Hayırlı olsun Barış çok güzel görünüyor
Hayırlı olsun Barış çok güzel görünüyor
Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin,güzel günlerde kullanman dileğiyle barış
Günaydınlar, iyi haftalar...
Uploaded with ImageShack.com
Evet arkadaşlar herkese günaydınlar ve iyi haftalar.
En son foto,paylaşım ve yorumlarımdan sonra işlerin biraz aksi gitmesi ve birazda yoğunluktan ötürü foruma söz vermeme rağmen paylaşım yapamadım.Bugün tekrar bir aksilik olmaz ise bu akşam herhalde bitiririm.
Ben yüklemeler ilie uğraşırken Giray arkadaşımızla resim konusunda çakışmışız ve kendisine hoşgeldin diyemedim.
Giray, hoşgeldin ve Allah kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Ergin'e katılıyorum artçı tutamaklarını bence eski haline döndürsen daha ii olabilir. Bu forumda sürekli görmek isteriz seni de.
Mert,öyle sadece yazı ile olmaz bu işler. O kadar yol yap,2000 küsür km yol yap bir paragraf ile geçiştirmezsin biraz da resim koy da bizde gezmiş olalım biraz.
Bizim tatlı su mtorcusuna ise;hayırlı uğurlu olsun Allah kazalardan belalardan korusun,güle güle ağız tadı ile kullan arkadaşım. Güzel araba ancak tek kapı olayı zor bence. Yalnız baklava falan yaş iş,olmuşken daha kallavi bir şey olsun hem bizi ektin hemde araba aldın. Baklava ile kurtaramazsın.
Bu festival olayı, o kadar sardı ki bizi ben şimdiden ara ara yaz için uyku tutlumları ve çadır bakıyorum. O zaman geldiğinde tekrar yollara düşmek nasip olur mu bilmem ama çok hoşuma gitti bu olay.
Ergin bu ara riva yok gliba. Bir ara senin çadırı falan teslim etmem lazım sana. Bu hafta içinde bir şekilde sana teslim edeyim ben.
Dün akşamüzeri gittim Emre, kimsenin sesi sedası çıkmayınca 17:00 gibi çıktım evden gittim güneşi batırdım döndüm... Bizim o taraftan geçiyor musun hiç? Arabaya at bizim o taraftan geçtiğin bir gün bırakırsın biz evde olmasak bile bizim garajdaki yıkamacıya bırakabilirsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
Bu da dünden... Yalnız VFR
Dun yagmur yagdi yine yoksa ben abimi yalniz birakir miydim hic )
+
Emre bu arada ben deniz suyu motorcusuyum tatli su degil :p
Partnerim olarak dün beni hayal kırıklığına uğrattın Emre doğru söylüyor tatlı su motorcusu çıktın sen, şimdi bir de kafes yeni ya, kafessiz gitmezsin bir yere
Aslında senle mesajlaştıktan sonra yağmur döktürünce vazgeçer gibi oldum, sonra baktım güneş çıktı dedim benim yerim güzeldir, atladım gittim.
Günaydınlar...
Ankara çayyolu'nda 1-2 kez kırmızı bir vfr gördüm, kendisi burada mıdır? Ayrıca genel kullanım olarak asfaltta kullanım için zincir bakımını kaç kmlerde bir yapıyosunuz? Zincir temizliği ve yağlama kmsi yazabilir misiniz? Teşekkürler
Günaydınlar...
Günaydın dostlarım
Bu VFR ne kadar fotojenik
Bende çift enjektörlü scottoiler var zincir bakımını unuttum diyebilirim, sadece yıkamalardan sonra diş fırçası ile zincirin dış kısımlarına yağ sürüyorum. Temizlik için gaz yağı en iyisi. Normalde 500-1000km. aralığında zinciri temizleyip yağlamak gerekiyor ancak 500-1000km. aralığında illa ki temizlenecek diye bir şey olduğunu düşünmüyorum gözlemleyip kirlilik durumuna göre karar vermek gerekiyor temizliğine, yağlama ise önemli, ya kalıcı bir yağ sürmek ya da sürekli yağlı olup olmadığına bakmak gerekli ben scottoiler taktığımdan beri sadece ayarı ile oynuyorum yetiyor.
Zincirin ic ve dis katmanina bakarak siz gozle karar vereceksiniz unutmayin yagdan zarar gelmez sadece jant kirlenir yagsizliktan cark bozulur zincir bozulur 3000 tl demek :d sehir icinde kullanirsiniz tozludur yagmur vardir onun icin belli bir km yok ama 300 ile 500 km arasinda yaglaraaniz iyidir
Evet arkadaşlar. Biraz gecikmeli de olsa şu yarım kalan işimi tamamlayayım bari.
İlk öncelikle son foto serimizde Adana'da ki arkadaşlarımızın sabah motorları hazırlamaları ve ardından yola çıkışlarını resim etmiştik.
Efendim işte burada siz yüce insanlarımıza fotoların devamı niteliğinde olan yola çıkarken videoları ekliyorum ve ardından kahvaltımıza sıra gelecek.
Bu arada kaçıranlar sakın kıskanmasın sadece ve sadece ağızınızın suyu akarak izleyin.
Not:Videoların bazı yerlerinde "BİPP" kısımlar olması gerekebilr ama bilerek sansürlemedim. Malumunuz artık Hababam sınıfı filmleri de dahil o kadar sansür varken biz bize iken buna gerek duymadım.
Muzaffer abi,Murat,Komutanım ve isimleri şu anda hatırlayamadığım arkadaşlarımızın yola çıkışları.
Videolardan birinden bendenizden bir ara " Allah Allah " sesleri duyabilirsiniz bu şu anlama gelmekte; komutanım o kadar yükledikten sonra 1100xx'i orta sehpadan indirirken bir ara motor diğer tarafa doğru gitti ama komutanım son anda yırttı. Albayım,hadi şanslısın ben sehpadan indirirken motorla birlikte bende devrilmiştim. Şanslısın hadi hadi...
Murat,VFR'yi çalıştırdı ve V motorun Smokehead egzost ile birlikte verdikleri resital kulaklarıma sabah sabah masaj yaptı. Murat,bu arada Brad Pitt'ehafiften benzer gibisin (sen anladın onu )
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
Günaydın Muzaffer abi,
Hafiften kıskançlık sezer gibiyim,Murat'a sattığına biraz pişmalık var mı yok mu?
Gerçi video ve fotolarda sende fena çıkmamışsın hani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Artık ayrılık vakti ve sadece Adana grubundan 3 kişi ile birlikte Erdal ve ben kaldık.
Ellerine sağlık Emrecim... Yaw ne güzel bi festival olmuş. Öpüyorum seni
Murat birde pastırmalı yumurta kahvaltımız geliyor.Azzz sonra......
Ben yiyemedim ya anca seyrederim artık...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)