Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın VFR dostlarım
    T R O E bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRACER 700
    Selam arkadaşlar.. umarım hepimiz iyiyizdir.. malum rahatsızlığım ve akabinde ameliyat olmamdan sonra bir süre motorumdan uzak kalmıştım.. ara sıra kısa kısa şehir içinde kaçamaklarım oluyordu tabiki dün bir arkadaşımla Arnavutköy üzerinden Karaburuna bir sürüş yaptık.. yolda Beylikdüzünde 30 tl daha sonrasında Hadımköy Toki konutlarının orada her ihtimale karşı 20 tl olmak üzere farklı iki yakıt şirketinden toplamda 50 tl yakıt aldım.. akşam maçıda izleyip ( bu sırada motor park yerinde baya yağmur yedi) dönüşte az da olsa yağmura yakalandım ama beni ıslatmadı.. eve gitmeden bir yere 3-5 dakikalığına uğradım eve hareket etmemin iki dakika sonrasında motorun aptallaştığını hissettim 1 veya 2. viteste idim ve debriyaja basınca stop etmek üzere olduğunu anladım gaz verdim ama yemedi... akabinde stop etti tekrar çalıştırdım ve sorunsuz bir kerede çalıştı , gayet normal bir çalışmayla yoluma devam ettim... bu konuda bir fikri olan varmıdır arkadaşlar??

Motosikleti
    TRACER 700
    Günydınlar bu sabahki resimlerde benden olsun

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
    erginturhan, T R O E, maximus_01 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Ekürimi özlemişim Barış, şu sendeki resimlerin orjinallerini yollar mısın lütfen?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------

Alıntı gama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar.. umarım hepimiz iyiyizdir.. malum rahatsızlığım ve akabinde ameliyat olmamdan sonra bir süre motorumdan uzak kalmıştım.. ara sıra kısa kısa şehir içinde kaçamaklarım oluyordu tabiki dün bir arkadaşımla Arnavutköy üzerinden Karaburuna bir sürüş yaptık.. yolda Beylikdüzünde 30 tl daha sonrasında Hadımköy Toki konutlarının orada her ihtimale karşı 20 tl olmak üzere farklı iki yakıt şirketinden toplamda 50 tl yakıt aldım.. akşam maçıda izleyip ( bu sırada motor park yerinde baya yağmur yedi) dönüşte az da olsa yağmura yakalandım ama beni ıslatmadı.. eve gitmeden bir yere 3-5 dakikalığına uğradım eve hareket etmemin iki dakika sonrasında motorun aptallaştığını hissettim 1 veya 2. viteste idim ve debriyaja basınca stop etmek üzere olduğunu anladım gaz verdim ama yemedi... akabinde stop etti tekrar çalıştırdım ve sorunsuz bir kerede çalıştı , gayet normal bir çalışmayla yoluma devam ettim... bu konuda bir fikri olan varmıdır arkadaşlar??
    Uğur geçmiş olsun benim aklıma hemen gelen 3 olasılık var;
    1. Benzin,
    2. Kapama düğmesindeki olası sorun,
    3. Yan ayaklık müşürü.
    gama bunu beğendi.

Motosikleti
    TRACER 700
    Teşekkürler Ergin abi sorun kendiliğinden hemencecik düzeldiği için kafama takmadım ama yan ayaklık olsa hemen ateşleme kesilirdi diye düşünüp o satırı elemiştim, benzin olabilirmi diye düşündüm ama bütün gün sorun yaratmadı, akşam 3-5 dakikalık duraksamanın ardından çalışıp 2 dakika kadar sonra yaptı, inşallah ilerki dönemlerde tekrarlamaz... Bu arada malum kış yaklaşıyor, önümüzdeki ilkbahar başında yağ, filtre değiştirirken ebay dan aldığım bujileride değiştiricem bakalım hayırlısı...

Motosikleti
    Alıntı gama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Ergin abi sorun kendiliğinden hemencecik düzeldiği için kafama takmadım ama yan ayaklık olsa hemen ateşleme kesilirdi diye düşünüp o satırı elemiştim, benzin olabilirmi diye düşündüm ama bütün gün sorun yaratmadı, akşam 3-5 dakikalık duraksamanın ardından çalışıp 2 dakika kadar sonra yaptı, inşallah ilerki dönemlerde tekrarlamaz... Bu arada malum kış yaklaşıyor, önümüzdeki ilkbahar başında yağ, filtre değiştirirken ebay dan aldığım bujileride değiştiricem bakalım hayırlısı...
    O yüzden son olasılık olarak onu yazdım, zaten debriyajı da çekmişsin stop edeceğini hissedince, debriyajı çekince yapmaması lazım ama yine de belli olmaz. Müşür dedim ama sensör deniyor oradakine sanırım. O sensör benim Hyosung 250R'da ara sıra sorun çıkarttığı için iptal ettirmiştim, yağmurda binince çamur toplanıp açık kapalı durumunu sapıtıyordu, oradan geldi aklıma. 2. olasılık da yağmurun altında çok kaldı dediğin için aklıma geldi, hareket etmediği halde yağmurun altında kaldığı için stop düğmesinden içeri fazla su alıp oradaki kablolarda sorun yaratmış olma ihtimalini düşündüm.
    Bence bir baktır alakasız bir yerde yolda kalmak istemeyiz hiçbirimiz.
    gama bunu beğendi.

