Ben de hem seni hem Riva yolunu özlemiştim canım kardeşim. Arkadaşlığın için teşekkürler. Bugün bana katlandığın için ayrıca teşekkürler... Hakkaten ne bastık beee... Riva x 2
Ben de hem seni hem Riva yolunu özlemiştim canım kardeşim. Arkadaşlığın için teşekkürler. Bugün bana katlandığın için ayrıca teşekkürler... Hakkaten ne bastık beee... Riva x 2
donustekı 3lü & ducatı multistrada'lar da ıyıydı
e5'Te fecı apacı damarım tuttu :D mahalleye gırdım hala 1de sardıryorum hahahha
Merhaba kisama... Adını yazarsan sana daha rahat hitap edebiliriz.
Özelden de aynı konuyu sormuşsun orda da dediğim gibi ben de Kappa K46 var çok memnunum. Ancak sende yan çantalar givi ise takımı bozmamak adına topcase ide Givi tercih edebilirsin. Ayrıca orjinal Honda Topcase kullananlarda duyumlarıma göre çok memnun.
Adana-Bodrum-Adana yolculuğumdan birkaç tane tabela fotoğrafı ve dün gidip bugün döndüğümüz 1 günlük Çiftehan (Ali Hocalı Köyü) Kampından birkaç fotoyu yüklüyorum. Herkese keyifli sürüşler...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Arkadaşlar kusurama bakmayın kendimi tanıtmadan konuya girmiş oldum acemiliğime verin lürfen.
Adım ibrahim 26 yaşındayım Pamukkale Üniversitesinde öğretim üyesiyim.
2 sene ninja636 kullandıktan sonra biraz daha sakin olmalıyım deyip 1 sene DL650 kullandım. Turing olarak mükemmel makine çok keyif alarak bindim ama hep birşeyler eksikti. 2 ay önce yoldan bir VFR800 geçti aşık oldum takip ettim. Muhabbet muhabbet üstüne derken VFR sahibi olmaya karar verdim. Şu anda bildiğim kadarıyla Denizli'deki tek VFR800 kullanıcısıyım.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Vaşşşş resimlere bak yaa....
Bizde gazlı tabanca. Murat,sanki o yolları ben de VFR ile gezmişim gibi zevk aldım.
Tebrikler arkadaşım.
Barış bu arada hayırlı uğurlu olsun telefonun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Sony faciasından sonra bende kesinlikle Samsung alsaydım dedim.
Bakalım bende bugün servise verdim bakalım ne sonuç çıkacak.
Kamp yaaa kamp. İnşallah bir aksilik olmazda Eskişehir'de bizde dikeriz pardon kurarız çadırları
İbrahim hoş geldin kesinlikle doğru bir tercih yapmışsın...
Denizli'de ki tek VFR olmak ayrıcalıktır.
Teşekkür ederim. Bu arada Eskişehir Motofest'e ben de katılacağım. Deneyimlerinizden faydalanmak için gelecek arkadaşlar ile tanışmak isterim.
Düşündüğünüz bir organizasyon var mı?
Aslında ben çok deneyimli bir sürücü değilim.
Benden daha deneyimli olarak benim bu siteden tanıdıklarım;ergin,troe(murat)forewer(koray),poten za(korhan) benim bildiğim en deneyimliler bu arkadaşlarım.
Bugün her nedense ben de çok kibarım.
VFR'ye ait deneyim diyorsan; cevabı basit. Periyodik bakımlarını atlamadığın müddetçe yolda kalmazsın.
Hoşgeldin İbrahim... Geçen Pazartesi ve Cuma Denizliden geçtim. VFR'mle önceden tanışsaydık molamı orda verirdim, tanışır görüşürdük hocam. Hem topcase i inceleme fırsatı bulurdun. Nese artık bidahaki sefere benim sefer eksik olmaz zatiii...
Barış telefonun hayırlı olsun... Güle güle kullan.
Emre teşekkürler. Beğendiğine sevindim. Biraz klasik bir cümle olacak ama; VFR ye tekrar aşık oldum.
Hakketten çok dengeli, yormuyor, ara hızlanmalar inanılmaz keyifli, çok özel bir motosiklet haaa bi de çok sexi...
Teskurler eskisehirde bulusma olcak desenze ;)
Ergin,baba nerede?
Bugün hiç sesi soluğu çıkmadı.
Barış dün ne yaptın adama? Künefe yediniz de, fazla gelip kendini akdeniz'in koylarına mı attı yine?
Evet arkadaslar vfr ile yolda kalma sokunu 5 dakikalina yasayarak kendimi beynimden vurulmus gibi hissettim yolda giderken sag elimdeki eldiven cok sknca parmaklari cekmek icin sol elimi kullandim ve biraz yavasladim ve o anda yag isigi yanmaya basladi gaz verip biraktim kimse cikler yok ahanda dedim mert hayirli olsun ilk nefer sensin dedim yag isigi yandigi icin yagina baktim damlama yok birsey yok yag seviyesi gayet guzel marsa basiyorum kimsecikler yok kaski cikardim tikaclari cikardim kulaktan ( kulak kismini belirtim dedim yanlis anlasilma olmasin ) kontaktan beyin sesleri gelmiyor ahanda dedim acil stopa basmisim :d dugmeyi cevirdim ve yola devam troe nin dedigi gibi tekrar asik oldum essigi kaybettirip yeniden bulduran allahim yuzumu guldurdu sevindirmek icin 4 saatlik istanbul donusu ve trafik bambaskaydi tabi simdi
Simdi guzergahim side istanbuldan direk 760 km sonrasinda sahil hattinda gezerek kesanacanakkale ustunden gelecegim konaklayacak yemek yiyecek denize girilecek yer bilipte soylemeyen arkadasimiz olmaz herhalde tavsiye ve dusuncelerinizi bekliyorum cadirimla birlikte kamp yapacagim birde trafik nedeniyle rekor denemsi gerceklesti 85 tl bezin 342 km dipnot olarak verim
Mert,eğer doğa ile baş başa kalmak istiyorsan akşamları da sessizlik istersen Çıralı,Kaş,Finike,Ölüdeniz de çadır kurmak için kamp yerleri var.
Fethiye,Göcek'de çadır kurulabilir,sanırım Ergin daha iyi bilir orayı. Kaş'da da var ama yanlış hatırlıyor da olabilrim ama sanki yarımada tarafında idi.
Kemer'den emin değilim muhtemelen vardır orada da çadır kuracak yer. Aslında bütün sahil şeridinde çadır kuracak yerler var. Birde senin ne beklediğin ile doğru orantılı aslında.
Eskişehir festivali için ne düşünüyorsun?
Ben çok gitmek istiyorum gerçi daha ortağım ile etraflıca konuşmadık Cuma günü yola çıkış için.
Eskisehir nezamandi ben zaten eskisehir ustunden gidicem olmadi festivale gelip ordan devam ederim oraya kadar beraber gideriz ekip olarak
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Mert,Eskişehir motosiklet festivali 30 Ağustos'da başlıyor ve 1 Eylül'e kadar devam ediyor.
Evet,arkadaşlar yengen vizesi ve iş vizesi tamamdır.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)