Günaydınlar, iyi haftalar...
Bu Barışcığıma gelsin.
Uploaded with ImageShack.com
Murat, Değirmendere yolundan mı gittiniz? O yol bir harikadır, çamların arasında ne güzel süzülmüşsünüzdür kimbilir...
Günaydınlar, iyi haftalar...
Bu Barışcığıma gelsin.
Murat, Değirmendere yolundan mı gittiniz? O yol bir harikadır, çamların arasında ne güzel süzülmüşsünüzdür kimbilir...
Ulen ayda yılda bir benimde canım Riva'da olmak geçti içimden bu sefer de kimse müsait olmadı arkadaş.
Bende hanımın emirlerine uymak zorunda kaldm.
Murat var ya hem çok hainsiniz hem de helal olsun. Hem gezi hemde fotolar için.
Beyaz VFR ile ilgili söylenecek zaten bir şey yok bence beyaz bu alete yakışıyor gerçi her renk yakışıyor.
Barış, ben pist açıldığı zaman bütün yarışlara gitmiştim ve çok da güzel zamanlar geçirmiştim.
Merak ettiğim şey ise seyirci sayısı nasıl dı,tribünler yine bomboş muydu yoksa az da olsa seyirci var mıydı?
55500 kayitli
Yuzlerce motor/cu vardi
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Umarım Murat. Umarım ben de sizler gibi bizim oralarda motosiklet kullanırım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
Günaydınlar...
Bilin bakim bu kim
Gittiiii güzelim motor gittiiiii
Benden de temiz satılık bi makina 'dosta gidecek türdendir' kazasız belasız hemde çantalı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37236701/detay
Alper hayırlısı olsun...
Çantaları ayrıca satmayı düşünürsen beni haberdar edersen sevinirim.
Alper motor alev alev yanıyor hakkaten...umarım senin gibi değerini bilecek bir alıcın çıkar
Biri bana satin alsin su kirmiziyi :(((
Sat motorunu al bunu üstünü tamamlayalım
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
herkese cevapları için teşekkürler,
ergin abi çantalar için çok mj. gelmekte bende ilanı güncellemek zorunda kaldım isteyene çantasızda satabilirim diye bakalım hayırlısı,
çokta acelesi yok hani satılsın diye sadece zamansızlıktan binemediğim için sinirlerim bozuluyor,
hayırlısı olsun,
herkese iyi geceler dilerim!!!
Alper yazık edersin ihtiyacın yoksa ya da almak istediğin başka bir motosiklet yoksa bence dursun onun orada olması bile haz veriyor insana her istediğinde sürebileceğini düşünerek...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Günaydınlar...
Ergin ve diğer arkadaşlar günaydın....
Muzaffer abi son pişmanlık neye yarar,herşeyin bir bedeli var.
Yarana tuz basmak gibi olmasın ama hani çok da yakışmış şimdiki beyaz oğlandan sanki daha yakışmış.
Maşallah yakıyır ve yıkıyor.
Bizim Adana'da bir arkadaşın bir VFR'si var çok da temiz bakmış aynı seninkinin renginden ama egzostlu şimdi gayet de ii görünüyor Murat arkadaşımızın VFR'si şiddetle tavsiye ederim hani belki tanırsın .
Aslıında önümüzdeki yıl motosiklet adedi ve doğal olarak da uzun yolda kişi sayımızı artıracak şekilde çaışmalara ve araştırmalara başladık seçenekler arasında VFR,VFR1200 ve CBF1000 var dün İngilere'de bir CBF gördüm aksesuarlı çok hoş görünüyor.
Buraya koymaya çekiniyorum tutup şimdikini de satıp sonra arkasından "vay ben ne ettimmm" demeyesin ve bir de VFR sayfasında CBF resimi biraz absurd olur, VFR abimizin günlük resimlerine saygısızlık etmemek için bu kıskandırma hakkımı saha sonraya saklamaya karar verdim.
Alper motor çok hoş duruyor ve bence de yazık edersin,Ozan'ın(ortağım) benimle dalga geçmesi gibi ben bu motora aşık oldu resmen ve duygusal bir bağ kurdum kendi motorumuz ile.
Çantalar düşünüebilir özellikle son geziden sonra yan çantaların ne kadar kullanışlı olduğunu daha ii anladım.Ergin bence düşün derim yan çantaları.
Bu arada çadır ve yatağın arabada 2 haftadır burnumu iş yerinden dışarı çıkartamıyorum yoksa en kısa sürede teslimedeceğim sana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
Çakma Maverick,sen şimdiki böbrek taşı düşürme aletinden kurtul geri kalanda şu kırmızı da destek veriririz sana.
Yavv arkadaş Riva yok mu riva. Nefes almak istiyoruz biraz stresten uzaklaşıp deniz havası iyi gelirdi.
Çekinme Emreciğim ne olacak madem hoş görünüyor yapıştır resmi de seyreyleyelim...
Çadır ve yatağı dert etme şu an kullanacak olan yok zaten...
Yan çantaları zaten düşünüyorum da bir türlü alamıyorum punduna getirip. Bir de gelecek sene Goldwing işi var Goldwing alırsam VFR'me yan çanta almam çok anlamsız olacak gibi geliyor... Dur bakalım zaman ne gösterecek...
Geçen hafta hava da uygundu ama Riva'ya gidemedim eksiklik hissediyorum Bu hafta inşallah...
Sevgili Emreciğim, bugüne kadar kullanmış olduğum motosiklerin hepsini ayrı ayrı sevmişimdir (CBR600F, CBF1000A, Hayabusa , VFR800, CBF1000F) ama ne yalan söylim en yakışıklısı VFR800 idi, en konforlusu CBF1000 en hızlısı Hayabusa idi. Artık hangisinden en çok pişman olduğumu bir türlü anlamadım. Motosiklet üreticieride bir türlü tüm özelliklerini barından bir motosiklet yapamadılar onun için onları KINIYORUM
Motosiklet sevdalı olmamız bence fazlasıyla yeterli Şu gördüğün Aksesuarlı CBF1000 de özelden mesaj atarsan sevinirim
Dün akşam Ozan ile bakarken buldum bu resim ve aksesuarları bir de jantlar bronz sarısına boyatılsaymış bence tadından da yenmezmiş.
Ne dersiniz?
IMG]http://imageshack.us/a/img543/8205/qgg9.jpg[/IMG]
Muzaffer abi al sana grenaj.
Vay vay vay... motora bak çok güzelmiş ya ama arka çamurluğu eksik oda olaymış 10 numara olurmuş ben granaj hastasıyım araştırdım ama çok pahalı onun için böyle idare edecez artık
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)