Motosikleti
    TRACER 700
    Alıntı erginturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O yüzden son olasılık olarak onu yazdım, zaten debriyajı da çekmişsin stop edeceğini hissedince, debriyajı çekince yapmaması lazım ama yine de belli olmaz. Müşür dedim ama sensör deniyor oradakine sanırım. O sensör benim Hyosung 250R'da ara sıra sorun çıkarttığı için iptal ettirmiştim, yağmurda binince çamur toplanıp açık kapalı durumunu sapıtıyordu, oradan geldi aklıma. 2. olasılık da yağmurun altında çok kaldı dediğin için aklıma geldi, hareket etmediği halde yağmurun altında kaldığı için stop düğmesinden içeri fazla su alıp oradaki kablolarda sorun yaratmış olma ihtimalini düşündüm.
    Bence bir baktır alakasız bir yerde yolda kalmak istemeyiz hiçbirimiz.
    Evet abi haklısın yolda kalmaktansa erkenden kontrol edilmeli.... start stop düğmesi ve vesaireye bir baktırayım, en kötü kontak spreyi ile girişirim makinaya
    erginturhan bunu beğendi.

maximus_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Balcalı Motors. :))
    Günaydın millet

bugünün resmide benden olsun

wolrath, T R O E, erginturhan ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Ergin abi bak nerdeyz :p

kizima rlva yolunu ogrettm :D

erginturhan, maximus_01, T R O E ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Allah nazardan saklasın 41 kere maşallah... Boğum boğum kollarını ıssırrım ben onun.
    Bunu yazdım bir kenara barış
    wolrath bunu beğendi.

Arkadaslar merhaba 1200 f ile ilgili hic bir forum hic bir paylasim bulamiyorum sahibindende bir iki tane buldum takas yapabilecek temiz guzel motorlar ne dersiniz ne yapmali ne yapmamali kasinti tuttu cok fena bir akil verseniz:d

Motosikleti
    http://motorlahayat.com/?p=831 şöyle bir şey buldum hocam belki yardımcı olur fikir vermek adına

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

http://www.izlesene.com/video/honda-vfr-1200f/6384011 birde bu var Barkın Abi'mizin yorumları

Motosikleti
    Mert, son koyulan siyah olan 1200F gayet iyi durumda görünüyor, ben de niyeti bozuyorum ara sıra ama deponun küçüklüğü çok düşündürüyor...

Motosikleti
    evet uzun yol için biraz küçük sanki 18.5 lt civarı

Cok saol linkler icin bir inceliyim bordo sultanbeylide var birde uskudarda siyah 27600 tl onceki sahibi dusup cizmis birsey degistirmeden para almis hasar kaydi varmis ama hic birseyi degismemis oyle dedi sahibi benide tek dusunduren o depo kucuk bizimki kadar yakmasi daha fazla 250 km anca yapar bide vergi yakit farki dusunmuyorumda aklimda ikisi var iki kati vergi odemek birde kucuk depo

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Alıntı smerty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba 1200 f ile ilgili hic bir forum hic bir paylasim bulamiyorum sahibindende bir iki tane buldum takas yapabilecek temiz guzel motorlar ne dersiniz ne yapmali ne yapmamali kasinti tuttu cok fena bir akil verseniz:d
    Kesinlikle tavsiye ediyorum ama bir depoyla 250km yapabilirsen seni ayakta alkışlarım 220 diyelim bence ona...
    Valla son çubuk yanıp sönmeden önce,bir önceki benzinlikten neden benzin almadım diye soruyorsun o an kendi kendine.Devir düşüyor,konstantrasyonun bozuluyor vs vs
    Frenleri ve virajdaki çizgisini,dengesini gördükten sonra iyi ki almışım diyeceksin..Çok memnunum,birde şu vergileri daha az olsa... :(
    Herkes hakettiğini yaşar.

akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Bugün Mototal ve Mutluhan'a gittik CBF1000 bakmak için ama ne yalan söyleyeyim gözlerim VFR1200 aradı bir görsem de yakından inceleyip niyeti bozsam diye.

