geçmekte yol tutuşu harika korhan abıdende 1200 f ile hafta sonu gördük zaten :D farklı sertlıkte teller kullanılarak dik basma yüzeyinde aşınmalar daha az olacak şekilde tasarlanmış en makul fiyatta onda
    pirelli angel tourıng motor klasmanın da en iyi lastik olarak seçilmiş dayanıklılığıda o yüzden fazla fiyatıda yüksek tabi haliyle yol tutuşuda iyiymiş söylenilen tabi
    z8 fiyatı en yüksek metzellerin sayfasında modeli yazınca bu lastiği önerdi hiç bir bilgim yok nedir ne değildir ..

evet biraz daha araştırıcam ama road3 en kotu sonucu almıs pirellinin angelin 1 olduğu testte görüşlerinizi bekliyorum..
    Potenza ve ömer2 bunu beğendiler.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Bridgstone da araştır, kendini kanıtlamış bir markadır, Hayabusaların altında sadece Bridgestone lastik çıkıyor

novablue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 A
    Önceki sayfada sorduğum bakım ile ilgili soruma gelen cevaplar için teşekkür ederim. Korhan motosikletim 9000 kmde 2006 model VFR 800.

Honda için Kilometrenin önemi olmamasına rağmen evladiyelik olsun diye bu kilometrede bir araç aldım. Şimdiye kadar kullandığım 2. Honda motosikletim. Arabalarla beraber 8. Honda aracım. İlk 3 arabamı 200 binlerde satın alıp 350 binlere yakın kilometrelerde satmıştım. Araçlar iyi bakıldıktan sonra kilometrelerin Honda için farketmediğini düşünüyorum. Benim burada düşük kilometre tercihimdeki tek sebep tüm bakımlarını itinayla en başından ben yapmak veya takip etmek istememden kaynaklanıyor. Zira 14 senedir hayalini kurup krediler çekip, özenerek geçen sene aldığım ve şimdi satmak durumunda olduğum Honda S2000 yerini tutsun diye bu motosikleti aldım. Bir süre arabadan uzak kalacağım, tüm ihtiyaçlarımı karşılasın (şehir içi, uzun yol, ivme, boyum uzun olduğu için VFR'nin boyutu) hem de arabamı sattıktan sonra depresyona gireceğimi bildiğim için VFR 800'ü tercih ettim. İyi ki de ettim.Kullanma kılavuzunu okumayı yeni bitirdim Tabi bu sırada acemice sorular sormuşluğum oldu, olacak da Herkese şimdiden teşekkürler.

Not: Hala Ankara'da VFR 800 sahibi arkadaş aranıyor...
    Potenza, ihakanvardal ve T R O E bunu beğendiler.

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Herkese selam yeniden.Mert övgülerin için teşekkür ederim,evet lastiğinde büyük payı var herkesin bildiği gibi.(Bu arada Ozan geç oldu ama,mutlu ve güzel bir yıl dilerim sana)
    Japon üreticiler genelde motorlarına biraz milliyetçilik yapıp,genelde dunlop yada bstone takıyorlar.Yalnız bu arada Bstone bt020 lastiği hem daha hesaplı hem de yumuşak,kullananlar da memnun diye duyuyorum.Ben tırnağımla yoklamıştım yumuşak bir etki bırakmıştı.Geçen haziran ayında bende araştırma yaparken m5 in 900 tl lerde olduğu zamanlar Bstone bt020 750 tl civarlarında idi ve 1 sene yol yardımı veriyordu.Tabi Euro kuru sürekli değişiklik gösterdiğinden fiyatlar da değişmekte.
    Pirelli Angel st ye gelince,o lastiği de çok öneren olmuştu bana,özellikle Triumph un touring modellerinde,kawasaki gtr1400 te fabrika çıkış lastiğidir.Ben virajları çok sevdiğim için m5 tercih ettim.Daha sportif lastiklerde vardı mesela pirelli supercorsa yada diablo rosso II gibi,ama onlar bana fazla kaçardı
    M5 e gelince,neden michelinleri çıkardım çünkü iki takım m3 kullanmıştım,metzeleri daha çok sevmiştim şimdi de hiç pişman değilim ki,metzelerin sitesinde M5 lerin yağmurda daha iyi olduğu yazıyor.Metzeler z8 de bmw rt1200 gibi modellere tavsiye ediliyordu.
    Avon u bilmiyorum,ama tebrik etmek lazım Ergin in olayında,helal olsun adamlara diyorum.Avon u ben buluşmada dediğim gibi pist yarışlarından hatırlıyorum,carrera cup vs gibi.Tabii ki iyidir..
    Ama eğer ben fazla yatmam,çok zorlamam dersen z8 de olabilir.İzmir deki site motolastik.com olmalı,oradan da kuzenimin aprilia rs125 ine ross II getirmiştik,yeni üretimdi.Bir bey ile görüştüm,'' biz toptancısıyız,genelde stok tutmayız gibisinden konuşmuştu.
    Sonuç olarak ben durumum elverdiği müddetçe metzelerden vazgeçmeyeceğim

Not:Mert ben M5 leri,mototal aracılığı ile Lapaş'tan getirtmiştim,2013 nisan üretimi idi,temmuz başı takmıştık.Ama İzmir deki yer(motolastik) de eminim yeni lastikler vardır.
    T R O E bunu beğendi.

Evet lastikleri 2013 uretimi konustuk ordaki beyle bilgilide birisi angel st artik gt olmus m5 deki yagmur tahliyesi gibi ustun olsun diye kanal derinlikleri ve boylari uzatilarak yan yatmadaki opusen yuzey seklide arttirilmis brigston sevemedim ben hic araba lastiginden belkide motor lastikleri hakkinda hic bir bilgim yok birde daha yumusak lastiklere pist lastiklerine gittikce yapabilecegimiz km azaliyor haliyle m5 yada angel gt alicam bakalim ocak ayinda alirim herhalde buyuk olasilik m5 gibi geliyor duydugum bir satici souylede tarafimi belli edim " anan babandan birakir metzeller asfalttan birakmaz"
    Potenza, T R O E ve ömer2 bunu beğendiler.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    nova, s2000turkıye ya da techturkey'e uye mısın?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 106 kullanıcı var. (0 üye ve 106 misafir)

Bu Konudaki Etiketler