2013 model VFR'lerin deposunun büyütüldüğüne dair yurt dışı forumlarında yazıyorlar ama burada ise ithalat yapılmadğı için gerçekliği nedir bilemiyoruz. Hadi menzil olayını geçtim diyelim ki pek de geçebileceğim sanmıyorum Eskişehir'de VFR 800 ile benzin aldığımda 346 km yol yapmışım. Hadi onu geçtim vergi de kalıyorum hadi onu da geçtim bugün Mutluhan'da söyledikleri gibi VFR1200'ü Honda satışa çıkarırken yanlış satış stratejisi ile ölü doğdu dedi. Bir yerde de haklılar...

Bu kadar engeli varken düşünmüyorda değilim daha doğrusu heves etmiyor değilim; o arka maşanın güzelliği, jantın estetiği, egzos çıkışları, ön görüntüsü,karizması,virajları,hızlanması.... Hayatımda iki motora aşık oldum,ne acı ki ikisi de VFR ve ikisi de Türkiye'ye gelmiyor,ben köprüye gidiyorum.

Eğer Koray olurda bir yerde denk gelirsek falan şunu bilki mıknatıs gibi yapışabilirim motoruna...

Beyler yaramı deştiniz.
    Potenza, T R O E ve muzaffer1968 bunu beğendiler.

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Emre,bir denk gelsek aslında bende sevinirim hemde tanışmış oluruz.
    Evet dediğin doğru yeni vfr1200 lerin deposu büyüdü,traction kontrol sistemi eklendi,birde yazılımları güncellendi.Fakat aldığım duyumlar kadarı ile 2014 te gelip gelmeyeceği belli değil.Bende bugün akşam üzeri Mototal de idim,crf250 baktım bu aralar kafayı enduro ile bozdum,kaç gibi oradaydınız?
    Bencede doğru 1200f i satmayı beceremediler,44.000 tl ile girdiler,41 e düştü,38 'e düştü,derken siyah vfr ler geldi,ama devamı gelmedi,yazık oldu bu modele.Ben bir aksilik olmaz ise 2-3 sene daha biner yeni jenerasyonun gelmesini beklemeyi düşünüyorum.Vergisi yüksek evet ama o uzaması,ani frenlemedeki dengesi gerçekten kayda değer.Bende two brothers var eksoz olarak,pek alışamadım sesine yıllarca sıralı kullanmıştım ama,bir kaç kere ben arabada iken yanımdan uzayan 1200f lerin sesini duydum camı açıp radyoyu kapatıp,iyiydi yahu
    Sanırım benim yazdığım menzil arkadaşlara kısa geliyor,ama pek ekonomi yapılacak motor değil bence..
    akira2012 ve T R O E bunu beğendiler.

Yani motora binen adam kurye degilse yakit hesabi yapmamali ama goz gore gore simdi motorumun ustune 10 bin tl vericem 700 tl fazla vergi vericem ve 120 km az yol yapicam bir depoyla menzil hesabi yapiyorum yakit sarfiyati degil hic mantikli gelmiyor ama unutmayinki biz 4 teker gibi mantikli bir vasitayi degil 2 tekerli mantiksiz bit vasitayi kullaniyoruz onun icin aklimiz kayiyor surekli cok guzel ama iste napalim bilemedikki hafta sonu biz emreyle tur yapmaya niyetliyiz sende katil bize potenza birlikte viraj keyfi yapalim
    Potenza ve akira2012 bunu beğendiler.

akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Abi var ya son yazdığım mesajı eğer benim hanım okursa dakikasında boşar beni.

2008'de dibe vurduktan sonra eşimin desteği ve sabrı sayesinde hem maddi hemde özellikle manevi olarak toparlayabildim ama bu yazdıklarımı okursa saniye düşünmez.

Abi boş ver sesi,yemişim vergisini, dibine vurmuşum benzinin. Hem ne olacak VFR800 az yakıyorda ne oluyor Tayyip ha bire geçirmasyon benzine.

Ben VFR 1200'ün aynadaki sinyallerine bile kurban olurum,ah bir de traction control eklemişler "OHHHHHHH MYYYYY GODDDDD"...

Acilen kendime gelmem lazım,ne oluyor len bana.

Koray biz(ortağım ve ben) öğleden önce oradaydık saat 11 dolaylarında.

Mototal'de CBF yoktu ama Mutluhan'da vardı çokda hoşuma gitti CBF benim.

Orada konuşuldu zaten VFR olayı aynen senin dediklerini dediler zaten ve bu motora o kadar aşıkmışız ki (benim aşkım bayağı ağır boyutta)Mutluhan'a VFR istesek getiremez misiniz dedik ama malesef oumsuz yanıtını aldık.
    Potenza ve T R O E bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 92 kullanıcı var. (0 üye ve 92 misafir)

Bu Konudaki Etiketler